Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Αρα, να υποθεσω ότι με την ψηφο σου θα τιμωρησεις τον Συριζα που μας βαζει σε περιπετεια.

Έλα ρε, εδέησες να με παρεθέσεις? Τόσα πράγματα σου έχω γράψει χωρίς τις βρισιές που σε ενοχλούν και δεν μπορείς να κάνεις διάλογο, δεν είδα να απαντάς σε κάτι. Προς το παρόν προέχει να "τιμωρήσω" με την ψήφο μου τους ανθρώπους που έχουν κάνει αφάνταστα δυσδιάκριτες τις διαφορές ανάμεσα στις 3 Εξουσίες (Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική). Ας φύγει αυτή η Συνταγματική Χούντα σε πρώτη φάση. Δεν θα ψηφίσω Σύριζα ούτως ή άλλως. Η ψήφος μου είναι πάντα "ψήφος διαμαρτυρίας".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Έλα ρε, εδέησες να με παρεθέσεις? Τόσα πράγματα σου έχω γράψει χωρίς τις βρισιές που σε ενοχλούν και δεν μπορείς να κάνεις διάλογο, δεν είδα να απαντάς σε κάτι. Προς το παρόν προέχει να "τιμωρήσω" με την ψήφο μου τους ανθρώπους που έχουν κάνει αφάνταστα δυσδιάκριτες τις διαφορές ανάμεσα στις 3 Εξουσίες (Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική). Ας φύγει αυτή η Συνταγματική Χούντα σε πρώτη φάση. Δεν θα ψηφίσω Σύριζα ούτως ή άλλως. Η ψήφος μου είναι πάντα "ψήφος διαμαρτυρίας".
Δεν εισαι αναμεσα στα μελη που εχω σε μαυρη λιστα και δεν απαντω.
Προφανως δεν ειδα αυτά που μου εγραψες και γι αυτό δεν απαντησα.

Εγω είμαι γενικως κατά των "ψηφων διαμαρτυριας" γιατι δεν προσφερουν τιποτα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Κανένα πρόβλημα. Αδιαφόρησε για τον ευρωπαικο και παγκοσμιο οικονομικο περιγυρο. Βαλε και συρματόπλεγμα γυρω γυρω από τη χωρα σαν την Αλβανια του Χοτζα και όλα μια χαρα.
ο ευρωπαικος,κ παγκοσμιος περιγυρος ψωμολυσαει η ζει στα ορια δυτικου τυπου επιβιωσης,,οι κατοικοι τους εννοω,το 80-90%
εξαιρεδεις λιγες,,,και στην ευρωπη ειδικα,,ΜΟΝΟ ΟΣΕς ΧΩΡΕς ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΕΕ ΚΙ ΕΥΡΩΖΩΝΗς,,,να λεμε τα πραγματα οπως ειναι
ευρωζωνη ,ισον σκυλισια ζωη κ πεινα ,,νετα σκετα
παγκοσμιως?καναδας κι αυστραλια,,,40 εκ μετρια η καλα στανταρ διαβιωσης  στα 6 δις ψωμολυσωντες   :helpplea: ....αρα??? ;) ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αφού μας μειώνουν οι μεγάλες  επενδυτικές ας αφήσουμε την τωρινή κυβέρνηση να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της  ;). Επίσης προτείνω να μην συνεχίσουμε να διαθέτουμε και το παρωχημένο σύστημα κοινοβουλευτικών εκλογών. Ας αφήνουμε τις επενδυτικές να ορίζουν αυτές αρχηγούς κρατών, υπουργούς κ.ο.κ και σύντομα θα έχουμε ΑΑΑ στην πιστοληπτική ικανότητά μας  ;). Το μόνο που μετράει πλέον!

Δυστηχως οταν ανηκουμε στην Ευρωπη και εξαγουμε σε παγκοσμιες αγορες, πρεπει να καταλαβαινουμε τις επιπτωσεις οταν κανουμε σαν τα μωρα!

Ενας τυπος που περασε απο το γραφειο προσφατα που δουλευει στην Τζαι Πι Μοργκαν μου ειπε το εξης...... "Οι Ελληνες ειναι σαν ενα χοντρο που τον εχεις βαλει σε διαιτα, και αφου εχει χασει λιγο βαρος, θελει να το ριξει στο φαγοποντι παλι"  :grin:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Κανένα πρόβλημα. Αδιαφόρησε για τον ευρωπαικο και παγκοσμιο οικονομικο περιγυρο. Βαλε και συρματόπλεγμα γυρω γυρω από τη χωρα σαν την Αλβανια του Χοτζα και όλα μια χαρα.

Έτσι ακριβώς! Ο ευρωπαϊκός και παγκόσμιος οικονομικός "περίγυρος" αρχίζει και τελειώνει στη Moody's, στη Fitch και τους λοιπούς "οίκους αξιολόγησης". Οι οποίοι λειτουργούν αποκλειστικά για το καλό μας, με τις αγνότερες προθέσεις και είναι σίγουρο ότι δεν επηρεάζονται από τρίτους! Περιπτώσεις όπως αυτή της Lehman Brothers και της αξιολόγησής της αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά που και σε καμία περίπτωση δε σκόπευαν να εξαπατήσουν κόσμο! Ας τους αγκαλιάσουμε θερμά και ας τους αφήσουμε να "βαθμολογούν" κάθε απόφαση ενός λαού για να τρώμε όλο το φαϊ μας!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δυστηχως οταν ανηκουμε στην Ευρωπη και εξαγουμε σε παγκοσμιες αγορες, πρεπει να καταλαβαινουμε τις επιπτωσεις οταν κανουμε σαν τα μωρα!

Ενας τυπος που περασε απο το γραφειο προσφατα που δουλευει στην Τζαι Πι Μοργκαν μου ειπε το εξης...... "Οι Ελληνες ειναι σαν ενα χοντρο που τον εχεις βαλει σε διαιτα, και αφου εχει χασει λιγο βαρος, θελει να το ριξει στο φαγοποντι παλι"  :grin:
ενα σκουπιδι ειπε κατι,ως κυμβαλον αλλαλαζων,, ,και?ποια η αξια της μαλ,,,ιας που μας μετεφερες? :jerking:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δεν εισαι αναμεσα στα μελη που εχω σε μαυρη λιστα και δεν απαντω.
Προφανως δεν ειδα αυτά που μου εγραψες και γι αυτό δεν απαντησα.

Εγω είμαι γενικως κατά των "ψηφων διαμαρτυριας" γιατι δεν προσφερουν τιποτα.

Αφού δεν με έχεις στη μαύρη λίστα και είσαι ανοιχτός σε διάλογο, διαφωνείς πλήρως ότι αυτή τη στιγμή η διάκριση μεταξύ των Εξουσιών όπως τις ορίζει το Σύνταγμα υφίσταται πολύ θολά? Σε βαθμό που κάποιος θα μπορούσε να κάνει λόγο για Συνταγματική Χούντα? Αναρωτιέμαι μήπως στη τελική μετράει και κάτι άλλο πέρα από τις αξιολογήσεις Οίκων Αξιολόγησης για να ευημερεί ένας λαός.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ενα σκουπιδι ειπε κατι ,και?ποια η αηξια της μαλ,,,ιας που μας μετεφερες? :jerking:

Αμα ολους που σε τρεφουν τους βγαζεις σκουπιδια, τοτε εισαι ανατξιος της μοιρας σου (για τον Ελληνικο λαο μιλαω).  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αφού δεν με έχεις στη μαύρη λίστα και είσαι ανοιχτός σε διάλογο, διαφωνείς πλήρως ότι αυτή τη στιγμή η διάκριση μεταξύ των Εξουσιών όπως τις ορίζει το Σύνταγμα υφίσταται πολύ θολά? Σε βαθμό που κάποιος θα μπορούσε να κάνει λόγο για Συνταγματική Χούντα? Αναρωτιέμαι μήπως στη τελική μετράει και κάτι άλλο πέρα από τις αξιολογήσεις Οίκων Αξιολόγησης για να ευημερεί ένας λαός.
Αυτά τα περι Χούντας και θολής διακρισης εξουσιων είναι λαϊκισμοί. Αν θελεις τη γνωμη μου μαλιστα, η σχεση δικαιοσυνης-κυβερνησης είναι στο χειροτερο σημειο της τον τελευταιο καιρο.
Οσο για το τι χρειαζεται για να ευημερει ενας λαος, γνωριζω ότι δυστυχήσαμε επειδή δυστυχησαν οι αριθμοι και οι αξιολογήσεις.
Αρα προφανως το να δυστυχησουν εκ νεου δεν συνιστα τεκμηριο μελλοντικης ευημεριας.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αμα ολους που σε τρεφουν τους βγαζεις σκουπιδια, τοτε εισαι ανατξιος της μοιρας σου (για τον Ελληνικο λαο μιλαω).  ;)
αν ετρεφε η καθε τραπεζα καποιο λαο,,δεν θα υπηρχε  :jerking:
το αναποδο συμβαινει βεβαια κ γι αυτο πεθαινουν οι λαοι κι οχι οι μοργκαν κλπ  :helpplea:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ενα σκουπιδι ειπε κατι,ως κυμβαλον αλλαλαζων,, ,και?ποια η αξια της μαλ,,,ιας που μας μετεφερες? :jerking:
Σκουπίδια είναι και οι ευρωπαιοι εργαζόμενοι που μας εχουν δανεισει με επιτοκιο χαμηλοτερο από αυτό που δανειζονται οι ιδιοι, προκειμενου να διατηρούμε μισθους διπλάσιους από τους δικους τους? Λεω εγω τωρα...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16

Το θέμα είναι ότι δεν εξάγουμε σχεδόν τίποτα. Ας ξεκινήσουμε να κάνουμε πραγματικά διαρθρωτικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και αφού δημιουργηθούν υποδομές για να διαθέτουμε σεβαστό επίπεδο εξαγωγών για το μέγεθος της χώρας μας και βλέπουμε. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα σε αυτό τον τομέα, όπως σε τόσους άλλους τομείς, τόσο κοινωνικούς όσο και οικονομικούς.

Το τι είπε το Golden Boy ποσώς με ενδιαφέρει. Αν πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα σκεφτεί ποτέ κάτι άλλο πέρα από το πόσα φράγκα θα κονομήσει ο ίδιος και η φίρμα του σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, τι να πω...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτά τα περι Χούντας και θολής διακρισης εξουσιων είναι λαϊκισμοί. Αν θελεις τη γνωμη μου μαλιστα, η σχεση δικαιοσυνης-κυβερνησης είναι στο χειροτερο σημειο της τον τελευταιο καιρο.
Οσο για το τι χρειαζεται για να ευημερει ενας λαος, γνωριζω ότι δυστυχήσαμε επειδή δυστυχησαν οι αριθμοι και οι αξιολογήσεις.
Αρα προφανως το να δυστυχησουν εκ νεου δεν συνιστα τεκμηριο μελλοντικης ευημεριας.
η κρατηση της χα ειναι παραγγελια η οχι?σε γενικες γραμμες,,ασε τον λαγο απεξω κ πες για τους αλλους

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ο ευρωπαικος,κ παγκοσμιος περιγυρος ψωμολυσαει η ζει στα ορια δυτικου τυπου επιβιωσης,,οι κατοικοι τους εννοω,το 80-90%
εξαιρεδεις λιγες,,,και στην ευρωπη ειδικα,,ΜΟΝΟ ΟΣΕς ΧΩΡΕς ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΕΕ ΚΙ ΕΥΡΩΖΩΝΗς,,,να λεμε τα πραγματα οπως ειναι
ευρωζωνη ,ισον σκυλισια ζωη κ πεινα ,,νετα σκετα
παγκοσμιως?καναδας κι αυστραλια,,,40 εκ μετρια η καλα στανταρ διαβιωσης  στα 6 δις ψωμολυσωντες   :helpplea: ....αρα??? ;) ;)
γαργαρα εδω αλεξ νεε μου?? ;) ;) ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το θέμα είναι ότι δεν εξάγουμε σχεδόν τίποτα. Ας ξεκινήσουμε να κάνουμε πραγματικά διαρθρωτικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και αφού δημιουργηθούν υποδομές για να διαθέτουμε σεβαστό επίπεδο εξαγωγών για το μέγεθος της χώρας μας και βλέπουμε. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα σε αυτό τον τομέα, όπως σε τόσους άλλους τομείς, τόσο κοινωνικούς όσο και οικονομικούς.

Το τι είπε το Golden Boy ποσώς με ενδιαφέρει. Αν πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα σκεφτεί ποτέ κάτι άλλο πέρα από το πόσα φράγκα θα κονομήσει ο ίδιος και η φίρμα του σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, τι να πω...

Αυτος ο ανθρωπος αντικατοπτριζει τους επενδυτες και δανειστες, θελεις να το αποδεχθεις η οχι. Ειναι οπως σε βλεπουνε απεξω!  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτος ο ανθρωπος αντικατοπτριζει τους επενδυτες και δανειστες, θελεις να το αποδεχθεις η οχι. Ειναι οπως σε βλεπουνε απεξω!  ;)
Βλέπεις φιλε, ότι αρνουμαστε πεισματικα να δουμε την πραγματικοτητα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom