Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Ρε συ Σταυρε σε ολα τα θρεντ γινετε της καραπουταναρας και πρασσινιζεις ατομα για μια το πολυ δυο σελιδες σπαμ.
Ελεος ρε δικε μου...
warnwarn.gif
 Καταλάβετε[/URL] ότι όταν λέω κάτι το εννοώ.
Τα παράσημα τα παίρνετε επειδή συνεχίζετε το spam, όχι επειδή "μου τη λέτε".
Να μου λέτε ότι θέλετε, αλλά στον κατάλληλο χώρο.
Εδώ είναι θρεντ για οικονομικά. Όχι για να λύνουμε τις διαφορές μας ή να περνάμε την ώρα μας "γενικώς".

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εύγε σταύρο παιδί μου, είσαι πολύ καλός στη δουλειά σου

αλήθεια την παρασκευή ήσουν για μπάνιο?

μετά το πράσινο, ποιο χρώμα είναι? Άντε κάνε μας τη χάρη
warnpmod.gif
 Κάτσε[/URL] λίγο σιωπηλός, για να καταλάβεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σορρυ, ξέρω πως δεν είναι ιδιαίτερα ευφυείς παρεμβάσεις τα δικά μου ποστ, αλλά γιατί σβήνονται;;;

Edit από stavros51
Γιατί είναι εκτός θέματος (off topic).

Αν γράφεις κάτι σχετικό με το θέμα, κανείς δεν θα στο πειράξει.

Επισκέπτης
Ρε Σταύρο, δε ρίχνεις κι εμένα ένα πρασινάκι?
Ζήλεψα..
warnwarn.gif
 Πάρε[/URL] κιτρινάκι.
Σου πάει καλύτερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάνω που φτάνω τα 14150 ποστ μου σβήνεις πάλι....σαν το ψυχολογικό όριο της Σοφοκλέους ένα πράγμα

τεσπα, ισχύει όντως πως το ταξις είναι ακόμα ανοιχτό και δεν μπαίνει καμπάνα ακόμα και τώρα να κάνει κάποιος δήλωση;
warnwarn.gif
 Ο[/URL] ίδιος λόγος

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σταύρακα το γάμησες το θέμα.
Μοντερέιντεντ ο μπάτσος γιατί σου είπε το αυτονόητο?
Δεν έχεις κλιματιστικό στο σπίτι ε? :jerking:
warnpmod.gif
 Μυαλό[/URL] δε βάζεις.

Επισκέπτης
Αυτο επιτρεπετε? :grin:

polidoras17712.jpg

Μόνο μία μέρα έμεινε ο Βύρων Πολύδωρας Πρόεδρος της Βουλής και όμως του έφτανε για να διορίσει την κόρη του. Το ίδιο είχε κάνει και ως υπουργός Δημοσίας Τάξης
news247 Αύγουστος 08 2012 08:20

Σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή του πατέρα της διορίστηκε η κόρη του Βύρων Πολύδωρα. Ο διορισμός έγινε όταν ο Βύρων Πολύδωρας ήταν πρόεδρος για μια μέρα (Εφημερίς της Κυβερνήσεως, αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ'αριθμ.8574/6100/11-7-2012).

Αυτό αναφέρουν "Τα Νέα", τονίζοντας πως ο κ. Πολύδωρας έμεινε μόνο μια ημέρα Πρόεδρος στην προηγούμενη Βουλή αφού προκηρύχθηκαν εκ νέου οι πρόωρες εκλογές του Ιουνίου.

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως ο κ. Πολύδωρας είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Καραμανλή.

Όπως σημειώνεται, ο κ. Πολύδωρας είχε υπερασπιστεί την απόφασή του να προσλάβει και τις δύο κόρες του στο υπουργείο και είχε αρνηθεί ότι πρόκειται περί ευνοιοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Ταχυδρόμος: "Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου και μάλιστα η αμοιβή τους είναι, εν παρενθέσει, ένας μισθός και για τις δύο. Οχι δύο, αλλά ένας ταπεινός μισθός".

"Ο Βύρων Πολύδωρας έμεινε μόνο μία μέρα πρόεδρος-στην προηγούμενη Βουλή, ίσαμε να προκηρυχθούν οι επόμενες εκλογές. Αν είχε μείνει άλλη μία, θα προσλαμβανόταν και η άλλη κόρη του;", διερωτάται ο δημοσιογράφος του δημοσιεύματος.

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Νέα «σιωπηρή» παράταση, τουλάχιστον έως το τέλος της εβδομάδας, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, με στόχο τη διευκόλυνση των φορολογουμένων.

Πηγή:

Το θέμα είναι να μην έκαναν εξ' αρχής οι φορολογούμενοι δήλωση. Ο φόβος και ο ραγιαδισμός τους νίκησε πάλι.

Και όσον αφορά τους Δ.Υ. στις εφορίες, φέτος ζωή και κότα θα την περάσουν. Το όλο ζόρι για την υποβολή των δηλώσεων το έβγαλαν οι άτυποι "συνεργάτες" του Υ.Ο., οι άτυποι και εν πολλοίς απλήρωτοι υπάλληλοι του Δημοσίου (χωρίς κανένα φυσικά όφελος ή εξασφάλιση όπως οι Δ.Υ.), οι λογιστές.

Τα ξενύχτια που ρίξαμε φέτος, το άγχος για ένα σύστημα που είναι Γ.Τ.Π.Κ. χρόνια τώρα, το γεγονός οτι το σύστημα έμεινε φέτος ανοιχτό για δηλώσεις λιγότερες μέρες από άλλες χρονιές (1 τρίμηνο ουσιαστικά 09/05-05/08/2012) ενώ ο όγκος των ηλεκτρονικών δηλώσεων ήταν πολλαπλάσιος, ΣΥΝ όλες τις άλλες τρέχουσες υποχρεώσεις μηνιαίως/διμηνιαίως/τριμηνιαίως κλπ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Οι αμοιβές στο ναδήρ, τα φέσια στο ζενίθ, διακοπές-ξεκούραση άγνωστες λέξεις και να ακούς και τον κάθε μαλάκα φορολογούμενο-ψηφοφόρο να σου κλαίγεται για την ίδια κυβέρνηση που έβγαλε 2 φορές σε 1 μήνα.

...Και φυσικά να μην ξεχνάμε και τα λαμόγια που χωρίς να πληρώνουν εισφορές ΟΕΕ, ΟΑΕΕ, να εκδίδουν αποδείξεις, να μην καταβάλουν ΦΠΑ ή ΙΚΑ (μαύρη εργασία) κλπ, να μας "κλέβουν" με εξευτελιστικές τιμές πελατεία... Και η πελατεία αυτή να έρχεται την επόμενη χρονιά σε μας και να αναρωτιέται γιατί τα σκάτωσε έτσι ο "λογιστής" τους (συνήθως είναι δημόσιοι υπάλληλοι-πρώην εφοριακοί, δικηγόροι και κάθε είδους αλεξιπτωτιστής). Όταν τους ρωτάς πόσα πλήρωσαν και σου λένε 10 ευρώ, η φυσική απάντηση είναι "Και με 10 ευρώ τι σωστή δουλειά περίμενες;"

Βέβαια άλλος ένας λόγος που δεν προτιμούν τους επίσημους λογιστές, είναι γιατί δεν δεχόμαστε να κάνουμε λαμογιές του στυλ "Βάλε μου ένα ποσό παραπάνω απ'΄όσα έχω, για να ανανεώσω άδεια εργασίας και παραμονής" ή "Μαγείρεψε τα βιβλία, για να βγει όσο το δυνατόν λιγότερος φόρος".. :uglystupid:

Υ.Γ. Γιατί τόσα χρώματα του ουρανίου τόξου στους συνομιλητές; Τι συνέβη;  :s&m_3:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σορρυ, ξέρω πως δεν είναι ιδιαίτερα ευφυείς παρεμβάσεις τα δικά μου ποστ, αλλά γιατί σβήνονται;;;

Edit από stavros51
Γιατί είναι εκτός θέματος (off topic).

Αν γράφεις κάτι σχετικό με το θέμα, κανείς δεν θα στο πειράξει.
χμ...εξαιρετικά ασαφή τα όρια και νέο-επιβαλλόμενα νομίζω

έγραψα κάτι σχετικό με την εμφάνιση του Τσίπρα και το επικοινωνιακό του.
καθαρά πολιτικό σχόλιο - νομίζω τουλάχιστον.

εάν τώρα πια πρέπει να γράφουμε εδώ μέσα μόνο για ελλείματα και χρέη, να το ξέρω (κι εγώ και προφανώς και κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να γράψουν εντός θέματος)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το θέμα είναι να μην έκαναν εξ' αρχής οι φορολογούμενοι δήλωση. Ο φόβος και ο ραγιαδισμός τους νίκησε πάλι.

Και όσον αφορά τους Δ.Υ. στις εφορίες, φέτος ζωή και κότα θα την περάσουν. Το όλο ζόρι για την υποβολή των δηλώσεων το έβγαλαν οι άτυποι "συνεργάτες" του Υ.Ο., οι άτυποι και εν πολλοίς απλήρωτοι υπάλληλοι του Δημοσίου (χωρίς κανένα φυσικά όφελος ή εξασφάλιση όπως οι Δ.Υ.), οι λογιστές.

Τα ξενύχτια που ρίξαμε φέτος, το άγχος για ένα σύστημα που είναι Γ.Τ.Π.Κ. χρόνια τώρα, το γεγονός οτι το σύστημα έμεινε φέτος ανοιχτό για δηλώσεις λιγότερες μέρες από άλλες χρονιές (1 τρίμηνο ουσιαστικά 09/05-05/08/2012) ενώ ο όγκος των ηλεκτρονικών δηλώσεων ήταν πολλαπλάσιος, ΣΥΝ όλες τις άλλες τρέχουσες υποχρεώσεις μηνιαίως/διμηνιαίως/τριμηνιαίως κλπ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Οι αμοιβές στο ναδήρ, τα φέσια στο ζενίθ, διακοπές-ξεκούραση άγνωστες λέξεις και να ακούς και τον κάθε μαλάκα φορολογούμενο-ψηφοφόρο να σου κλαίγεται για την ίδια κυβέρνηση που έβγαλε 2 φορές σε 1 μήνα.

...Και φυσικά να μην ξεχνάμε και τα λαμόγια που χωρίς να πληρώνουν εισφορές ΟΕΕ, ΟΑΕΕ, να εκδίδουν αποδείξεις, να μην καταβάλουν ΦΠΑ ή ΙΚΑ (μαύρη εργασία) κλπ, να μας "κλέβουν" με εξευτελιστικές τιμές πελατεία... Και η πελατεία αυτή να έρχεται την επόμενη χρονιά σε μας και να αναρωτιέται γιατί τα σκάτωσε έτσι ο "λογιστής" τους (συνήθως είναι δημόσιοι υπάλληλοι-πρώην εφοριακοί, δικηγόροι και κάθε είδους αλεξιπτωτιστής). Όταν τους ρωτάς πόσα πλήρωσαν και σου λένε 10 ευρώ, η φυσική απάντηση είναι "Και με 10 ευρώ τι σωστή δουλειά περίμενες;"

Βέβαια άλλος ένας λόγος που δεν προτιμούν τους επίσημους λογιστές, είναι γιατί δεν δεχόμαστε να κάνουμε λαμογιές του στυλ "Βάλε μου ένα ποσό παραπάνω απ'΄όσα έχω, για να ανανεώσω άδεια εργασίας και παραμονής" ή "Μαγείρεψε τα βιβλία, για να βγει όσο το δυνατόν λιγότερος φόρος".. :uglystupid:

Υ.Γ. Γιατί τόσα χρώματα του ουρανίου τόξου στους συνομιλητές; Τι συνέβη;  :s&m_3:
κοίτα να δεις, συμφωνώ στα περισσότερα που είπες

ωστόσο δεν ξέρω σε τι ακριβώς θα ωφελούσε το να μην κάνεις δήλωση καθόλου σαν φορολογούμενος.
και αν μου πεις και το τι θα γινόταν μετά από μια τέτοια πράξη, ίσως θα καταλάβουμε καλύτερα.

Αυτό το είχα ρωτήσει και παλιότερα - το αν δηλαδή κανείς δεν υπέβαλε δήλωση- τι θα γινόταν, αλλά απάντηση δεν πήρα τελικά.

Όπως επίσης δεν πήρα απάντηση για το αν τώρα μπορείς να μπεις στο τάξις και να κάνεις εμπρόθεσμη δήλωση (βέβαια αυτό θεωρήθηκε οφφ τόπικ)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νέα ήθη με τον πιτσαδορο... ο στρατηγός ανεμος, μια μέρα πρόεδρος της Βουλής, πρόλαβε και διόρισε την κόρη του υπάλληλο.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Παράταση ως τις 10 Αυγούστου για τις φορολογικές δηλώσεις

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παράταση ως τις 10 Αυγούστου για τις φορολογικές δηλώσεις
ετσι που το πανε,απο μερα σε μερα και απο βδομαδα σε βδομαδα,σε λιγο θα δωσουνε και πεναλτι...το γκολακι θα το φανε ομως :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
-Χρειαστηκε το ζαππειο 1,το ζαππειο 2,το ζαππειο 3,να μας απειλησουν ανοιχτα με πεινα, λιμο και καταποντισμο και στην τελικη να συνεργαστει το "trio moynares" -παραδοσιακο ισπανικο συγκροτητα-για να καταφερει ο πολυδωρας να χωσει την κορακλα του στη βουλη  :rockon: :rockon: :rockon: ΧΕΛ ΓΙΕΑ  :rockon: ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΡΕΕΕΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  :rockon: :rockon: :rockon: ΓΟΥΑΤ ΕΒΕΡ ΙΤ ΤΕΙΚΣ ΤΟΥ ΓΚΕΤ ΔΕ ΤΖΟΜΠ ΝΤΟΝ!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: Α ΡΕ ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!!  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom