soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Aπαντησες ηδη...σκατα...με γαλαζο-πρασινους κοκκους...Εχώ τρελή περιέργεια αυτό το 30% αναποφάσιστων τι σκατά θα κάνει την κρίσιμη ώρα!!!
Aπαντησες ηδη...σκατα...με γαλαζο-πρασινους κοκκους...Εχώ τρελή περιέργεια αυτό το 30% αναποφάσιστων τι σκατά θα κάνει την κρίσιμη ώρα!!!
Αυτά είναι μάγκα μου Time for actionΗ Ελλάδα μπορεί να οδηγηθεί στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου, προειδοποιεί γερμανός οικονομολόγος!
Εχώ τρελή περιέργεια αυτό το 30% αναποφάσιστων τι σκατά θα κάνει την κρίσιμη ώρα!!!
Εχώ τρελή περιέργεια αυτό το 30% αναποφάσιστων τι σκατά θα κάνει την κρίσιμη ώρα!!!
στα παπαρια μας..αυτός θα φύγει με ιδιωτικό αεροπλάνο!!!
Θα πτωχευσουμε?
[size=20pt]ΝΑI[/size]
δε τη βλεπω καλα τη μπεμπα αλεκο.....αμα ειναι να γινει εμφυλιος οπως λεει ο γερμανος, ποιοι θα πολεμανε με ποιους σημερα?
Γουστάρω μάγκα... ;Και ο πιο άγριος κουμπουροφόρος επικρατεί δηλαδή?Όλοι εναντίων όλων,απλό είναι!!!
Ακριβώς φίλε μου...οι χωριάτες θα πιάσουν πάλι τις κονσέρβες και αυτή τη φορά θα κινήσουν κατά Αθήνα μεριά,να ξετρυπώσουν τους "επαναστάτες" ,όσους βρούν δηλαδή ...ξέρεις κάτι χωριάτες απο την Αμάρυνθο κλπ.ετοιμες απο καιρο οι κονσερβες..
δε τη βλεπω καλα τη μπεμπα αλεκο.....
καντε εσεις την επανασταση και ας παει να χαθει η μπεμπα. μονο να μου πειτε ποιο καναλι θα τη δειξει την επανασταση να ραξω με τους φιλους μου να τη δουμε ελπιζω να μην την παρει το κονεξ γιατι δεν εχω
ΔΗΜΟΣΙΟ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΦΥΓΗ» ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Χριστούγεννα του 2015 το εφάπαξ
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Ρε Αλέκο, ένας πουσταλέκος που άνοιξε θέμα για τα ακάποτα έχει καμιά σχέση με σένα? Ή είναι κανένα μαλακισμένο που θέλει να σου κάνει σπάσιμο?
τι σπασιμο να μου κανει? αμα ειναι πουστης και ατριχος τον γιατι απο μουνι εχει πεσει ξεραιλα. μονο σε μπουρδελο γαμαω τελευταια. αν και περισοτερο για μαλακοκλωνο τον κοβω τον τυπο.
Ανεργία και λουκέτα ανησυχούν τη ΜαγνησίαΑαααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαααααααααα
Δε θα ψοφήσουν και κάμποσοι μέχρι τότες? Θα γλυτώσουμε και φράγκαααααααααααααα...
ΔΗΜΟΣΙΟ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΦΥΓΗ» ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Χριστούγεννα του 2015 το εφάπαξ