Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μη στεναχωριέστε ρε σεις....Πάλι οι Στρατιωτικοί θα φταίνε!!!!!Φυλάττω ξεφραγες θερμοπύλες....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κάτσε να δείς σε λίγο που θα δουλεύουν και αυτοί μόνο στο ωράριό τους...και όχι πέραν αυτού...
 

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Μηνύματα
77
Like
0
Πόντοι
0
ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΤΣΑΤΣΟΥ!!!):
Ειλικρινά τα πράγματα είναι απλά! Δεν επίκειται, ή μάλλον δεν θα επίκειτο, καμμία χρεοκωπία λόγω ενός μεγαλύτερου ελλείματος από αυτό που δημοσιεύτηκε! αυτό είναι απάτη αλλά δεν σημαίνει χρεοκωπία!
ΕΛΕΟΣ!
Το τραγικό είναι αυτό που συμβαίνει στην αγορά των ομολόγων, όχι γιατί το κράτος δεν θα έχει να πληρώσει τα (υπάρχοντα) ομόλογα (ούτως ή άλλως στην λήξη τους τα πληρώνει και σε προκαθορισμένη τιμή 100 -στην τιμή που τα εκδίδει δηλαδή-, όπως προκαθορισμένοι είναι και οι τόκοι που πληρώνει από τα κουπόνια τους..), αλλά γιατί η ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ αγορά, δηλάδή οι τράπεζες που τα διαπραγματεύονται κάθε μέρα ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ είναι εκτός ελέγχου και εκεί και μόνο ΕΚΕΙ προκαλείται η κερδοσκοπία. Φυσικό είναι, γιατί θέλουν εν μέσω κρίσης να βγάλουν λίγα απ τα σπασμένα τους και είναι πολύ εύκολο –και σίγουρο!!- να πλουτίσεις από κρατικό ομόλογο κράτους της Ευρωζώνης (αντί να παίξεις με μετοχές της κάθε εταιριούλας που όντως μπορεί να πτωχεύσει…) από τη στιγμή που διαπραγματεύονται ελέυθερα και ηλεκτρονικά κλπ κλπ στην αγορά κάθε μέρα.

Το θέμα είναι γιατί το κράτος δεν ΑΓΝΟΕΙ όλα αυτά και εφόσον αντιμετωπίζει νέες δανειακές ανάγκες δεν καθορίζει τους όρους του δανεισμού του, για να θωρακιστεί τελείως από το τι συμβαίνει στην αγορά-πλιάτσικο και να μην το νοιάζουν καθόλου τα ψευτό-spreads. Αν δανειζόταν με έκδοση ομολόγων πάλι μεν, αλλά τα διέθετε απ ευθείας στον κόσμο, με προκαθορισμένο επιτόκιο π.χ 4% ποιος έλληνας δεν θα τρεχε να εξασφαλίσει τα λεφτά του και θα προτιμούσε να τα έχει στιν Eurobank με 0,5%????? Ούτως ή άλλως, έτσι δεν έβγαιναν πάντα τα ομόλογα πριν «οργανωθεί» η αγορά προς όφελος των τραπεζών????και τότε τα μαρκέταραν (και καλά έκαναν!) ως αποταμιευτικό και επενδυτικό παράδεισο λόγω αυξημένης και σίγουρης απόδοσης για τον κόσμο! (ομόλογα με ρήτρα ECU, έντοκα με 24%!!! Δεν ήταν και τόσο παλιά όλα αυτά..) Αλλά οι Γιωργάκηδες δεν θέλουν να βλάψουν τα λόμπυ των τραπεζών, γιατί έτσι, θα λύνονταν μέν δια μαγείας και απλούστατα ΟΛΟ το ψευτό-πρόβλημα και για τον λαό-επενδυτή πλέον αλλά και για το κράτος και τις δανειακές του ανάγκες, ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ θα έπαιρνε ο κόσμος τις καταθέσεις του από τις μπουρδελοτράπεζες!!!!!!!! Κι αυτό βέβαια δεν το επιτρέπουν στον κ. Παπανδρέου οι κύριοι Λάτσηδες, Goldmanάδες, Morganάδες κλπ κλπ! Πρώτα το συμφέρον των τραπεζών και μετά όλα τα υπόλοιπα..λαός, κράτος, διεθνής φήμη της χώρας, ας πάνε όλα στο διάολο! Αρκεί να μην πειράξουμε τα λαμόγια! Και φυσικά, ο κ. Χριστοδούλου, πρώην treasurer της JP Morgan πάντα στο κέντρο κάθε κερδοσκοπικής κρίσης (έφυγε από το Λονδίνο μετά την κερδοσκοπία κατά της Δραχμής, για να αναλάβει αμέσως treasurer της Εθνικής,  και νάτος τώρα στον ΟΔΔΗΧ εν μέσω κερδοσκοπίας κατά του Ευρώ!)

Εγώ πάντως έτρεξα να πάρω ομόλογα, γιατί σ αυτές τις εξεφτελιστικές τιμές είναι τρομερή επένδυση, το θέμα είναι ότι οι τράπεζες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να στα πουλήσουν με διάφορες δικαιολογίες!!!! Τα θέλουν φυσικά για τους εαυτούς τους! Όμως αν πας σε μια απλή χρηματιστηριακή του κώλου, αμέσως θα σου δώσουν ό,τι θες! Και θα χεις 9% απόδοση (αν τα κρατήσεις ως τη λήξη τους) ΣΥΝ τα σταθερά κουπόνια γύρω στο 4%...(που τώρα πλέον τα παρακρατάνε κι αυτά και πρέπει να διευκρινήσεις ότι αγοράζεις ομόλογο ΜΕ το κουπόνι του, γιατί όπου βρούν κορόιδο χτυπάνε..) Φαντάσου δε, ότι το κράτος όταν «επιτρέπει» στον κόσμο να πάρει ομόλογα (έγινε πριν μια εβδομάδα στην έκδοση εντόκων γραματίων) στην τιμή έκδοσης (άρα μηδέν κερδοσκοπία) του το επιτρέπει ΜΟΝΟ για 2 μέρες και μόνο ΜΕΧΡΙ ένα ποσό (15000). ΓΙΑΤΙ??? Για να αφήσει τα περισσότερα για τις τραπεζούλες που ξερογλύφονται !!! Και μόλις περάσουν οι 2 μέρες και πάει ο κόσμος να τα πάρει από την τράπεζα πιά, έχει ήδη αρχίσει η κερδοσκοπία και το πλαφόν των 15.000 γίνεται ΚΑΤΩΦΛΙ 25,000!!! Δηλαδή το κράτος σου δίνει ΜΕΧΡΙ 15000, αλλά η τράπεζα για να σε «εξυπηρετήσει» σου ζητάει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25,000!!! (για το ίδιο χαρτί και λίγες ώρες αργότερα και βέβαια με αστρονομική προμήθεια!) Βασικά, όλα αυτά γίνονται για να γίνουν κάποια golden boys, SUPER GOLDEN BOYS, και αυτή τη φορά τελείως ξεδιάντροπα και από τα δικά μας τα λεφτάκια και το επίδομα του Πάσχα που έκοψαν από το «ρετιρέ» των δασκάλων με τον μισθό των 900 ευρώ, τα 70 ευρώ που δίνουμε πλέον για να γεμίσουμε ένα κωλάμαξάκι νοθευμένη βενζίνη, τα 7 διόδια που πληρώνουμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να βρούμε πάντα τον δρόμο κάπου κλειστό, και αυτά που θα μας υποχρεώσουν να πληρώνουμε έξτρα μέχρι να πεθάνουμε οι μάγκες του ΔΝΤ σαν να είμασταν μπανανία της Αφρικανικής Στέπας! Κι όλα αυτά, με πρόφαση ένα αυξημένο έλλειμμα… (που ήταν μεγαλύτερο στην εποχή της σύγκλισης, και που εν πάσει περιπτώσει αν αυτό είναι η μέγιστη απάτη που ανακάλυψε ο γιωργάκης γιατί δεν τιμωρεί κανέναν αρμόδιο που έδωσε τα λάθος στοιχεία έστω και για την … υπηρεσιακή του ανεπάρκεια).

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι το έλλειμμα, είναι ΟΛΑ τα υπόλοιπα, δηλαδή, ο υψηλότερος πληθωρισμός και η μεγαλύτερη ακρίβεια σε όλη την Ευρωζώνη, οι χαμηλότεροι μισθοί σε όλη την Ευρωζώνη, η αύξηση της ανεργίας ΚΑΙ το παράδοξο που συμβαίνει με τα μέτρα-φάρμακα: αυξήσεις φόρων, ορίων ηλικίας έως τα 120, απολύσεις, αποκρατικοποιήσεις που αντί να μαζέψουν την κατάσταση προκαλούν περαιτέρω αύξηση του χρέους και του ελλείμματος…με δύο λόγια συμπιέζεις τα εισοδήματα, αυξάνεις τα έσοδα τόσο από τους φόρους όσο και από τον δανεισμό σου, αλλά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ, δηλαδή πάντα τα λεφτά τα τρώει μια μαύρη τρύπα (με χρυσές τσέπες). Αυτό ακριβώς έγινε στα δημοσιονομικά μας νούμερα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη (έκτακτα μέτρα κ εισροές που άφησαν τα νούμερα του ελλείμματος σταθερά), και τώρα επαναλαμβάνεται σε πολύ χειρότερη έκδοση επί κυβέρνησης Γιωργάκη. Αλλά αφού δεν βρίσκουν ουσιαστική αντίδραση, σαρώνουν ανενόχλητοι τα πάντα.. και ο ελληνάρας που έχει πάθει πλήρη μαλάκυνση, ή απλά αναισθησία, τους ψηφίζεi και τους ξαναψηφίζει!! Αυτά….
 

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Μηνύματα
3.102
Like
1
Πόντοι
16
Αντι να κλαιτε στην επομενη απεργια μην πατε για δουλεια και κατεβητε στις πορειες με συνθηματα του στυλ πουναι τα φραγκα οεο, και να μπουν οι κλεφτες στην φυλακη κλπ κλπ. Μιλαω για τους ιδιωτικους κυριως που δεν τολμανε να απεργησουν γιατι θα απολυθουν, ξεκινηστε να ορθωνετε αναστημα στα αφεντικα σας και μετα συνεχιστε με το συστημα. Μπορει να ακουγεται λιγο παρωχημενο αυτο αλλα ειναι πιο ρεαλιστικο απο το να βγουμε εξω με τα καλασνικωφ και σιγουρα πιο δραστικο
απο το να γραφουμε σχολια σε forum και blogs. Κατα τ΄αλλα να φτωχυνω δεν με νοιαζει την χλιδη ποτε δεν την επεδιωξα γιατι σε κανει μαλακα. Πιο πολυ με πειραζε που τα ονειρα ολων γινανε τελειως μικροαστικα, με πειραζαν οι πισινες στα κατσικοχωρια, οι μισθωτοι που πανε στις δουλειες τους Πειραιας-μαρουσι καθε μερα με cherokee(και τα hummer, ιδανικο αυτοκινητο πολης...), τα σπιτι του μεσου ελληνα με τον χλοροταπητα, τα swarovski φωτιστικα, την ιταλικη κουζινα,την τηλεοραση των 2000ε, o κολλητος μου που πηρε rolex (ρε μαλακα αυτα καποτε τα κοροιδευαμε), τα γκομενακια που οταν μπαιναν στο αττικα καναν ζημια απο 500ε και ανω, ο μαλακας που το επαιζε πετυχημενος γιατι η επιχειρηση του συντηρουνταν με υπεργολαβιες του δημοσιου και ολα αυτα τελος παντων και πολλα αλλα.
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΤΣΑΤΣΟΥ!!!):
.......................................

....................................................

Το θέμα είναι γιατί το κράτος δεν ΑΓΝΟΕΙ όλα αυτά και εφόσον αντιμετωπίζει νέες δανειακές ανάγκες δεν καθορίζει τους όρους του δανεισμού του, για να θωρακιστεί τελείως από το τι συμβαίνει στην αγορά-πλιάτσικο και να μην το νοιάζουν καθόλου τα ψευτό-spreads. Αν δανειζόταν με έκδοση ομολόγων πάλι μεν, αλλά τα διέθετε απ ευθείας στον κόσμο, με προκαθορισμένο επιτόκιο π.χ 4% ποιος έλληνας δεν θα τρεχε να εξασφαλίσει τα λεφτά του και θα προτιμούσε να τα έχει στιν Eurobank με 0,5%????? Ούτως ή άλλως, έτσι δεν έβγαιναν πάντα τα ομόλογα πριν «οργανωθεί» η αγορά προς όφελος των τραπεζών????και τότε τα μαρκέταραν (και καλά έκαναν!) ως αποταμιευτικό και επενδυτικό παράδεισο λόγω αυξημένης και σίγουρης απόδοσης για τον κόσμο! (ομόλογα με ρήτρα ECU, έντοκα με 24%!!! Δεν ήταν και τόσο παλιά όλα αυτά..) Αλλά οι Γιωργάκηδες δεν θέλουν να βλάψουν τα λόμπυ των τραπεζών, γιατί έτσι, θα λύνονταν μέν δια μαγείας και απλούστατα ΟΛΟ το ψευτό-πρόβλημα και για τον λαό-επενδυτή πλέον αλλά και για το κράτος και τις δανειακές του ανάγκες, ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ θα έπαιρνε ο κόσμος τις καταθέσεις του από τις μπουρδελοτράπεζες!!!!!!!!

...................................................

Εγώ πάντως έτρεξα να πάρω ομόλογα, γιατί σ αυτές τις εξεφτελιστικές τιμές είναι τρομερή επένδυση,  ..................................
.......................................

Σωστά είναι όλα αυτά.

Με μόνη ένσταση ότι αν φαλήρουν οι τράπεζες θα είναι χειρότερα. Όλο το σύστημα βασίζεται στις τράπεζες

- Αυτές σε δανείζουν για να πάρεις σπίτι ή αυτοκίνητο
- Αυτές σου βγάζουν κάρτα με την οποία πας διακοπες
- Αυτές ανοίγουν λογαριασμούς με κεφάλαιο κίνησης για τις εταιρείες ή τις δανείζουν
- Αυτές στο φινάλε φινάλε δανείζουν και την Ελλάδα

Καταλαβαίνεις ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ κινούν την οικονομία??

Και τη στιγμή που ήδη η ρευστότητά τους είναι στο κόκκινο δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός ή υπουργός να προσφύγει σε "εσωτερικό δανεισμό", γιατί όπως πολύ σωστά λες θα πάμε να πάρουμε τα λεφτά και να τα κάνουμε ομόλογα....

Αν πέσουν οι τράπεζες τότε πέφτει η οικονομία, είναι απλό.

ΥΓ. ΚΑΛΑ έκανες και αγόρασες ομόλογα. Το έξυπνο χρήμα αυτό κάνει.
 

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Μηνύματα
77
Like
0
Πόντοι
0
Στην Ελλάδα για ποια ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μιλάς????

Πλάκα κάνεις????

Την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ 100 ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ????

Ε ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Στην Ελλάδα για ποια ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μιλάς????

Πλάκα κάνεις????

Την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ 100 ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ????

Ε ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

όχι.

την οικονομία των 5.000.000 ελλήνων που έχουν σπίτι με δάνειο

και την οικονομία των 200.000 ΜικροΜεσαίωνΕπιχειρήσεων που ζουν με κεφάλαιο κίνησης απο τράπεζα.

και την οικονομία όλων των μαγαζιών, ξενοδοχείων κάθε φορά που τους πληρώνεις με κάρτα.

Για αυτή την οικονομία μιλάω.
 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
3.663
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το εκανε ο Γιωργάκης....

πατησε το κουμπί και παρομοιασε με Οδυσσεια την προσφυγη...ενω το τελος ειναι η Ιθάκη....

ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που λέει και ο Γεωργίου...

αντε να παρει λιγο τα πανω της η ΕΤΕ να πουλήσουμε...
 

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Μηνύματα
77
Like
0
Πόντοι
0
όχι.

την οικονομία των 5.000.000 ελλήνων που έχουν σπίτι με δάνειο

και την οικονομία των 200.000 ΜικροΜεσαίωνΕπιχειρήσεων που ζουν με κεφάλαιο κίνησης απο τράπεζα.

και την οικονομία όλων των μαγαζιών, ξενοδοχείων κάθε φορά που τους πληρώνεις με κάρτα.

Για αυτή την οικονομία μιλάω.

φίλε μου δυστυχώς γιαυτούς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση ούτως ή άλλως.

Γιατί όταν θα αρχίσουν οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση της αποζημίωσης, δε νομίζω ότι θα μπορέσουν πολλοί να ανταπεξέλθουν.
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ πάντως δεν ανησυχώ καθόλου- με το ΔΝΤ θα προλάβουμε άνετα έως τον Ιούλιο να έχουμε ρίξει την μπάκα και να βγούμε στυλάκια στην παραλία...
Το μόνο κακό είναι ότι θα μπορούμε να πάμε μόνο μέχρι Σχινιά και αυτό με κτελ οι πιο ευκατάστατοι, με αραμπά οι μικρομεσαίοι!
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
Ξεκίνησε και η σχετική ψηφοφορία στο in.gr (όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία....)  :S

Είναι σωστή η απόφαση για προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ;

Ναι 68 52,71%
Όχι 53  41,09%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 8 6,2%
Σύνολο: 129


 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ στεναχωριέμαι γιατί διαχρονικά έχει πολύς κόσμος πιστέψει σε δαύτους...και ο κόσμος αυτός τώρα κλαίει... :headbang: :headbang: :headbang:
 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
3.663
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εγω θα ηθελα να ημουν στο μυαλο και στην ψυχολογια του Παπακωνσταντινου οταν υπέγραφε την επιστολή για εε & δντ. ειναι μερικές στιγμες τελικά που καποιος δεν θα ξεχασει ποτε...
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
Εγώ στεναχωριέμαι γιατί διαχρονικά έχει πολύς κόσμος πιστέψει σε δαύτους...και ο κόσμος αυτός τώρα κλαίει... :headbang: :headbang: :headbang:

...όταν κρίνεις από τα λόγια και όχι από τα έργα, αυτά παθαίνεις.... :S
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω θα ηθελα να ημουν στο μυαλο και στην ψυχολογια του Παπακωνσταντινου οταν υπέγραφε την επιστολή για εε & δντ. ειναι μερικές στιγμες τελικά που καποιος δεν θα ξεχασει ποτε...

εγώ υποψιάζομαι τι σκεφτόταν...

"Αποστολή εξετελέσθη".....
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πάντως δεν ανησυχώ καθόλου- με το ΔΝΤ θα προλάβουμε άνετα έως τον Ιούλιο να έχουμε ρίξει την μπάκα και να βγούμε στυλάκια στην παραλία...

Χειρότερα είναι ρε...θα το ρίξουμε στα ζυμαρικά... :headbang: :headbang: :headbang:

εγω θα ηθελα να ημουν στο μυαλο και στην ψυχολογια του Παπακωνσταντινου οταν υπέγραφε την επιστολή για εε & δντ. ειναι μερικές στιγμες τελικά που καποιος δεν θα ξεχασει ποτε...

Στον πούτσο του και 2 αυγά τουρκίας...απλά πέτυχε το σχέδιο...

Κάποτε ο Παπανδρέου για πολύ πιο ασήμαντα θέματα ζήταγε σύγκληση των πολιτικών αρχηγών υπό του προέδρου της Δημοκρατίας...τώρα για τέτοιο σοβαρό ζήτημα πήραν την απόφαση ένα τσούρμο άχρηστοι (υπουργικό συμβούλιο)...
Αϊ σιχτίρ πιά... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

...όταν κρίνεις από τα λόγια και όχι από τα έργα, αυτά παθαίνεις.... :S

Σωστό!!!

Μεγάλο πρόβλημα της χώρας μας... :headbang: :headbang: :headbang:
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εγω θα ηθελα να ημουν στο μυαλο και στην ψυχολογια του Παπακωνσταντινου οταν υπέγραφε την επιστολή για εε & δντ. ειναι μερικές στιγμες τελικά που καποιος δεν θα ξεχασει ποτε...

Εγώ θα ήθελα να ήμουν σε μία γωνία να δω αντιδράσεις/φάτσες/σχόλια των αποδεκτών της επιστολής.
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
φίλε μου δυστυχώς γιαυτούς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση ούτως ή άλλως.

Γιατί όταν θα αρχίσουν οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση της αποζημίωσης, δε νομίζω ότι θα μπορέσουν πολλοί να ανταπεξέλθουν.

δεν είμαι σίγουρος αν έχεις καταλάβει αυτό που θέλω να πω.

Αν δεν υπήρχαν οι τράπεζες να μας δανείσουν, δεν θα είχαμε σπίτι ή αυτοκίνητο, τα 2/3 των επιχειρήσεων θα είχαν ήδη βάλει λουκέτο, οι άνεργοι θα ήταν 10 φορές περισσότεροι και η ελλάδα θα είχε χρεωκοπήσει 10 χρόνια πριν.

αυτό εννοώ.

Και μη ξεχνάς ότι χάρη στα δανεικά των τραπεζών που παίρνουν οι αγοραστές που δίνουν στους κατασκευαστές, που και αυτοί μέχρι να πάρουν τα λεφτά των αγοραστών έχουν πάρει δάνειο για να χτίσουν, δουλεύει και πληρώνεται μέχρι και ο οικοδόμος!!

ο οποίος βγαίνει μετα και φωνάζει να κάψει τη τράπεζα..... αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom