Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Επειδη τις νεες εισαγωγες τις στηριζουν οι θεσμικοι και οχι η μαρίδα (υπάρχει και ενα ποσοστο που το ανακοινωνεται  δηλ 70% θα πάει στους θεσμικους και 30% σε ιδιωτες). Υπάρχουν 2 ερωτηματα 1) Με τι ανταλλαγματα καποιοι θεσμικοι ορισαν την τιμη της ΙΜΑΚΟ στην ταδε  ενω η εταιρεια υπήρχε το πολυ 4 χρονια και με ποια ανταλαγματα την στηριζουν και σημερα και 2) Μηπως και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ αγορασαν και αγοράζουν ΙΜΑΚΟ λόγω Λαλιωτη!!!

και επειδη αμφιβαλλω αν εχει δικο του ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ γιατι κάνει αυτη η εταιρεια 33 εκ ευρώ???? Αν κλεισει η ΙΜΑΚΟ ας τα χασουν οι ιδιωτες τα ΤΑΜΕΙΑ μην ξαναχάσουν λεφτά!!!
Απάντησες εσύ φίλε για μένα...Και όχι,φίλε kokolongo δεν είναι φυσικό ο βασικός μέτοχος να πουλάει το 49,9% την ΕΠΟΜΕΝΗ της πρώτης διαπραγμάτευσης της μετοχής του..Για μένα είναι ΛΑΜΟΓΙΑ πρώτου βαθμού.Και φυσικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ η ΙΜΑΚΟ να ξαναπιάσει τις τιμές εκείνης της περιόδου όπότε είναι ολοι χαμένοι...Και για πιο πλάνο μιλάς?Και ποιος έλεγχος έγινε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το αν ακολουθήθηκε αυτό το πλάνο?Και τέλος,φυσικά και δεν με ενδιαφέρει τι ψ΄νισε η τζένη και η κάθε Τζένη,αρκεί να μην της τα έσπρωξα-πρόσεξε τη διατύπωση,"έσπρωξα"-εγώ...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τιμη και δοξα σε οσους εκλεψαν στο χρηματιστηριο το 99-2000....αν ειχα τη δυναμη θα εφαρμοζα ενα νομο που θα ελεγε οτι οσοι εχασαν τοτε και κλαιγονται ακομα θα τιμωρουνται επι πλεον με 6μηνη φυλακιση χωρις δικαιωμα εξαγορας και εφεσης....τζογαρουν στο ελληνικο χρηματιστηριο το οποιο δεν διαφερει σε τιποτα απο μια παρανομη μπαρμπουτιερα και μετα κλαψ κλαψ κλαψ......αυτα προς το παρον....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τιμη και δοξα σε οσους εκλεψαν στο χρηματιστηριο το 99-2000....αν ειχα τη δυναμη θα εφαρμοζα ενα νομο που θα ελεγε οτι οσοι εχασαν τοτε και κλαιγονται ακομα θα τιμωρουνται επι πλεον με 6μηνη φυλακιση χωρις δικαιωμα εξαγορας και εφεσης....τζογαρουν στο ελληνικο χρηματιστηριο το οποιο δεν διαφερει σε τιποτα απο μια παρανομη μπαρμπουτιερα και μετα κλαψ κλαψ κλαψ......αυτα προς το παρον....
Η μεγαλύτερη σε έκταση μετακύλιση χρήματος στα ελληνικά χρονικά.Όταν οι αγρότες πουλούσαν τα κτήματα και οι βοσκοί τα πρόβατα και αγόραζαν..χαλυβδόφυλλα..  :uglystupid: :uglystupid:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]... Όταν οι αγρότες πουλούσαν τα κτήματα και οι βοσκοί τα πρόβατα και αγόραζαν...[/size] 

Ρε παιδιά δε θα ξεχάσω την εξής σκηνή:
2002, πήγα εκδρομή στην Κρήτη, συγκεκριμένα Ιεράπετρα. Κατ' εξοχήν αγροτική περιοχή, έχουν θησαυρίσει με τα θερμοκήπια (ντομάτες εκτός εποχής, βοηθούντος και του τοπικού κλίματος).
Ήμουν με φίλη, δουλεύει σε μεγάλη Τράπεζα στην Αθήνα, μου είπε: "Θέλω να πάω να δω το διευθυντή του τοπικού καταστήματος, μιλάω κάθε μέρα στο τηλέφωνο με τον άνθρωπο".

Μάς κέρασε έναν καφέ στην πλατεία.

Μας περιέγραψε την φρενίτιδα του 1999:
"Έβλεπες όλους αυτούς με τα θερμοκήπια, να τα έχουν παρατήσει ή να τα έχουν πουλήσει ή να ψάχνουν να τα πουλήσουν, και να κυκλοφορούν με τις πορτοκαλί σελίδες της εφημερίδας παραμάσχαλα, με το κινητό στο αυτί και να μιλάνε με το χρηματιστή τους τι να αγοράσει και πόσο".

Άποψή μου:
Καλώς τους τα πήραν.
Σα να πάω εγώ τώρα να σπεκουλάρω στην τιμή του κακάο Βολιβίας, επειδή ο μπατζανάκης της κουμπάρας του ξαδέρφου της γυναίκας του οδηγού του ταξί που πάει τα παιδιά μου στο σχολείο έχει γκόμενα από τη La Paz που ξέρει ότι το κακάο Βολιβίας θα ανέβει επειδή ο θείος της στη Βολιβία και οι άλλοι αγρότες εκεί αγόρασαν το νέο φάρμακο και μειώθηκε η μελίγκρα στα φύλλα του.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνώ ότι όταν παίζεις στο χρηματιστήριο πρέπει να αναλαμβάνεις προσωπικά το ρίσκο και να μην σου φταίνε οι πάντες μετά από μια πιθανή χασούρα.Ο αιώνιος ο  :jerking: ο Έλληνας πίστεψε ότι μέσα από το χρηματιστήριο θα γίνει σε έναν μήνα Κροίσος! :headbang:
Εκτός από αυτό εκείνη την περίοδο φάνηκε πόσο άπληστοι είμαστε!Είναι πάμπολλα τα παραδείγματα ατόμων που είχαν βγάλει τρελλά λεφτά και από την απληστία τους στο τέλος τα χάσαν όλα! :jerking:
Από την άλλη μεριά όμως δεν μπορώ να βλέπω προεκλογικές αφίσες να εμφανίζουν ως "κυβερνητικό έργο" την άνοδο του χρηματιστηρίου ούτε σοβαρούς υπουργούς να κάνουν προβλέψεις για διπλασιασμό του δείκτη!!!! :headbang:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μας περιέγραψε την φρενίτιδα του 1999:
"Έβλεπες όλους αυτούς με τα θερμοκήπια, να τα έχουν παρατήσει ή να τα έχουν πουλήσει ή να ψάχνουν να τα πουλήσουν, και να κυκλοφορούν με τις πορτοκαλί σελίδες της εφημερίδας παραμάσχαλα, με το κινητό στο αυτί και να μιλάνε με το χρηματιστή τους τι να αγοράσει και πόσο".

Άποψή μου:
Καλώς τους τα πήραν.
Σα να πάω εγώ τώρα να σπεκουλάρω στην τιμή του κακάο Βολιβίας, επειδή ο μπατζανάκης της κουμπάρας του ξαδέρφου της γυναίκας του οδηγού του ταξί που πάει τα παιδιά μου στο σχολείο έχει γκόμενα από τη La Paz που ξέρει ότι το κακάο Βολιβίας θα ανέβει επειδή ο θείος της στη Βολιβία και οι άλλοι αγρότες εκεί αγόρασαν το νέο φάρμακο και μειώθηκε η μελίγκρα στα φύλλα του.
ετσι ειναι οπως τα λες.πηγαινες στην παραλια και ολοι ηταν με τις οικονομικες εφημεριδες και εβγαζαν εκατομυρια απο το τηλεφωνο.
ολοι ειχαν γινει ειδικοι και ολοι ειχαν αποψη.
πως ειναι δυνατον ολοι να κερδιζουν , χοντρα, και να μην υπαρχει κανεις που να χανει;
και μεγαλουργουσαν τυποι σαν τον προεδρο μας

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ετσι ειναι οπως τα λες.πηγαινες στην παραλια και ολοι ηταν με τις οικονομικες εφημεριδες και εβγαζαν εκατομυρια απο το τηλεφωνο.
ολοι ειχαν γινει ειδικοι και ολοι ειχαν αποψη.
πως ειναι δυνατον ολοι να κερδιζουν , χοντρα, και να μην υπαρχει κανεις που να χανει;
και μεγαλουργουσαν τυποι σαν τον προεδρο μας

Δυστυχως η κοινη γνωμη διαμορφωνεται απο τις ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και τα κανάλια τα οποια ειναι κατευθυνομενα απο την ΕΚΑΣΤΟΤΕ κυβέρνηση!!! Δεν χαθηκαν λεφτα ΠΡΙΝ το 1999 με κατι Γλομπους-Εμπορικους Δεσμους-Ιντερσατ και κάτι αλλα σαπακια που ΔΕΝ τα θυμαμαι???? Αλλα η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ αντι να σου λέιε για τα χρωστουμενα και τις ζημιες σου ελεγε ποσο ανεβηκε η Κλωνατεξ!!! Διαβαζες την εφημεριδα και σου φωναζε παρε-παρε!!!

Τελειωσε το παραμύθι του ΧΑΑ αρχισε το παραμυθι των επιτοκιων!! Πεφτουν πεφτουν παρτε σπιτια!!! Πηρανε και κλαινε και εχουμε και 400,000 νεοκτιστα απουλητα.Και θα ανεβουν και αλλο τα επιτοκια αλλα για να το διαβασεις στην εφημεριδα θες φακό εκει που το λένε!!!

Τωρα που μπαινει το ευρω στην Κυπρο θα πανε να κανουν συγκριση βασικου μισθου και τιμων στην ΚΥΠΡΟ με Ελλαδα? Σιγα μην κάνουν γιατι θα φανει το χάλι που μας εφεραν!!! και αν κανουν θα πουν οτι "ως πρωην αποικια των Αγλλων εχει αλλη υποδομη....".

Αλλα ειπαμε ποιοι φταινει στην Ελλαδα οι τεμπελ΄χανάδες οι 25ρηδες (που το 1999 ηταν 16 χρονων) που δεν πάνε να δουλεψουν ταμίες στο σουπερμαρκετ επειδη εχουν ενα ψωρομαστερ!!!!!!!!!

Το μονο που παει να αλλαξει σε αυτη τη χωρα ειναι οτι αντι να ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα ΚΟΜΜΑΤΑ μας εχουν βαλει να ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
πες τα.ετσι ακριβως ειναι.ειχα γνωστο που τοτε κερδισε στο λαχειο 160 εκατομ.δραχμουλες τα πηγε 500 και τωρα ειναι φτωχομπινες και ζει στο νοικοι με μια συνταξη ικα...τι να πεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Από την άλλη μεριά όμως δεν μπορώ να βλέπω...  ...σοβαρούς υπουργούς να κάνουν προβλέψεις για διπλασιασμό του δείκτη!!!! :headbang:
Να είσαι καλά ρε φίλε μ'έκανες και γέλασα.Ο "σοβαρός" Υπουργός που χρημάτισε και ΥΠ.ΕΘ.Α. και τον χαιρετούσα κλαρίνο,που έχει βίλλα στη Σύρο η οποία δεν φαίνεται από τη στεριά αλλά μόνο από τον ουρανό...Ξεφτιλίκια ρεεεεεε,ουστ όλα τα λαμόγια πράσινα και μπλέ.. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πες τα.ετσι ακριβως ειναι.ειχα γνωστο που τοτε κερδισε στο λαχειο 160 εκατομ.δραχμουλες τα πηγε 500 και τωρα ειναι φτωχομπινες και ζει στο νοικοι με μια συνταξη ικα...τι να πεις.

αυτο φιλε μου συγνωμη αλλα εγω το λεω απλειστια και βλακεια

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να είσαι καλά ρε φίλε μ'έκανες και γέλασα.Ο "σοβαρός" Υπουργός που χρημάτισε και ΥΠ.ΕΘ.Α. και τον χαιρετούσα κλαρίνο,που έχει βίλλα στη Σύρο η οποία δεν φαίνεται από τη στεριά αλλά μόνο από τον ουρανό...Ξεφτιλίκια ρεεεεεε,ουστ όλα τα λαμόγια πράσινα και μπλέ.. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Και εγώ ειρωνικά το είπα το "σοβαροί υπουργοί" ΄φίλε!Δεν βλέπω όμως κανέναν από αυτούς να έχει πάει σπίτι του...όλοι κοιτάνε να ξαναχωθούν στα κόλπα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μοιράσανε δάνεια και καρτούλες και στην κουτσή Μαρία...και τώρα φοβούνται την πιστωτική κρίση... :jerking:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μοιράσανε δάνεια και καρτούλες και στην κουτσή Μαρία...και τώρα φοβούνται την πιστωτική κρίση... :jerking:

:-) Σήμερα η συνεδρίαση είναι για δραμαμίνες. Από το μείον πεντέμιση τοις εκατό στο συν και ξανά στο μείον. Δεν θα πλήξουμε φέτος.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:-) Σήμερα η συνεδρίαση είναι για δραμαμίνες. Από το μείον πεντέμιση τοις εκατό στο συν και ξανά στο μείον. Δεν θα πλήξουμε φέτος.
Έχω την αίσθηση ότι η κρίση δεν θα ξεπεραστεί τόσο εύκολα...αν και το χοντρό φούντο μάλλον πέρασε...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ακόμα κλαίω κάτι μετοχές της ALTEC που δεν πρόλαβα να πουλήσω πριν γαμηθεί το ΧΑΑ επί Σιμήτη!!! Είχα αγοράσει με 4500 δρχ τη μία και πριν το κραχ είχε πάει 12000 δρχ!!!! Αυτή τη στιγμή έχει 1,44 euros.........

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ακόμα κλαίω κάτι μετοχές της ALTEC που δεν πρόλαβα να πουλήσω πριν γαμηθεί το ΧΑΑ επί Σιμήτη!!! Είχα αγοράσει με 4500 δρχ τη μία και πριν το κραχ είχε πάει 12000 δρχ!!!! Αυτή τη στιγμή έχει 1,44 euros.........
Πρώην Sysware ε?Πολύς κόσμος την πάτησε με αυτές...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Παιδιά γεια σας.Ποιος δουελεύει σε ΑΧΕ ή ΑΧΕΠΕΥ; (όχι ΑΕΛΔΕ) Αν δεν του είναι κόπος ας κάνει ένα pm.Ευχαριστώ.
θερμη παρακλιση οσοι συναγωνιστες ειναι στελεχη σε εταιρειες που εχουν σχεση με το χρηματιστηριο ασ πουν την γνωμη τους για την κατασταση.. η ερωτηση μου ειναι??συμφερειη αγορα σε αυτα τα επιπεδα ενος μερους χρηματων που εχουμε για αγορα μετοχων η οχι??και οσο [πεφτει να συνεχισουμε να αγοραζουμε η οχι?? παντα φυσικα επιλεγμενων μετοχων εθνικη κλπ.. και σε long term investement..ευχαριστω

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Μόλις έριξε η FED 3/4 της μονάδας τα επιτόκια, οπότε θα έχουμε μια μικρή ανάκαμψη. Τελικά koproni σήμερα το πρωϊ μάλλον ήταν καλή ευκαιρία για  τοποθέτηση μικρού μερους της ρευστότητας.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
:-) Μόλις έριξε η FED 3/4 της μονάδας τα επιτόκια, οπότε θα έχουμε μια μικρή ανάκαμψη. Τελικά koproni σήμερα το πρωϊ μάλλον ήταν καλή ευκαιρία για  τοποθέτηση μικρού μερους της ρευστότητας.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ρίξει και η ΕΚΤ το επιτόκιο κατά μισή μονάδα τον άλλο μήνα. Α να δούμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom