ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Σε ποια τραπεζα-χρημακη η τελος παντων πλατφόρμα παίζεις? :'(
SAXOBANK.
Ευτυχώς που έφυγα από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.
Τώρα μας γράφεις από έξω δηλαδή; :S
Όχι τώρα είμαι εδώ για μερικές μέρες. Ήμουν Αυστραλία 20 μέρες σχεδόν γι αυτό δεν εμπαινα κιόλας να γράψω.
Πήγα για να βρω σπίτι να μείνω και έκανα κάποιες προεργασίες και επαφές με τους δικούς μου ανθρώπους κάτω.
Προέκυψε και μία ακόμη αλλαγή στο ζωή μου. Οι γονείς μου αποφάσισαν να έρθουν στην Αυστραλία μαζί μου, οπότε ένας ακόμη σκόπελος ξεπεράστηκε γιατί είχαν συνηθίσει εδώ στην Αθήνα. Ο πατέρας μου μάλιστα επιτέλους πείστηκε να πουλήσει μια οικοδομή που είχαμε αφήσει μισοτελειωμένη στο τέλος των ενδοξων εποχών. Εντάξει τα λεφτά μας δεν θα τα πιάσουμε, αλλά από το χυμένο γάλα ό,τι μαζέψεις.
Τώρα μένει να το αποφασίσουν και τα παιδιά μου. Ούτε που θέλουν να ακούσουν για Αυστραλία ακόμα... αλλά σιγά σιγά θα πειστούν. Το εχει αναλάβει η πρώην συζυγός μου, η οποία έχει πειστεί ήδη. Το βλέπει κι εκείνη πως δεν πάει άλλο εδώ.
Μάγκες η Ελλάδα τελειωσε.
Πάρτε το χαμπάρι.
Εγώ έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου και θα τον κρούω για μερικές μέρες ακόμα που θα είμαι εδώ.
Πήγα στην Αυστραλία και σε 20 μέρες βρηκα σπίτι, κι εχω κάνει και αρκετές συζητησεις για νεες δουλειές.
Ο κόσμος έξω επιχειρεί χωρίς να θεωρείται έγκλημα η επιχείρηση. Ίσα ίσα όλοι κοιτάζουν πως μπορούν να σε βοηθήσουν, όχι να σε σκίσουν στα λαδώματα και τους φόρους.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.
Θα σας κουνήσω μαντήλι όταν τελειώσω με όλες τις εκκρεμότητες εδώ.
Μετά η Ελλάδα θα με ξαναδεί μόνο σαν τουρίστα.
Μεγάλε σου εύχομαι τα καλίτερα .
Μπαίνε ομως στο μπου και απο αυστραλία , να ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες. που ξέρεις μπορει και να προκύψει και καμμιά συνεργασία στο μέλλον !!
Πάντως απότι φαίνεται πάνε να το κάνουν εντελώς μπουρδέλο στο Ελλάδα .
Τι να πω , ο θεός να βάλει το χέρι του .
Εύχομαι ό,τι καλύτερο.Όχι τώρα είμαι εδώ για μερικές μέρες. Ήμουν Αυστραλία 20 μέρες σχεδόν γι αυτό δεν εμπαινα κιόλας να γράψω.
Πήγα για να βρω σπίτι να μείνω και έκανα κάποιες προεργασίες και επαφές με τους δικούς μου ανθρώπους κάτω.
Προέκυψε και μία ακόμη αλλαγή στο ζωή μου. Οι γονείς μου αποφάσισαν να έρθουν στην Αυστραλία μαζί μου, οπότε ένας ακόμη σκόπελος ξεπεράστηκε γιατί είχαν συνηθίσει εδώ στην Αθήνα. Ο πατέρας μου μάλιστα επιτέλους πείστηκε να πουλήσει μια οικοδομή που είχαμε αφήσει μισοτελειωμένη στο τέλος των ενδοξων εποχών. Εντάξει τα λεφτά μας δεν θα τα πιάσουμε, αλλά από το χυμένο γάλα ό,τι μαζέψεις.
Τώρα μένει να το αποφασίσουν και τα παιδιά μου. Ούτε που θέλουν να ακούσουν για Αυστραλία ακόμα... αλλά σιγά σιγά θα πειστούν. Το εχει αναλάβει η πρώην συζυγός μου, η οποία έχει πειστεί ήδη. Το βλέπει κι εκείνη πως δεν πάει άλλο εδώ.
Μάγκες η Ελλάδα τελειωσε.
Πάρτε το χαμπάρι.
Εγώ έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου και θα τον κρούω για μερικές μέρες ακόμα που θα είμαι εδώ.
Πήγα στην Αυστραλία και σε 20 μέρες βρηκα σπίτι, κι εχω κάνει και αρκετές συζητησεις για νεες δουλειές.
Ο κόσμος έξω επιχειρεί χωρίς να θεωρείται έγκλημα η επιχείρηση. Ίσα ίσα όλοι κοιτάζουν πως μπορούν να σε βοηθήσουν, όχι να σε σκίσουν στα λαδώματα και τους φόρους.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.
Θα σας κουνήσω μαντήλι όταν τελειώσω με όλες τις εκκρεμότητες εδώ.
Μετά η Ελλάδα θα με ξαναδεί μόνο σαν τουρίστα.
Φιλαρακο καλη τυχη στην αυστραλια...χασεις κερδισεις ,long short, μην σε απασχολειΤι κωλοτούμπες ρε μαλάκα?
Μιλάω πολύ ξεκάθαρα.
Μπηκα στα σορτ με μέσο όρο 1,3450 με τελευταία είσοδο στο 1,3500/
Τα στοπς μου είναι στο 1,3700
Αν χτυπήσουν τα στοπς μου θα χάσω το ποσό που αποφάσισα να ρισκάρω.
Όσο δεν χτυπάει, οι ζημιές είναι μόνο λογιστικές, ουχί πραγματικές.
Πιο ξεκάθαρη πρόταση από αυτή δεν υπάρχει.
Πόσο πιο ξεκάθαρος μπορώ να γίνω? Ούτε "ετσι" ούτε "γιουβέτσι"
Όταν λες πως πήγες "κουβά" σημαίνει πως το τρέιντ τελείωσε, φινίτο, τα στοπς χτυπησαν και έκλεισαν, πάμε για το επόμενο.
Δυστυχώς για κάποιους, το τρειντάκι μου εξακολουθεί κι έχει πιθανότητες επιτυχίας.
Κι αν το χάσω εδώ, στα αρχίδια μου. Θα διπλασιάσω το bet πιο ψηλά. Στο 1,40 θα ναι?
Στο 1,50? δεν ξέρω.....
Σημασία έχει μόνο ένα πράγμα.
Πάνω από το 1,35000 το ευρώ δεν παίζεται λονγκ με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Μόνο σορτ!
Ναι θα μπαίνω από κάτω να τα λέμε. Κι από όπου αλλού βρίσκομαι γιατί εχω κάποιες εκκρεμότητες και πρέπει να κάνω μερικά μεγάλα ταξίδια μόλις τακτοποιηθώ στην Αυστραλία.
ΑΠοφάσισα να μην τον κλείσω τον λογαριασμό τελικά. Από όλα τα φόρουμς που μπαίνω και συζητάω, το ΜΠΟΥ ήταν πραγματικά αυτό που μου έλειψε περισσότερο.
Όσες φορές μπαίνω και διαβάζω πεθαίνω στα γέλια με τις ατάκες του ΑΠΟΛΥΤΟΥ και του GIASOU, και μερικά πολύ έξυπνα σχόλια που διαβάζω κι από άλλους χρήστες.
Να στε καλά μάγκες όλοι και να μην ξεχνάτε να γαμάτε καλά κι όσο μπορείτε περισσότερο. Όλα εδώ θα μείνουν τελικά γαμό το φελέκι μου!!
Αυστραλία
αλλος ενας ποντικος που εγκαταλειπει το πλοιο που βυθιζεται,στα ξεκουμπιδια και θα πολεμησουμε μονοι μας οσοι και οσο μπορουμε.
υ.γ.και να μην ξαναπατησεις δεν νομιζω να πειραξει κανεναν
Εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Άσχετο βέβαια με τη θεματολογία του θέματος, όμως αφού είσαι πρόσφατος στα της Αυστραλίας, δε γράφεις λίγα λόγια σχετικά με τη μετοίκηση στους Αντίποδες; Νομίζω θα ενδιεφερε πολλούς. Ευχαριστώ.
ρε ουστ,ριψασπη κοπρολαγνε
βλακας μπορει να ειμαι,κοτα λυρατη ομως οχι