Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βλέπεις φιλε, ότι αρνουμαστε πεισματικα να δουμε την πραγματικοτητα?

οι έλληνες ζούμε σε εικονική πραγματικότητα....

νομίζουμε ότι είμαστε ο περιούσιος λαός, οι εξυπνότεροι, οι ομορφώτεροι, ότι όλοι μας επιβουλεύονται....

η χώρα μας είναι "οικόπεδο γωνία" και όλοι την θέλουν .. έχει παραλίες (λες και η Τουρκία, η Ιταλία, η Ισπανία, το Μαρόκκο, η Τυνησία η Αλγερία, η Λιβύη, η Αιγυπτος, ο Λίβανος, το Ισραήλ κλπ βρέχονται από άλλη θάλασσα), παράγει τα πάντα (αλήθεια σε ποιές πεδιάδες που ο μεγαλύτερος παραγωγικός μας χώρος ο Θεσσαλικός κάμπος είναι ένα μέτριας έκτασης κτήμα στην Γερμανία), έχουμε τα καλύτερα προιόντα (αλήθεια γιατί πχ το ελληνικό πρόβατο είναι καλύτερο από το βουλγάρικο ή το σκοπιανό χαβιάρι το ταίζουμε εδώ και γίνεται νοστιμώτερο?), έχουμε μεγάλες δυνατότητες παραγωγής ενέργειας από τον ήλιο και τον άνεμο (αλλά μόλις πάει να στηθεί κανένα αιολικό ή ηλιακό πάρκο ξεσκιζόμαστε στις διαδηλώσεις και στις προσφυγές στο ΣτΕ) λες και ο τουρκικός ή ο ιταλικός ή ο ισπανικός ήλιος και αέρας βγάζουν διαφορετική ενέργεια ρε παιδί μου....

όλοι μας επιβουλεύονται και όλοι θέλουν τα φιλέτα μας (αλήθεια οι τιμές στα ακίνητα έχουν πέσει μέχρι θανάτου δεν βλέπω να κάνουν ουρές να τα αγοράσουν)....

βρε δεν πάμε στο διάολο όλοι μαζί και ακόμη παραπέρα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δυστηχως οταν ανηκουμε στην Ευρωπη και εξαγουμε σε παγκοσμιες αγορες, πρεπει να καταλαβαινουμε τις επιπτωσεις οταν κανουμε σαν τα μωρα!

Ενας τυπος που περασε απο το γραφειο προσφατα που δουλευει στην Τζαι Πι Μοργκαν μου ειπε το εξης...... "Οι Ελληνες ειναι σαν ενα χοντρο που τον εχεις βαλει σε διαιτα, και αφου εχει χασει λιγο βαρος, θελει να το ριξει στο φαγοποντι παλι"  :grin:

πλακα πλακα με την κριση οι περισσοτεροι παχυναν αντι να αδυνατισουν

:grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ελλαδα, Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια, Γερμανια, Ιαπωνια, Αυστραλια, ΗΠΑ, Καναδάς, Ρωσία.
παμε λοιπον
ΛΑΘΟς
ελβετια νορβηγια δανια σουηδια φιλανδια ειναι η σειρα απο 12 εως 5χιλ μηνιαιο οικογ εισοδημα με εξοδα 2500,,
ποιες ειναι στο ευρω?ΚΑΜΜΙΑ εκτος φιλανδιας
αυτοι που ανεφερες  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς γερμανια γαλλια ιταλια ειναι με οικογενιακο εισπδημα 2-3000 κι εξοδα 2-2200 ,ΑΡΑ 700Εαποταμιευση αν κανουν το σκατο τους παξιμαδι
αυστραλια καναδας σωστα,τις ειπα κι εγω,κι ιαπωνια σωστο επισης
ΗΠΑ πεινα ανεργια δυστυχια ,ρωσσια εξισου κ χειροτερα
δηλ απ ολο τον πλανητη οχι 40 μυρια που ειπα αλλα 100μυρια μπορουν με εργαστουν κ να ζουν καλα χωρις στερησεις,,τα αλλα 5,9 δις τι κανουν?ψοφανε  η απλα επιβιωνουν ασκοπα,,,

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
η ελλαδα μπηκε ως ανεκδοτο στην λιστα σου? :2funny: :2funny: :2funny:
κι η ισπανια? :think: :think: :think:

βαλε τοτε κ την σλοβακια,,,,,,,,,,,, :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παμε λοιπον
ΛΑΘΟς
ελβετια νορβηγια δανια σουηδια φιλανδια ειναι η σειρα απο 12 εως 5χιλ μηνιαιοοικογ εισοδημα με εξοδα 2500,,
αυτοι που ανεφερες  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς ειναι με οικογενιακο εισπδημα 2-3000 κι εξοδα 2-2200 ,ΑΡΑ 700Εαποταμιευση αν κανουν το σκατο τους παξιμαδι
δηλ απ ολο τον πλανητη οχι 40 μτρια που ειπα αλλα 100,,τα αλλα 5,9 δις τι κανουν?ψοφανε,,,

παίκτη μου εκτός από την Ελβετία που την ξέρεις (με πέντε χιλιάρικα εισόδημα κάνεις το σκατό σου παξιμάδι για να την βγάλεις) έχεις πάει να δείς πως ζούνε και τι κόστος ζωής έχουν οι χώρες που αναφέρεις??

Νορβηγία άμα είσαι εργένης με κάτω από 3000 ευρώ τον μήνα πίνεις μισή μπύρα την μέρα στο σπίτι (την υπόλοιπη την αφήνεις για την επόμενη μέρα)... ένα κιλό κοτόπουλο έχει 17 ευρώ και ένα κιλό πανσέτα 19 ευρώ

Σουηδία οι τιμές λίγο καλύτερες αλλά τα εισοδήματα 40% λιγώτερα από την νορβηγία

.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω οχι εσυ οχι,3 εκατομυρια σιγουρα

ναι ρε δράμα ζούνε... γιαυτό προσπαθώ εδώ και κανενα μήνα να κλέισω κανένα δωμάτιο στα ζαγοροχώρια για τα χριστούγεννα και δεν υπάρχει μήτε αχυρώνας...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
παμε λοιπον
ΛΑΘΟς
ελβετια νορβηγια δανια σουηδια φιλανδια ειναι η σειρα απο 12 εως 5χιλ μηνιαιο οικογ εισοδημα με εξοδα 2500,,
αυτοι που ανεφερες  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς γερμανια γαλλια ιταλια ειναι με οικογενιακο εισπδημα 2-3000 κι εξοδα 2-2200 ,ΑΡΑ 700Εαποταμιευση αν κανουν το σκατο τους παξιμαδι
δηλ απ ολο τον πλανητη οχι 40 μυρια που ειπα αλλα 100μυρια μπορουν με εργαστουν κ να ζουν καλα χωρις στερησεις,,τα αλλα 5,9 δις τι κανουν?ψοφανε  η απλα επιβιωνουν ασκοπα,,,

Σοβαρεψου βρε τυπε.............  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
παίκτη μου εκτός από την Ελβετία που την ξέρεις (με πέντε χιλιάρικα εισόδημα κάνεις το σκατό σου παξιμάδι για να την βγάλεις) έχεις πάει να δείς πως ζούνε και τι κόστος ζωής έχουν οι χώρες που αναφέρεις??

Νορβηγία άμα είσαι εργένης με κάτω από 3000 ευρώ τον μήνα πίνεις μισή μπύρα την μέρα στο σπίτι (την υπόλοιπη την αφήνεις για την επόμενη μέρα)... ένα κιλό κοτόπουλο έχει 17 ευρώ και ένα κιλό πανσέτα 19 ευρώ

Σουηδία οι τιμές λίγο καλύτερες αλλά τα εισοδήματα 40% λιγώτερα από την νορβηγία

.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΠΑ βουρλο  :grin:
4οοοχ2  ελβετια κ 6000χ2 νορβηγια
αντε για υπνο κουραστηκες,, :birdman:
κ οι τιμες που λες ειναι μαλ,,ιες
ειναι για βιολογικα κκπ προιοντα
οι σαβουρες πουχουν τα λιντλ κι κει το ιδιο κανουν,, :birdman:
μπυρες εχω καβα
την αλλη φορα κερναω εγω... :birdman: :birdman: :birdman:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αλεξακο συμπερασμα
ο παγκοσμιος σου περιγυρος ειναι σκατα
κι η ευρωπη οπου ειναι στην ευροζωνη ο κοσμος με το ζορι την βγαζει  :S
τ αλλα πεστα σε κανα μαλακα ευρωλιγουρη,, ;) πουχει παει μεχρι το δομοκο :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΠΑ βουρλο  :grin:
4οοοχ2  ελβετια κ 6000χ2 νοβηγια
αντε για υπνο κουραστηκες,, :birdman:

τι λες ρε μαλάκα ?? που είδες στην Νορβηγία μισθό 6000 ευρώ τον μήνα (και μάλιστα καθαρό) ??? διευθύνων σύμβουλος αεροπορικής εταιρείας (της Wideroe) παίρνει τον μήνα στην τσέπη 11.000 ευρώ (85.000 νορβηγικά) ο αχθοφόρος στις βαλίτσες παίρνει βία βία 2500 τον μήνα και είναι και καλοπληρωμένος για το επίπεδο του...

ελβετία ... .υπάλληλος της UBS προιστάμενος του Greek Desk με 15 χρόνια στην τράπεζα παίρνει καθαρά 6.200 ελβετικά... και μιλάει πέντε γλωσσες και θεωρείται και υψηλόμισθος και δεν μπορεί να μείνει μέσα στην Ζυρίχη γιατί δεν φτάνουνε...

πόσο ρε μαλάκα παίρνει μια πχ κομμώτρια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom