Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το ερώτημά μου όμως παραμένει:
όταν ξεπουλάς κάτι παίρνεις αμοιβή.

η πιο σύγχρονη ιστορία αυτό δείχνει (πχ το "ευχαριστώ τους αμερικάνους")

μη μου κωλοτρίβεσαι λοιπόν για μπινελίκια! Αν έχεις απάντηση πες την.

1.Γιατί αν σου δουλέψω αντί να με πληρώσεις με χώνεις μέσα?
2.Πολλοί λένε ότι οι αμερικάνοι ήθελαν τον Καραμανλή (όπως και μετά τον Ανδρέα)
Αυτός λοιπόν θα έπρεπε να εκτελέσει τη διαταγή (ή την εργασία-όπως θες πες το).
Τι σχέση έχουν οι άλλοι που πήγαν μέσα αμέσως μετά?

ο Ιωαννίδης ήταν ανεξέλεγκτος και σε αντίθεση με αυτά που νομίζει ο μέσος μαλάκας έλληνας ο Παπαδόπουλος δεν ήταν ο σκληρός της Χούντας.
Είχε μετριοπαθές προφίλ στην εξωτερική πολιτική ήταν πάντα υπέρ των συμβιβαστικών λύσεων και πάντα ήταν με το μέρος των αμερικανών που δεν ήθελαν σύγκρουση ελλάδας τουρκίας για την κύπρο.
Είχε βλέψεις να γίνει πολιτικός.
Από την αλλη υπήρχαν οι σκληροπυρηνικοί τύπου Ιωαννίδη που ήθελαν μαχαίρι και πόλεμο κάτι που δεν βόλευε τα σχέδια των αμερικανών. Ηταν και ανεξέλεγκτοι.
Η απόπειρα κατά του Παπαδόπουλου ήταν εσωτερικό θέμα της Χούντας. Ο Παναγούλης χρησιμοποιήθηκε από τους εθνόκαβλους μέσω Γιωρκάτζη προκειμένου να απαλλαγούν από τον Παπαδόπουλο που κρατούσε μετριοπαθή στάση και δε χάλαγε το χατήρι των αμερικανών.
Οι αμερικανοί (ο κίσσιγκερ) είχε αποφασίσει τι θα γίνει στην Κύπρο και έπρεπε να τλεειώνει με τις εθνολκαβλικές μαλακίες των ελλήνων ακραίων. Κορόιδεψε τον Ιωαννίδη, έφερε τον ιδιο και τους εθνόκαβλους της ελλάδας προ τετελεσμένου (την ημέρα της εισβολής δεδομένου ότι οι ιωαννιδικοί είχαν πλήρεις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ από τηλεφώνου από τον Σαμσών γιατί ο τελευταίος του έλεγε ότι μπήκαν οι Τούρκοι και δεν τον πίστευαν. Μάλιστα στην τελευταία τους επικοινωνία κατά τις 10 το πρωί ο Σαμσών ρίχνοντάς τους χριστοπαναγίες έβγαλε το ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ έξω από το παράθυρο του προεδρικού μεγάρου για να ακούσουν τις ναπάλμ που έπεφταν.
μετά και δεδομένης της οργής στην ελλάδα ο ιωαννίδης απομακρύνθηκε, οι αρχηγοί των σωμάτων στρατού με πρωτοστάτη το Μπονάνο ανέλαβαν και με τις οδηγίες των Αμερικανών συμφώνησαν να φέρουν τον Καραμανλή πίσω.
Ο Καραμανλής, προκειμένου η ελλάς να επανέλθει στην ηρεμία συμφώνησε να μείνει με αντάλλαγμα την Κύπρο και τη μη σύγλρουση ελλάδας τουρκίας.

αυτά εν τάχει και ονειρα γλυκά.
που σαι. τις τύχες της Κύπρου και της Ελλάδας τις καθόρισαν δεξιοί και ακροδεξιοί. Οι κομμουνιστές ήταν παράνομοι ακόμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Περσόνα άσε τι ξέρει ο κάθε ένας από μας..

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ...ΑΚΟΜΗ

γιατί;;;

ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν...
θα στο πω αλλιώς όπως είναι η πραγματικότητα.

ο βρεγμένος δε φοβάται τη βροχή.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Περσοόνα άσε τι ξέρει ο κάθε ένας από μας..

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ...ΑΚΟΜΗ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ
ωχ! τι τοθελες και τόπες αυτό! :headbang: :headbang:

περσόνα χαλαρά....χαλαρά! :rolleyes:

O φλεγόμενος φοίνιξ ρε μπούφο,πω πω πω τζάμπα σε λένε φασιστάκι μου φαίνεται!!! :rolleyes: :P
άι γαμήσου ρε ξεπουλημένο κουμμούνι!
μόλις άκουσες για Πατάγια, πόσταρες το πουλί κατευθείαν!

τόση είναι η αξία σου ρε? :tickedoff:

ΡΑΦΦΦΦΦΦΦΦ!
μην τον ακούς ρε!
ξεπουλήθηκε αμεσως για 5-10 μπιμπελό ταιλανδάκια! :kissass: :tits2: :tits: :pipa3: :fuck1:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
άι γαμήσου ρε ξεπουλημένο κουμμούνι!
μόλις άκουσες για Πατάγια, πόσταρες το πουλί κατευθείαν!

τόση είναι η αξία σου ρε? :tickedoff:

ΡΑΦΦΦΦΦΦΦΦ!
μην τον ακούς ρε!
ξεπουλήθηκε αμεσως για 5-10 μπιμπελό ταιλανδάκια! :kissass: :tits2: :tits: :pipa3: :fuck1:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Είπα μηπώς δεν ξέρεις ανάγνωση ρε,αμέσως να μου κρεμάσεις ταμπέλα!!! :cheesy:

Και ναι περισσότερο αξίζω να πάω εγώ Ταυλάνδη για  :knockinb: που ήξερα κ το πουλί παρά εσύ!!! :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
μην το γελάς!
ξέρεις πολύ καλά ότι στη ws είναι πολύ δύσκολο να βρεις πάρκινγκ για το μηχανάκι σου.
ξέρεις πόσα 20μπατα έχω δώσει μπουρμπουάρ στους φύλακες απ τα διάφορα γκογκο? :grin: :grin: :grin:

τι θες να φωνάξω?
ζήτω ο Ιωαννίδης-αν κατάλαβα καλά ε?
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ.ο φοίνικας τι είναι? :think: :think: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ τότε...

ΠΑΠΑΖΟΛΗ Sorry..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
πιο χαλαρά δε γίνεται με σας που χω μπλέξει.

Περσόνα I LOVE YOU  :smitten: (Μου αρέσει να σε πειράζω επειδή σε κατανοώ)

Παρόλα αυτά

Αντιλαμβάνομαι ότι εχεις ένα μένος με τα ΑΔΕΡΦΙΑ μου

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ  :cheesy:

Τρία αδέρφια είμαστε (ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ - rafman) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ο Ιωαννίδης ήταν ανεξέλεγκτος και σε αντίθεση με αυτά που νομίζει ο μέσος μαλάκας έλληνας ο Παπαδόπουλος δεν ήταν ο σκληρός της Χούντας.
Είχε μετριοπαθές προφίλ στην εξωτερική πολιτική ήταν πάντα υπέρ των συμβιβαστικών λύσεων και πάντα ήταν με το μέρος των αμερικανών που δεν ήθελαν σύγκρουση ελλάδας τουρκίας για την κύπρο.
Είχε βλέψεις να γίνει πολιτικός.
Από την αλλη υπήρχαν οι σκληροπυρηνικοί τύπου Ιωαννίδη που ήθελαν μαχαίρι και πόλεμο κάτι που δεν βόλευε τα σχέδια των αμερικανών. Ηταν και ανεξέλεγκτοι.
Η απόπειρα κατά του Παπαδόπουλου ήταν εσωτερικό θέμα της Χούντας. Ο Παναγούλης χρησιμοποιήθηκε από τους εθνόκαβλους μέσω Γιωρκάτζη προκειμένου να απαλλαγούν από τον Παπαδόπουλο που κρατούσε μετριοπαθή στάση και δε χάλαγε το χατήρι των αμερικανών.
Οι αμερικανοί (ο κίσσιγκερ) είχε αποφασίσει τι θα γίνει στην Κύπρο και έπρεπε να τλεειώνει με τις εθνολκαβλικές μαλακίες των ελλήνων ακραίων. Κορόιδεψε τον Ιωαννίδη, έφερε τον ιδιο και τους εθνόκαβλους της ελλάδας προ τετελεσμένου (την ημέρα της εισβολής δεδομένου ότι οι ιωαννιδικοί είχαν πλήρεις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ από τηλεφώνου από τον Σαμσών γιατί ο τελευταίος του έλεγε ότι μπήκαν οι Τούρκοι και δεν τον πίστευαν. Μάλιστα στην τελευταία τους επικοινωνία κατά τις 10 το πρωί ο Σαμσών ρίχνοντάς τους χριστοπαναγίες έβγαλε το ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ έξω από το παράθυρο του προεδρικού μεγάρου για να ακούσουν τις ναπάλμ που έπεφταν.
μετά και δεδομένης της οργής στην ελλάδα ο ιωαννίδης απομακρύνθηκε, οι αρχηγοί των σωμάτων στρατού με πρωτοστάτη το Μπονάνο ανέλαβαν και με τις οδηγίες των Αμερικανών συμφώνησαν να φέρουν τον Καραμανλή πίσω.
Ο Καραμανλής, προκειμένου η ελλάς να επανέλθει στην ηρεμία συμφώνησε να μείνει με αντάλλαγμα την Κύπρο και τη μη σύγλρουση ελλάδας τουρκίας.

αυτά εν τάχει και ονειρα γλυκά.
που σαι. τις τύχες της Κύπρου και της Ελλάδας τις καθόρισαν δεξιοί και ακροδεξιοί. Οι κομμουνιστές ήταν παράνομοι ακόμα.
ρε μαλάκα!(σόρι)
τέτοια ώρα μου βάζεις τέτοιες λεπτομέρειες να διαβάσω?

τέσπα.σου έκανα το χατήρι και το διάβασα εν τάχει....συμφωνείς με το ράφμαν που ρίχνει το βάρος στον Ιωαννίδη. :dancing: :dancing: :dancing:

το θέμα είναι ότι οι τούρκοι ήταν,είναι και θα είναι κίνδυνος-θάνατος. :helpplea:
και μεις έχουμε Δραγώνες. :S :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε μαλάκα!(σόρι)
τέτοια ώρα μου βάζεις τέτοιες λεπτομέρειες να διαβάσω?

τέσπα.σου έκανα το χατήρι και το διάβασα εν τάχει....συμφωνείς με το ράφμαν που ρίχνει το βάρος στον Ιωαννίδη. :dancing: :dancing: :dancing:

το θέμα είναι ότι οι τούρκοι ήταν,είναι και θα είναι κίνδυνος-θάνατος. :helpplea:
και μεις έχουμε Δραγώνες. :S :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
κι όμως.....
εθνόκαβλος δεν είμαι, ο Ιωαννίδης όμως ήταν ο μόνος που δεν ξεπούλησε τις ιδέες του.
αυτός έστειλε μυστικά τα 15 μεταγωγικά απο την Κρήτη στην Κύπρο.
Οι άλλοι του έκαναν σαμποτάζ, έδινε εντολές να φύγουν τα πολεμικά από την ελλάδα και οι άλλοι έστελναν μετά ακυρωτικές διαταγές.

Ο Ιωαννίδης τα χε πάρει χοντρά κράνα και θα έμπαινε σε πόλεμο με την Τουρκία.
μπορεί σήμερα εάν δεν είχε φύγει ο Ιωαννίδης να μιλούσαμε σε πολύ διαφορετική βάση.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτή είναι η ανερχόμενη Χούντα κύριοι,προσοχή λοιπόν που θα δώσετε την ψήφο σας!!! :rolleyes: :P

Ψήφος σε εμάς το ΚΚΕ,το κόμμα σου λαέ!!! :booty: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά τραγούδα εσύ!
εγώ φεύγω Πατάγια και τζάμπα μάλιστα!

ράφ. για να δεις τι κουβαρντάς είμαι το πρώτο σορτ τάιμ σου,κερασμένο από μένα! :rolleyes:
(απ τα λεφτά σου βέβαια) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλά τραγούδα εσύ!
εγώ φεύγω Πατάγια και τζάμπα μάλιστα!

ράφ. για να δεις τι κουβαρντάς είμαι το πρώτο σορτ τάιμ σου,κερασμένο από μένα! :rolleyes:
(απ τα λεφτά σου βέβαια) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε στο Ιπποκράτειο θα πας εσύ,θα σε κανονίσουνε κάτι μπετατζήδες!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom