Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε πολύ καλή η καταγγελία σου (αν την έγραψες εσύ και δεν είναι κόπυ-πείς)

Πάντως έτσι έχουν τα πράγματα όπως τα γράφεις.

Ελέγχομενοι παντού και από τους πάντες.

Μου θύμισες το τραγουδάκι των αναρχικών σε παραλαγή του "σωπα που νανε θα σημανουν οι καμπάνες", καταγκέλοντες τις χώρες του παραπετάσματος

"σώπα που νανε θα μας φερουνε πουτάνες
σε λίγα χρόνια θα μαμαμε με κουπόνια¨"

ο νεοφιλευθερησμός και η "σημίτιος λογιστική" σε άλλη διάσταση

Καλημέρα φίλε και Χρόνια μας Πολλά ...

Οχι δεν ειναι δική μου εμπειρία, αντιγράφω απο blog pου το βρηκα σήμερα ...

αλλά έχει σχέση με την άμεση πραγματικοτητα ... αν εχεις τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες (οπως ολοι μας σχεδόν) θα έχεις παρατηρ΄'ησει την ενημέρωση είτε μέσω επιστολών ειτε στα ΑΤΜ κάθε φορά που κάνεις χρήση για τους νέους όρους χορήγησης καρτων και τους νέους όρους καταθέσων ....

πρακτικά και σε παγκόσμια βάση αυτα που αναφέρονται στο zeitgeist (αν το έχεις δει) αρχίζουν να υλοποιούνται ...

λύση ?  τα χρήματα σε μετρητά στο σπιτι μας, μακριά απο τράπεζες και βλέπουμε τι άλλα μετρα θα πάρουμε ... Επίσης μακριά απο κομματα και παρατάξεις που υπηρετούν σκοπούς μακρια απο τα συμφέροντα μας ....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

λύση ?  τα χρήματα σε μετρητά στο σπιτι μας, μακριά απο τράπεζες και βλέπουμε τι άλλα μετρα θα πάρουμε ... Επίσης μακριά απο κομματα και παρατάξεις που υπηρετούν σκοπούς μακρια απο τα συμφέροντα μας ....

Επίσης καλημέρα και καλή λευτερία

όταν δεν είναι δικό μας ένα κείμενο παραθέτουμε την πηγή (από ευγένια και όχι μόνο)

Μακρυά από κάθε μασκαρά και πολύ σωστά και παρατάξεις που δεν εξυπηρετούνε τα ταξικά μας συμφέροντα

Εγώ ως εργαζόμενος-μισθοσυντήρητός παλέβω μαζί με το ΚΚΕ.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης καλημέρα και καλή λευτερία

όταν δεν είναι δικό μας ένα κείμενο παραθέτουμε την πηγή (από ευγένια και όχι μόνο)

Μακρυά από κάθε μασκαρά και πολύ σωστά και παρατάξεις που δεν εξυπηρετούνε τα ταξικά μας συμφέροντα

Εγώ ως εργαζόμενος-μισθοσυντήρητός παλέβω μαζί με το ΚΚΕ.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 8:21 π.μ 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μαζεμένες απαντήσεις στα τελευταία θέματα, μια και έλειψα μερικές μέρες.

1. Περί "εκθεσης" του Δκτή ΤτΕ κλπ. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι μέσα στο γενικό χαμό έχει χάσει το μπούσουλα και έχει παρανοήσει το ρόλο του.. Και έχω μια απορία: αφού έχουν ένα Ταμβακάκη (τεχνικά απόλυτα καταρτισμένο, πανέξυπνο και με μια μάντρα αρχίδια) στις τάξεις τους γιατί δεν τον βάζουν στη θέση του Προβόπολου?  :think:

2. Περί ανάπτυξης - ύφεσης και άλλα παραμύθια. Ανάπυξη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε προς το παρόν, αλλιώς το πρόγραμμα τινάζεται στον αέρα. Δείτε τις "προβλέψεις" του μνημονίου σαν στόχους και ίσως το καταλάβετε.

3. Από τη Δευτέρα το βράδυ και μετά κοιμάμαι πιο ήσυχος. Όλα θα πάνε καλά, βλέπουμε φως στην άκρη του τούννελ, είμαστε στη μέση της προσπάθειας - άντε υπομονή ένα χρόνο ακόμα και τελειώσαμε. Και στα παπάρια μας αν πάλι εκτινάχθηκαν τα σπρεντς, εμείς θα κάνουμε πάλι εκλογές, τι θέλετε?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαζεμένες απαντήσεις στα τελευταία θέματα, μια και έλειψα μερικές μέρες.

1. Περί "εκθεσης" του Δκτή ΤτΕ κλπ. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι μέσα στο γενικό χαμό έχει χάσει το μπούσουλα και έχει παρανοήσει το ρόλο του.. Και έχω μια απορία: αφού έχουν ένα Ταμβακάκη (τεχνικά απόλυτα καταρτισμένο, πανέξυπνο και με μια μάντρα αρχίδια) στις τάξεις τους γιατί δεν τον βάζουν στη θέση του Προβόπολου?  :think:

2. Περί ανάπτυξης - ύφεσης και άλλα παραμύθια. Ανάπυξη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε προς το παρόν, αλλιώς το πρόγραμμα τινάζεται στον αέρα. Δείτε τις "προβλέψεις" του μνημονίου σαν στόχους και ίσως το καταλάβετε.

3. Από τη Δευτέρα το βράδυ και μετά κοιμάμαι πιο ήσυχος. Όλα θα πάνε καλά, βλέπουμε φως στην άκρη του τούννελ, είμαστε στη μέση της προσπάθειας - άντε υπομονή ένα χρόνο ακόμα και τελειώσαμε. Και στα παπάρια μας αν πάλι εκτινάχθηκαν τα σπρεντς, εμείς θα κάνουμε πάλι εκλογές, τι θέλετε?

1. η οπτική του Προβόπουλου συνάδει με την πραγματικότητα ...

2. 2011  μείον 3% ..... μας βάζει δύσκολα το μηνμόνιο .... ημων των ελλήνων ..

3. η προσπάθεια αρχικά θα ειναι 5ετής αλλά θα χρειασθούν ακομη 5 χρόνια για να δουμε λαμπρά αποτελέσματα ...  και αν .... παράλληλα δεν εκμηδενίζεται και το σενάριο του bankrupt ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

αλλά έχει σχέση με την άμεση πραγματικοτητα ... αν εχεις τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες (οπως ολοι μας σχεδόν) θα έχεις παρατηρ΄'ησει την ενημέρωση είτε μέσω επιστολών ειτε στα ΑΤΜ κάθε φορά που κάνεις χρήση για τους νέους όρους χορήγησης καρτων και τους νέους όρους καταθέσων ....

πρακτικά και σε παγκόσμια βάση αυτα που αναφέρονται στο zeitgeist (αν το έχεις δει) αρχίζουν να υλοποιούνται ...

λύση ?  τα χρήματα σε μετρητά στο σπιτι μας, μακριά απο τράπεζες και βλέπουμε τι άλλα μετρα θα πάρουμε ... Επίσης μακριά απο κομματα και παρατάξεις που υπηρετούν σκοπούς μακρια απο τα συμφέροντα μας ....

Φαλμεράυερ, zeitgeist...
Αν μη τί άλλο επιλέγεις προσεχτικά τις πηγές σου.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ που τις επικαλείσαι γιατί σε πείθουν όταν τις θεωρούν έγκριτες μόνο συνωμοσιολογικοί κύκλοι;

χρησιμοποιώ οτι κρινω οτι βρισκεται στον κυκλο προσωπικών συμφερόντων ....

δες pm

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
3. η προσπάθεια αρχικά θα ειναι 5ετής αλλά θα χρειασθούν ακομη 5 χρόνια για να δουμε λαμπρά αποτελέσματα ...  και αν .... παράλληλα δεν εκμηδενίζεται και το σενάριο του bankrupt ...

Μην αυταπατάστε. Η Ελλάδα στο pick της ευημερίας της έφτασε ήδη κατά τις δεκαετίς 80-90 και αρχές 2000. Μερήστε δεκαετίες για να ξαναδείτε να φτάνει τα ίδια επίπεδα ( mutantis mutantis με την τότε εποχή φυσικά). Πολλοί από εμάς δε νομίζω καν να το δούμε εν ζωή.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μην αυταπατάστε. Η Ελλάδα στο pick της ευημερίας της έφτασε ήδη κατά τις δεκαετίς 80-90 και αρχές 2000. Μερήστε δεκαετίες για να ξαναδείτε να φτάνει τα ίδια επίπεδα ( mutantis mutantis με την τότε εποχή φυσικά). Πολλοί από εμάς δε νομίζω καν να το δούμε εν ζωή.

πράγματι ...

τίποτα δεν μας εμποδίζει όμως να σταδιοδρομήσουμε σε Ελβετία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Μονακο, Κινα, Ινδία και να ερχόμαστε ελλάδα summer time ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πράγματι ...

τίποτα δεν μας εμποδίζει όμως να σταδιοδρομήσουμε σε Ελβετία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Μονακο, Κινα, Ινδία και να ερχόμαστε ελλάδα summer time ...

Σε ατομικό επίπεδο αυτό είναι όχι μόνο μια επιλογή αλλά νομίζω κάτι παρά πάνω από αυτονόητο. Είναι επιβαλλόμενο.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πράγματι ...

καμια 50.000 ατομα, πραγματι τποτα. αυτους που εχουν @@, σπουδες, γλωσσες, ανταγωνιστικοτητα.

οι 2.000.000 βολεμενοι αγραμματοι ρεμπεσκεδες, μαλλον πολλα τους εμποδιζουν..και ειναι καιρος πλεον ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καμια 50.000 ατομα, πραγματι τποτα. αυτους που εχουν @@, σπουδες, γλωσσες, ανταγωνιστικοτητα.

οι 2.000.000 βολεμενοι αγραμματοι ρεμπεσκεδες, μαλλον πολλα τους εμποδιζουν..και ειναι καιρος πλεον ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ

Πιστεύεις πως τους αξίζει κάτι περισσότερο? Ή μήπως θα στεναχωρεθεί και κανένας πάνω στην υφήλιο?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
    ετσι!  ξεβρακωστε  τους.  οτι  χειροτερο  θα  μπορουσαν  να  κανουν  απο  τον  οκτωμβριο  που  αναλαβαν  το  καναν!  και  εχει  το  θρασος  ο  αχρειος  ο  κουραδομαγκας  να  βγαινει  και  να  λεει  μαζι  τα  φαγαμε!  οχι  κυριε  υπερβυσονα,  εσεις  τα  φαγατε  μαζι  με  ενα ουτε  10%  του  ελληνικου  λαου!  τη  νομεκλατουρα  σας!  ελπιζω  νεροβουβαλε  να  σε  κρεμασουν  στο  συνταγμα  για  την  αλαζονεια  σου  και  την  υβρη  εναντι  του  ελληνικου  λαου!  αν  και  θα  ειναι  απαισιο  θεαμα  με  τα  ξιγκια  να  κρεμονται  θα ξερναει  ολος  ο  κοσμος
μπα...εδώ θα είμαστε....
ήρωα θα τον ονομάσουνε και θα τον θάψουνε και με έξοδα δημοσίου όταν πεθάνει
και θα τον θυμούνται σαν ένα μεγάλο πολιτικό που έλεγε αλήθειες έξω από τα δόντια...

θα με θυμηθείς...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο συγκεκριμενος κυριος εχει πονταρει πολλα λεφτα στη χρεωκοπια της Ελλαδας? Εγω πλεον δεν πιστευω κανεναν καριολη. Οποιον βλεπω να ειναι σιγουρος για τη χρεωκοπια, ειμαι βεβαιος οτι εχει πονταρει λεφτα πανω της. Τον εχουμε χεσμενο λοιπον.
καλά, εσύ είσαι και της γνώμης πως άμα έχουμε 5 μιλλιόνια δημόσιους υπαλλήλους θα ανακάμψει η χώρα...
οπότε τι να συζητάμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

δεν θα ήμουνα τόσο αυστηρός
θα έλεγα καλύτερα αυτοί που δεν έχουνε στρωμένο οικογενειακό προγραμματισμό.
Να ξέρεις δύο πράγματα
1. το να ξεκουβαλήσεις ολόκληρη οικογένεια φαίνεται στους περισσότερους βουνό (και είναι γιατί πρέπει να βρούνε για δύο ανθρώπους δουλειά, σχολείο για τα παιδιά κλπ σε μία ξένη χώρα). Είναι δύσκολο να φύγεις από την Αθήνα και να πας στο Ηράκλειο οικογενειακώς...σκέψου να αλλάξεις χώρα

2. Η ψυχολογία των περισσότερων γυναικών. Ξέρεις πόσες ξέρω που ζούνε εξωτερικό και ενώ είναι χρόνια εκεί είναι σε κατάθλιψη γιατί δεν έχουνε κοντά τους τη μάνα τους-αδερφή τους-ξαδέρφη τους;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom