Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μαγκες αυτο το ΣΕΝΤΡ γιατι καρφωσε χτες στο +20 επειδη τα αποτελεσματα του ηταν τοσο χαλια μηπως Η επειδη εχει κανα νεο.
Α...... Οι αναλυτες τι λενε γιατι οι δικοι μου γνωστοι ουτε που  ξερουν πως γραφετε η  εταιρεια.
Κατι ακουσα οτι αυτες τις μερες κατι θα γινει στο ΝΕΛ αναμενω τα φωτα των ειδικων.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Οποιος θελει ακολουθει δεν πιεσα κανενα  για την εδραση.
Στο τελος ξυριζουν το παπα....απο ιουλιο θα τα πουμε,για τους καχυποπτους αυτο.

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ρε μαγκες αυτο το ΣΕΝΤΡ γιατι καρφωσε χτες στο +20 επειδη τα αποτελεσματα του ηταν τοσο χαλια μηπως Η επειδη εχει κανα νεο.
Α...... Οι αναλυτες τι λενε γιατι οι δικοι μου γνωστοι ουτε που   ξερουν πως γραφετε η  εταιρεια.
Κατι ακουσα οτι αυτες τις μερες κατι θα γινει στο ΝΕΛ αναμενω τα φωτα των ειδικων.
Χωρίς να είμαι ειδικός ξέρω ότι η ΝΕΛ αναμένεται να δώσει δωρεάν μετοχές στους παλιούς μετόχους, οπότε σίγουρα θα πάρει ένα 10% από εκείνη την στιγμή που είναι το τέλος Ιουνίου.

Τώρα αυτός ο πανικός που γίνεται τις τελευταίες μέρες με τρελούς όγκους της ΝΕΛ δείχνει ότι κάτι πάει να συμβεί αλλά φοβάμαι λίγο με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΕΛ και Hellenic Seaways και ίσως Minoan Lines.

Είναι τόσο δυνατός ο Βεντούρης που μπορεί να τα βάλει με όλους; Όποιος ξέρει please ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Φίλε Fazer απο αλο τα διπλώματα και τα παλώματα εχουμε και θα τα ανταλλαζα ανετα με διπλωμα για μηχανάκι!!!!

Οσο για το σκανδαλό με τα ομολογα poker δεν ειμαι βεβαιος αν τα ΑΓΟΡΑΣΕ η Ακροπολις μαλλον ως μεσαζοντας λειτουργησε (εκτελεσε τις εντολες). Οπως ειπα το θεμα ειναι οι προνηθειες η τιμη δεν ξερω πια θα επρεπεπε να.ηταν!

Με λιγα λογια αν παω στην λαικη να πάρω 1000 κιλά ντοματες αν το μαθουν οι μαναβηδες απο 1 ? θα την πάνε 1,5? αν το κάνου μουλωχτα ο 1ος πάγκος θα μου τη δωσει 1? αντε και ο 2ος θα το παρουν χαμπαρι οι υπολοιποι και θα το πάνε 1,20  1,30 1,40 1,50.

Το σκανδαλο εκει ειναι το φωναξαν οτι αγοραζουν τα ταμεια??? Εκει που κοιμόταν ενα ομολογο αρχισαν να το αγοραζουν σαν τρελοι??? Συνήθως λένε θα το αγορασουμε απο αυτη την τιμη μεχρι αυτη την τιμη!!

ΥΓ για τον ψαλλιδα πλακα εκανα το αστειο το ειχα πει για μια αλλη μετοχη καποιο καλοκαιρι.

Επισης σε φαση που έλεγαν "Το ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ το χαρτι" τους ειπα δεν ερχονται και εδω να σκουπισουν που εχουμε γίνει σταβλος (ειχαν απολυσει την καθαρίστρια)

Επισκέπτης
Τελικα σημερα που εχωσα την ΠΡΔ φενεται οτι καλα τα πηγαμε.
Βαλαμε την εικοσαρα στην ακρη για τα CT και ξανα με το αρχικο κεφαλαιο των 15 πηραμε rilkenaki για να δουμε θα βγη και αυτο το αλογακι.
Τι εγινε ρε μαγκες με το Rilken  +7,5% το βλεπω η με γελαν τα ματακια μου.
Τους ειδικους ρωταω οχι τα παιδια του site. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μαλλων δεν εχουμαι ειδικους για το θεμα αυτο αφου δεν μου απανταει και εμενα του φτωχου κανενας μηπως κονομισω και παρω κανα CT. :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:
Οχι τιποτα αλλο αλλα προχτες 9,70 χτες 10,20 και σημερα 11,78 για την ωρα μην δουμε και το 12. :boobies:

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Οσο για το σκανδαλό με τα ομολογα poker δεν ειμαι βεβαιος αν τα ΑΓΟΡΑΣΕ η Ακροπολις μαλλον ως μεσαζοντας λειτουργησε (εκτελεσε τις εντολες). Οπως ειπα το θεμα ειναι οι προνηθειες η τιμη δεν ξερω πια θα επρεπεπε να.ηταν!

Με λιγα λογια αν παω στην λαικη να πάρω 1000 κιλά ντοματες αν το μαθουν οι μαναβηδες απο 1 ? θα την πάνε 1,5? αν το κάνου μουλωχτα ο 1ος πάγκος θα μου τη δωσει 1? αντε και ο 2ος θα το παρουν χαμπαρι οι υπολοιποι και θα το πάνε 1,20  1,30 1,40 1,50.

Το σκανδαλο εκει ειναι το φωναξαν οτι αγοραζουν τα ταμεια??? Εκει που κοιμόταν ενα ομολογο αρχισαν να το αγοραζουν σαν τρελοι??? Συνήθως λένε θα το αγορασουμε απο αυτη την τιμη μεχρι αυτη την τιμη!!
φιλε μου στην χονδρικη παντα αγοραζεις πιο φθηνα οχι πιο ακριβα απο την λιανικη

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οσο για την ριλκεν εβγαλε το σαμπουαν για την φαλακρα!οταν αρχιζουν τετοια χαρτια και παιζουν δεν σημαινει οτι εχει γινει κατι,μπορει να ειναι παιχνιδακι μπορει να υπαρχουν μετοχες ενεχυρο σε τραπεζες και να το ανεβαζουν για να πουλησουν...συνηθως παντως σε τετοια χαρτια η πιθανοτητα να εχει βγει κατι καλο ειναι η πιο μικρη απλα ο τζογος ειναιεκει οποτε ολοι αρεσκονται εκει,γιατι σε καποιους αρεσει να κλαινε 6 χρονια κ να γελανε 1

Επισκέπτης
Μονο που οι Γερμανοι το ποσοστο τους το εχουν αγοραση στα 18 ευρωπουλα αν ειναι να το πουλησουν δεν θα βαλουν και τους τοκους μεσα δηλαδη 21 και κατι(κρατατω αυτο) ΜΥΣΤΙΚΟ. :think:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για τα 25 έμαθα εγω αλλα κοντα στα 20 θα το αφήσω ότνα το έχω και απο τα 5,5
Μονο που οι Γερμανοι το ποσοστο τους το εχουν αγοραση στα 18 ευρωπουλα αν ειναι να το πουλησουν δεν θα βαλουν και τους τοκους μεσα δηλαδη 21 και κατι(κρατατω αυτο) ΜΥΣΤΙΚΟ. :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
οσο για την ριλκεν εβγαλε το σαμπουαν για την φαλακρα!οταν αρχιζουν τετοια χαρτια και παιζουν δεν σημαινει οτι εχει γινει κατι,μπορει να ειναι παιχνιδακι μπορει να υπαρχουν μετοχες ενεχυρο σε τραπεζες και να το ανεβαζουν για να πουλησουν...συνηθως παντως σε τετοια χαρτια η πιθανοτητα να εχει βγει κατι καλο ειναι η πιο μικρη απλα ο τζογος ειναιεκει οποτε ολοι αρεσκονται εκει,γιατι σε καποιους αρεσει να κλαινε 6 χρονια κ να γελανε 1

Επιτελους και μια σωστη κουβεντα.
  Ενεχυρα σε τραπεζες ή πουλαμε για να κλεισουμε κοκκινα στη μια ΑΧΕ για να ανοιξουμε margin σε μια αλλη και αν βγαλουμε μια βρωμα και ακολουθησει κανας μικρος θα βγαλουμε και ενα χαρτζιλικι!!!!!

ΥΓ Αυτο που ειπες για χοντρικη/λιανικη. Δεν ξερω αν γινονται πακετα σε ομολογα. (Μαλλον ναι)

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά, τι παίζει στην ακτοπλοία ??
Μια η ΝΕΛ να κάνει τρελούς όγκους, Οι Επιχειρήσεις Αττικής μία ανεβαίνουν +3% μία πέφτουν -2,5%, η ΑΝΕΚ πάλι σήμερα έκλεισε +7,8% με καλό όγκο, πολλά γράφονται στις εφημερίδες για νέο γύρο συγχωνεύσεων στις ακτοπλοικές μετά την εξαγορά του ποσοστού στην Minoan από τον Λασκαρίδη. Ποια είναι η γνώμη σας? Αξίζει να επενδύσει κανείς σε ακτοπολοία με έναν βραχυπρόθεσμο ορίζοντα 2 μηνών??
Πάντως, όσο και αν ήμουν και εγώ πολύ επιφυλακτικός, ο φίλος waverunner έχει δίκιο για την Έδραση. έχει ανέβει +7,80% τις τελευταίες 30 μέρες και +25,62% τους τελευταίους 3 μήνες. Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι είναι άγνωστο. Πάντως, η διοίκηση της εταιρίας απάντησε σήμερα ότι η εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή δεν είναι αυτοσκοπός. Τώρα, το τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ας το ερμηνεύσουν οι επαγγελματίες χρηματιστές και οι έχοντες εσωτερική πληροφόρηση, εγώ δυστυχώς δεν ανήκω σε καμιά από τις ανωτέρω κατηγορίες....

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Για την Ρίλκεν,δείτε τον αριθμό συναλλαγών που γίνονται κάθε μέρα και θα καταλάβαιτε.Όσοι ξέρετε από τεχνική ανάλυση,ας δείτε τον RSI που βγήκε εχθές.Δεν ξέρω σε τι τιμή έχετε αγοράσει,αλλά εγώ θα πούλαγα...

Επισκέπτης
Πουλατα Fazer να τα παρω εγω μια και εχω λιγα στο παρκινγκ απο το 5,56 19/04/2007.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Αγόρασες με 5,56 και δεν έχεις πουλήσει τίποτα;Μάλιστα...Με οδηγό ότι οι Γερμανοί αγόρασαν στο 18;Λες να μην έχουν κάνει κανένα μουαγέν τα κορόιδα τα Γερμανάκια,και περιμένουν να πάνε 21 που είπες πριν;Από τεχνική ανάλυση ξέρεις;Πολύ θα ήθελα να μας κάνεις ανάλυση-ή θεμελειώδη - για τις εκτιμήσεις σου πάνω στις μετοχές που προτίνεις.

Νομίζεις ότι θα κράταγα μια μετοχή με 3 εκ.τεμμ για 2 μήνες όπως εσύ;Απλώς είναι αστείο!Για ενδοσυνεδριακό παιχνίδι καλά είναι.Μετά ρισκάρεις.Α και κάτι ακόμα.Είσαι κερδισμένος μόνο ότι ρευστοποιείς.Τα λογιστικά κέρδη δε θεωρούνται κέρδη αν δεν γίνουν ταμειακά...

Επισκέπτης
Φιλαρακο 1999 28 Αυγουστου ολα ρευστοποιηθηκαν και γεμισε το ταμειο το οποιο ειναι ακομα πιο γεματο τωρα διοτι γιναν ολα ΕΤΕ το 2003 τωρα εχουν μεινει οι μισες ΕΤΕ μετα την αυξησουλα οι οποιες φυγαν στα 40 Ε .
Ωρα να πεξουμαι και τα αλογακια για να γεμισει πιο πολυ.
Αντε λοιπον βρες μου πιο ψαρακι ειναι πιο φθηνο βαση της τεχνικης  σου αναλυσης και τσιμπα κανα κομματακι μηπως κονομησης και εσυ.
Φιλακια στους αναληταραδες σου αυτους που καψαν τον κοσμακι το 1999.

Επισκέπτης
Αγόρασες με 5,56 και δεν έχεις πουλήσει τίποτα;Μάλιστα...Με οδηγό ότι οι Γερμανοί αγόρασαν στο 18;Λες να μην έχουν κάνει κανένα μουαγέν τα κορόιδα τα Γερμανάκια,και περιμένουν να πάνε 21 που είπες πριν;Από τεχνική ανάλυση ξέρεις;Πολύ θα ήθελα να μας κάνεις ανάλυση-ή θεμελειώδη - για τις εκτιμήσεις σου πάνω στις μετοχές που προτίνεις.

Νομίζεις ότι θα κράταγα μια μετοχή με 3 εκ.τεμμ για 2 μήνες όπως εσύ;Απλώς είναι αστείο!Για ενδοσυνεδριακό παιχνίδι καλά είναι.Μετά ρισκάρεις.Α και κάτι ακόμα.Είσαι κερδισμένος μόνο ότι ρευστοποιείς.Τα λογιστικά κέρδη δε θεωρούνται κέρδη αν δεν γίνουν ταμειακά...
Και κατι αλλο να ξερεις μιας και κανεις ΧΑΑ υπαρχη μια παροιμια που λεμε εμεις οι ασχετοι.
ΜΕ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΥΛΟΥΣ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ο κοσμάκης καΐκε από κάποιους "γνώστες"¨σαν εσένα,παπαγαλάκια,και άπληστους.Η τεχν.ανάλυση έδινε ξεκάθαρα το σημείο αντίστασης.Αλλά ο κοσμάκης δε ρώταγε τους επαγγελματίες,αλλά κάποιους ξερόλες σαν εσένα.Τότε δεν υπήρχαν τα forums αλλά πήγαιναν έξω από τη σοφοκλέους,στα καφενεία,ακόμα και στις παραλίες και πούλαγαν τις "γνώσεις" τους.Από εσάς που προτίνετε μετοχές,θα δούμε κάποια τεκμηρίωση;Το "έχω πληροφορία" είναι αλογομούρικο επιχείρημα.Κάνε μας ανάλυση μια εταιρείας.Να δουμε τι ξέρεις.Όσο για το τι έχω κερδίσει ή όχι,δε θα σου πω διότι δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.ʼλλωστε αυτοί που κομπάζουν για τις επιτυχίες τους είναι και οι πιο αποτυχημένοι.Οι περισσότεροι λένε ψέματα.Εγώ κρίνομαι από τους δ/ντες μου και τους πελάτες το χαρτοφυλάκιο των οποίων διαχειρίζομαι.Και να είσαι σίγουρος πως κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου.Πάντως πούλα για να γαμήσεις.Έστω και στην Φυλής διότι σε βλέπω για μαλακία διαρκείας...

Επισκέπτης
Τωρα ειπες την σωστη κουβεντα φιλαρακο ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ κακομοιρα παλληκαρια.
Το μουαγεν που ειπες δε πριν λιγο εκαψε ολο μα ολο τον κοσμακι, το εργαλειο φιλε λεγεται STOP LOSS για να διευρυνουμαι και το λεξιλογειο μας.
Αντε γεια χαρα και καλα κερδη.
Μην ξεχνας το ψαρακι.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΒΑΒΥ θα σου πω κατι φιλικα ,καταρχας αν εχεις κανει ολα αυτα που ειπες γιατι ειναι ιδεατο το σεναριο δεν θα πρεπε να γραφεις στα μπουρδελα αλλα στο site της morgan stanley και να σαι πανω απο μια οθονη να βγαζεις φραγκα.οποτε χαλαρωσε γιατι ξερεις στον χωρο μας λενε το υψηλο και το χαμηλο το πιανει ο τυχερος και ο ψευτης.οσο για αυτα που λες για τους αναλυτες εισαι λαθος γιατι το 99 δεν ακουγε κανεις τεχνικη αναλυση αφου το φαινομενο αυτο δεν ειχε καμια σχεση με αυτο.αλλα να σε ρωτησω κατι γιατι το 2003 δεν πηρες λαναρα ριλκεν εδραση και ολες αυτεσ τις μαιμουδιες που λες τωρα και πηρες ετε που προτεινουν οι επαγγελματιες?οποτε σε συμβουλευω να κρατησεις τα χαρτακια σου και τα κερδη σου για σενα και ασε τις ειρωνιες.και μην νομιζεις οτι επειδη ξερεις 5 λεξεις stop loss κλπ,εγινε κατι οι αδαεις εντυπωσιαζονται οχι οι επαγγελματιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom