Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τώρα μας γράφεις από έξω δηλαδή;  :S

Όχι τώρα είμαι εδώ για μερικές μέρες. Ήμουν Αυστραλία 20 μέρες σχεδόν γι αυτό δεν εμπαινα κιόλας να γράψω.

Πήγα για να βρω σπίτι να μείνω και έκανα κάποιες προεργασίες και επαφές με τους δικούς μου ανθρώπους κάτω.

Προέκυψε και μία ακόμη αλλαγή στο ζωή μου. Οι γονείς μου αποφάσισαν να έρθουν στην Αυστραλία μαζί μου, οπότε ένας ακόμη σκόπελος ξεπεράστηκε γιατί είχαν συνηθίσει εδώ στην Αθήνα. Ο πατέρας μου μάλιστα επιτέλους πείστηκε να πουλήσει μια οικοδομή που είχαμε αφήσει μισοτελειωμένη στο τέλος των ενδοξων εποχών. Εντάξει τα λεφτά μας δεν θα τα πιάσουμε, αλλά από το χυμένο γάλα ό,τι μαζέψεις.

Τώρα μένει να το αποφασίσουν και τα παιδιά μου. Ούτε που θέλουν να ακούσουν για Αυστραλία ακόμα...  αλλά σιγά σιγά θα πειστούν. Το εχει αναλάβει η πρώην συζυγός μου, η οποία έχει πειστεί ήδη. Το βλέπει κι εκείνη πως δεν πάει άλλο εδώ.

Μάγκες η Ελλάδα τελειωσε.

Πάρτε το χαμπάρι.

Εγώ έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου και θα τον κρούω για μερικές μέρες ακόμα που θα είμαι εδώ.

Πήγα στην Αυστραλία και σε 20 μέρες βρηκα σπίτι, κι εχω κάνει και  αρκετές συζητησεις για νεες δουλειές.

Ο κόσμος έξω επιχειρεί χωρίς να θεωρείται έγκλημα η επιχείρηση. Ίσα ίσα όλοι κοιτάζουν πως μπορούν να σε βοηθήσουν, όχι να σε σκίσουν στα λαδώματα και τους φόρους.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

Θα σας κουνήσω μαντήλι όταν τελειώσω με όλες τις εκκρεμότητες εδώ.

Μετά η Ελλάδα θα με ξαναδεί μόνο σαν τουρίστα.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
  Όχι τώρα είμαι εδώ για μερικές μέρες. Ήμουν Αυστραλία 20 μέρες σχεδόν γι αυτό δεν εμπαινα κιόλας να γράψω.

Πήγα για να βρω σπίτι να μείνω και έκανα κάποιες προεργασίες και επαφές με τους δικούς μου ανθρώπους κάτω.

Προέκυψε και μία ακόμη αλλαγή στο ζωή μου. Οι γονείς μου αποφάσισαν να έρθουν στην Αυστραλία μαζί μου, οπότε ένας ακόμη σκόπελος ξεπεράστηκε γιατί είχαν συνηθίσει εδώ στην Αθήνα. Ο πατέρας μου μάλιστα επιτέλους πείστηκε να πουλήσει μια οικοδομή που είχαμε αφήσει μισοτελειωμένη στο τέλος των ενδοξων εποχών. Εντάξει τα λεφτά μας δεν θα τα πιάσουμε, αλλά από το χυμένο γάλα ό,τι μαζέψεις.

Τώρα μένει να το αποφασίσουν και τα παιδιά μου. Ούτε που θέλουν να ακούσουν για Αυστραλία ακόμα...  αλλά σιγά σιγά θα πειστούν. Το εχει αναλάβει η πρώην συζυγός μου, η οποία έχει πειστεί ήδη. Το βλέπει κι εκείνη πως δεν πάει άλλο εδώ.

Πάρτε το χαμπάρι.

Εγώ έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου και θα τον κρούω για μερικές μέρες ακόμα που θα είμαι εδώ.

Πήγα στην Αυστραλία και σε 20 μέρες βρηκα σπίτι, κι εχω κάνει και  αρκετές συζητησεις για νεες δουλειές.

Ο κόσμος έξω επιχειρεί χωρίς να θεωρείται έγκλημα η επιχείρηση. Ίσα ίσα όλοι κοιτάζουν πως μπορούν να σε βοηθήσουν, όχι να σε σκίσουν στα λαδώματα και τους φόρους.

Μεγάλε σου εύχομαι τα καλίτερα .
Μπαίνε ομως στο μπου και απο αυστραλία , να ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες. που ξέρεις μπορει και να προκύψει και καμμιά συνεργασία στο μέλλον !!

Πάντως απότι φαίνεται πάνε να το κάνουν εντελώς μπουρδέλο στο Ελλάδα .
Τι να πω , ο θεός να βάλει το χέρι του .

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μεγάλε σου εύχομαι τα καλίτερα .
Μπαίνε ομως στο μπου και απο αυστραλία , να ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες. που ξέρεις μπορει και να προκύψει και καμμιά συνεργασία στο μέλλον !!

Πάντως απότι φαίνεται πάνε να το κάνουν εντελώς μπουρδέλο στο Ελλάδα .
Τι να πω , ο θεός να βάλει το χέρι του .

Ναι θα μπαίνω από κάτω να τα λέμε. Κι από όπου αλλού βρίσκομαι γιατί εχω κάποιες εκκρεμότητες και πρέπει να κάνω μερικά μεγάλα ταξίδια μόλις τακτοποιηθώ στην Αυστραλία.

ΑΠοφάσισα να μην τον κλείσω τον λογαριασμό τελικά.  Από όλα τα φόρουμς που μπαίνω και συζητάω, το ΜΠΟΥ ήταν πραγματικά αυτό που μου έλειψε περισσότερο.

Όσες φορές μπαίνω και διαβάζω πεθαίνω στα γέλια με τις ατάκες του ΑΠΟΛΥΤΟΥ και του GIASOU, και μερικά πολύ έξυπνα σχόλια που διαβάζω κι από άλλους χρήστες.

Να στε καλά μάγκες όλοι και να μην ξεχνάτε να γαμάτε καλά κι όσο μπορείτε περισσότερο. Όλα εδώ θα μείνουν τελικά γαμό το φελέκι μου!!

:zfuck:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

marduk

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Πάρτε το χαμπάρι.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Άσχετο βέβαια με τη θεματολογία του θέματος, όμως αφού είσαι πρόσφατος στα της Αυστραλίας, δε γράφεις λίγα λόγια σχετικά με τη μετοίκηση στους Αντίποδες; Νομίζω θα ενδιεφερε πολλούς. Ευχαριστώ.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αλλος ενας ποντικος που εγκαταλειπει το πλοιο που βυθιζεται,στα ξεκουμπιδια και θα πολεμησουμε μονοι μας οσοι και οσο μπορουμε.
υ.γ.και να μην ξαναπατησεις δεν νομιζω να πειραξει κανεναν :birdman:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
 Τι κωλοτούμπες ρε μαλάκα?

Μιλάω πολύ ξεκάθαρα.

Μπηκα στα σορτ με μέσο όρο 1,3450 με τελευταία είσοδο στο 1,3500/

Τα στοπς μου είναι στο 1,3700

Αν χτυπήσουν τα στοπς μου θα χάσω το ποσό που αποφάσισα να ρισκάρω.

Όσο δεν χτυπάει, οι ζημιές είναι μόνο λογιστικές, ουχί πραγματικές.

Πιο ξεκάθαρη πρόταση από αυτή δεν υπάρχει.

Πόσο πιο ξεκάθαρος μπορώ να γίνω? Ούτε "ετσι" ούτε "γιουβέτσι"

Όταν λες πως πήγες "κουβά" σημαίνει πως το τρέιντ τελείωσε, φινίτο, τα στοπς χτυπησαν και έκλεισαν, πάμε για το επόμενο.

Δυστυχώς για κάποιους, το τρειντάκι μου εξακολουθεί κι έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Κι αν το χάσω εδώ, στα αρχίδια μου. Θα διπλασιάσω το bet  πιο ψηλά. Στο 1,40 θα ναι?

Στο 1,50?  δεν ξέρω.....

Σημασία έχει μόνο ένα πράγμα.

Πάνω από το 1,35000 το ευρώ δεν παίζεται λονγκ με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Μόνο σορτ!
Φιλαρακο καλη τυχη στην αυστραλια...χασεις κερδισεις ,long short, μην σε απασχολει
Εφυγες απο το ροδελο κ  γλιτωσες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Ναι θα μπαίνω από κάτω να τα λέμε. Κι από όπου αλλού βρίσκομαι γιατί εχω κάποιες εκκρεμότητες και πρέπει να κάνω μερικά μεγάλα ταξίδια μόλις τακτοποιηθώ στην Αυστραλία.

ΑΠοφάσισα να μην τον κλείσω τον λογαριασμό τελικά.  Από όλα τα φόρουμς που μπαίνω και συζητάω, το ΜΠΟΥ ήταν πραγματικά αυτό που μου έλειψε περισσότερο.

Όσες φορές μπαίνω και διαβάζω πεθαίνω στα γέλια με τις ατάκες του ΑΠΟΛΥΤΟΥ και του GIASOU, και μερικά πολύ έξυπνα σχόλια που διαβάζω κι από άλλους χρήστες.

Να στε καλά μάγκες όλοι και να μην ξεχνάτε να γαμάτε καλά κι όσο μπορείτε περισσότερο. Όλα εδώ θα μείνουν τελικά γαμό το φελέκι μου!!

:zfuck:

σε ποια πολη θα μεινεις?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αλλος ενας ποντικος που εγκαταλειπει το πλοιο που βυθιζεται,στα ξεκουμπιδια και θα πολεμησουμε μονοι μας οσοι και οσο μπορουμε.
υ.γ.και να μην ξαναπατησεις δεν νομιζω να πειραξει κανεναν :birdman:

Όχι θα κάτσω εδώ να μου βάζει φόρους ο Στουρνάρας όποτε του καυλώσει και δεν του βγαίνουν τα κουκιά, για να παίρνει 320 χιλιάρικα η κόρη της Ντόρας....

Κάτσε εσύ μαλάκα να πληρώνεις την Αλεξία και το πανάκριβο - θεάρεστο εργο της στον Ερυθρό Σταυρό, όπως και τις μισθάρες του oxiagapesmou

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πανίβλακα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Άσχετο βέβαια με τη θεματολογία του θέματος, όμως αφού είσαι πρόσφατος στα της Αυστραλίας, δε γράφεις λίγα λόγια σχετικά με τη μετοίκηση στους Αντίποδες; Νομίζω θα ενδιεφερε πολλούς. Ευχαριστώ.

Ο πιο ευκολος τρόπος να πας στην Αυστραλία είναι με τουριστική βίζα 3 μηνών. Όποιος έχει κάπου να φιλοξενηθεί από συγγενείς λύνει πολλά προβλήματα γιατί μπορεί ήσυχα να ψάξει για δουλειά. Καλές δουλειές για ανειδίκευτους εργάτες είναι στα ορυχεία ή σε οικοδομές, που συνηθως οι ντόπιοι δεν πάνε λόγω μικρού μεροκάματου.

Ενας ειδικευμένος εργάτης (ηλεκτρολόγος, υδραυλικός κλπ) μπορεί να καθαρίζει και 250 -300 δολάρια την ημέρα.

Οι ειδικότητες που ζητούνται πολύ κάτω είναι νοσηλευτές, ιατρικό προσωπικό και μηχανικοί-μηχανολόγοι
Όποιος έχει πτυχίο και εμπειρία μπορεί να κάνει καλή καριέρα.

Μηχανικός Ελληνας κάτω, παίρνει σημερα 110 χιλιάδες ετησιο μισθό και πληρωμένο σπιτι, αυτοκίνητο και τηλέφωνο από την εταιρεία συν ασφάλιση και μπονους παραγωγικότητας.

Η εύρεση σπιτιού είναι δύσκολη και κοστίζει ακριβά το ενοικιο.

Το απόγευμα θα σας πω μερικά ακομα. Τωρα πρέπει να τρέξω για δουλειές...

Το γαμημένο ελληνικό δημόσιο με ταλαιπωρεί ακόμα με διαδικασίες.

Που θα πάει?

Θα απεμπλακώ από το μπουρδέλο όπου να ναι.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βλακας μπορει να ειμαι,κοτα λυρατη ομως οχι :kissass:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
βλακας μπορει να ειμαι,κοτα λυρατη ομως οχι :kissass:

Αν "κότα λυράτη" σημαίνει:

- Κάτσε να σε πηδάνε κάθε μέρα με φόρους για να ταίζονται τα κομματόσκυλα του Δημοσίου.
- Κάτσε να σε πηδάνε κάθε μέρα με ΄φόρους για να κάνει ο Ακης γάμους εκατομμυρίων στο Παρίσι.
- Κάτσε να σε πηδάνε κάθε μέρα με φόρους για να παραγγέλνει ο Παπανδρέου ιδιωτικό γυμναστήριο αξίας 130 χιλιάδων ευρώ
- Κάτσε να σε πηδάνε κάθε μέρα με φόρους για να πληρώνονται οι άγαμες θυγατέρες των στρατιωτικών
- Κάτσε να σε πηδάνε με φόρους για να παίρνουν 10 χιλιάρικα τον μήνα οι βουλευτές.
- Κάτσε να πηδάνε με φόρους για να παίρνουν 10 χιλιάρικα τον μήνα η επίτροπος αλιείας κ. Δαμανάκη και ο Χρήστος Παπουτσής.
- κάτσε να σε πηδάνε με φόρους για να πληρώνονται απρόσκοπτα οι "συνταξιούχοι" των 43 ετών....

.... ε ναι!!! Είμαι κότα λυράτη....

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πως είσαι τόσο βλάκας.

Η μόνη μου σκέψη είναι πως ανηκεις σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.....  ε είσαι βλάκας με περικεφαλαία.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom