Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ρε μαλακες, εξηγειστε μου, τί ειπε ??????
Πιθανώς να αναφέρεται σε εισαγώμενα προϊόντα...
Σε αγορές από internet...
Κύριος οίδε...
είτε με κατοστάρι είτε με ευρώ σε πήταν χαμπάρι.
πουλάς τυρόπιτα για αστακό. τώρα θ αρχίσεις να πουλάς τυροπιτα για τυρόπιτα για να τρώς κάνα φασολάκι.
νομίζει ότι άμα εχεις δραχμή θα ζεί όπως της έλεγε η γιαγιά της στην κατοχή.ρε μαλακες, εξηγειστε μου, τί ειπε ??????
κι εσενα τί σε νοιαζει που με νοιαζει που σε μοιάζει ??κι εσενα τι σε νοιαζει που με νοιαζει?
ασε να μας πεί πόσο μαλάκες είμαστε.Πιθανώς να αναφέρεται σε εισαγώμενα προϊόντα...
Σε αγορές από internet...
Κύριος οίδε...
κατσε να δεις που θα την δουμε να συμμετεχει ενεργα ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ σε θρεντ για το πειραμα του cern και θα πηδηχτουμε απ το παραθυρο..τωρα παει σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
χαχαχαχααχχαχαχαχχ
Μόνο τα εισαγώμενα θα είναι ακριβότερα.αν η δραχμη ειναι υποτιμημενη θα παρακαλας να δεις χιλιαρικο στη τσεπη σου και θα σου λειπουν τα 3 ευρο σε ψιλα!
και νά σου πω..να σουυ εξηγησω εγω καλο μου με 2 κουβεντες γιατι μαλλον εισαι λιγο περιορισμενης? ετσι και γυρισουμε στη δραχμη ξεχνα αυτα που ηξερες!!!! δεν θα ναι οπως ηταν...
νομίζει ότι άμα εχεις δραχμή θα ζεί όπως της έλεγε η γιαγιά της στην κατοχή.
τώρα ας πούμε με 600 βασικό και το κόστος των ειδών πρώτης ανάγκης είναι σίγουρη πως είναι Ευρωπαία.
αααχχαχχχχχχχχχχααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
α ρε πούστη Ηρώδη πόσα σου ξέφυγαν εκτός του Ιησού.
πες μου οτι κανεις πλακα..εισαι εντελως ντιπ για ντιπ ομως!!!!!
ξερεις τι παει να πει αγορι μου οτι θα ναι υποτιμημενη η δραχμη? νομιζεις οτι θα χει την ιδια αξια που χε?
να σουυ εξηγησω εγω καλο μου με 2 κουβεντες γιατι μαλλον εισαι λιγο περιορισμενης? ετσι και γυρισουμε στη δραχμη ξεχνα αυτα που ηξερες!!!! δεν θα ναι οπως ηταν...
Μόνο τα εισαγώμενα θα είναι ακριβότερα.
Τα δικά μας προϊόντα θα είναι σε κανονικές τιμές.
Άσε που θα ανέβει και το ισοζύγιο και θα αρχίσουν να γίνονται εξαγωγές και θα ανέβει και ο τουρισμός.
τώρα ας πούμε είναι πρίμα ε;
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα ρε μαλάκες που τις κρύβετε;
[size=20pt]εισαι εντελως ντιπ για ντιπ ομως!!!!! [/size]
πες μου οτι κανεις πλακα..
αυτο μονο..
ΤΕΛΟΣ
το 90 ήσουνες σε υγρή κατάσταση ή είχε ήδη γίνει το κακό;αν γινει αυτο οκ
αλλα εσυ βλεπεις τωρα οι τιμες των προιοντων των δικων μας να προσαρμοζονται????? :S :S :S :S
εγω συνεχως βλεπω να αυξανονται!!!!
ααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα