καποιοι θα πρεπει να αρχίσουν να βγαζουν τις λίρες απ το σεντούκι.
Άμα είναι να τις βάλω στον λώκο σου - καλύτερα στη θυρίδα
καποιοι θα πρεπει να αρχίσουν να βγαζουν τις λίρες απ το σεντούκι.
Άμα είναι να τις βάλω στον λώκο σου - καλύτερα στη θυρίδα
http://[URL unfurl="true"]www.informecanica.gr/filox-xs15-big.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Χιούμορ του κώλου
Σκουπίσου τώρα και κάνε μπιντε
τίποτα δεν έχεις καταλάβει, αφού θεωρείς ότι εγκλήματα 35 χρόνων μπορούν, ή όχι να αντιμετωπιστούν σε ένα πρόγραμμα 3,5 μηνών.....για να καταλάβω κάτι....
από πού κι ως πού θεωρεί αυτός ο χλεχλές πως το πρόγραμμα των 100 ημερών το πέτυχε;;;;;;
Χιούμορ του κώλου
Σκουπίσου τώρα και κάνε μπιντε
Η πλάκα είναι ότι δεν χρωστάω δεκάρα ενώ εσύ σε όλες τις τράπεζες και σε όσους το επώνημο ξεκινά από Π.
θΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΩ
-Σημαντικές περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέσω της μείωσης των επιδομάτων και των μπόνους και περικοπή 137.000 θέσεων εργασίας.
πως θα περάσει ο μήνας άραγε?????????? πως θα πλερωθει το ενοικιο? τι θα φάνε τα παιδια???
κλάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψε!!!!!!
Εχώ τις χρυσές μου και δεν αγχόνομαι, θα υπογράψω και καμιά προμύθεια υλικού και ντάξη.
Εσύ τι θα κάνεις;;;;;;;;;;; κανα θερμοκήπιο στα απούλητα ;;;;;;;;;;
Δεν μας χωρά αυτό το σαιτ και τους δύο θα πρέπει να μονομαχήσουμε
συγνώμη αν διακόπτω τις περιπτύξεις σας, αλλά γιατί να χρωστάει μόνο "σ' όσους αρχίζουν από Π" ;;;
Ρε τι σωου μπορει να χασεις αμα λειψεις λίγο απο το Πασοκισταν!Δεν έχει πάτο το βαρέλι λέμε....
εχω να ρίξω γέλιο με την πεινα όσων έβλεπαν τους άλλους αφ υψηλου!!!
ιδιως με κάτι υπαλληλίσκους του κώλου που την ειχαν δει "δεν με πειράζει κανεις"
Αυτη ειναι η μοίρα όποιου αντλει χαρά απ τη δυστυχία του άλλου. Να την παθαινει χειροτερα απο αυτους που κοροιδευε.
Κλάαααααααααααααααααααααααααααααααααψε τωρα!!!! κλάαααααααααααααααψε και δες τι άνθρωπος ήουν και εισαι....
Ελά μωρό μου να σε παίξω στα γονατά μου και να σε παρηγωρίσω
ΥΓ. νομίζω ότι υπάρχει κρυφό αίσθημα μεταξύ μας
εχω να ρίξω γέλιο με την πεινα όσων έβλεπαν τους άλλους αφ υψηλου!!!
ιδιως με κάτι υπαλληλίσκους του κώλου που την ειχαν δει "δεν με πειράζει κανεις"
Αυτη ειναι η μοίρα όποιου αντλει χαρά απ τη δυστυχία του άλλου. Να την παθαινει χειροτερα απο αυτους που κοροιδευε.
Κλάαααααααααααααααααααααααααααααααααψε τωρα!!!! κλάαααααααααααααααψε και δες τι άνθρωπος ήουν και εισαι....
εσύ γαμάς στράκια;Χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Τρίκαρδε και τις λίρες θα τις χάσεις στους σαράφηδες και σπίτι δεν θα πάρεις ποτε! Θα δανείζεσαι μονάχα κανά αμάξι, κινητό και αυτοκίνητο να πας να κάνεις παζάρια με κατασκευαστές αλλά όχι για να πάρεις κοψοχρονιά ακίνητο αλλά να κάνεις κανά μερεμέτι να βγάλεις χαρτζιλίκι!
Πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
Χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Τρίκαρδε και τις λίρες θα τις χάσεις στους σαράφηδες και σπίτι δεν θα πάρεις ποτε! Θα δανείζεσαι μονάχα κανά αμάξι, κινητό και αυτοκίνητο να πας να κάνεις παζάρια με κατασκευαστές αλλά όχι για να πάρεις κοψοχρονιά ακίνητο αλλά να κάνεις κανά μερεμέτι να βγάλεις χαρτζιλίκι!
Πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
εσύ γαμάς στράκια;
αααααααααααααααααααααχχαχαχααχχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα
Χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Τρίκαρδε και τις λίρες θα τις χάσεις στους σαράφηδες και σπίτι δεν θα πάρεις ποτε! Θα δανείζεσαι μονάχα κανά αμάξι, κινητό και αυτοκίνητο να πας να κάνεις παζάρια με κατασκευαστές αλλά όχι για να πάρεις κοψοχρονιά ακίνητο αλλά να κάνεις κανά μερεμέτι να βγάλεις χαρτζιλίκι!Πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!