Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
   Μια γκουρουδιά καμαρωτή για να δείτε πως σκέφτονται αυτοί που θέλουν να βγάλουν λεφτά.

Η φημολογία της επέμβασης στη Συρία έγινε γεγονός. Οι ΗΠΑ θέλουν να μπουν στη Συρία.

Με κάποιον τρόπο θα το κάνουν εν ευθέτω χρόνο.

Είχαμε τη φημολογία του "γεγονότος" εδώ και δύο μήνες. Στη φημολογία λοιπόν πας και βάζεις ένα πολύ μικρό ποσόν....  ας πούμε 0,5% του κεφαλαίου σου στην LOCKHEED MARTIN, που είναι βιομηχανία πολεμικού υλικού.

Μόλις πάρεις την απόφαση να ρισκάρεις εκεί, παίρνεις τα "τεχνικά εργαλεία" και βρίσκεις το σημείο εισόδου.

Ήδη θα κέρδιζες 15-20% σήμερα. Τα στοπς σήμερα είναι τοποθετημένα στο break even.

Σήμερα λοιπόν είσαι στην αναμονή. Μόλις ανακοινώσει επέμβαση η Αμερική, βάζεις ακόμα ένα ποσό, πολύ μικρότερο από το αρχικό, και ανεβάζεις τα στοπς στο σημείο του μέσου όρου κτησης.

Με μηδενικό ρίσκο ανεβάζεις συνεχώς το bet σου πάνω στην Λοκχηντ μέχρι την έναρξη των επιχειρήσεων, ανεβάζοντας ταυτόχρονα τα στοπς στο σημείο που μετατρέπεται κάθε φορά ο μέσος όρος κτησης.

Μέχρι τρεις τοποθετησεις όχι περισσότερο.

Μετα τον πόλεμο έρχεται ο απολογισμός και οι νέες παραγγελίες στην Λοκχηντ.

Η αγορά έχει προεξοφλήσει όμως αυτές τις παραγγελίες ήδη.

Εκεί βγαίνεις εσύ. Μόλις ανακοινωθούν οι νέες παραγγελίες, όλος ο κόσμος θα τρέξει να αγοράσει Λοκχηντ.

Εσύ πουλάς τότε και περιμένεις την επόμενη φημολογία.

Τόσο απλό να το σκεφτείς και να το πράξεις.

Ασχολήσου με τα πορτοκάλια και τα λεμόνια σου καλύτερα. Θες να πάμε ένα στοιχηματάκι ακόμα αφού σε έχω ψωλιάσει σε όλα μέχρι στιγμής;
έτσι για να σου δώσω μια ευκαιρία να ρεφάριεις  :2funny: Στις 17/9/2014 η ετήσια διακύμανση της μετοχής της λόκυ θα είναι κάτω
από την όποια διακύμανση του γενικού δείκτη την ίδια μέρα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ασχολήσου με τα πορτοκάλια και τα λεμόνια σου καλύτερα. Θες να πάμε ένα στοιχηματάκι ακόμα αφού σε έχω ψωλιάσει σε όλα μέχρι στιγμής;
έτσι για να σου δώσω μια ευκαιρία να ρεφάριεις  :2funny: Στις 17/9/2014 η ετήσια διακύμανση της μετοχής της λόκυ θα είναι κάτω
από την όποια διακύμανση του γενικού δείκτη την ίδια μέρα.

Πρωτα από όλα μου χεις κλάσει τα αρχίδια. Εχω πει διακόσια πράγματα, κι έχουν βγει τα 150.

Δεν έχεις πει τίποτα, μόνο κάτι αοριστολογίες-μαλακιούλες που λένε όλοι οι άσχετοι προκειμένου να καλύψουν την ημιμάθειά τους και της ασχετίλα τους, απλά και μόνο για να πουν κάτι.

Δευτερον, τη μετοχή της Λοκ δεν την έπαιξα.

Ειχα ανοιχτά trades αλλού.

Και πάλι όμως ήταν ένα καλό bet για οποιον χρησιμοποιουσε το νέο του πολέμου για μια αρπαχτη μερικών μηνών , μέχρι την ανακοίνωση των παραγγελιών.

Συνέχισε το τρολάρισμα....  Πάω να δωσω κάτι πορτοκάλια εδώ δίπλα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ρε εδώ είσαι μέσα. Ε; 'Ελα εκκλησια θα κλέψεις τώρα που θα καταρεύσει ο σπίκος όπως μας έλεγες το μάιο....
ενώ την ίδια στιγμή επένδυες στην άνοδό του και καλά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
'Αλλωστε μέχρι τότε θα έχει μπουκάρει και ο σαμ και θα έχει πάει στο θεό έτσι δε λες;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Εκ των υστέρων προφήτης; αυτό το κάνω και γω....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν αμφισβητω το διαγραμμα που παρεθεσες, αλλα νομιζω πως η ολη φαση "ας παιξουμε βιομηχανιες οπλων" ειναι καθαρα ψυχολογικη
Ουτε (νεες) παραγγελιες, ουτε τιποτα!

Ουτως ή αλλως, οι Αμερικανοι ειναι εξοπλισμενοι σαν αστακοι κι εχουν αποθεματα πυραυλων για 100 Συριες, στις αποθηκες τους,

Ναι μεν θα προβουν σε νεες παραγγελιες ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (αφου ριξουν μερος των υπαρχοντων...), αλλα αυτο μπορει να ειναι και το 2015.

Θελω να πω, δεν βλεπω αμεση συνδεση του πολεμου με νεες παραγγελιες του αμερικανικου στρατου. Τις παραγγελιες τις αντιλαμβανομαι μονο κατοπιν εορτης, για αναπληρωση...

Ωστοσο, η ψυχολογια της μαζας ειναι μεγαλη υποθεση, οντως

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ρε εδώ είσαι μέσα. Ε; 'Ελα εκκλησια θα κλέψεις τώρα που θα καταρεύσει ο σπίκος όπως μας έλεγες το μάιο....
ενώ την ίδια στιγμή επένδυες στην άνοδό του και καλά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Εκ των υστέρων προφήτης; αυτό το κάνω και γω....

Για τον ΣΠΙΚΟ πήρα ένα και μόνο ένα καθοδικό στοίχημα φέτος. Αυτό που έλεγα τον Μάιο.

Πήρα τα πενιχρά μου κέρδη, προστάτεψα το κεφάλαιό μου, είμαι μια χαρά.

Και για τον χρυσούλη και για τον ΣΠίκο όλα αναρτημένα στην ώρα τους αγορίνα.

Την ώρα που έγιναν....  όχι μόνο στη μέρα που έγιναν.

Και θα σου πω και το τελευταίο επειδή είμαι πολύ καλό παιδί και σε συμπονώ που δεν ξέρεις τι σου γινεται στα χρηματιστηρια.

Ευρωδολάριο κορυφή το 1,3500.

όχι παραπάνω.

Στοπ λος το 1,3700

Στόχος το 1,2800

λίαν συντομως.

Αυτά.  :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν αμφισβητω το διαγραμμα που παρεθεσες, αλλα νομιζω πως η ολη φαση "ας παιξουμε βιομηχανιες οπλων" ειναι καθαρα ψυχολογικη

Ουτως ή αλλως, οι Αμερικανοι ειναι εξοπλισμενοι σαν αστακοι κι εχουν αποθεματα πυραυλων για 100 Συριες, στις αποθηκες τους,

Ναι μεν θα προβουν σε νεες παραγγελιες ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (αφου ριξουν μερος των υπαρχοντων...), αλλα αυτο μπορει να ειναι και το 2015.

Θελω να πω, δεν βλεπω αμεση συνδεση του πολεμου με νεες παραγγελιες του αμερικανικου στρατου. Τις παραγγελιες τις αντιλαμβανομαι μονο κατοπιν εορτης, για αναπληρωση...

Οι παραγγελίες δεν γίνονται για να χρησιμοποιηθούν πουθενά βρε kosamf.

Τόσες χιλιάδες εργάτες δουλεύουν στην Λοκχηντ.

Τι θα κάνουν αυτοί οι καψεροί? Θα απολυθούν?

Θ ατραβάει τις κοτσίδες του ο Μπερνάκι...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
 Για τον ΣΠΙΚΟ πήρα ένα και μόνο ένα καθοδικό στοίχημα φέτος. Αυτό που έλεγα τον Μάιο.

Πήρα τα πενιχρά μου κέρδη, προστάτεψα το κεφάλαιό μου, είμαι μια χαρά.

Και για τον χρυσούλη και για τον ΣΠίκο όλα αναρτημένα στην ώρα τους αγορίνα.

Την ώρα που έγιναν....  όχι μόνο στη μέρα που έγιναν.

Και θα σου πω και το τελευταίο επειδή είμαι πολύ καλό παιδί και σε συμπονώ που δεν ξέρεις τι σου γινεται στα χρηματιστηρια.

Ευρωδολάριο κορυφή το 1,3500.

όχι παραπάνω.

Στοπ λος το 1,3700

Στόχος το 1,2800

λίαν συντομως.

Αυτά.  :birdman:

Δεύτερο στοίχημα. Μέχρι 17/9/2023 δεν θα κάνει καμία απολύτως επιθετική ενέργεια οι ΗΠΑ στη Συρία.
Αυτό στο επεκτείνω και στο εξής: γενικά καμία ενέργεια άξια αναφοράς (ας πούμε επιχειρησιακό κόστος >1δις) μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
Έλα μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη, εσύ κερνάς πίτσα και εγώ χάνω 3.400.000 δραχμές. Μπαίνεις;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τα στοιχήματα που βάζω γλυκειά τυροπιτούλα μου δεν τα βάζω με τυχάρπαστους μαλάκες που συναντω στο ΜΠΟΥ.

Τα βάζω κάθε μέρα στις αγορές.

Αντί λοιπόν να μου προτείνεις εμένα να στοιχηματίσουμε, κάνε αυτό που κάνω κι εγώ.

Δώσε τιμή εισόδου - στόχο και στοπς.

Που μπαινεις, που θα στοπάρεις αν σε πάει ανάποδα η αγορά, και που θα βγεις.

Ρε μαλακισμένο αρχιδάκι, μέχρι στα ίσα στην έχουν πει.... Και ο ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ....

και κάνεις το κουνέλι.

ΑΝ είσαι μάγκας όπως θες να φαίνεσαι δώσε κι εσύ ένα asset να σε δούμε.

Αλλά θα δώσεις ΑΡΧΙΔΙΑ!

Γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι σου γινεται.  :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πάλι σου πήγε το σκατό στην κάλτσα. Καλά σου χορηγώ αμνηστία μέχρι νεοτέρας.

Πότε μου την είπε αυτός ο τελειωμένος αργόσχολος ευρύτερα γνωστός ως έκτορ λόπεζ με τα 10 χιλ μηνύματα στο κοσμοπολιταν  :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: και δεν τον έκανα αλοιφή και δεν τον υποχρέωσα να κάνει τατουάζ στο στήθος του το νικ μου;

υγ "θα κάνει κράτημα να πάρει δυνάμεις"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ποιο πολεμο ρε. στη συρια θα κανουν ενα περασμα 7 ημερων μαξιμουμ. τι να κλασει αυτο μπροστα στα πυρομαχικα που χαλανε σε ασκησεις ολο το χρονο. τα χρηματιστηρια ανεβοκατεβαινουν με τη ψυχολογια περισσοτερο και λιγοτερο με πρακτικα θεματα. ο ποδολαγνος ειναι λιρα 100 στα χρηματιστηριακα.  

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ρε παπαροβιολη μπουρδολαγνε τι τσαμπουνας παλι?

αφου εισαι ντιπ αμπαλος ρε πουστη μου

γιατι επιμενεις να εκτιθεσαι?

πριν 20 μερες εγραφες το χαα θα πεσει

εγω σου ειπα θα ανεβει

και ανεβηκε και συνεχιζει να ανεβαινει

0 στα 1 για τον μπουρδολαγνο

μετα ελεγες παλι ο χρυσος στα 1430 και πανω

εχει πεσει στα 1300

0 στα 2 ο πουτσολαγνος

ελεος ρε ταριφα  :headbang:

ποτε θα πας στα καγκουρω να γλυτωσουμε απο σενα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάλι σου πήγε το σκατό στην κάλτσα. Καλά σου χορηγώ αμνηστία μέχρι νεοτέρας.

Πότε μου την είπε αυτός ο τελειωμένος αργόσχολος ευρύτερα γνωστός ως έκτορ λόπεζ με τα 10 χιλ μηνύματα στο κοσμοπολιταν  :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: και δεν τον έκανα αλοιφή και δεν τον υποχρέωσα να κάνει τατουάζ στο στήθος του το νικ μου;

υγ "θα κάνει κράτημα να πάρει δυνάμεις"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α καλα. ντιπ καποτα εισαι ηλιθιε. δυνατος μαλακας.

Επισκέπτης
συγγνώμη για την επέμβαση ευγενικοί μου κύριοι, να κάνω μια μικρή επισήμανση αν μου επιτρέπετε:

Ο ποδολάγνος εδώ και μήνες δίνει προβλέψεις. Σε κάποιες βγαίθνει σωστός σε κάποιες όχι. Αν στις 10 βγει σωστός τις 7, σημαίνει ότι έχει κερδίσει λεφτά από αυτό.

Αντίθετα, εσάς δε σας βλέπω να δίνεται προβλέψεις, αλλά να εστιάζεται στις 3 από τις 10 χαμένες προβλέψεις του ποδολάγνου

Λίγο μαλακιούλα δεν είναι αυτό;  :think:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
συγγνώμη για την επέμβαση ευγενικοί μου κύριοι, να κάνω μια μικρή επισήμανση αν μου επιτρέπετε:

Ο ποδολάγνος εδώ και μήνες δίνει προβλέψεις. Σε κάποιες βγαίθνει σωστός σε κάποιες όχι. Αν στις 10 βγει σωστός τις 7, σημαίνει ότι έχει κερδίσει λεφτά από αυτό.

Αντίθετα, εσάς δε σας βλέπω να δίνεται προβλέψεις, αλλά να εστιάζεται στις 3 από τις 10 χαμένες προβλέψεις του ποδολάγνου

Λίγο μαλακιούλα δεν είναι αυτό;  :think:
:rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε μεγαλε ετσι για να γελασουμε και μεις, δε ρισκαρεις δυο τρεις προβλεψουλες να δουμε? ο ποδολαγνος εχει τα νεφρα να δηλωνει τι κανει, του βγαινει ενα 70%? εγω τον παραδεχομαι.

εμπρος παιξε μπαλιτσα να σε αποθεωσω. για να σε δω.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

Λίγο μαλακιούλα δεν είναι αυτό;  :think:

ρε βλαμενε διαβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες  :uglystupid:

σε ποιες προβλεψεις επεσε μεσα?

επειδη λεει οτι πεφτει μεσα δεν σημαινει και οτι οντως πεφτει  :uglystupid:

εγω τον παρακολουθω στο χρυσο και στο χαα

ειναι μονιμως εκτος

ΜΟΝΙΜΩΣ

πριν 20 μερες εγραψε χαα κατω, χρυσος πανω

και εχουν γινει τα αντιθετα ακριβως

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

OXIAGAPES ... το μανάβικο το δικό μας ανεβαίνει επειδή τα υπόλοιπα έχουν γαμηθεί και ξεχάστηκε.  9.000 κοντεύει ο Νταξιος καημένε!!
  Λιγο υπομονή κι αν έχεις αγοράσει τραπεζικά, όπως έχουν κάνει όλοι οι μαλακες Δ.Υ. θα τον πιεις κανονικά.  :birdman:

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕ....  ακόμα περιμένω να μου δωσεις asset.... Σημείο εισόδου, στοπακια, έξοδος.

Μπαινω εδώ, θα βγω εκεί, στοπάρω εδώ.

Τίμια και καθαρά πραματα.

Διαφορετικά είσαι ένας μαλακας με πατεντα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ρε μεγαλε ετσι για να γελασουμε και μεις, δε ρισκαρεις δυο τρεις προβλεψουλες να δουμε? ο ποδολαγνος εχει τα νεφρα να δηλωνει τι κανει, του βγαινει ενα 70%? εγω τον παραδεχομαι.

εμπρος παιξε μπαλιτσα να σε αποθεωσω. για να σε δω.

πρωτα απο ολα δεν πεφτει μεσα ΠΟΥΘΕΝΑ

τουλαχιστον οχι σε χρυσο και χαα που παρακολουθω

λοιπον παρε και δυο προβλεψεις

θα παιξω κοντρα μπουρδολαγνο

χρυσος κι αλλο κατω, χαα κι αλλο πανω

Επισκέπτης
ρε βλαμενε διαβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες  :uglystupid:

σε ποιες προβλεψεις επεσε μεσα?

επειδη λεει οτι πεφτει μεσα δεν σημαινει και οτι οντως πεφτει  :uglystupid:

εγω τον παρακολουθω στο χρυσο και στο χαα

ειναι μονιμως εκτος

ΜΟΝΙΜΩΣ

πριν 20 μερες εγραψε χαα κατω, χρυσος πανω

και εχουν γινει τα αντιθετα ακριβως

Είναι 00.26 η ώρα, 18.09.2013

περιμένουμε μέχρι τις 01.00 να μας δώσεις 3 προβλέψεις σου ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που σχετίζεται με επενδύσεις

Αν δεν το κάνεις, μην ξαναποστάρεις εδώ μέσα,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom