Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αυτα ειναι γνωστα.... ;)Για πεινα, δυστυχια, ανεργια στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου!
αυτα ειναι γνωστα.... ;)Για πεινα, δυστυχια, ανεργια στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου!
αυτα ειναι γνωστα.... ;)
κι οι σερραιες πιο καλα μουνια ειναι απο βουλγαρες ,,σε ολα
Για πεινα, δυστυχια, ανεργια στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου!
δν ξερω να σου πω για ΗΠΑ εχω να παω απο δεκαετια του 90.για ευρωπη εννοουσα εγω
πες μας εσυ αν ξερεις
δν ξερω να σου πω για ΗΠΑ εχω να παω απο δεκαετια του 90.για ευρωπη εννοουσα εγω
πες μας εσυ αν ξερεις
Να σου πω για την Ελλαδα γιατι οι ΗΠΑ δεν εχουν προβλημα!
Ποσο εισαι ρε μαν; Για πιτσιρικα σε νομιζα.
Πάντως να ξλερετε οτι αν πάει φυλακή ο Βενιζέλος και γενικά τιμωρηθεί όλη η γενιά του Πολυτεχνείου με άγριο παραδειγματικό τρόπο υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα.Αλλιώς(αν δηλαδή δε φάνε πούτσα όλοι αυτοί) δε θα κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι.(και δεν υπάρχουν άλλοι).
δηλαδή τι ακριβώς θα γίνει άμα πάει φυλακή ο Βενιζέλος και καμμιά χιλιάδα από αυτούς που λες? ξαφνικά τα δέντρα αντί για φύλλα θα γεμίσουν ευρώ ??
Αυτό είναι μια αρχή.Μια πολύ καλή αρχή.Μετά θα σκεφτούμε πώς θα βγούμε από τα σκατά.Είναι εφικτό αρκεί να υπάρχει το κίνητρο.
δηλαδή για να καταλάβω εσύ όταν πνίγεσαι μέσα στην θάλασσα για να σκεφτείς πως θα καταφέρεις να βγείς στον αφρό πρέπει πρώτα να πνίξεις τον βαρκάρη που είναι πάνω στην βάρκα ???
και το κίνητρο σου για να κάνεις κάτι να σωθείς είναι να κρεμάσεις καμμιά χιλιάδα ??
δηλαδή για να καταλάβω εσύ όταν πνίγεσαι μέσα στην θάλασσα για να σκεφτείς πως θα καταφέρεις να βγείς στον αφρό πρέπει πρώτα να πνίξεις τον βαρκάρη που είναι πάνω στην βάρκα ???
και το κίνητρο σου για να κάνεις κάτι να σωθείς είναι να κρεμάσεις καμμιά χιλιάδα ??
albanian γιδογαμη επανεμφανιστηκες?I would adore dying myself together with thousand other