Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
33 xρονων ειμαι φιλε. τι να διαβασω μωρε, δε μου αρεσει το διαβασμα. μου αρκει αυτα που βλεπω.
Ναι αλλά με αυτά που δεν έχεις δει τί γίνεται;;;

Aν αυτά που δεν έχεις δει είναι χειρότερα από αυτά που βλέπεις;;;

amateurlover

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καθε λαος εχει τους κυβερνωντες κ τισ υπηρεσιες που τους αξιζουν.-

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
246
Πόντοι
86

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Ναι αλλά με αυτά που δεν έχεις δει τί γίνεται;;;

Aν αυτά που δεν έχεις δει είναι χειρότερα από αυτά που βλέπεις;;;

πας να με μπερδεψεις, τα ζησαν αλλοι και μου τα ειπαν, μια χαρα περναγανε οι ελληνες τα χρονια της επαναστασης. νταξη λαθη εγιναν κανεις τελειος. αλλα σημερα ειναι σκατα, ακριβια, παντου αλλοδαποι, εγκληματικοτητα, ναρκωτικα, διαφθορα. οι ελληνες πεινανε και οι <<βασιλιαδες>> κανουν επιδειξη πλουτου στη καταχρεωμενη χωρα. παρτε το χαμπαρι η δημοκρατιας σας απετυχε. ειναι καιρος να στραφουμε στον εθνικοσοσιαλισμο. αλλα που ο ηγετης που θα οδηγισει στην αναγεννηση τους εθνους, ολοι πουλημενοι.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
πας να με μπερδεψεις, τα ζησαν αλλοι και μου τα ειπαν, μια χαρα περναγανε οι ελληνες τα χρονια της επαναστασης. νταξη λαθη εγιναν κανεις τελειος. αλλα σημερα ειναι σκατα, ακριβια, παντου αλλοδαποι, εγκληματικοτητα, ναρκωτικα, διαφθορα. οι ελληνες πεινανε και οι <<βασιλιαδες>> κανουν επιδειξη πλουτου στη καταχρεωμενη χωρα. παρτε το χαμπαρι η δημοκρατιας σας απετυχε. ειναι καιρος να στραφουμε στον εθνικοσοσιαλισμο. αλλα που ο ηγετης που θα οδηγισει στην αναγεννηση τους εθνους, ολοι πουλημενοι.
Δεν μου λες στο σαλόνι σας υπάρχει κ φωτογραφία του Παπαδόπουλου;;; :grin:

Eλά βρες μου διαφορές βασιλιά κ χουντικού.....

ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ»: Εφτά χρόνια αρπαχτή

(ενά κλικ θα σε πείσει).

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν μου λες στο σαλόνι σας υπάρχει κ φωτογραφία του Παπαδόπουλου;;; :grin:

Eλά βρες μου διαφορές βασιλιά κ χουντικού.....

ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ»: Εφτά χρόνια αρπαχτή

(ενά κλικ θα σε πείσει).

Είναι εγγυηση τα ρεπορτάζ του Στέλιου  :jerking: :jerking: :jerking:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το ίδιο μαλάκες και οι δυο, αν σ' ενδιαφέρει η άποψη μου....
Δηλαδή η χούντα ήτανε τίμια;;;

Πού βασίζεται αυτό;;;

Ενά απολυταρχικό καθεστώς με συγκεντρωμένη εξουσία μπορεί να είναι τίμιο;;;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δηλαδή η χούντα ήτανε τίμια;;;

Πού βασίζεται αυτό;;;

Ενά απολυταρχικό καθεστώς με συγκεντρωμένη εξουσία μπορεί να είναι τίμιο;;;

Επειδή έχω μια ηλικία περασμένη, αναλογικά με τα τελευταία χρόνια,
και οι "άρχοντες"
και η κοινωνία τότε
ήταν αναλογικά πιο τίμια...

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή έχω μια ηλικία περασμένη, αναλογικά με τα τελευταία χρόνια,
και οι "άρχοντες"
και η κοινωνία τότε
ήταν αναλογικά πιο τίμια...
To πιο τίμια δεν σημαίνει τίμια πάντως,σε καμία περίπτωση.

Αν βάλεις κ στην ζυγαριά την καταπίεση ψηφίζω την σημερινή δημοκρατία από κάποια Χούντα όπως κ το 90% των Ελλήνων.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
μην παίρνεις κι όρκο γι αυτό.

Περίμενε να εξαθλιωθεί λίγο ακόμα ο κόσμος και βλέπουμε...
Το ότι θα πάρει με τις πέτρες τους πολιτικούς δεν σημαίνει ότι θα τους αντικαταστήσει με χουντικούς.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Λες να παίξει καμιά τρελή άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι?
Μπααααα πολύ ουτοπικό σενάριο!!! :cheesy:

Το πιο πιθανό είναι κάποια οικουμενική κυβέρνηση!!! ;)

Χούντες πάντως μην ονειρεύεστε!!! :boobies: :booty:

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Νέοι έπαινοι από Όλι Ρεν
Νέοι έπαινοι για την Ελλάδα από τον επίτροπο για τις οικονομικές υποθέσεις  Όλι Ρεν

Θετικά σχόλια για την πορεία της ελληνικής οικονομίας διατυπώνει και πάλι - μέσα σε διάστημα λίγων ημερών - ο επίτροπος για τις οικονομικές υποθέσεις Όλι Ρεν, στο σημερινό φύλλο της έγκυρης αυστριακής εφημερίδας "Ντι Πρέσε".

Τονίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση απέδειξε την αποφασιστικότητά της να υλοποιήσει τα δραστικά και συγχρόνως επώδυνα μέτρα και τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, απορρίπτοντας τα σενάρια για αναδιάρθρωση του χρέους.

Ο κ. Ρεν παραθέτει παραδείγματα της προόδου των μεταρρυθμίσεων στη διαχείριση του προϋπολογισμού όπως, στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στην προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, αρχίζοντας από την αγορά εργασίας και τις συντάξεις μέχρι τις προϋποθέσεις-πλαίσιο για επιχειρήσεις. Παρατηρεί μάλιστα, πως η υλοποίηση μερικών μεταρρυθμίσεων γίνεται γρηγορότερα απ΄ότι προβλέπεται στο χρονοδιάγραμμα. Πέραν αυτών, με την ίδρυση ενός νέου Ταμείου Δημοσιονομικής Σταθερότητας θα ενισχυθεί η ικανότητα αντίστασης του δημοσιονομικού συστήματος.

Ο φινλανδός επίτροπος επαναλαμβάνει πως μια αποφασιστική υλοποίηση των μέτρων θα ενισχύσει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πολιτών και των επενδυτών, και, σημειώνοντας πως γνωρίζει ότι η ταχύτητα των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα δεν έχει εξαλείψει πλήρως τις σκέψεις ως προς την αναδιάρθρωση του χρέους, υπογραμμίζει κατηγορηματικά πως ο ίδιος θεωρεί ως αδικαιολόγητες αυτές τις σκέψεις, και αυτό για πολλούς λόγους.

Απαριθμώντας τους λόγους που τον οδηγούν σε απόρριψη των σεναρίων για αναδιάρθρωση του χρέους, ο Ευρωπαίος Επίτροπος επισημαίνει ότι το πρόγραμμα σταθεροποίησης δεν είναι μόνον αναμφίβολα φιλόδοξο αλλά είναι επίσης σίγουρα ρεαλιστικό, οι προβλεπόμενες σε αυτό διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στοχεύουν σε ενίσχυση του μεσοπρόθεσμου δυναμικού ανάπτυξης.

Ο ίδιος προειδοποιεί πως εκείνοι που προωθούν σενάρια αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, υποτιμούν το, συνδεόμενο με κάτι τέτοιο, τεράστιο οικονομικό και πολιτικό κόστος, τις συνέπειες για την ελληνική οικονομία γενικά και το ελληνικό δημοσιονομικό σύστημα, αλλά και τις αρνητικές συνέπειες για την Ευρωζώνη συνολικά και για την παγκόσμια οικονομία.

Ευρωβαρόμετρο
Στο μεταξύ, το 84% των Ελλήνων και το 75% των Ευρωπαίων πιστεύει ότι ο καλύτερος συντονισμός των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών πολιτικών μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ θα συνέβαλλε αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο Μαίου.
Το 80% των Ελλήνων, έναντι 74% των υπόλοιπων ευρωπαίων, θεωρούν ότι πρέπει να εφαρμοστούν αμέσως μέτρα για τη μείωση του εθνικού δημόσιου ελλείμματος και χρέους.

Επίσης, το 72% των Ευρωπαίων υποστηρίζει την άσκηση αυστηρότερου ελέγχου στις δραστηριότητες των σημαντικότερων διεθνών χρηματοπιστωτικών ομίλων, από την πλευρά της ΕΕ.

Σε αρκετές χώρες όπως τη Φινλανδία, τη Γερμανία και την Αυστρία διαπιστώνεται σημαντική μεταστροφή υπέρ μιας αυστηρότερης ευρωπαϊκής οικονομικής διακυβέρνησης.

:think:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μπααααα πολύ ουτοπικό σενάριο!!! :cheesy:

Το πιο πιθανό είναι κάποια οικουμενική κυβέρνηση!!! ;)

Χούντες πάντως μην ονειρεύεστε!!! :boobies: :booty:

Δεν ονειρευόμαστε χουντες φίλε.

Τον εξαδάκτυλο θέλουμε να φέρουμε πίσω  :2funny: :2funny: :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Νέοι έπαινοι από Όλι Ρεν
Νέοι έπαινοι για την Ελλάδα από τον επίτροπο για τις οικονομικές υποθέσεις  Όλι Ρεν

:think:

Όσο ακούς επαίνους από αυτους τόσο να ανυσηχείς.

Μέχρι και ο Μίχαλος το είπε απόψε στο MEGA....

Που φτάσαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom