Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Μηνύματα
385
Like
0
Πόντοι
1
Ο λογος που μπερδευεστε εαν θα υπαρξει χρεοκοπια ή εαν εχει ηδη γινει ειναι επειδη νομιζω ο καθενας εχει διαφορετικο ορισμο της χρεωκοπιας ενος εθνους.  Εσεις ποιος νομιζετε οτι ειναι ο ορισμος?  Δηλαδη εαν εγινε αυτο τι θα γινει μετα?  Πως οριζεται?
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Αυτο το "ο Ελληνας εχει μαθει" πως εγινε?  Ποιος του τα εμαθε αυτα δηλαδη?  Γιατι δεν εμαθε αλλιως?
αυτοδίδακτος.
έλληνας δεν γίνεσαι, όπως λένε οι ελληνάρες αλλά γεννιέσαι.
μαλάκας νεοέλληνας όμως δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
βρήκαμε τον τρίκαρδο της κυβέρνησης και τις λίρες του..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξεχασμένο... τζόκερ
Αδρανείς τραπεζικοί λογαριασμοί ύψους 52 εκατ. ευρώ βρέθηκαν στα κρατικά συρτάρια

Ο υπουργός Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου
Αθήνα

Έναν ανέλπιστο μικρό θησαυρό, ύψους 52 εκατομμυρίων ευρώ βρήκε ξεχασμένο στα... συρτάρια του το κράτος.

Σύμφωνα με «Το Βήμα», πρόκειται για ειδικούς λογαριασμούς, οι οποίοι βρέθηκαν να λιμνάζουν στην Τράπεζα της Ελλάδος από τις προηγούμενες δεκαετίες, είχαν συνολικές καταθέσεις ύψους πάνω από 52 εκατομμύρια ευρώ, εντοπίστηκαν από το υπουργείο Οικονομικών και μεταφέρθηκαν σε έξι κωδικούς του κρατικού προϋπολογισμού.

Μάλιστα, στην πλειονότητά τους ήταν ανενεργοί για περισσότερα από 20 χρόνια, με κάποιους να ανάγονται στην πρώτη μεταδικτατορική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία κίνηση των εν λόγω λογαριασμών. Η παλαιότερη, η οποία ανήκει σε λογαριασμό του υπουργείου Οικονομικών έγινε στις 10 Μαΐου 1976 και φέρει την υπογραφή «Υπουργείο Συντονισμού και Πρόγραμμα Χορηγήσεων», πραγματοποιήθηκε επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή με υπουργό Συντονισμού τον Παναγιώτη Παπαληγούρα.

Τέτοιοι λογαριασμοί, αναγόμενοι στη δεκαετία του 1970 και στις κυβερνήσεις Καραμανλή και Γεωργίου Ράλλη, είναι αρκετοί καθώς φτάνουν τους 24, δηλαδή το 17% του συνόλου.

Ωστόσο, η μερίδα του λέοντος των αδρανών λογαριασμών ανάγεται στη δεκαετία του 1980, καθώς 64 χρονολογούνται από εκείνη την περίοδο. Ακόμη, 48 λογαριασμοί βρέθηκαν ξεχασμένοι από την τελευταία δεκαετία του 20ού αιώνα, ενώ οκτώ από την περίοδο 2000-2001.

Ενα σεβαστό μερίδιο των χρημάτων, της τάξεως των 6,2 εκατ. ευρώ, μεταφέρθηκε στον ειδικό λογαριασμό «για τον Εφοδιασμό με καύσιμα προβληματικών περιοχών της χώρας», ενώ 1,4 εκατ. εισήλθε στον «ειδικό λογαριασμό ειδικού τέλους ασφαλιστικών κινδύνων αερομεταφορών».

Επίσης, 704.328 ευρώ διοχετεύτηκαν στον «λογαριασμό εισφορών για την αρωγή των σεισμοπλήκτων», ενώ 3.186 ευρώ σε άλλον λογαριασμό ΔΙΒΕΕΤ.
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
Eίδη το ΔΝΤ ΜΑς ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΧΏΣΕΙ κανονικά αλλά ο Γεωργάκης μας σαλιώνει τον λωκο μας για να φτιάχνεται, η παλιοχαμούρα

Διαβάστε όλη την εισήγηση του πρωθυπουργού στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο

Έχουμε πολλά θέματα σήμερα. Είναι μια ευκαιρία να προχωρήσουμε και ποιοτικά τη λειτουργία μας, με την έννοια της αξιολόγησης, ενός συστήματος αξιολόγησης. Κατ' αρχάς, θα δούμε τους γενικότερους δείκτες της χώρας μας, που είναι νομίζω σημαντικό ζήτημα.

Υπάρχει, όμως, και ένα διπλό σύστημα παρακολούθησης. Το ένα αφορά στενότερα το Πρόγραμμα Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης, που παρακολουθεί και ο Θόδωρος Πάγκαλος, αλλά υπάρχει και μια σειρά δεσμεύσεών μας που δεν είναι εντός του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης, είναι ευρύτερες αλλαγές ή άλλες αλλαγές, για τις οποίες έχουμε κατά καιρούς δεσμευτεί στα προεκλογικά μας προγράμματα, στις παρουσίες μας στις περιφέρειες, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Και αυτά έχουν καταγραφεί και παρακολουθούνται.

Έχουμε, όμως, σήμερα εισήγηση και για ασφαλιστικό. Παράλληλα με αυτό το θέμα, έχουμε και το θέμα της εξίσωσης των ορίων ηλικίας ανδρών - γυναικών. Το πρώτο θα το εισηγηθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, το δεύτερο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Θα έχουμε, επίσης, εισήγηση από τη Λούκα Κατσέλη, για την απλοποίηση των διαδικασιών ίδρυσης των επιχειρήσεων.

Εκ των πραγμάτων παραμένει θέμα συζητήσεων, το θέμα των spreads, αν και εμείς πρέπει σιγά σιγά να στρέψουμε την προσοχή μας και την προσοχή και των πολιτών σε άλλα θέματα, παρότι αυτό παραμένει. Σε κάθε περίπτωση, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, είτε με είτε χωρίς τον νέο μηχανισμό που υπάρχει.

Θέλω να τονίσω ότι ήδη η συνεργασία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, είναι γεγονός. Υπάρχει αυτή η εποπτεία και επιτήρηση και από τους τρεις αυτούς φορείς. Αυτή ήταν η τελική απόφαση και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δείχνει μία Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν έχει πάντα πίστη μόνο στις δικές της δυνάμεις. Γι’ αυτό υπάρχει και το ΔΝΤ.

Αλλά είναι υπαρκτή πια αυτή η συνεργασία και είναι εδώ και μας παρακολουθεί. Και είτε αξιοποιήσουμε είτε δεν αξιοποιήσουμε τον μηχανισμό - θα το δούμε στην πορεία - αυτοί οι τρεις θα παρακολουθούν και θα έχουν σημαντικό λόγο για την περαιτέρω πορεία μας.

Όμως, θέλω να τονίσω ότι εμείς πρέπει να διαμορφώσουμε ένα κλίμα σταθερότητας, ανεξάρτητα από την πορεία των επιτοκίων. Ακόμη και στην περίπτωση που είναι ευνοϊκά τα επιτόκια, πρόβλημα μπορεί να παραμένει ότι, κάθε βδομάδα ή κάθε μήνα, που θα πρέπει να βγαίνουμε στην αγορά, το ερώτημα θα είναι, τι θα γίνει, θα είναι ψηλά, χαμηλά, τι λένε οι οίκοι αξιολόγησης, τα rating agencies, όπως λένε. Αυτό έχει δημιουργήσει μία ψυχολογική τρομοκρατία στην οικονομία μας, αλλά και στον Έλληνα πολίτη, που εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Να εγγυηθούμε ασφάλεια και σιγουριά.

Άρα, λοιπόν, πέρα από τον άμεσο δανειακό μας προγραμματισμό, η σταθερότητα είναι επίσης ένα στοιχείο αξιολόγησης για το κατά πόσο θα χρησιμοποιήσουμε ή όχι αυτόν τον μηχανισμό. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις. Και σήμερα φεύγει για την Ισπανία, όπου θα συνεδριάσει το άτυπο Εcofin. Και θα υπάρξουν συστηματικές διαπραγματεύσεις για τις περαιτέρω λεπτομέρειες αυτής της διαδικασίας.

Οι αγορές δοκιμάζουν κάθε λεπτομέρεια και κάθε φορά που υπάρχει μια γκρίζα ζώνη, τα spreads ανεβαίνουν. Άρα, μας ενδιαφέρει να υπάρχει ένα ξεκάθαρο πεδίο μέσα στο οποίο κινούμαστε.

Από εκεί και πέρα, όλη αυτή η συζήτηση επαναβεβαιώνει την ανάγκη των μεγάλων τομών που κάνουμε στη χώρα μας. Διότι δεν είναι το βασικό μας πρόβλημά μας αν θα πάρουμε το α’ ή β’ δάνειο. Βεβαίως, είναι και αυτό, διότι είναι το άμεσο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Όμως, η μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της οικονομίας, της κοινωνικής συνοχής και της πορείας της χώρας μας, θα κριθεί από τις μεγάλες αλλαγές, τις τομές που κάνουμε σε όλους τους τομείς. Ανάπτυξη, γραφειοκρατία, διαφάνεια, ανταγωνιστικότητα, βιωσιμότητα συστημάτων, όπως το ασφαλιστικό, αλλά και οι ουσιαστικές τομές που πρέπει να γίνουν στον χώρο της παιδείας, της υγείας, για να είμαστε αποτελεσματικοί και θα έλεγα και ανταγωνιστικοί. Παραδείγματος χάριν, στην παιδεία, να βγάζουμε από τα Πανεπιστήμιά μας, τα ΤΕΙ μας, τα σχολεία μας, εκπαιδευμένους νέους, που μπορούν να σταθούν σε διεθνές επίπεδο, με δυνατότητα να αφομοιώσουν καινοτομίες, να πάρουν πρωτοβουλίες, να μην είναι απλώς παπαγάλοι κάποιων συνταγών. Το ίδιο και στον τομέα της υγείας, πρέπει να δούμε πως ο τομέας αυτός εξυγιαίνεται και γίνεται διαφανής.

Είναι σημαντικό η από δω και πέρα πορεία μας να αναδεικνύει αυτές τις προτεραιότητες και, βεβαίως, στο μέτρο που εμείς θα μπορέσουμε να πετύχουμε αυτούς τους στόχους και θα τους πετύχουμε, στο μέτρο που αυτά θα έχουν πρόοδο και σχετικά σύντομα, σε αυτό το μέτρο, θα μειωθούν και οι έξωθεν πιέσεις από τις αγορές και από τους διάφορους σχολιαστές και αναλυτές, οποιεσδήποτε προθέσεις, σκοπιμότητες ή και συμφέροντα κι αν αυτοί εξυπηρετούν.

Όπως είχα αναφέρει στο υπουργικό συμβούλιο, σήμερα θα τεθούν χρονικές δεσμεύσεις για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων, περισσότερες από τις οποίες περιέχονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης, τις οποίες θα ξαναδούμε τις επόμενες μέρες.

Τις επόμενες εβδομάδες θα τεθούν χρονικές δεσμεύσεις και για πολλές άλλες δράσεις του κυβερνητικού μας έργου.

Όλες αυτές οι δεσμεύσεις, που αποτελούν υποχρεώσεις μας έναντι των πολιτών, θα παρακολουθούνται συστηματικά και η χρονική συνέπεια θα αποτελέσει βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς τους.

Θέλω τώρα να πω δυο λόγια σε σχέση με τους δείκτες και το πρώτο κομμάτι που θα δούμε εδώ, όπου θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση βασικών δεικτών και κατατάξεων, για να έχουμε και μια εικόνα για το πού βρίσκεται η Ελλάδα.

Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που σπανίως κάνουμε σε συλλογικά όργανα, αλλά είναι απαραίτητο, γιατί δείχνει ακριβώς, με όποιες αδυναμίες υπάρχουν σε αυτούς τους δείκτες, πού βρισκόμαστε στο διεθνές περιβάλλον και ποια είναι μερικά από τα βασικά προβλήματά μας.

Δεύτερον, θα παρουσιάσουμε πολύ συνοπτικά το σύστημα καθημερινής παρακολούθησης των δεσμεύσεών μας και αναθέσεων που κάνω εγώ, ή και σε συνεργασία και με το σύστημα που έχει ο Θόδωρος Πάγκαλος για το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών.

Το πρόγραμμα των εκατό ημερών το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό ακριβώς επειδή είχαμε πολύ συγκεκριμένους στόχους και χρονικές δεσμεύσεις. Το Πρόγραμμα Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης το έχουμε κατατμήσει σε 107 δράσεις, οι οποίες, βεβαίως, αποτελούν πρώτης προτεραιότητας δράσεις.

Άλλες είναι πολύ πιο πολύπλοκες, άλλες είναι πιο απλές, άλλες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη πολιτικής διαμόρφωσης, της απαραίτητης πολιτικής διαβούλευσης και συναίνεσης, άλλες είναι πιο τεχνοκρατικής φύσης. Όμως, στο προεκλογικό πρόγραμμά μας και σε ομιλίες που έχω κάνει, υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που περιγράφονται στο ΠΣΑΑ.

Θα υπάρχει, λοιπόν, αυτό το σύστημα παρακολούθησης και αξιολόγησης του κυβερνητικού έργου. Δεν είναι για να τιμωρήσουμε, είναι για να συμβάλουμε και να βοηθήσουμε, να ξέρουμε πώς πάμε και να γίνονται οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Πολλές φορές θέματα κολλάνε, διότι είναι διυπουργικά, διότι χρειάζονται συλλογικές αποφάσεις ή διότι υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία και εκεί είναι που πρέπει να βοηθήσει και το γραφείο του πρωθυπουργού


βρήκαμε τον τρίκαρδο της κυβέρνησης και τις λίρες του..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λίγα λόγια για τις χρυσές μου :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αμα όμως της θέλει η πατρίδα για να σωθεί, χαλάλι τους :jerking:

Βρε δεν πάνε να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.405
Κριτικές
61
Like
42.515
Πόντοι
22.785
trik................. Είσαι τεράστιος !!!!!!
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ....
έχουν ήδη καταλήξει και στο νούμερο......

Πολυετής επιτήρηση
Σκληρά μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής από το ΔΝΤ μετά το δανεισμό

Reuters
Η κεφαλή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, στη διάρκεια ομιλίας του σε φοιτητές στο Βουκουρέστι
Αθήνα

Σκληρά μέτρα θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που συνυπογράφουν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Ένωση και το οποίο θα υποχρεωθεί να εφαρμόσει η Ελλάδα μόλις ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» οι όροι του δανείου το οποίο θα πάρει η Ελλάδα εάν προσφύγει στον μηχανισμό στήριξης έπεσαν ήδη στο τραπέζι, κατά τις πρώτες συζητήσεις σε τεχνοκρατικό επίπεδο την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη στις Βρυξέλλες.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα, με την αντιπροσωπεία του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, προκειμένου διαμορφωθεί τριετές πρόγραμμα, βάσει του οποίου θα γίνεται η εκταμίευσ η του δανείου μόλις ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για ένα πακέτο με σκληρούς όρους και απαιτήσεις για διαρθρωτικές αλλαγές και συνέχιση της λιτότητας στο Δημόσιο. Για τις διαρθρωτικές αλλαγές, η απαίτηση είναι να εφαρμοστούν αμέσως ή να αρχίσει η προετοιμασία από τώρα προκειμένου να εφαρμοστούν σταδιακά τα επόμενα χρόνια.

Για τη δημοσιονομική εξυγίανση, δηλαδή τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού, ΕΕ και ΔΝΤ θα ζητήσουν από την κυβέρνηση να εξειδικεύσει τα μέτρα με τα οποία θα την επιδιώξει το 2011 και 2012. Για το 2010, όπως είπε χθες και η εκπρόσωπος του ΔΝΤ, «τα μέτρα που έχει μέχρι στιγμής ανακοινώσει και εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση δείχνουν να είναι σωστά».

Την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούν τα μέτρα προανήγγειλε τη Δευτέρα ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, λέγοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει συνταγή αποπληθωρισμού, δηλαδή μείωση τιμών και μισθών, για να ανακτήσει την ανταγωνιστικό τητά της.

Ωστόσο, βάσει του πρόσφατου παραδείγματος της Ρουμανίας -η οποία προσέφυγε προς χρηματοδότηση του ΔΝΤ και ακολούθως εφάρμοσε τις δημοσιονομικές του συστάσεις- τα μέτρα που θα επιβληθούν στην Ελλάδα με την ενεργοποίηση του μηχανισμού θα αφορούν κυρίως:

-Στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιτροπής για θέματα οικονομίας.

-Ρυθμίσεις που να εξασφαλίσουν ότι οι τράπεζες θα διατηρήσουν κεφαλαιακή επάρκεια καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

-Στην αποφυγή συσσώρευσης επιπλέον δημόσιου χρέους.

-Στην επιβολή πλαφόν στις πρωτογενείς δαπάνες (εξαιρουμένων των δαπανών που προέρχεται από ευρωπαϊκά κονδύλια).

-Στην εφαρμογή ενός πλαισίου για την βελτίωση του συστήματος προϋπολογισμού των κρατικών εσόδων.

-Πλαφόν στις αναθεωρήσεις του προϋπολογισμού εντός του έτους.

[size=18pt]-Σημαντικές περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέσω της μείωσης των επιδομάτων και των μπόνους και περικοπή 137.000 θέσεων εργασίας.
[/size]
-Σημαντ ικές περικοπές στις δαπάνες για αγαθά και υπηρεσίες καθώς και στις επιχορηγήσεις.

-Στην εφαρμογή συγκεκριμένων κανόνων όσον αφορά τα έξοδα, το δημόσιο χρέος και το πρωτογενές έλλειμμα.

-Μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα με σκοπό την σύνδεση των συντάξεων με τον πληθωρισμό και την βαθμιαία αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης.

-Στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στην φορολογική πολιτική και στις δαπάνες, στη διαχείριση των φόρων και στην επίβλεψη των δημόσιων επιχειρήσεων.

-Επιβολή επιπλέον φόρων στα οινοπνευματώδη ποτά και στον καπνό.

-Αύξηση στο φόρο ακίνητης περιουσίας και αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

-Η απόδοση του προγράμματος θα αξιολογείται σε τρίμηνη βάση, ωστόσο δεδομένης της ανάγκης για άμεση ανταπόκριση στις ταχύτατες μεταβολές στις αγορές κεφαλαίου, θα προβλέπει και έκτακτα μέτρα.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πολύ μπλα μπλα και από πράξεις τίποτα ως συνήθως.
όλα είναι προτεραιότητες αλλά πάντα υπάρχει το μεσο μακροπρόθεσμο πλάνο που είναι και αυτό προτεραιότητα...μη χέσω.

για να καταλάβω κάτι....
από πού κι ως πού θεωρεί αυτός ο χλεχλές πως το πρόγραμμα των 100 ημερών το πέτυχε;;;;;;
 

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Μηνύματα
6.236
Like
0
Πόντοι
66
[size=18pt]-Σημαντικές περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέσω της μείωσης των επιδομάτων και των μπόνους και περικοπή 137.000 θέσεων εργασίας.
[/size]

καποιοι θα πρεπει να αρχίσουν να βγαζουν τις λίρες απ το σεντούκι.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom