Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
:think: :think: Η τάση τού να έλέγχεις τα πάντα, συχνά συγχέεται με τό ενδιαφέρον σου
γιά έμένα καί μερικές φορές μέ  κριτικάρεις άρνητικά και μέ  έπικρίνεις γιά αυτό!!!!! :think:

Να ξέρεις οτι ποτέ δεν το κάνω με κακή πρόθεση..
ούτε σε κριτικάρω με σκοπό να σε μειώσω (δηλαδή αρνητικά)

Αλώστε κατακρίνω μόνο  ψευτοσυστήματα και ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ;)

Επισκέπτης
Να ξέρεις οτι ποτέ δεν το κάνω με κακή πρόθεση..
ούτε σε κριτικάρω με σκοπό να σε μειώσω (δηλαδή αρνητικά)

Αλώστε κατακρίνω μόνο  ψευτοσυστήματα και ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ;)
Μεχρί εκεί το έχεις,μετά στις προτάσεις σου με τα φοινικόδεντρα το χάνεις το θέμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Το γάμησες κ ψόφησε ρε,ακόμα κ ο Ραφ πιο αρνητική στάση κρατάει με τους πατριώτες-φασίστες!!! :cheesy:
γιατί ο ραφ τι είναι?
σημείο αναφοράς για τη χούντα? :2funny: :2funny: :2funny:

ραφάκη μου εσύ! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

πάντως πέραν κομματικής τοποθέτησης του καθενός μας, είναι κάτι που θα προβλημάτιζε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο!
αλλά τι λέω? :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:
σε αριστερούς σκέψη=περιττή πολυτέλεια! :uglystupid:
αφού θα μας τα πούνε! τι να σκεφτόμαστε μόνοι μας? :dunno:
θα τα πει και η τουβου...... :booty:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγω πιστευω οτι και τις υπερ και τις κατα της χρεοκοπιας γνωμες όπως και τις δηλωσεις ΟΛΩΝ (υπουργων συμπεριλαμβανομένων) πρέπει να τις γραφετε στα @@ σας. Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αξία. Ότι γίνει (η δεν γινει) δεν θα αφησει χρονο για αντιδρασεις.

Ο καθένας ας πορευτει με την κοινη λογική και με τις εμπειριες/μορφωση/παραστασεις που εχει απο την ζωη/επαγγελμα του. Ετσι και αλλιως, α ανρθπωπος με το στεγαστικο, το χιουνταί με γραμματεια και τα 275€ στη τραπεζα, ειτε χρεοκοπισουμε ειτε οχι στα παπαρια του. Αυτούς που ενδιαφερει το ενδεχομανο ειναι αυτοι που εχουν. και αυτοι που εχουν, το κουμαντο τους το εχουν κανει...
έτσι.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μεχρί εκεί το έχεις,μετά στις προτάσεις σου με τα φοινικόδεντρα το χάνεις το θέμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΠΑΤΤΑΚΟ εχω 1000 φορές καλύτερη άποψη από ότι για τους

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ

Και δεν το ΧΑΝΩ :cheesy:

Επισκέπτης
Πάντως για το ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΠΑΤΤΑΚΟ εχω 1000 φορές καλύτερη άποψη από ότι για τους

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ

Και δεν το ΧΑΝΩ :cheesy:
Χέσου ρε με τους φασίστες,μόνο αυτοί ήτανε ηγέτες :grin: :

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• lenin.jpg
    lenin.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • stalin.jpg
    stalin.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 22

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
γιατί ο ραφ τι είναι?
σημείο αναφοράς για τη χούντα? :2funny: :2funny: :2funny:

ραφάκη μου εσύ! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

πάντως πέραν κομματικής τοποθέτησης του καθενός μας, είναι κάτι που θα προβλημάτιζε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο!
αλλά τι λέω? :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:
σε αριστερούς σκέψη=περιττή πολυτέλεια! :uglystupid:
αφού θα μας τα πούνε! τι να σκεφτόμαστε μόνοι μας? :dunno:
θα τα πει και η τουβου...... :booty:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έγραψες πάλι
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
όχι σοβαρά τώρα!

θυμάμαι ότι από μικρός την είχα την απορία!
μια φορά που "μιλούσαμε" με το θείο μου και τις ξαδέρφες μου (κομμουνιστές όλοι τους με τρελά λεφτά βέβαια που έκανε ο θείος μου την εποχή της χούντας κυρίως, μια και η χώρα ήταν σε πλήρη ανάπτυξη :dunno:)
ρώτησα λοιπόν με την παιδική μου τότε αθωώτητα: :grin:
-Θείε, αφού η χούντα πούλησε την Κύπρο στους Αμερικάνους, γιατί μπήκαν φυλακή τελικά και γιατί έπεσε η χούντα?
-Μα γιατί οι λαϊκοί αγώνες είχαν αποτέλεσμα! Ξεχνάς τι έγινε στο πολυτεχνείο?Πόσοι σκοτώθηκαν? :o :(

θυμάμαι ότι φάνταζε στα αυτιά μου πολύ γελοία εξήγηση.....κανείς βέβαια δεν έχει δώσει μια λιγότερο γελοία....τόσα χρόνια μετά! :dunno:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
όχι σοβαρά τώρα!

θυμάμαι ότι από μικρός την είχα την απορία!
μια φορά που "μιλούσαμε" με το θείο μου και τις ξαδέρφες μου (κομμουνιστές όλοι τους με τρελά λεφτά βέβαια που έκανε ο θείος μου την εποχή της χούντας κυρίως, μια και η χώρα ήταν σε πλήρη ανάπτυξη :dunno:)
ρώτησα λοιπόν με την παιδική μου τότε αθωώτητα: :grin:
-Θείε, αφού η χούντα πούλησε την Κύπρο στους Αμερικάνους, γιατί μπήκαν φυλακή τελικά και γιατί έπεσε η χούντα?
-Μα γιατί οι λαϊκοί αγώνες είχαν αποτέλεσμα! Ξεχνάς τι έγινε στο πολυτεχνείο?Πόσοι σκοτώθηκαν? :o :(

θυμάμαι ότι φάνταζε στα αυτιά μου πολύ γελοία εξήγηση.....κανείς βέβαια δεν έχει δώσει μια λιγότερο γελοία....τόσα χρόνια μετά! :dunno:

Εγώ ανεξάρτητα από αυτό έχω την αίσθηση ότι ανέκαθεν η Ελλάδα είχε ΝΟΝΟΥΣ που
τοποθετούσαν την κατάλληλη στιγμή στα κατάλληλα πόστα τα πιόνια τους για να εξυπηρετηθούν
αλλοδαπά/ανθελληνικά συμφέροντά. Τέτοιος ήταν ο Ιωαννίδης (και μακάρι να βγω ψεύτης) αλλά το επόμενο είναι ήδη στο πόστο του...

Τα πιόνια είναι προς ΒΡΩΣΗ (πάντα)

Ίδωμεν...

Θα ήθελα βέβαια και την άποψή του περσόνα σε αυτό γιατί έχω την αίσθηση και πιστεύω ότι και αυτός άσχετα με το προφίλ που παρουσιάζει μερικές φορές...

Γενικά έχει Ξενερώσει άσχημα... (και ας μην δηλώνει απογοητευμένος / Απελπισμένος)

εγώ όμως είμαι ORACLE και βλέπω ψυχές  :2funny: :2funny: :2funny:

Ας με διαψεύσει αν δεν τα λέω καλά...

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω πιστευω οτι και τις υπερ και τις κατα της χρεοκοπιας γνωμες όπως και τις δηλωσεις ΟΛΩΝ (υπουργων συμπεριλαμβανομένων) πρέπει να τις γραφετε στα @@ σας. Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αξία. Ότι γίνει (η δεν γινει) δεν θα αφησει χρονο για αντιδρασεις.

Ο καθένας ας πορευτει με την κοινη λογική και με τις εμπειριες/μορφωση/παραστασεις που εχει απο την ζωη/επαγγελμα του. Ετσι και αλλιως, α ανρθπωπος με το στεγαστικο, το χιουνταί με γραμματεια και τα 275€ στη τραπεζα, ειτε χρεοκοπισουμε ειτε οχι στα παπαρια του. Αυτούς που ενδιαφερει το ενδεχομανο ειναι αυτοι που εχουν. και αυτοι που εχουν, το κουμαντο τους το εχουν κανει...

'νταξ', τον απασχολεί και αυτόν γιατί σίγουρα θα έχει κάνει μία πρόβλεψη για το πότε θα φτιάξουν έστω και στο ελάχιστο τα οικονομικά του. Αυτή η χρονική διάρκεια, σε περίπτωση πτώχευσης θα διπλασιαστεί αυτομάτως. Είναι άλλο να λες, βάζω το κεφάλι μου στον ντορβά για 10 χρόνια κι άλλο για 20. Επίσης, ποιοτικά, επειδή οι από πάνω του έχουν κανονίσει τα κουμάντα τους, αυτός θα ρουφήξει όλο το σκατό για να μειώσουμε σταδιακά το δυσθεώρητο χρέος. Άρα από 10 χρόνια με μία πούτσα στον κώλο θα βρεθεί σε παρτούζα για διπλάσιο χρόνο.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διαλειμα να παιξουμε και λιγο !!

Συνημμένα

• Monopoly.jpg
    Monopoly.jpg
    178,4 KB · Εμφανίσεις: 18

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Κάποιος λέει ότι ΔΕΝ:

www.capital.gr/News.asp?id=988125]Van Rompuy: H Ελλάδα δε θα χρεοκοπήσει[/url]

Τώρα μην βγείτε και τον πείτε και αυτόν παπαγαλάκι......
να υπενθυμησω οτι την ανοιξη του 2008 οι ευρωπαιοι "ηγετες :2funny:" δηλωναν οτι η κριση ειναι μη συστημικη, και να μη φοβομαστε γιατι δεν υπαρχει πιθανοτητα να περασει τον ατλαντικο :grin:

τεσπα,οταν σε μια οικονομια το χρεος αρχιζει και ξεπερνα το 70% του αεπ,τοτε λεμε πως περνα στα ορια της χρεοκοπιας.βεβαια αυτα θα αρχισουμε να τα ακουμε αργοτερα...μετα το τυπικο τελος, ετσι για τις ακαδημαικες μας γνωσεις.θυμιζει την περιπτωση οπου αφου ξεκωλιαστηκαμε στα δανεια,τωρα τελευταια αρχιζει και ακουγεται πως η δοση του δανειου δε πρεπει να ξεπερνα(δεν επρεπε να ξεπερνουσε καλυτερα) το 30% του εισοδηματος μας :grin: (γνωστα εδω και δεκαετιες,αλλα θαμμενα)

σε ενα βιβλιο του ο κοστολανι ελεγε πως οταν προσλαμβανει καποιον,το πρωτο και κυριοτερο που εξεταζει ειναι η ακεραιοτητα του χαρακτηρα του. κατεληγε με το εξης " ποτε δε βαζω να φυλαει το πορτοφολι μου καποιος πανεξυπνος απατεωνας,προτιμω εναν μετρια εξυπνο αλλα με ακεραιη προσωπικοτητα"

ciao για σημερα μαγκιτες, και...να τον βρεχουμε οσο μας σηκωνεται:thumbsup:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.769
Πόντοι
6.255
Cohn-Bendit: ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Γνωστό- γνωστότατο  αυτό -  και σωστό
απλά ας  γνωρίζουμε    ότι  Cohn-Bendit:  είναι (γερμανο)εβραίος  και από τους δύο  γονεις οπως λένε και τα επωνυμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δυστυχώς πλησιάζουμε στο τέλος....

Tέλος (οριστικό;) και επίσημα στον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη - Στρατηγική ήττα της Ελλάδας    Εκτύπωση    E-mail     
09-06-2010 16:46:34

Την αναβολή - πρακτικά ματαίωση - της κατασκευής και την παύση της χρηματοδότησης του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης αποφάσισε η Ρωσία αποδίδοντας κατά κύριο λόγο την απόφασή της "λόγω της αναποφασιστικότητας της βουλγαρικής κυβέρνησης για το έργο" και κατά δεύτερον στην "Μη πίεση από ελληνικής πλευράς προς την Βουλγαρία".
Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, επικαλούμενο το RIA Novosti, ο Ρώσος υπουργός ενέργειας Sergei Shmatko δήλωσε: “Σήμερα πρέπει να δηλώσουμε πως το έργο Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη έχει πρακτικά αναβληθεί. Δεν λέω πως θα το σταματήσουμε, αλλά θα το αναβάλουμε μέχρι να καταλάβουμε τη θέση της Βουλγαρίας και θα σταματήσουμε τη χρηματοδότησή του.”
Ο S.Shmatko πριν δύο μέρες ματαίωσε το ραντεβού του με την Ελληνίδα υπουγό Τ.Μπιρμπίλη που είναι αρμόδια για το έργο και εγκάλεσε την Βουλγαρία γιατί προβάλλει ανύπαρκτα κωλύματα όπως η “οικολογική αποτελεσματικότητα” του αγωγού και τις ανησυχίες της για το "σχεδιαζόμενο σύστημα διανομής μεριδίων".
Το τέλος του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης πλήττει καίρια τα ελληνικά γεωστρατηγικά συμφέροντα και μάλιστα εις διπλούν: Τον χάνει η Ελλάδα και τον κερδίζει η Τουρκία με τον Σαμψούντα-Τσεϊχάν. Οι δε ΗΠΑ που πολέμησαν τον αγωγό, πρέπει να αισθάνονται και αυτές ηττημένες αφού μπορεί να μην εγκαταστάθηκε στις Βουλγαρία και Ελλάδα, αλλά θα εγκατασταθεί σε έναν πολύ πιο ανεξάρτητο παίκτη όπως είναι η Τουρκία...
Σε οποιαδήποτε περίπτωση οι ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης είναι μεγάλες, αφού δεν πίεσε την βουλγαρική κυβέρνηση του Μπορίσοφ με τον τρόπο που είχαν υποδείξει οι Ρώσοι, ενώ και η δική της θέση, βάσει των όσων είχε πει προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετική.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

α ρε μαλάκα ΓΑΠ πουλημένο τομάρι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom