Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βρε σαλτα και μαμησου στας αυστραλιας :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
βρε σαλτα και μαμησου στας αυστραλιας :birdman:

Κί εσύ σάλτα στησε κώλο στον Στουρνάρα και στον Σαμαρά. Εχω ακούσει πως γαμάνε κυρίως ασάλιωτα.

Σε 15 χρόνια που θα έχεις γίνει από την πείνα ο μισός, θα παρακαλάς να έρθουμε οι έλληνες μετανάστες να επενδύσουμε στην Ελλάδα.

Και τότε είναι που θα έρθω να σε γαμήσω κι εγώ από όπου βαστιέσαι.

Λούνγκρα.  :birdman:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
με τα λεφτα απο το μπακαλικο θα ερθεις να επενδυσεις? :2funny: :2funny:
υγ.εχει και αραπηδες η αστραλια "επενδυτη",θα φας καλα  :pipa1:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ενας φίλος μου αγόρασε αλφα στα 0,2 και κατι και τώρα είναι κοντά στα 0,6!

Μετά από άνοδο όμως 200% πως μπορει να αγοράσει κάποιος :think:

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
τοτε ηταν ευκαιρια οι τραπεζες , αλλα φοβηθηκα μην παμε σε πτωχευση σαν κρατος και τα χασω ολα γιαυτο και δεν μπηκα ..
παντως υπαρχουν κυκλοι που ακομα λενε οτι δεν θα την γλυτωσουμε την πτωχευση ...
αν δεν συμβει αυτο παντως πιστευω τωρα οτι ειναι η καλιτερη περιοδος για χρηματιστηριο ....  τραβαει λιγο πανω ..  τα πηρες και εφυγες ...  αν παει λιγο παραπανω .. ασε να βγαλει και κανενας αλλος που λεγαμε παλια  ..

αν παρω μια χρηματοδοτηση  μεχρι τα χριστουγεννα που μου εχουν υποσχεθει θα αρχισω να μπαινω παλι σιγα σιγα ...  τωρα εχω και πολυ χρονο να ασχοληθω καλιτερα ...και θα τα λεμε καλιτερα απο δω με οσους ασχολουνται με το σπορ ...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
με τα λεφτα απο το μπακαλικο θα ερθεις να επενδυσεις? :2funny: :2funny:
υγ.εχει και αραπηδες η αστραλια "επενδυτη",θα φας καλα  :pipa1:

Προς το παρόν όμως την πούτσα των Στουρνάρα, Παπανδρέου και Σαμαρά την τρώς εσύ.

- Πόσους φόρους και χαράτσια έχεις πληρώσει από το 2009 και μετά?      :2funny: :2funny: :2funny:  

-  Πόσο έχει μειωθεί ο μισθός σου ή το εισόδημά σου από τότε?  Πόσο?  :2funny: :2funny:

Εγώ δεν έχω πληρώσει τίποτα.  

:think: :think: :think: :think: :think:

Σκεφτομαι λοιπόν....

Από ότι φαίνεται κάποιος άλλος τρώει πούτσα αράπικη. Όχι εγώ.

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Ρε σεις μάγκες ακόμα πιστεύετε πως η άνοδος που κάνει το χρηματιστηριο είναι ουσιαστική και με προοπτικές?

Μια καλή αρπαχτή είναι των vulture funds και τίποτα περισσότερο.

Βλέπετε κάναν όμιλο να έρχεται να επενδύσει στην Ελλάδα? Όλοι φεύγουν! Ή κλείνουν!

Με τι προοπτικές θα πάρετε μετοχές τραπεζών? Παιχνιδάκια κάνουν, όχι ουσιαστική άνοδο.

Αν πας για το βραχυπρόθεσμο παιχνίδι, ΟΚ. Αν και διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις για το αν τελικά κάποιος κερδίζει σε βραχύ χρόνο....

Σόρρυ μάγκες, αλλά το 99% από σας θα χάσει τα λεφτά του στο ΧΑΑ.

Η κρίση δεν έχει τελειώσει. Μάλιστα παγκοσμίως μόλις που έχει ξεκινήσει.

Κι αυτές οι εποχές δεν είναι για να κάνεις λεφτά. Αυτές οι εποχές είναι για να συντηρείσαι και να προστατεύεις τα κεφάλαιά σου.

Μόνον.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
ποδολαγνε ,  στην κριση γινονται οι κροισοι ...

ακριβως για βραχυ οριζοντα μιλαω ..  για μακροπροθεσμο οριζοντα επενδυω στην επιχειρηση μου .
αλλα  και κανενα μπαμ μπουμ - τα πηραμε και φυγαμε απο χρηματιστηριο δεν θα λεγα οχι .  προσωπικα δεν πιστευω στο μακροπροθεσμο του χρηματιστηριου . επαιζα απο το 95 μεχρι 2003  και ετσι εβγαζα λεφτα ..  βραχυπροθεσμα ...  παιρνουμε 8 %  και φευγουμε ...  ασε να βγαλει και κανενας αλλος ..
αν  δεν μας πανε για φτωχευση μεσα στο 14  πιστευω οτι η ελλάδα θα ειναι η καλιτερη χωρα για τους μπιζνεσμαν ...

σκεψου μονο αυτο :  οι τραπεζες εχουν 160  δις καταθεσεις ...  και υπαρχουν στην ελβετια αλλα 200 δις λενε ελληνων καταθετων ..  καποια σιγα σιγα θα γυρισουν πισω ..

ποιοι θα ειναι οι πελατες των τραπεζων ??  οι δημ. υπαλληλοι ?? αυτοι πεθανανε ..
οι ιδιωτικοι υπαλληλοι  ??  και αυτοι πεθανανε ..
πελατες θα ειναι οι επιχειρηματιες  ..  και εκει θα ρεει το χρημα .. αρκει να εχεις υγιη επιχειρηση ... 
μισθωτος (δημοσιου και ιδιωτικου )  θα εξυπηρετειται στις τραπεζες μονο απο τα μηχανηματα σε λιγο.. γκισε θα πηγαινουν μονο οι επιχειρησεις ..

Επισκέπτης
Όχι τώρα είμαι εδώ για μερικές μέρες. Ήμουν Αυστραλία 20 μέρες σχεδόν γι αυτό δεν εμπαινα κιόλας να γράψω.
Καλη τυχη στη μακρυνη ηπειρο της Ωκεανιας κι αν σε βγαλει ο δρομος απο τη σκλαβωμενη Μεγαλονησο της Κυπρου ριξε ενα σημα, να σε κερασω εναν παραδοσιακο καφε. Μπορει και περισσοτερα αν εχω καβατζωθει, η κινηση μετραει!
Να σου ελθω εκει κατω καπως δυσκολο, θα γυρνοβολαω εδω στις γυρω χωρες.

Μετά η Ελλάδα θα με ξαναδεί μόνο σαν τουρίστα.
Αρκει να μην την ξεχασεις την Πατριδα. Τεσπα η ωρα ειναι ακαταλληλη για συγκινησεις.....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Καλη τυχη στη μακρυνη ηπειρο της Ωκεανιας κι αν σε βγαλει ο δρομος απο τη σκλαβωμενη Μεγαλονησο της Κυπρου ριξε ενα σημα, να σε κερασω εναν παραδοσιακο καφε. Μπορει και περισσοτερα αν εχω καβατζωθει, η κινηση μετραει!
Να σου ελθω εκει κατω καπως δυσκολο, θα γυρνοβολαω εδω στις γυρω χωρες.
Αρκει να μην την ξεχασεις την Πατριδα. Τεσπα η ωρα ειναι ακαταλληλη για συγκινησεις.....

Όταν ξεμπερδέψω με τις δουλειές μου θα περάσω και από Κύπρο, έχω δουλειές κι εκεί. Σκέφτομαι να μιλήσω με κάποιους Κύπριους για να κατεβάσω και Κυπριακά προιόντα στην Αυστραλία.

θα σου στείλω μήνυμα. Σε ποιο μέρος βρίσκεσαι?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Αρκει να μην την ξεχασεις την Πατριδα.

Την Ελλάδα δεν την ξεχνάω. Έλληνας είμαι. Η καταγωγή φίλε μου δεν ξεχνιέται. Και κάτω που θα πάω, σκοπεύω να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό χώρο μέσα στο μάρκετ, μόνο με ελληνικά προιόντα.

Αλλά κάτι μαλάκες σαν τον psofilo δεν αξίζει ούτε να τους φτύσω. Θα πάει η ροχάλα χαμένη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Την Ελλάδα δεν την ξεχνάω. Έλληνας είμαι. Η καταγωγή φίλε μου δεν ξεχνιέται. Και κάτω που θα πάω, σκοπεύω να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό χώρο μέσα στο μάρκετ, μόνο με ελληνικά προιόντα.

Αλλά κάτι μαλάκες σαν τον psofilo δεν αξίζει ούτε να τους φτύσω. Θα πάει η ροχάλα χαμένη.

βαλε και καμια πρωτεινη και κανα βοτανικο ρε  :grin:
αντε ωρα καλη

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εκτος απο απενταρος,εισαι και μαλακας ολκης μπακαλογατε "επενδυτη" του κολου :jerking:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
γι αυτο παιρνεις τον πουλο και πας να γινεις μπακαλογατος στου διαολου τη μανα επειδη εισαι "φορτωμενος" :grin:

1. Παίρνω τον πούλο για Αυστραλία γιατί εδώ θα μου τα πρήξουν, να πληρώσω διπλούς και τριπλούς φόρους για το ίδιο αποκτηθέν εισόδημα.

2. Πάω να γίνω μπακαλόγατος στην Αυστραλία γιατί αυτή η ευκαιρία παρουσιάστηκε. Θα μπορούσα να μην κάνω και τίποτα. Θα μπορούσα να κάνω και οτιδήποτε άλλο. Ούτως ή άλλως 6 χρόνια τώρα, από τα χρηματιστήρια ζω. Δεν κάνω άλλη δουλειά.  Μπορώ να ζήσω από αυτά ακόμα 35 ώσπου να συμπληρώσω το προσδόκιμο ζωής.

3. Ναι λουνγκρίτσα μου. Είμαι "φορτωμένος". 14 σπίτια πούλησα από το 2004 έως το 2007 κι είχα και ξέχωρα άλλα μετρητά που τα γύριζα στο χρηματιστηριο.

4. Στου διαόλου την μανα η Αυστραλία? Τσ, τσ, τσ.... Ούτε μια μέρα δρόμος με το αερόπλανο...

Πως φαίνεσαι ότι εσύ δεν έχεις πάει ούτε μέχρι τη Χαλκίδα.....  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε πονάει που δεν μπορείς να είσαι ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ.

Σε πονάει γιατί ενώ κι εσύ θες να φύγεις, δεν μπορείς... να γλυτωσεις τις πούτσες που σου ρίχνουν...

Σε πονάει γιατί μάλλον κάνα χιλιάρικο παίρνεις εκεί που δουλεύεις.... ή μήπως λέω και πολλά?

ή μήπως ούτε δουλειά δεν έχεις και βγάζεις τόση χολή?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα φιλιά μου στον Στουρνάρα....  Ε! Όπως και να το κάνεις, τόσο γαμήσι που σου ρίχνει.... μπορείς να πεις πως έχετε και αίσθημα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ναι μωρε θα μπορουσες να μην κανεις και τιποτα αλλα για να περναει η ωρα ας γινεις μπακαλογατος στου διαολου τι μανα,ρε τι μαλακας εισαι!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
14 σπιτια πουλησες?και τρια τα δικα μου 17 ηλιθιε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom