Επισκέπτης
Παω να φυγω ρε,με περιμενει ο τραπεζιτης μου να κανονισω για το καινουργιο τουτου λεμε,το τετρακινητο...Άστον ρε, γιατί μιλάς???![]()
αχαχαχαχαχαχα...ε,ρε πλακα σημερα.
Παω να φυγω ρε,με περιμενει ο τραπεζιτης μου να κανονισω για το καινουργιο τουτου λεμε,το τετρακινητο...Άστον ρε, γιατί μιλάς???![]()
μέσω ελληνικού θα φτάσεις Μύκονο Βέγγο
Παω να φυγω ρε,με περιμενει ο τραπεζιτης μου να κανονισω για το καινουργιο τουτου λεμε,το τετρακινητο...
αχαχαχαχαχαχα...ε,ρε πλακα σημερα.
Μέχρι κι ο Αντωναρος ζορίζεται!!!
δεν έχει να πληρώσει εισητήριο και ταξιδεύει λαθρεπιβάτης :'( :'( :'( :'(
Πραγματικα εχω ΧΕΣΤΕΙ απο την αγωνια μου...επιτελους δεν θα δωσει καποιος υπευθυνος μια λυση στο δραμα αυτων των ανθρωπων?
Μην ξεχναμε αλλωστε οτι στο Μαξιμου δεν υπαρχει ελικοδρομιο...
αλλιώς και αλλιώτικα είναι τα πράγματα μικρέ ...
«τι θα σήμαινε η χρεοκοπία για τους πολίτες, ειδικά για τα πιο αδύναμα στρώματα».
δηλαδη ο ιησους ηταν υπαρκτο προσωπο???πεσμας οτι ηταν & ο υιος του θεου να φλιπαρουμε τελειως βραδυατικα..
Εγω ακομα δεν γνωριζω. Μπορει καποιος να μας δωσει μια ιδεα επι αυτου???![]()
Που ειναι οι δασκαλοι?
Τωρα ειδα αυτο που γραφεις...Ακουσε,φιλε,το θεμα του θρεντ ειναι αλλο,δεν θελω να ανοιξω λοιπον αλλη συζητηση πανω σ αυτο,νομιζω καταλαβαινεις...
Ενα μονο,το θεμα αν υπηρξε η οχι,ειναι αμφισβητούμενο,οι σοβαροι ιστορικοι δεν θεωρουν οτι υπηρξε,αλλοι μελετητες το τοποθετουν αλλιως,στην υπαρκτη ,τοτε,σεχτα των εσσαιων,ειδος κοινοβιου ,λενε βγηκε μαλλον αυτος ,ξεσηκωνε τον κοσμο και τον θανατωσαν,οπως και τους δουλους του Σπαρτακου 100 χρονια πριν...Μετα ,δημιουργηθηκε μυθοπλασια,για εκμεταλλευση,οπως γινεται σε πολλες περιπτωσεις,τα ευαγγελια ειναι μυθοπλασιες με ενα κεντρικο πυρηνα αληθειας,που εχει υποστει ομως διαστροφη...
φοβερο αρθρο, τομκατ“This tragedy does not have a solution,” said Hans-Werner Sinn, head of the prestigious IFO Institute in Munich.
()
μαδερφακερς...χιερ γουι καμ![]()
![]()
![]()
«τι θα σήμαινε η χρεοκοπία για τους πολίτες, ειδικά για τα πιο αδύναμα στρώματα».
Εγω ακομα δεν γνωριζω. Μπορει καποιος να μας δωσει μια ιδεα επι αυτου???![]()
Που ειναι οι δασκαλοι?
“This tragedy does not have a solution,” said Hans-Werner Sinn, head of the prestigious IFO Institute in Munich.
()
![]()
πς σπεσιαλ αφιερωση στα τρελλα αγορια (κ μερικα κοριτσια) του Μεγαρου Μαξιμου...
“This tragedy does not have a solution,” said Hans-Werner Sinn, head of the prestigious IFO Institute in Munich.
()
![]()
πς σπεσιαλ αφιερωση στα τρελλα αγορια (κ μερικα κοριτσια) του Μεγαρου Μαξιμου...