Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Καλά εσύ είσαι προβληματικός.Δε φτάνει που είσαι παντελώς άσχετος με το θέμα,πας να βγεις και από πάνω.Ναι ρε διαχειρίζομαι.Έχω την ευθύνη για να αποφέρουν τα χαρτοφυλάκια μεγάλων πελατών κέρδη.Αν δε φέρω τα κέρδη που αναμένουν και τους εμφανίσω ζημίες,φεύγουν από την εταιρεία και μαζί κι εγώ.Εγώ επιλέγω τι θα αγοράσω,τι τακτική θα ακολουθήσω.Και μέχρις στιγμής είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα.

Έμαθες έναν όρο,και έρχεσαι εδώ να μας πεις την εξυπνάδα σου.Ξέρεις τι είναι η τεχνική Μουαγέν και πότε εφαρμόζεται;Ανάθεμα αν ξέρεις.Ποιος κοσμάκης το έκανε και καϊκε ρε;Αυτοί που δεν ήξεραν τι είναι μετοχή;Τι σχέση έχει το stop loss ρε άσχετε.Αυτό είναι εντολή προς τον broker.Πάρε κανα βιβλίο και διάβασε.Αν δεν ξέρετε βασικά πράγματα μην βγαίνετε να κάνετε τους έξυπνους.ʼκου stop loss.Και βγένεις και λες για μετοχές...Ασχολείσου με το πλέξιμο,ίσως εκεί τα καταφέρεις καλύτερα

Αλήθεια,κάποιος είχε μιλήσει για ράλυ της Έδρασης.Έχει περάσει 1 εβδομάδα και ακόμα το ράλυ δεν έχει αρχίσει.Τι έγινε;Τι πήγε στραβά;Δεν τσίμπησαν τα θύματα;

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ΒΑΒΥ θα σου πω κατι φιλικα ,καταρχας αν εχεις κανει ολα αυτα που ειπες γιατι ειναι ιδεατο το σεναριο δεν θα πρεπε να γραφεις στα μπουρδελα αλλα στο site της morgan stanley και να σαι πανω απο μια οθονη να βγαζεις φραγκα.οποτε χαλαρωσε γιατι ξερεις στον χωρο μας λενε το υψηλο και το χαμηλο το πιανει ο τυχερος και ο ψευτης.οσο για αυτα που λες για τους αναλυτες εισαι λαθος γιατι το 99 δεν ακουγε κανεις τεχνικη αναλυση αφου το φαινομενο αυτο δεν ειχε καμια σχεση με αυτο.αλλα να σε ρωτησω κατι γιατι το 2003 δεν πηρες λαναρα ριλκεν εδραση και ολες αυτεσ τις μαιμουδιες που λες τωρα και πηρες ετε που προτεινουν οι επαγγελματιες?οποτε σε συμβουλευω να κρατησεις τα χαρτακια σου και τα κερδη σου για σενα και ασε τις ειρωνιες.και μην νομιζεις οτι επειδη ξερεις 5 λεξεις stop loss κλπ,εγινε κατι οι αδαεις εντυπωσιαζονται οχι οι επαγγελματιες

Έτσι.Πες τα εσύ που είσαι πιο ψύχραιμος!Να υποθέσω ότι είσαι συνάδελφος;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επαγγελματίες στο χώρο του χρηματιστηρίου...
Σοβαρές αναλύσεις με βάση οικονομοτεχνικά δεδομένα και ισολογισμούς...
Εταιρείες πιστοποιημένες από ορκωτούς λογιστές και διεθνείς οίκους...
Καλά τα λέτε αλλά....

Όλα αυτά μου θυμίζουν λίγο τους ασφαλιστικούς my ass συμβούλους που και καλά ψάχνουν ένα προϊόν που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες και όλως τυχαίως σε σπρώχνουν σε αυτό που η εταιρεία (η οποία τους πληρώνει αλλά ως δια μαγείας αυτοί νοιάζονται για τα δικά σου συμφέροντα μόνο) τους έχει δώσει γραμμή..
Το ίδιο και οι επενδυτικοί σύμβουλοι, το ίδιο και οι μεσίτες δανείων που σου ζαλίζουν τον έρωτα να πάρεις δάνειο από την Πούτσα Μπανκ επειδή "ξέρουν το διευθυντή και θα στο βγάλει γρήγορα" αλλά ξεχνούν να σου πουν ότι η τράπεζα τους δίνει μίζα, ε συγνώμη προμήθεια 1,5% επί του ποσού του δανείου που θα χορηγηθεί, την οποία χρεώνεσαι εμμέσως εσύ με τα υψηλά στα όρια του γελοίου επιτόκια των ελληνικών τραπεζών...
Γιατί να μην υποθέσω ότι και οι "εοαγγελματίες" του χώρου δεν σπρώχνουν συγκεκριμένες μετοχές απλά δίνοντας ένα επιστημονικοφανές περίβλημα; Μήπως τελικά η διαφορά ενός αλογομούρη και ενός "αναλυτή- επενδυτικού συμβούλου" είναι μικρότερη απ' όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν;
Απλά ρωτάω- δεν ξέρω τίποτα...

Κάπου υπήρχε ένας κώδικας δεοντολογίας των Επευ...Εσύ Φέηζερ λογικά θα τον ξέρεις....
Εφαρμόστηκε ποτέ;

Ο κοσμάκης καΐκε από κάποιους "γνώστες"¨σαν εσένα,παπαγαλάκια,και άπληστους.Η τεχν.ανάλυση έδινε ξεκάθαρα το σημείο αντίστασης.Αλλά ο κοσμάκης δε ρώταγε τους επαγγελματίες,αλλά κάποιους ξερόλες σαν εσένα.Τότε δεν υπήρχαν τα forums αλλά πήγαιναν έξω από τη σοφοκλέους,στα καφενεία,ακόμα και στις παραλίες και πούλαγαν τις "γνώσεις" τους.Από εσάς που προτίνετε μετοχές,θα δούμε κάποια τεκμηρίωση;Το "έχω πληροφορία" είναι αλογομούρικο επιχείρημα.Κάνε μας ανάλυση μια εταιρείας.Να δουμε τι ξέρεις.Όσο για το τι έχω κερδίσει ή όχι,δε θα σου πω διότι δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.ʼλλωστε αυτοί που κομπάζουν για τις επιτυχίες τους είναι και οι πιο αποτυχημένοι.Οι περισσότεροι λένε ψέματα.Εγώ κρίνομαι από τους δ/ντες μου και τους πελάτες το χαρτοφυλάκιο των οποίων διαχειρίζομαι.Και να είσαι σίγουρος πως κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου.Πάντως πούλα για να γαμήσεις.Έστω και στην Φυλής διότι σε βλέπω για μαλακία διαρκείας...

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
συναδελφος ειμαι,φιλε εσυ που λες για ασφαλιστικους συμβουλους κλπ δηλαδη τι πρεπει να κανουμε δωσαμε εξετασεις περασαμε δουλευουμε δεχομαστε ελεγχους απο την επιτροπη αν ειμαστε παρανομοι τρωμε προστιμο και προσωπικα εκτος της εταιρειας μας,παρανομοι ηταν κατι τυποι σαν καποιους απο δω μεσα που τα καφενεια και τα κρεοπωλεια τα κανανε ελδε και κονομησανε και φυγανε οχι εμεις που ειμασταν και πριν και ειμασταν και μετα

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
και φιλε μου οι επαγγελματιες δεν δινουν αλογα για αυτο ακριβως ο καφενοβειος πελατης τους σνομπαρει και τρωει τα μουτρα του παντα,ο σωστος πελατης που εχει σχεση με το αθλημα ξερει τι θα ακουσει κ απο ποιον.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα φίλε μου δε με συμφέρει να δώσω μια μετοχή καθ'υπόδειξη.Απλώς διότι αν δεν πάει καλά ο πελάτης θα δυσαρεστηθεί και θα φύγει.Η εταιρεία θα χάσει έσοδα από τις προμήθειες και ίσως κι εγώ τη δουλειά μου.ο Κώδικας Δεοντολογίας δεν εφαρμόστηκε πλήρως.Αυτό είναι γεγονός.Αλλά ήταν και τόσο περίεργος ο ίδιος ο κώδικας,που άφηνε περιθώρια για μη εφαρμογή του.Ότι παλιώτερα έγιναν λάθη είναι επίσης γεγονός.Αλλά αυτά να είχαν μια συμμετοχή της τάξης του 10% στην πορεία του ΧΑΑ.Το υπόλειπο ήταν εξαιτίας της άγνοιας των "επενδυτών".Ο άλλος έχει αγοράσει στα 5,56? μια μετοχή,την έχει 2 μήνες,έχει βγάλει 100% λογιστικό κέρδος και την κρατάει!Αν γυρίσει του φταίει κανείς;Ένα ποσοστό 30-40% θα έπρεπε να τον ικανοποιήσει.Ιδίως με εταιρείες που έχουν λίγα κομάτια στην αγορά.Τι έφταιξε το 1999-2001 είναι μεγάλο θέμα και δεν αναλύεται σε λίγες σειρές εδώ.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Να συμπληρώσω ότι όταν προτίνω μια κίνηση σε έναν πελάτη,τη συνοδεύω με μία δεκασέλιδη ανάλυση.Αν τη δεχτεί προχωράμε,αν όχι κοιτάζω να προτίνω κάτι διαφορετικό.Δε λέμε ποτέ πάρε την τάδε.Αυτό είναι μπακαλίστικο.

Επισκέπτης
Απ οτι βλεπω εχεται μπολικη δουλια μονο με το site ασχολησται οι επαγγελματιες μπραβο παιδια μαλλων με τα χαρτακια της επιτηρισης θα ασχολεισται μεταξυ 12.30 και 13.30 και μετα site μηπως παισει κανα τυχερο.
Κουφαλες.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό σε πείραξε;Προσωπικά έχω 15 ημέρες άδεια και είμαι στο σπίτι μου.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τα χαρτοφυλάκια των πελατών που μου έχουν αναθέσει.Αλλά πάλι καλά που είναι και το bourdela.com και μας παρέχει πληροφορίες για αγορές!!!

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κουφαλα να πεις κανα συγγενη σου ρε μεγαλε εκτος αν σου μιλησαμε ετσι αντε μπραβο δωσε καμια απαντηση σοβαρη και τελειωνε. α και αν μπορεις διορθωσε την ορθογραφια σου γιατι μας εχουν βγει τα ματακια.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια,

εχω την εντυπωση, πως στον κλαδο των επαγγελματων σας, ενα καλο μασαζακι στη μεση της ημερας, δηλαδη τωρα, ειναι ο,τι πρεπει..  :cool2: :cool2:

χαλαρωνει το πνευμα..  :dancing: :dancing: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Τορα αμεσος τιν διορθοσα φηλε μου κε να μαι σοινχορις γυα τα ματακηα σου.
Ομορφοπεδω :2funny: :2funny: :2funny:

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Για να δώσει σοβαρή απάντηση,πρέπει να έχει γνώσεις και καλλιέργια.Αν δεν έχει,αρχίζει τις προσωπικές επιθέσεις,τις αστήρικτες εκτιμήσεις-προτάσεις.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ηταν και πριν μωρο,οσο για σενα giorgospapa καλο θα ταν η παραινεση για μασαζ να γινοταν σε αυτον που εβρισε και οχι σε αυτον που απαντησε

Επισκέπτης
Ρε παιδια ποιος εβρισε κουφαλες εχουν και τα δεντρα κακο ειναι.
Πιπερι στο στομα γρηγορα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ετσι ηταν και πριν μωρο,οσο για σενα giorgospapa καλο θα ταν η παραινεση για μασαζ να γινοταν σε αυτον που εβρισε και οχι σε αυτον που απαντησε

παληκαρι, με παρεξηγησες, επειδη ποσταρα μετα απο σενα, δεν σημαινει οτι το απευθυνα σε σενα.
αν προσεξες χρησιμοποιησα πληθυντικο..

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΒΑΒΥ θα σου πω κατι φιλικα ,καταρχας αν εχεις κανει ολα αυτα που ειπες γιατι ειναι ιδεατο το σεναριο δεν θα πρεπε να γραφεις στα μπουρδελα αλλα στο site της morgan stanley και να σαι πανω απο μια οθονη να βγαζεις φραγκα.οποτε χαλαρωσε γιατι ξερεις στον χωρο μας λενε το υψηλο και το χαμηλο το πιανει ο τυχερος και ο ψευτης.οσο για αυτα που λες για τους αναλυτες εισαι λαθος γιατι το 99 δεν ακουγε κανεις τεχνικη αναλυση αφου το φαινομενο αυτο δεν ειχε καμια σχεση με αυτο.αλλα να σε ρωτησω κατι γιατι το 2003 δεν πηρες λαναρα ριλκεν εδραση και ολες αυτεσ τις μαιμουδιες που λες τωρα και πηρες ετε που προτεινουν οι επαγγελματιες?
σ αυτα εδω δεν απαντησες ομως γιατι ετσι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom