Μη στεναχωριέστε ρε σεις....Πάλι οι Στρατιωτικοί θα φταίνε!!!!!Φυλάττω ξεφραγες θερμοπύλες....
κάτσε να δείς σε λίγο που θα δουλεύουν και αυτοί μόνο στο ωράριό τους...και όχι πέραν αυτού...
Μη στεναχωριέστε ρε σεις....Πάλι οι Στρατιωτικοί θα φταίνε!!!!!Φυλάττω ξεφραγες θερμοπύλες....
ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΤΣΑΤΣΟΥ!!!):
.......................................
....................................................
Το θέμα είναι γιατί το κράτος δεν ΑΓΝΟΕΙ όλα αυτά και εφόσον αντιμετωπίζει νέες δανειακές ανάγκες δεν καθορίζει τους όρους του δανεισμού του, για να θωρακιστεί τελείως από το τι συμβαίνει στην αγορά-πλιάτσικο και να μην το νοιάζουν καθόλου τα ψευτό-spreads. Αν δανειζόταν με έκδοση ομολόγων πάλι μεν, αλλά τα διέθετε απ ευθείας στον κόσμο, με προκαθορισμένο επιτόκιο π.χ 4% ποιος έλληνας δεν θα τρεχε να εξασφαλίσει τα λεφτά του και θα προτιμούσε να τα έχει στιν Eurobank με 0,5%????? Ούτως ή άλλως, έτσι δεν έβγαιναν πάντα τα ομόλογα πριν «οργανωθεί» η αγορά προς όφελος των τραπεζών????και τότε τα μαρκέταραν (και καλά έκαναν!) ως αποταμιευτικό και επενδυτικό παράδεισο λόγω αυξημένης και σίγουρης απόδοσης για τον κόσμο! (ομόλογα με ρήτρα ECU, έντοκα με 24%!!! Δεν ήταν και τόσο παλιά όλα αυτά..) Αλλά οι Γιωργάκηδες δεν θέλουν να βλάψουν τα λόμπυ των τραπεζών, γιατί έτσι, θα λύνονταν μέν δια μαγείας και απλούστατα ΟΛΟ το ψευτό-πρόβλημα και για τον λαό-επενδυτή πλέον αλλά και για το κράτος και τις δανειακές του ανάγκες, ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ θα έπαιρνε ο κόσμος τις καταθέσεις του από τις μπουρδελοτράπεζες!!!!!!!!
...................................................
Εγώ πάντως έτρεξα να πάρω ομόλογα, γιατί σ αυτές τις εξεφτελιστικές τιμές είναι τρομερή επένδυση, ..................................
.......................................
Στην Ελλάδα για ποια ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μιλάς????
Πλάκα κάνεις????
Την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ 100 ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ????
Ε ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
όχι.
την οικονομία των 5.000.000 ελλήνων που έχουν σπίτι με δάνειο
και την οικονομία των 200.000 ΜικροΜεσαίωνΕπιχειρήσεων που ζουν με κεφάλαιο κίνησης απο τράπεζα.
και την οικονομία όλων των μαγαζιών, ξενοδοχείων κάθε φορά που τους πληρώνεις με κάρτα.
Για αυτή την οικονομία μιλάω.
Εγώ στεναχωριέμαι γιατί διαχρονικά έχει πολύς κόσμος πιστέψει σε δαύτους...και ο κόσμος αυτός τώρα κλαίει...
εγω θα ηθελα να ημουν στο μυαλο και στην ψυχολογια του Παπακωνσταντινου οταν υπέγραφε την επιστολή για εε & δντ. ειναι μερικές στιγμες τελικά που καποιος δεν θα ξεχασει ποτε...
Εγώ πάντως δεν ανησυχώ καθόλου- με το ΔΝΤ θα προλάβουμε άνετα έως τον Ιούλιο να έχουμε ρίξει την μπάκα και να βγούμε στυλάκια στην παραλία...
εγω θα ηθελα να ημουν στο μυαλο και στην ψυχολογια του Παπακωνσταντινου οταν υπέγραφε την επιστολή για εε & δντ. ειναι μερικές στιγμες τελικά που καποιος δεν θα ξεχασει ποτε...
...όταν κρίνεις από τα λόγια και όχι από τα έργα, αυτά παθαίνεις.... :S
Εγώ θα ήθελα να ήμουν σε μία γωνία να δω αντιδράσεις/φάτσες/σχόλια των αποδεκτών της επιστολής.
χρονια πολλαΕγώ θα ήθελα να ήμουν σε μία γωνία να δω αντιδράσεις/φάτσες/σχόλια των αποδεκτών της επιστολής.
φίλε μου δυστυχώς γιαυτούς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση ούτως ή άλλως.
Γιατί όταν θα αρχίσουν οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση της αποζημίωσης, δε νομίζω ότι θα μπορέσουν πολλοί να ανταπεξέλθουν.