στο καλο, και προσοχη στις τσουχτρες!το διόρθωσα. Πήρα ρεπό για αύριο και είμαι εξάιτεντ. Αντε γειαααααααααααααααα
αχαχαχχαα
στο καλο, και προσοχη στις τσουχτρες!το διόρθωσα. Πήρα ρεπό για αύριο και είμαι εξάιτεντ. Αντε γειαααααααααααααααα
μωρή το ιμάμ δεν είναι κρέας
Γ)Όταν τις πληρώνεις αντί να σε πληρώνουνε πώς είναι αυτές το αδύναμο φύλλο;;;
αντε μπραβο.....βαρεθηκα να μετραω ψιλουλια....θελω το δεκαχιλιαρο μου να νιωθω αρχοντας και το κατοσταρικο μου το χαρτινο να αγοραζω την τυροπιτα....
σοφη κουβεντα!!!
Aπό εμένα μόνο τέτοιες θα ακούς!!!καλα αν νομιζεις οτι με το κατοσταρικο θ αγοραζεις τυροπιτα εσυ
«Με επιστροφή στη δραχμή θα επιβιώσει η Ελλάδα»
Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Ελλάδα είναι να γίνει ανταγωνιστική και για να το καταφέρει αυτό θεωρεί ότι πρέπει η χώρα να επιστρέψει στη δραχμή, να την υποτιμήσει. Για να εξηγήσει πώς θα βοηθηθεί η Ελλάδα από μία τέτοια εξέλιξη φέρνει το παράδειγμα του τουρισμού. «Εφ’ όσον είναι άδεια τα ξενοδοχεία, μας εξηγεί, είναι σημαντικό να τα γεμίσουν ξένοι τουρίστες, κάτι που θα γινόταν πιο εύκολα αν η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή και την υποτιμούσε». Ο Σταρμπάτι είναι απολύτως βέβαιος ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να δώσει πίσω τα χρήματα από το πακέτο βοήθειας. «Μοιάζει με ένα κολυμβητή», μας λέει, «που προσπαθεί να φθάσει στην όχθη, αλλά δεν καταφέρνει να πολεμήσει τα ρεύματα. Η Ελλάδα δεν ακολουθεί πια δική της πολιτική. Ακολουθεί την πολιτική που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και η Ουάσιγκτον, μέσω της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Εγώ λατρεύω τους Ελληνες, είναι περήφανοι, ειλικρινείς και δεν θέλω πια οι Ελληνες απλά να ακολουθούν, αλλά να ορθώσουν πάλι το ανάστημά τους
Y.Γ.Μέχρι κ οι κεντροδεξιοί το λένε!!!
Aπό εμένα μόνο τέτοιες θα ακούς!!!
Εσύ πώς κ από τα πολιτικά,πολύ βαρεμάρα στα άλλα εεε;;;
Συνέχισε στο στυλάκι σου γλυκία μου κ άστες να τρώνε την σκόνη σου!!! :-*
κι εσενα τί σε νοιαζει ?χαχαχαχχαχαχ! και θα ορθωσουμε το αναστημα μας με το να γυρισουμε στη δραχμη, να χασουμε τα παντα, να γινουμε πανφτηνη χωρα τυπου Ταιλανδη ας πουμε ωστε να μπορει να μας αγορασει ο καθε Γερμαναρας! αυτο τι κερδος θα εχει στη δικη μας τσεπη? τη στιγμη που η αξια της περιουσιας του καθενος θα μειωθει σημαντικα και ξαφνικα θα τα χασουμε οοοοοολα???????
είτε με κατοστάρι είτε με ευρώ σε πήταν χαμπάρι.καλα αν νομιζεις οτι με το κατοσταρικο θ αγοραζεις τυροπιτα εσυ
οχι απλα μ εχει πιασει αγχος με τα οικονομικα
ποιο ακριβως ειναι το στυλακι μου δεν καταλαβα? πως σου ρθε αυτο?
να μην βράζεις το σπανάκι.. να το βάζεις ωμό..
Στην πρωτεύουσα της Νότιας Μακεδονίας
ρε υπουλε,γιαυτο της το ειπες της κοπελλας;
ου ρε
όποιο και να ναι ακόμα και τα μουνιά ποιότητας έχουν θέμα.
εσύ λογικά πρεπει να αρχίσεις να καθαρίζεις σκάλες.
Γιατι προτιμω να εχω το χιλιαρικο στην τσεπη μου παρα 3 ευρω σε ψιλα!!
ρε μαλακες, εξηγειστε μου, τί ειπε ??????αν η δραχμη ειναι υποτιμημενη θα παρακαλας να δεις χιλιαρικο στη τσεπη σου και θα σου λειπουν τα 3 ευρο σε ψιλα!
Μπραβο μαλακα την εδιωξες απο το thread!! Κριμα
κι εσενα τί σε νοιαζει ?
αφου ετσι κι αλλιως δεν το νοικιαζεις το μουνι σου. αλλοι σε συντηρουν μωρη μπετουγια..