Νέα

Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ασφάλεια χρημάτων

• ΕΚΤΟΣ Ελλάδος

Ψήφοι: 25 29,1%
  • ΕΔΩ στις τράπεζες παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά

Ψήφοι: 15 17,4%
  • ΘΑ τα ΚΡΥΨΩ σπίτι

Ψήφοι: 17 19,8%
  • Τα έκανα χρυσό

Ψήφοι: 5 5,8%
  • Χρηματηστήριο

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Θυρίδα

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Λίγα έξω, λίγα σπίτι, λίγα χρυσό κλπ..

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τύπε μου, άμα δυσκολεύεσαι με το διαδίκτυο ή με τα Αγγλικά, τότε μία είναι η λύση για σένα....

Η ΧΥΤΡΑ Bank !!!   Αγοράζεις μια Χύτρα ταχύτητος μεγάλη βάζεις μέσα 500-άρικα και την θάβεις στον κήπο σου....χεχεχε
το εκανε το 2012 γειτονας και το βρηκανε αλβανοι με ανιχνευτη μεταλου

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
στις εκτος ευρωζωνης χωρες ισχυει η ευρωπαικη εγγυηση για τις 100.000 ανα λογαριασμο;  :think:

EU legislation applies all over europe including UK.
that way they will hunt you and gets you fast-track if the greeks recall your details for any legal reason.
offshore banking is safe and invisible.
san marino, lichnestein, and CH (to some extent)are safe to capitalize  in europe yet even better would be some special offshore locations across pacific including singapore

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτοι που τα βγαζουν όλα εξω εχουν σκεφτει ότι στην περιπτωση ριξης και απομονωτισμού οι σωματικοι έλεγχοι στα τελωνεια θα είναι τετοιοι που μπορει εδώ να πεινανε αλλα να μην μπορουν να επαναφερουν μερικα?  :think:

παίκτη μου σε περίπτωση ρήξης και απομονωτισμού αυτοί που θα έχουν χρήμα έξω

(1) θα την κοπανήσουν από την χώρα

ή

(2) θα ανακηρύσσονται εθνικοί ευεργέτες και θα τυχαίνουν φοροαπαλλαγών κάθε φορά που θα κάνουν κάποια εισαγωγή συναλλάγματος και δραχμοποίηση του...

οι έλεγχοι στα τελωνεία θα είναι κατά την έξοδο και όχι κατά την είσοδο...

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
και αυτο που λεει ο φιλος για μιλανο καλο μου φαινεται.ομως θα εχεις χρεωσεις για να κανεις αναληψεις ενω με hsbc δεν θα εχεις γιατι εχει και εδω ατμ... :rolleyes:

commission applies to any withdrawn amount through atm within hsbc net worldwide.
swiss banks most they offer is privacy.
one to name could be PKB Privat Bank based in Lugano, silent, flexible, globally connected.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
το εκανε το 2012 γειτονας και το βρηκανε αλβανοι με ανιχνευτη μεταλου

Αστειεύομαι τύπε μου...χεχεχε, το καλύτερο (άμα ψιλοξέρεις από υπολογιστές) είναι το PayPal
άμα τα έχεις 'άσπρα', αλλιώς κάνεις ότι έκανε ο Θέμος και εύχεσαι να μην σε τσακώσουν με
το μετρητό ...χεχεχε

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
commission applies to any withdrawn amount through atm within hsbc net worldwide.
one to name could be PKB Privat Bank based in Lugano, silent, flexible, globally connected.

γραφτο μου ελληνικα :cheesy:

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αστειεύομαι τύπε μου...χεχεχε, το καλύτερο (άμα ψιλοξέρεις από υπολογιστές) είναι το PayPal
άμα τα έχεις 'άσπρα', αλλιώς κάνεις ότι έκανε ο Θέμος και εύχεσαι να μην σε τσακώσουν με
το μετρητό ...χεχεχε

most US money - value - coupons transfer entities (BRINGS-G4S for instance) have the international right  to transfer your property to any given location by the condition that such destination included to IMF listings. Nothing to do with greek institutions and SDOE.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
εγω πιστευω και οι συριζαιοι οι περιγελοι εχουν ψιλοκλασει για το τι θα γινει αλλα επειδη φοβουνται να γραψουν public γιατι θα πεσει το κραξιμο συννεφο, συνεννοουνται τι θα κανουν τα λεφτα τους με πιεμ  :2funny:

major greeks capitalize their fortune out of hellas for the last 10 years. they all know that local economy gets shortly to an end - permanent.
economic life turns to the balkan way for sure for the next 3=4 generations.

hellss not a place doing business, just have some fun summer time.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
most US money - value - coupons transfer entities (BRINGS-G4S for instance) have the international right  to transfer your property to any given location by the condition that such destination included to IMF listings. Nothing to do with greek institutions and SDOE.

Παιδιά, σε περίπτωση που 'πάμε Δραχμή' υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

-1- Αν πάμε 'μονόπλευρα' και η Ελληνική Κυβέρνηση δεν αναγνωρίσει το χρέος να πουν οι ξένες κυβερνήσεις
   US Leading this : 'Κατάσχετε την περιουσία Ελλήνων στο εξωτερικό' για τα χρέη της Ελλάδας, κάτι τέτοιο
   κάνανε στην Αργεντινή νομίζω αλλά δεν θυμάμαι καλά.

-2- Αν πάμε 'συναινετικά' να ζητήσει η Ελληνική Κυβέρνηση από τις Ξένες να 'καρφώσουν' όσους τα έβγαλαν έξω
   και πάλι να γίνει κλάδεμα.

Σε όλες τις περιπτώσεις εσωτερικά στην Ελλάδα 'κλάδεμα' θα γίνει και θα είναι το μεγαλύτερο, αυθαίρετα εντελώς
λέω οτι εκεί που είχαμε 100 μετά το 'κλάδεμα' σε αγοραστική αξία θα έχουμε 35...χεχεχε

Πάντως η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου είναι τα αυγά μας σε διάφορα καλάθια μοιρασμένα...χεχεχε

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6

γραφτο μου ελληνικα :cheesy:

can't - english spelling keyboard.

hsbc polles xreoseis apo hsbc se kathe praxi meso atm i meso teller / cashier-tameio

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
θα ρωτησω και εγω να μαθω ακριβως τι παιζει με χρεωσεις .ειναι παγκοσμια τραπεζα στα μεταξυ τους μηχανηματα (ατμ) πιστευω θα ειναι πιο ευκολο.θα δουμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

-1- Αν πάμε 'μονόπλευρα' και η Ελληνική Κυβέρνηση δεν αναγνωρίσει το χρέος να πουν οι ξένες κυβερνήσεις
   US Leading this : 'Κατάσχετε την περιουσία Ελλήνων στο εξωτερικό' για τα χρέη της Ελλάδας, κάτι τέτοιο

περιουσία ελλήνων (φυσικών προσώπων) δεν μπορούν να κατάσχουν και ποτέ δεν το έχουν κάνει (ούτε για την Αργεντινή)... περιουσία του δημοσίου ναι και θα το κάνουν...

-2- Αν πάμε 'συναινετικά' να ζητήσει η Ελληνική Κυβέρνηση από τις Ξένες να 'καρφώσουν' όσους τα έβγαλαν έξω

εξαρτάται την χώρα ... στην ΕΕ ναι δίνουν ποσά καταθέσεων εφόσον φυσικά ερωτηθούν για συγκεκριμένο όνομα... πχ Ο Γ.Παπαδόπουλος έχει λεφτά στην τράπεζα σας και πόσα ?? οι Ελβετικές δεν δίνουν ποτέ ποσά αλλά δίνουν στην ελληνική κυβέρνηση (εφόσον το προσυπογράψεις και εσύ) το ποσό των τόκων που κερδίζεις κάθε χρόνο...

Σε όλες τις περιπτώσεις εσωτερικά στην Ελλάδα 'κλάδεμα' θα γίνει και θα είναι το μεγαλύτερο, αυθαίρετα εντελώς
λέω οτι εκεί που είχαμε 100 μετά το 'κλάδεμα' σε αγοραστική αξία θα έχουμε 35...χεχεχε

Πάντως η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου είναι τα αυγά μας σε διάφορα καλάθια μοιρασμένα...χεχεχε

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
οντως το 1ο που εγραψες λιγο ακυρο :)

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6

jst a key-note to handle such kind of transfers.  their is a fee to pay - some 20% ..... no other charges may be applied .... most russsians and other east clients using their services to divert huge multimillion amounts.
There is no risk for greek owners by the condition you agree to terms and conditions.  
You'll be hunted by the PRINCIPALS only of terrorism purposes - its the only issue monitored under Xrays by the AGENCY

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
με το paypal , πως γινεται ?
το Paypal δεν ειναι για να αγοραζεις μεσω ιντερνετ προιοντα?

Τύπε μου το έγραψα αναλυτικά στην Απάντηση #355 στο παρόν θέμα:
Απ: Πόσοι έχετε μεταφέρει ή θα μεταφέρετε χρήματα εκτός Ελλάδος ?
« Απάντηση #355 στις: σήμερα στις 20:43 »

Με το PayPal αγοράζεις προιόντα μέσω Internet αλλά λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι
που μπορείς να του βάλεις όσα λεφτά θέλεις. Και αφού έχεις τα λεφτά εκεί όποτε θέλεις
αγοράζεις ότι θέλεις από ηλεκτρονικά μαγαζιά τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας.

Αγοράζεις από τρόφιμα  MREs (Meals Ready to Eat) μέχρι κινητά και γεννήτριες που φορτίζονται
από ηλιακά πάνελ...χεχεχε Μπορεί να μας χρειαστούν....χεχεχε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε μου το έγραψα αναλυτικά στην Απάντηση #355 στο παρόν θέμα:
Απ: Πόσοι έχετε μεταφέρει ή θα μεταφέρετε χρήματα εκτός Ελλάδος ?
« Απάντηση #355 στις: σήμερα στις 20:43 »

Με το PayPal αγοράζεις προιόντα μέσω Internet αλλά λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι
που μπορείς να του βάλεις όσα λεφτά θέλεις. Και αφού έχεις τα λεφτά εκεί όποτε θέλεις
αγοράζεις ότι θέλεις από ηλεκτρονικά μαγαζιά τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας.
Και μακαρόνια τύπε;

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
αν θελω πισω καποια λεφτα πως τα παιρνω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom