You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 723
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 101
- Πόντοι
- 16
Κάντα $
Εσύ τι τα έκανες?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Το ότι προβληματίστηκες είναι καλό δείγμα, γιατί δείχνει πως το θέμα σε απασχολεί. Ξέρεις την πλειοψηφία των ανθρώπων δεν τους απασχολούν αυτά τα θέματα, γιατί λειτουργεί (αυτόματα) μέσα τους το γνωστό: "Έλα μωρέ τώρα, σε μένα θα τύχει?", ή "Άσ' το τώρα αυτό, καλά, θα δούμε".Συμφωνώ σε αυτά που λες και προβληματίστηκα.
Όπως τα λες όμως τότε ποιας λύσης είσαι? Έξω? εδώ σε κάποια άλλη τράπεζα? Στο σπίτι? θυρίδα? Χρυσό? Μετοχές? θαμμένα στον κήπο? Αγορά σε ακίνητα? Τι ακριβώς σκέφτεσαι?
Τώρα στην ερώτηση σου, δεν είναι εύκολο να σου απαντήσει κάποιος, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί προσωπικοί παράγοντες και παράμετροι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις(ουμε), και η βέλτιστη λύση είναι για τον καθένα διαφορετική. Εξαρτάται π.χ. από:
1) Το ύψος του ποσού.
2) Την απαίτηση (ή όχι) του να είναι απά πάσα στιγμή άμεσα διαθέσιμο.
3) Τις δυνατότητες του κατόχου να το μετακινήσει (προς τα έξω) χωρίς να αφήνει ίχνη.
4) Τις σχέσεις του κατόχου με τις διάφορες πιθανές χώρες υποδοχής (π.χ. ο άλλος είναι παντρεμένος με Ολλανδέζα, τι θα κάνει, στην Ολλανδία θα τα πάει).
5) Τις δυνατότητες ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΦΥΛΑΞΗΣ εδώ, όμως ΕΚΤΟΣ τραπεζικού συστήματος (για τους λόγους που έγραψα προηγουμένως: Θεωρώ πως οι τράπεζες ΔΕΝ εξυπηρετουν πλέον τα συμφέροντα των καταθετών τους (αλλά άλλων), έχοντας απομακρυνθεί από το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκαν, πριν 500-600 χρόνια).
6) Άλλες παραμέτρους, διαφορετικές για τον καθένα μας.
Οπότε καταλαβαίνεις ότι η απάντηση δεν μπορεί να είναι μια πανάκεια, τύπου "Πάρε μετοχές ΔΕΗ", ή "στείλ'τα στην Αγγλία".
Έτσι δεν μπορώ να σου πω "ποιας λύσης είμαι", γιατί άλλη η λύση που είναι για μένα καλή, άλλη η για σένα καλή.
Και δεν έχει νόημα βέβαια το να σου πω τι λύση έχω δώσει εγώ στο πρόβλημα μου (αν είχα τέτοιο), γιατί δεν είναι κάτι που μπορείς να το αντιγράψεις.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό ο Χαρδούβελης δίχως να τα δηλώσει;
Υπάρχουν 10 δις στο εξωτερικό αδήλωτα ποσά πολιτικών;
Γίνονταν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα;;;
Υπάρχουν 10 δις στο εξωτερικό αδήλωτα ποσά πολιτικών;
Γίνονταν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα;;;
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Στο τέλος βλέπω να κάνουν ντου στα σπίτια και με σουγιά να σκίζουν τα στρώματα να δουν αν κρύβει ο κόσμος λεφτα!!Να σου λένε δεν τα έβαλες στην τράπεζα!!!Κατάσχονται!!!
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
O Αυτιας πραγματι εβγαλε 3 εκατομμύρια? :S
Νομίζω είναι συνωνυμία.Ότι δεν είναι ο παρουσιαστής χωρίς να είμαι τελείως βέβαιος
todoris1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Θα μεταφερω χρηματα τον Ιουνιο στην Ταυλανδη
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.760
- Πόντοι
- 6.515
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του πρώην υπουργού, δεν διαψεύδεται η πληροφορία ότι τα χρήματα δεν έχουν δηλωθεί στο «πόθεν έσχες», ωστόσο ο Γκ. Χαρδούβελης ισχυρίζεται πως είναι φορολογημένα και ότι έχουν εξαχθεί με νόμιμο τρόπο από τη χώρα.
Το δημοσίευμα της Real News επικαλείται έγγραφο-φωτιά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη προς τη Βουλή τον Ιανουάριο, βάσει του οποίου ζητούσε έρευνα στο «πόθεν έσχες» του Γκ. Χαρδούβελη.
αραγε, ο Real-nikolakis δεν εχει βγαλει τα λεφτα του εξω?
Το δημοσίευμα της Real News επικαλείται έγγραφο-φωτιά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη προς τη Βουλή τον Ιανουάριο, βάσει του οποίου ζητούσε έρευνα στο «πόθεν έσχες» του Γκ. Χαρδούβελη.
αραγε, ο Real-nikolakis δεν εχει βγαλει τα λεφτα του εξω?
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
παντως επειδη σοβαρευουν τα πραγματα καλο θα ηταν να το δουμε κι εμεις πιο σοβαρα
εγω ειχα βγαλει αρκετα απο την τραπεζα αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να βγουν ολα γιατι ειναι θεμα χρονου ετσι οπως παμε
το σπιτι δεν ειναι ασφαλες
εγω πιστευω η θα πρεπει να μπουν σε θυριδα (με τον κινδυνο να βγαλει κανενα νομο ο συριζα οτι φορολογειται και το περιεχομενο των θυριδων) η εξωτερικο, μαλλον γερμανια
εγω ειχα βγαλει αρκετα απο την τραπεζα αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να βγουν ολα γιατι ειναι θεμα χρονου ετσι οπως παμε
το σπιτι δεν ειναι ασφαλες
εγω πιστευω η θα πρεπει να μπουν σε θυριδα (με τον κινδυνο να βγαλει κανενα νομο ο συριζα οτι φορολογειται και το περιεχομενο των θυριδων) η εξωτερικο, μαλλον γερμανια
αναλογα το ποσο υπαρχουν πολλες επιλογες,περαν οτι μπορεις να ανοιξεις αν το ποσο ειναι μεγαλο μεσω ελληνικων τραπεζων λογαριασμο σε Λονδινο,Σιγκαπουρη κ Νεα Υορκη (μεσω citibank) μπορεις να μπεις οπως προανεφεραν φιλοι σε αμοιβαια κεφαλαια εξωτερικου μηδενικου ρισκου τα οποια συνηθως επενδυουν σε ομολογα κ προθεσμιακες καταθεσεις,δεν παιρνεις ιδιαιτερες υπεραξιες αλλα εισαι ηρεμος αυτο για παραδειγμα ειναι ενα κλασικο τετοιο αμοιβαιο κεφαλαιο.
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
προλαβαινεις ομως για γερμανια? το κακο ειναι οτι απο εδω δεν μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο εξω εκτος και αν ειναι κατι που δεν ξέρω..
θα σας πω για το PayPal και την υπηρεσία του την 'PayPal TopUp' που είναι το πιο απλό και γίνεται καθαρά internet-ικά
από την πολυθρόνα του γραφείου σας στο σπίτι...χεχεχε (αντιγράφω από άλλο θέμα που το ξαναείπα)
βήμα 1 = Γράφεσαι στο PayPal,
βήμα 2 = Σκανάρεις τα στοιχεία της ταυτότητάς σου και της διεύθυνσης διαμονής σου
(δες στο site του PayPal οδηγίες) και με ηλεκτρονική μορφή τους
τα στέλνεις έτσι ώστε το προκαθορισμένο όριο που έχεις όταν ανοίγεις
'user' στο PayPal και είναι 2500 EUR να μετατραπεί σε 'απεριόριστο',
βήμα 3 = Όταν μετατραπεί σε 1-2 βδομάδες το όριό σου σε 'απεριόριστο' τότε
μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σχετική επιλογή από το site του PayPal
για να κάνεις TopUp, που τί είναι αυτό;
βήμα 4 = Από το site του PayPal κάνεις την επιλογή για TopUp, και σου ζητάει
πόσα λεφτά θέλεις να προσθέσεις στο 'ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι' που
είναι το PayPal, γράφεις το ποσό και σου ζητάει σε ποιά τράπεζα στην
Ελλάδα θα τα στείλεις για να τα πάρει το PayPal (μια επιλογή έχει την
EuroBank), και μετά σου βγάζει έναν συγκεκριμένο αριθμό λογαριασμού
στην EuroBank στο ακόλουθο στύλ:
Beneficiary account........9999.9999.99.9999999999 <-- TrustPay (η υπηρεσία που 'στέλνει' στο PAyPal)
Amount.....................1234 EUR <-- Το ποσό που θα βάλεις στο ηλ.πορτοφόλι σου
Reason (payment details)...123456789012 <-- Ο μοναδικός κωδικός που σου δίνουν και πρέπει
να βάλεις στην Αιτιολογία της συναλλαγής.
Στέλνεις π.χ. με Internet Banking τα λεφτά με τον συγκεκριμένο κωδικό στον λογαριασμό που θα σου πούν στην
Ελλάδα και την επόμενη ημέρα το πρωί τα βλέπεις στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σου στο PayPal.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! (Δεν κάνεις λάθος στην συμπλήρωση του μοναδικού κωδικού που σου δίνουν, γιατί αυτός
είναι που προσδιορίζει τη συναλλαγή σου και για ταχύτητα εκτέλεσης [για να γίνουν όλα την επόμενη μέρα
το πρωί] πρέπει να έχεις Internet Banking με την Eurobank οπότε ουσιαστικά μεταφέρεις λεφτά σε έναν
άλλο 'πελάτη' (TrustPay) μέσα στην ίδια Τράπεζα).
Το PayPal είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, και από τη στιγμή που έχετε λεφτά εκεί αγοράζετε ότι θέλετε
μέσω internet και από το εξωτερικό και από την Ελλάδα μια και πλέον το υποστηρίζουν και πάρα πολλά
Ελληνικά καταστήματα που έχουν sites στο internet.
δεν ειναι απαραιτητο να γυρισουν πισω,απλα δινεις εναν λογαριασμο εξωτερικου για να πανε κερδη η ολο το κεφαλαιο,εγω που εκανα μικρες ρευστοποιησεις κερδων το τελευταιο τριμηνο τα στελνω αγγλια.το εχω κανει αυτο ;) ομως οταν ρευστοποιησεις παλι θα μπουν στον λογαριασμο τον ελληνικο για να μπορεσεις να παρεις εστω και 1 ευρω με οτι και αν σημαινει αυτο.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
νταξει 3-4 μηνες θα τα φαει το χωμα...μεχρι τον Ιούλιο ...
θα βαλω μπιγκονιες απο πανω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 45