rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι το βασανίζεις και κωλοτουμπάρεις
Ενδιαφέρθηκε ποτέ η ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΟΠΑΡΕΑ (σου) να εξάγει αυτό το προϊον;;;
Η τιμή του Ισπανικού δεν είναι φθηνή αντίθετα μαλιστα.
Το ξέρεις ότι τώρα Έχει γίνει το Αφεντικό η Ισπανία ενώ πριν ήταν ή Ιταλία;;
Βέβαια όποιος ενδιαφέρεται να τσεπώσει μόνο μίζες τα υπόλοιπα μένουν ΠΙΣΩ
PS: Εγώ στην Παττάγια θα περιχύσω ότι βρω μπροστά μου..χεχεχε
εσύ πρόσεξε μην περιχύσεις το πληκτρολόγιο![]()
εσυ εκανες την εισαγωγη χαρτιου μωρη κουφαλα???![]()
![]()
Μου χαλάς τη φάμπρικα κι έχω ακουμπήσει ένα σκασμό "τυχερά"..
Εεεεμμμμμ, δεν το είπα εγώ. Για όλα φταίει το κράτος.
Που έχει σπαταλήσει άπειρα ποσά για να στείλει συνεταιρισμούς, δημάρχους, νομάρχες, συμβούλους, επιχειρηματίες και "επιχειρηματίες" σε κλαδικές εκθέσεις.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για εσένα.
Πάρει το τενεκεδάκι σου και άρχισε εξαγωγές λαδιού στην Ταϋλάνδη. Τι περιμένεις;;;
Έτσι δεν έκαναν πάντα οι Έλληνες; (πράγμα που τους διαχωρίζει από τους Ελληνάρες).
Και που είσαι, πάρε εσύ τον πρώτο τενεκέ και είμαι σίγουρος ότι ο ΟΠΕ () κάτι θα κάνει.
Άντε να σου βάλω άλλο ένα ΚΟΥΙΖ...
Σαβράκο![]()
στα κρητικά θερμοκήπια
ξέρεις τι λιπάσματα μπαίνουν και από που προέρχονται...
...χεχεχεχε
εσυ εκανες την εισαγωγη χαρτιου μωρη κουφαλα???
http://[URL unfurl="true"]www.frontpages.gr/data/20100609/IEleutheros-4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τόσα κυβικά ποτάσα σμπρώξαμε για να ξεράνουμε τόσα δέντρα στον Αμαζόνιο,δε σου έκανε εντύπωση?
Τόσο χαρτί που ζήτησαν από Χολαργό που θα το βρίσκαμε??
εσυ εκανες την εισαγωγη χαρτιου μωρη κουφαλα???
http://[URL unfurl="true"]www.frontpages.gr/data/20100609/IEleutheros-4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τετοιες μαλακιες κανουν οι κολοφυλλαδες,και μετα δεν χορταινουν να μας γαμανε τα κορακια των χρηματιστηριων.
αμα ειχε αρχιδια το κρατος και η κυβερνηση επρεπενα την κλεισει την κολοφυλλαδα σημερα κιολας,και να ριξει και ενα τρελο προστιμο στο καριολη που την εχει,για ψευδεις ειδησεις.
Ενώ ας πούμε άμα γυρίσουμε στην δραχμή οι δύο αυτές κατηγορίες θα εξαιρεθούν. Αυτοί δεν θα πάθουν τίποτε.
Οι συνταξιούχοι θα παίρνουν συντάξεις σε δολλάρια και οι ψιλικατζήδες θα πουλάνε τσίχλες μόνο με Ελβετικά Φράγκα.
Α ρε ξύλο............
Τουρκικά.
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα πουστράκι να δω τους έλληνες να πληρώνουν στο περίπτερο ένα πεντακοσάρικο τις τσίχλες και ενάμισυ χιλιάρικο το πακέτο τσιγάρα ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....
δεν τρώω τριντέντ.Καλά ρε που ζεις η Trident κανει 2 euro το ΠΑΚΕΤΟ στο περίπτερο δλδ 682 δρχ.
Στην Tαυλάνδη κάνει 120δρχ η Trident
Στην Kύπρο πόσο κάνει η Trident;;![]()
τι κάνεις φιλαράκο?δεν τρώω τριντέντ.
καλύτερα να μασάς , παρά να μιλάς!...δεν τρώω τριντέντ.
δεν τρώω τριντέντ.
τι κάνεις φιλαράκο?
καλώς ήρθες!
θα χρεωκοπήσουμε τελικά ή........?![]()
![]()