alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Όχι μονο δεν ψωμολυσσάει ο δυτικος πολιτισμος, αλλά ουτε καν εμεις στην Ελλαδα.ΜΑΛΙΣΤΑ
Όχι μονο δεν ψωμολυσσάει ο δυτικος πολιτισμος, αλλά ουτε καν εμεις στην Ελλαδα.ΜΑΛΙΣΤΑ
απαντησεις με ονοματαΜΑΛΙΣΤΑ
ΠΕΣ 5 ΧΩΡΕς ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Κ 5 ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟς
Ελλαδα, Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια, Γερμανια, Ιαπωνια, Αυστραλια, ΗΠΑ, Καναδάς, Ρωσία.ΜΑΛΙΣΤΑ
Ελλαδα, Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια, Γερμανια, Ιαπωνια, Αυστραλια, ΗΠΑ, Καναδάς,Ρωσία.
ΜΑΛΙΣΤΑ
Βλέπεις φιλε, ότι αρνουμαστε πεισματικα να δουμε την πραγματικοτητα?
Δυστηχως οταν ανηκουμε στην Ευρωπη και εξαγουμε σε παγκοσμιες αγορες, πρεπει να καταλαβαινουμε τις επιπτωσεις οταν κανουμε σαν τα μωρα!
Ενας τυπος που περασε απο το γραφειο προσφατα που δουλευει στην Τζαι Πι Μοργκαν μου ειπε το εξης...... "Οι Ελληνες ειναι σαν ενα χοντρο που τον εχεις βαλει σε διαιτα, και αφου εχει χασει λιγο βαρος, θελει να το ριξει στο φαγοποντι παλι"
παμε λοιπονΕλλαδα, Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια, Γερμανια, Ιαπωνια, Αυστραλια, ΗΠΑ, Καναδάς, Ρωσία.
Ναι, ξεχασα, ζούμε ένα δράμα.η ελλαδα μπηκε ως ανεκδοτο στην λιστα σου?
παμε λοιπον
ΛΑΘΟς
ελβετια νορβηγια δανια σουηδια φιλανδια ειναι η σειρα απο 12 εως 5χιλ μηνιαιοοικογ εισοδημα με εξοδα 2500,,
ποιες ειναι στο ευρω?ΚΑΜΜΙΑ εκτος φιλανδιας
αυτοι που ανεφερες ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς ειναι με οικογενιακο εισπδημα 2-3000 κι εξοδα 2-2200 ,ΑΡΑ 700Εαποταμιευση αν κανουν το σκατο τους παξιμαδι
αυστραλια καναδας σωστα,τις ειπα κι εγω,κι ιαπωνια σωστο επισης
ΗΠΑ πεινα ανεργια δυστυχια ,ρωσσια εξισου κ χειροτερα
δηλ απ ολο τον πλανητη οχι 40 μτρια που ειπα αλλα 100,,τα αλλα 5,9 δις τι κανουν?ψοφανε,,,
Τύπε πες μας την γνωμη σου για το δραμα που ζει η Ελλαδαπλακα πλακα με την κριση οι περισσοτεροι παχυναν αντι να αδυνατισουν
εγω οχι εσυ οχι,3 εκατομυρια σιγουραΝαι, ξεχασα, ζούμε ένα δράμα.
Ου ναι, βεβαια. Μακαρι να μην ελθει η μερα που θα αντιληφθείς τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαινει δραμα.εγω οχι εσυ οχι,3 εκατομυρια σιγουρα
εγω οχι εσυ οχι,3 εκατομυρια σιγουρα
παμε λοιπον
ΛΑΘΟς
ελβετια νορβηγια δανια σουηδια φιλανδια ειναι η σειρα απο 12 εως 5χιλ μηνιαιο οικογ εισοδημα με εξοδα 2500,,
ποιες ειναι στο ευρω?ΚΑΜΜΙΑ εκτος φιλανδιας
αυτοι που ανεφερες ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς γερμανια γαλλια ιταλια ειναι με οικογενιακο εισπδημα 2-3000 κι εξοδα 2-2200 ,ΑΡΑ 700Εαποταμιευση αν κανουν το σκατο τους παξιμαδι
αυστραλια καναδας σωστα,τις ειπα κι εγω,κι ιαπωνια σωστο επισης
ΗΠΑ πεινα ανεργια δυστυχια ,ρωσσια εξισου κ χειροτερα
δηλ απ ολο τον πλανητη οχι 40 μυρια που ειπα αλλα 100μυρια μπορουν με εργαστουν κ να ζουν καλα χωρις στερησεις,,τα αλλα 5,9 δις τι κανουν?ψοφανε η απλα επιβιωνουν ασκοπα,,,
ναι ρε δράμα ζούνε... γιαυτό προσπαθώ εδώ και κανενα μήνα να κλέισω κανένα δωμάτιο στα ζαγοροχώρια για τα χριστούγεννα και δεν υπάρχει μήτε αχυρώνας...
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΠΑ βουρλοπαίκτη μου εκτός από την Ελβετία που την ξέρεις (με πέντε χιλιάρικα εισόδημα κάνεις το σκατό σου παξιμάδι για να την βγάλεις) έχεις πάει να δείς πως ζούνε και τι κόστος ζωής έχουν οι χώρες που αναφέρεις??
Νορβηγία άμα είσαι εργένης με κάτω από 3000 ευρώ τον μήνα πίνεις μισή μπύρα την μέρα στο σπίτι (την υπόλοιπη την αφήνεις για την επόμενη μέρα)... ένα κιλό κοτόπουλο έχει 17 ευρώ και ένα κιλό πανσέτα 19 ευρώ
Σουηδία οι τιμές λίγο καλύτερες αλλά τα εισοδήματα 40% λιγώτερα από την νορβηγία
.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΠΑ βουρλο
4οοοχ2 ελβετια κ 6000χ2 νοβηγια
αντε για υπνο κουραστηκες,,