Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
:-) Σήμερα η συνεδρίαση είναι για δραμαμίνες. Από το μείον πεντέμιση τοις εκατό στο συν και ξανά στο μείον. Δεν θα πλήξουμε φέτος.

και τωρα που η FED μειωσε το επιτοκιο της κατα 75 μοναδες γυρισε παλι στο συν.
δεν αποκλειεται να δουμε και το +2 σημερα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σήμερα γίνονται απίστευτα πράγματα .... Η μέρα δεν τελείωσε ακόμα :-).

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγω περιμενω το καλο χαρτι που θα μπει σε λιγο καιρο..ξερεις εσυ υπουργε και θα τα σαρωσει ολα!!! :dancing:

καλα τωρα γαμαμε / αυτο το χαρτι θα βγαλει πολλα .... / σε λιγο καιρο θα παιζει και στο Dow Jones ...

παρεπιπτοντως : δες τι γραφω κατω απο τη φοτο / ειμαι πολυ down αυτη την περιοδο  :'( :'( :'(

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
καλα τωρα γαμαμε / αυτο το χαρτι θα βγαλει πολλα .... / σε λιγο καιρο θα παιζει και στο Dow Jones ...

παρεπιπτοντως : δες τι γραφω κατω απο τη φοτο / ειμαι πολυ down αυτη την περιοδο  :'( :'( :'(

μην ανησυχεις υπουργε ο γιατρος της καψουρας DIKY ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ να σε περπατησει στα αχαλινωτα μονοπατια της σαρκικης στριποκραιπαλοπατσοαπολαυσης εις αθηνα και περιχωρα και ολα θα φανουν ξανα ροδινα. αληθεια τελικα πηγες για κανταδα ή χαλασε η κιθαρα?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
:-) Μόλις έριξε η FED 3/4 της μονάδας τα επιτόκια, οπότε θα έχουμε μια μικρή ανάκαμψη. Τελικά koproni σήμερα το πρωϊ μάλλον ήταν καλή ευκαιρία για  τοποθέτηση μικρού μερους της ρευστότητας.

αγορασα μερικες εθνικη πολεμιστη μου..αλλα προσοχη παιδια μακρια απο παλιοχαρτα..και να παιξουμε και λιγο ξενο χρηματιστηριο οχι μονο ελληνικο εγω βλεπω  μακροχρονια το ΕΒΑΥ στο αμερικανικο ...μπεστε στο γιαχου και δες τε την μετοχη.. κατι μου λεει οτι θα παει καλα ..ο κοσμος οσο περνανε τα χρονια θα αγοραζει περισσοτερο απο το ιντερνετ πραγματα.. και το εβαυ ειναι σχεδον μονοπολιο στην αγορα πραγνματων και το παυ παλ που ειναι εταιρια του εβαυ μονοπολιο ο φιλος μου ο ΑΛΕΧ κατι ξερει....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  παντως οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στη Δυση βρισκουν εναν κακομοιρη και του τα φορτωνουν ολα

Διαβαστε

και αυτό

Δεν ξερω αν ειναι rogye trader εμενα για scape goat μου κάνει!!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
  παντως οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στη Δυση βρισκουν εναν κακομοιρη και του τα φορτωνουν ολα

Διαβαστε

και αυτό

Δεν ξερω αν ειναι rogye trader εμενα για scape goat μου κάνει!!!!

Ειδικά σε τέτοιους μεγάλους οργανισμούς υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός επιτήρησης του κινδύνου από τις θέσεις που ανοίγονται. Ούτε μία στο εκατομύριο ένας άνθρωπος να καταφέρει να δημιουργήσει τέτοιο χάλι απαρατήρητος.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  οσοι εχουν σχεση με ΧΑΑ  να νοικιασιουν στο DVD την ταινια "Rogue Trader" δεν θυμαμαι ελληνικα πως ειναι

ειναι μεταφορα απο το βιβλιο του Neeson (ξερετε Barrings). και η ταινια αυτο αφηνει να εννοηθει!!! οτι κατι φανταζοταν η τραπεζα αλλα επειδη επαιρναν ολοι τα μπονους λογω συναλλαγων κανανε τα στραβα ματια. Μεχρι που εγινε ο σεισμος στο Κομπε ()

και κατερευσε και η πολη και το Χρημ της Σιγκαπουρης και τον φαγανε!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
   οσοι εχουν σχεση με ΧΑΑ  να νοικιασιουν στο DVD την ταινια "Rogue Trader" δεν θυμαμαι ελληνικα πως ειναι

ειναι μεταφορα απο το βιβλιο του Neeson (ξερετε Barrings). και η ταινια αυτο αφηνει να εννοηθει!!! οτι κατι φανταζοταν η τραπεζα αλλα επειδη επαιρναν ολοι τα μπονους λογω συναλλαγων κανανε τα στραβα ματια. Μεχρι που εγινε ο σεισμος στο Κομπε ()

και κατερευσε και η πολη και το Χρημ της Σιγκαπουρης και τον φαγανε!

Μιας και μιλάμε για ταινίες, δείτε και το Boiler Room Εκτιμώ ότι αυτή η ταινία αποδίδει όσο λίγες τη νοοτροπία και την "ηθική" της μεγάλης των στελεχών φυλής...

Επί του θέματος, αφού οι στελεχάρες προκάλεσαν τρελές ζημιές σε τράπεζες και συναφείς επιχειρήσεις με το να πουλάνε δάνεια σε μπατίρηδες και μετά να τα κάνουν ομόλογα και να τα πουλάνε η μία τράπεζα στην άλλη, τώρα απαιτούν από τις κεντρικές τράπεζες να τους δανείζουν φθηνά χρήμα για να έχουν ρευστότητα για να συνεχίσουν να παίζουν!
Και οι ανεκδίηγητες κεντρικές τράπεζες, αντί να τους κλείσουν τα παραμάγαζα, τους δανείζουν φθηνά με λεφτά των ευρωπαίων φορολογουμένων ενώ η ΕΚΤ κρατά αμείωτα τα επιτόκιά της μην και αυξηθεί ο πληθωρισμός...
Η FED πάντως ξηγήθηκε καλά και έκανε γενναία μείωση...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μονο που μαλλον επρεπε να την κανει νωριτερα

Αυτό που έπρεπε να κάνει και η fed και η εκτ και η τράπεζα της αγγλίας εδώ και πολύ καιρό είναι να σφίξουν τα λουριά στις εμπορικές τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες για να μην πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να μη χρηματοδοτούν αφερέγγυους με υπέρογκα ποσά απλά και μόνο για να πιάσουν το στόχο...

Αλλά έστω και καθυστερημένα, η μείωση των επιτοκίων είναι κάτι...
Αρκει να συνδυαστεί με αυστηρό έλεγχο στον τρόπο και τα κριτήρια με τα οποία παρέχουν χρηματοδοτήσεις και πιστώσεις οι εμπορικές τράπεζες...
Διότι εκεί είναι η πηγή του κακού.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Αυτό που έπρεπε να κάνει και η fed και η εκτ και η τράπεζα της αγγλίας εδώ και πολύ καιρό είναι να σφίξουν τα λουριά στις εμπορικές τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες για να μην πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να μη χρηματοδοτούν αφερέγγυους με υπέρογκα ποσά απλά και μόνο για να πιάσουν το στόχο...

Αλλά έστω και καθυστερημένα, η μείωση των επιτοκίων είναι κάτι...
Αρκει να συνδυαστεί με αυστηρό έλεγχο στον τρόπο και τα κριτήρια με τα οποία παρέχουν χρηματοδοτήσεις και πιστώσεις οι εμπορικές τράπεζες...
Διότι εκεί είναι η πηγή του κακού.

συμφωνουμε σε ολα.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια τα πραματα δεν πανε καλα η σοφοκλεους  -4% τα ξενα -3% ο γκρισπαν δηλωσε οτι η αμερικη ζει την μεγαλυτερη οικονομικη κριση μετα τον β παγκοσμιο πολεμο...βλεπω γενικα μεγαλο πανικο η εθνικαρα ειναι στο -7%  τι συμβαινει τι βλεπετε??εγω παντω ανησυχω οτι ο κοσμακης θα χασει τα λεφτακια του...αν και συνιστω οτι στον πανικο ποτε δεν πρεπει να πουλας...αλλα πολλοι πουλανε για να αγορασουν φτηνοτερο αλλα ο πατος που ειναι??οι ειδικοι παρακαλω να τοποθετηθου και να πουν τη γνωμη τους για την κριση...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
παιδια τα πραματα δεν πανε καλα η σοφοκλεους  -4% τα ξενα -3% ο γκρισπαν δηλωσε οτι η αμερικη ζει την μεγαλυτερη οικονομικη κριση μετα τον β παγκοσμιο πολεμο...βλεπω γενικα μεγαλο πανικο η εθνικαρα ειναι στο -7%  τι συμβαινει τι βλεπετε??εγω παντω ανησυχω οτι ο κοσμακης θα χασει τα λεφτακια του...αν και συνιστω οτι στον πανικο ποτε δεν πρεπει να πουλας...αλλα πολλοι πουλανε για να αγορασουν φτηνοτερο αλλα ο πατος που ειναι??οι ειδικοι παρακαλω να τοποθετηθου και να πουν τη γνωμη τους για την κριση...
Φίλε θα σου πω αυτό που λέγανε και το '99."Κρατείστε τα χαρτιά σας ,κρίση είναι θα περάσει!!"Και είδαμε όλοι την κατρακύλα που φάγαμε και τα λεφτά μας γίνανε καπνός στις τσέπες των επιτήδειων.Λοιπόν,για να μην μακρυγορώ,επειδή περίπου καθε 10 χρόνια κλείνουν οι κύκλοι τώρα είμαστε στη φάση της ύφεσης.Αν είσαι τοποθετημένος ψηλά και δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα ή έχεις πλεόνασμα σόρταρε.Ειδάλλως πούλα ΧΘΕΣ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom