ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μη χείρον βέλτιστον.
αλλά τελικά χείριστον.
σε θελω βασικο σχολιαστη στα μουντιαλικα. δε θα γραφεις σε αλλες μαλακιες θρεντ.
μη χείρον βέλτιστον.
αλλά τελικά χείριστον.
ασε τα πρωκτίκα και ετοίμασου για τσίπουρα το ΣΚ
ετοιμαζω κάθοδο...![]()
δεν είπα αυτό.. αυτό που λέω είναι ότι οι δικονομικές διαδικασίες είναι πολύπλοκες και χρονοβόρες και μπορούν να γίνουν περισσότερο χρονοβόρες με τον κατάλληλο χειρισμό τους από έναν καλό δικηγόρο ή με κατάλληλο "χειρισμό" των αρμοδίων για την εκτέλεση υπαλλήλων του γαμημένου κράτους..
για παράδειγμα το χρέος στην εφορία του "εθνικού" μας τραγουδιστή Βοσκόπουλου...
χρονολογείται από το 1992-1993 (αν θυμάμαι καλά) και η υπόθεση τελεσιδίκησε τον Μάιο 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ξέρεις γιατί? για δύο λόγους
(1) ο δικηγόρος του Βοσκόπουλου είναι γατόνι
(2) η Γκερέκου έβαζε το δαχτυλάκι της σαν βουλευτής (και μην μου πείς ότι δεν το έκανε), ώστε να αναβάλλονται συνεχώς οι δίκες στα διοικητικά δικαστήρια...
κάποια στιγμή για όλα υπάρχει ένα τέλος όμως.. το πρόβλημα είναι ότι όταν έρθει δεν υπάρχει τίποτε για να εισπραχθεί...
γάματα.οχι δουλέυει και στα "νεκρά"
γιες μάστερ.σε θελω βασικο σχολιαστη στα μουντιαλικα. δε θα γραφεις σε αλλες μαλακιες θρεντ.
Αυτοί που ήρθαν στην Ελλάδα ξυπόλητοι, μέ τριμμένα παντελόνια και ζιβάγκο και βρέθηκαν μέ βίλες!
Θέλεις υπεύθυνους????????????
Βάλε στην λίστα άπο τό 80 και μετά καί τους έχεις.
τσίμπα ένα αρχίδι τώρα γιατί μου τα έχεις πρηξει με τις ίδιες και ίδιες μαλακίες.. βρισιές,φωνές και βλακείες.. επιχείρημα κανένα...
τυπικός βλαχοελληνας όσο και αν θες να το αρνείσαι.. γαμώ την ράτσα σου..
Αχχαχχαχααχαχαχαχααχ, ποιός ομιλεί......
Ο Δρ. Ψεύτης......
έχει γέλιο να διαβάζεις κωλομπαράδες να μιλούν για ανδρισμό.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μικρο μου "πονυ".....Αχχαχχαχααχαχαχαχααχ, ποιός ομιλεί......
Ο Δρ. Ψεύτης......
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οριστε και το πρωτο μελος που θεωρει πως ο ΠαΠιος ειναι νομικος!κάνει και μαθήματα νομικής στον πορνόπαπο....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχα
μικρο μου "πονυ".....
αχαχαχαχα
ΣΑΥΡΟΥΚΟ WE LOVE YOU ANYWAYΒεβαίως, βεβαίως ξέρουμε ποίοι τρώνε σανό.
Μεμάκο με το μαλακό γιατί θα το κόψεις το καπίστρι.
μεμάκο υπάρχουν ντοκουμέντα γι αυτό. ;)αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οριστε και το πρωτο μελος που θεωρει πως ο ΠαΠιος ειναι νομικος!
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα
3 εβραιοι= 1 τραπεζα......3 ιταλοι = 1 μαφια......3 ελληνες = 3 αρχηγοιπολιτικη ανοιξη,κ.ε.π,λα.ο.ς,και της ντοριτας ηδη στα σκαρια..
γαμα τα..
δεν ειναι θεμα πολιτικης θεσης,αλλα ρατσας..5 μαλακες ελληνες,6 υποψηφιοι προεδροι..
Βεβαίως, βεβαίως ξέρουμε ποίοι τρώνε σανό.
Μεμάκο με το μαλακό γιατί θα το κόψεις το καπίστρι.
ρε μαλακισμένα το μυαλό σας δουλεύει μόνο ΟΝ-ΟΦ?
το ότι κάποιος θέλει να φύγει η λέρα 5 χρόνων σημαίνει απαραίτητα ότι υποστηρίζει τον διάδοχο;
ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.
Ζητώ οι φοίνικες δεν θα πούμε αλλά η γενιά του πολυτεχνείου(οι πολιτικοί),μέγιστη ξεφτίλες!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΑΣ (Τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ)
ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ....