Βλέπει κανείς ALTER τώρα??
Ναι εγινε το συστριγκλο
Βλέπει κανείς ALTER τώρα??
Είπα να μιλήσω και λίγο με βάση τη λογική.... μου το γύρισες όμως στην κοπρολαγνεία![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει χώσει ο Κίμωνας τα πουστριλίκια της ζωής του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε συ, πιστεύεις πάντως ότι θα υπήρχαν σήμερα καραβανάδες που θα μπορούσαν να χουντέψουν την ελλάδα?
Θυμάσαι τα μπινελίκια στην Παπακώστα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άκουσε με λίγο.. Skaska
Επειδή πιστεύω ότι η ΧΟΛΕΡΑ καθαρίστηκε με ΕΜΠΟΛΑ
για αυτό μόνο τα γράφω...
Έχω δηλώσει ότι δεν είμαι ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ..
ούτε ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ.
Διότι απλά έχω τα συμπτώματα σου και εγώ (μπορεί από την ανάποδη)
Όσο για την περιστολή των ελευθεριών ΠΟΝΑΕΙ και σήμερα..
ΔΙΟΤΙ η ενημέρωση χειραγωγείται με διαφορετικούς τραμπούκους.
Πάντα όμως θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει ο κόσμος λίγο πιο δίκαιος...
εισαι αρκετα σοβαρος, για να πιστευεις στον...Hans Christian Andersen ;)
Άκου λοιπόν το πώς ερμηνεύω εγώ τη χούντα: Ως ένα προωθημένο κομμάτι της εξουσίας που αποτελεί την αιχμή του δόρατός της. Κατά περίπτωση, μπορεί να είναι ο στρατός, οι δικαστές, η αστυνομία, ένας πολιτικός φορέας, ο τύπος κλπ. Συνεπώς δεν έχω την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, αλλά ούτε και την πεποίθηση ότι η μία χούντα μπορεί να είναι καλύτερη από την άλλη. Και επειδή με τα χρόνια έχασα και την πίστη στην επανάσταση και την κοινωνική απελευθέρωση, [size=20pt]δεν ελπίζω σε κάτι καλύτερο[/size]. Πάντα όμως θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει ο κόσμος λίγο πιο δίκαιος...
Τον προτιμώ από το american dream... :-
Ψάξε ζεστασιά στον ΠΑΓΟ διαρκεί χιλιάδες χρόνια![]()
Αλλά η ζωή συγχρόνως είναι πολύ μικρή...
Καμιά ιδέα για διακοπές?![]()
![]()
Αλλά η ζωή συγχρόνως είναι πολύ μικρή...
Kράτα καμία καρέκλα κ για εμένα καλού-κακού,μην τις μοιράσεις όλες!!!ΟΚ... ΔΕΚΤΟ ;)
Άρα θα προσχωρήσεις![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα ΠΑΤΤΑΓΙΑ![]()
![]()
![]()
Kράτα καμία καρέκλα κ για εμένα καλού-κακού,μην τις μοιράσεις όλες!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα κ η μία χούντα η μη δημοκρατική έλεγχε όλες τις εφημερίδες εποχής,συνεπώς τα περισσότερα σκάνδαλα εποχής δεν έχουνε καταγραφεί ή αποσιωποιήθηκαν.Άκου λοιπόν το πώς ερμηνεύω εγώ τη χούντα: Ως ένα προωθημένο κομμάτι της εξουσίας που αποτελεί την αιχμή του δόρατός της. Κατά περίπτωση, μπορεί να είναι ο στρατός, οι δικαστές, η αστυνομία, ένας πολιτικός φορέας, ο τύπος κλπ. Συνεπώς δεν έχω την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, αλλά ούτε και την πεποίθηση ότι η μία χούντα μπορεί να είναι καλύτερη από την άλλη. Και επειδή με τα χρόνια έχασα και την πίστη στην επανάσταση και την κοινωνική απελευθέρωση, δεν ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Πάντα όμως θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει ο κόσμος λίγο πιο δίκαιος...