Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Η Ελλάδα μπορεί να οδηγηθεί στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου, προειδοποιεί γερμανός οικονομολόγος!
Αυτά είναι μάγκα μου :grin: :grin: Time for action :rockon: :rockon:
Αντε να ξεβρωμίζουμε σιγά σιγά εδώ κάτω.Μόνο που δε μας λέει ποιοι εναντίον ποιών έτσι για να προλάβουμε να παρουμε και θέσεις :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχώ τρελή περιέργεια αυτό το 30% αναποφάσιστων τι σκατά θα κάνει την κρίσιμη ώρα!!!

σύμπτωσις;  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Argentine general election, 1999

Fernando De la Rúa - Carlos Álvarez 48.37%
Eduardo Duhalde - Ramón Ortega          38.27%

διαφορά 10.1%

Εθνικές Εκλογές 2009

ΠΑΣΟΚ  43,92%
ΝΔ    33,48%

διαφορά 10,44%

President Fernando De la Rua [size=14pt]resigned and fled the government palace in a helicopter[/size], driven from office by a devastating economic crisis and days of rioting that left 22 people dead and homes and supermarkets across Argentina ransacked.

De la Rua's [size=14pt]sudden downfall yesterday[/size] came amid Argentina's worst unrest in a decade. Screeching tear gas canisters arced across the capital and police fired rubber bullets at thousands of anti-government protesters in the runup to his fall.

Rioters looted houses and stores in other cities, and more than 200 people were injured nationwide.

Ιn Office:
December 10, 1999 – December 20, 2001

G.A.P
In Office:
October 6, 2009 - ?

λες να φτάσει τα 2 χρόνια;  :uglystupid:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αμα ειναι να γινει εμφυλιος οπως λεει ο γερμανος, ποιοι θα πολεμανε με ποιους σημερα?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Θα πτωχευσουμε?
[size=20pt]ΝΑI[/size]

"Χρεωκοπεί η Ελλάδα ή η ... ΕΕ" είναι το ερώτημα του θέματος.
"Ή χρεωκοπία ή μνημόνιο" ήταν το ψεύτικο δίλημμα των ΓΑΠ/ΠΑΠ.
"Θα πτωχεύσουμε?" ρωτάμε τώρα
.
"ΚΑΙ μνημόνιο ΚΑΙ χρεωκοπία" είναι η τελική απάντηση!!

(Notre aimable poète, prenez une note SVP)  

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Όλοι εναντίων όλων,απλό είναι!!! :dancing:
Γουστάρω μάγκα... :grin: ;Και ο πιο άγριος κουμπουροφόρος επικρατεί δηλαδή? :rockon: :rockon:
Ε τότε σε τέτοιο σκηνικο καφρίλας,ούτε Τζέφρυδες,ούτε Τσίπρες,ούτε παρδαλοί ροζούληδες θα υπάρχουν εδώ κάτω μάγκα :grin: :grin:Τους παίρνει τους Γερμανούς κάτι τέτοιο??Αν κρίνω απο τις κωλοτουμπές δηλώσεις τους περί ανάκαμψης :2funny: και προόδου :humpleg: της ελληνικής οικονομίας
μάλλον όχι :grin: :grin: :grin: Δε θα μας αφήσουν να απολαύσουμε  το καούμπόικο εδώ στο Ελλάντα
ετοιμες απο καιρο οι κονσερβες..
Ακριβώς φίλε μου...οι χωριάτες θα πιάσουν πάλι τις κονσέρβες και αυτή τη φορά θα κινήσουν κατά Αθήνα μεριά,να ξετρυπώσουν τους "επαναστάτες" ,όσους βρούν δηλαδή :grin:...ξέρεις κάτι χωριάτες απο την Αμάρυνθο κλπ.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
δε τη βλεπω καλα τη μπεμπα αλεκο.....

καντε εσεις την επανασταση και ας παει να χαθει η μπεμπα. μονο να μου πειτε ποιο καναλι θα τη δειξει την επανασταση να ραξω με τους φιλους μου να τη δουμε :2funny: :2funny: ελπιζω να μην την παρει το κονεξ γιατι δεν εχω

Επισκέπτης
ΔΗΜΟΣΙΟ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΦΥΓΗ» ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Χριστούγεννα του 2015 το εφάπαξ
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
καντε εσεις την επανασταση και ας παει να χαθει η μπεμπα. μονο να μου πειτε ποιο καναλι θα τη δειξει την επανασταση να ραξω με τους φιλους μου να τη δουμε :2funny: :2funny: ελπιζω να μην την παρει το κονεξ γιατι δεν εχω

Ρε Αλέκο, ένας πουσταλέκος που άνοιξε θέμα για τα ακάποτα έχει καμιά σχέση με σένα? Ή είναι κανένα μαλακισμένο που θέλει να σου κάνει σπάσιμο?  :think: :think: :think: :think:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαααααααααα

Δε θα ψοφήσουν και κάμποσοι μέχρι τότες? Θα γλυτώσουμε και φράγκαααααααααααααα...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ρε Αλέκο, ένας πουσταλέκος που άνοιξε θέμα για τα ακάποτα έχει καμιά σχέση με σένα? Ή είναι κανένα μαλακισμένο που θέλει να σου κάνει σπάσιμο?  :think: :think: :think: :think:

τι σπασιμο να μου κανει? αμα ειναι πουστης και ατριχος τον  :fuck1: γιατι απο μουνι εχει πεσει ξεραιλα. μονο σε μπουρδελο γαμαω τελευταια. αν και περισοτερο για μαλακοκλωνο τον κοβω τον τυπο.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Αρθρο του Κυρτσου-πρωην κουκουέ-τωρα φιλελευθερου,στο Free Sunday
: " H ελληνικη οικονομια ακολουθει ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (...)Τα επομενα δυο χρονια θα φτασουμε να χρωστάμε ενα ποσο που θα αναλογει σρο 150 0/0 του ακαθ. εγχωριου προιόντος...Μπηκαμε στην κριση με ενα χρεος της ταξης του 115 0/0 του ΑΕΠ ...
Μολις φτασει  τo 150 0/0 θα χρειαστεί αναδιάρθρωσή του...[δηλαδη ,  ¨ΠΤΩΧΕΥΣΗ]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...
Βεβαια  οι μπινεδες πολιτικοι,η συμμορια των "5" δαλαΚδη ,ελπιζουν οτι  ο "μαλακας  ο ελληνας",οπως τον αποκαλουν στις ιδιωτικες τους  συζητησεις,θα κατσει  να τους κοιταει ,πεθαινοντας όρθιος...
αυτος που δεν λογαριασε ρωμαιους,τουρκους,γερμανους,βουλγαρους ,ιταλους και,και ,και ...
Αν σας βγει ,μπινεδες,μαγκια σας,αν δε σας βγει,θα εκτελεστειτε μαζι με τα πουστόσογά σας,γιατι ολοι συνενοχοι  είσαστε,με συνοπτικες διδικασιες,γαμω τις καριόλες τις κορες σας,τις
γυναικες σας ,πουστηδες δε γαμαω,αλλιως θα γαμουσα και τους γιούς σας,τσογλανια...

ΝΑ  ΚΑΕΙ ,ΝΑ  ΚΑΕΙ,ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ  Η  ΒΟΥΛΗ
ΠΟΤΑΝΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ,ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΚ,ΤΣΑΤΣΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΠΙΣΜΟΣ, ΛΑΤΖΕΡΑ ΤΟ ΛΑΟΣ

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
τι σπασιμο να μου κανει? αμα ειναι πουστης και ατριχος τον  :fuck1: γιατι απο μουνι εχει πεσει ξεραιλα. μονο σε μπουρδελο γαμαω τελευταια. αν και περισοτερο για μαλακοκλωνο τον κοβω τον τυπο.

Μπουρδέλο, όχι στούντιο? Σ' έπιασε και σένα η κρίση?

Επισκέπτης
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαααααααααα

Δε θα ψοφήσουν και κάμποσοι μέχρι τότες? Θα γλυτώσουμε και φράγκαααααααααααααα...
Ανεργία και λουκέτα ανησυχούν τη Μαγνησία
Σε θέσεις μάχης οι εργαζόμενοι στη «Φιλκεράμ»
Μερικής απασχόλησης 2 στις 3 νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
κατα τ αλλα ολα βαινουν καλως..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αυτό που λέμε πότε θα πλερωθεις;

Καλααααααααααά Χριστούγενναααααααααααααααααα

αααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαα

η μόνη αδικία είναι ότι αυτοί θα φάνε ξύλο και για τους προηγούμενους....
Τη σάβρα πάντως μην την λιμπίζεστε ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΟΥΦΡΕΤΟΣΟΥΒΛΙΣΜΑ.
αααααααααααααααααααααχχαχααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχααχα

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Εφόσον τα νούμερα βαίνουν καλώς, όλα βαίνουν καλώς... νεογιάπικος τεχνοκρατισμός, τώρα και στη μακροοικονομία  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom