Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι πλέον άχρηστοι (και δεξιοί, πράγμα συνώνυμο) λοιπόν των Ηλεκτρολόγων πήγαιναν στον Ψωϊνό για να κάνουν μία εύκολη διπωματική εργασία και να πάρουν πτυχίο. Δεν είχε άλλωστε και ιδιαίτερες απαιτήσεις η Έδρα από τους Ηλεκτρολόγους.

ενώ οι χρήσιμοι αριστεροί πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι και αρχιτέκτονες  έκαναν συνήθως διπλωματικές και διδακτορικά στον Λιάνη και στην Ηλιοπούλου (Λιάνης εξάδελφος του γνωστού Λιάνη και μετάπειτα πρέσβης εκ προσωπικοτήτων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στην Ιαπωνία, Ηλιοπούλου γκόμενα του Λιάνη και εκλεγείσα δια της μεθόδου των ανοικτών σκελών)... .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
και με την ευκαιρία.. τα ψεύτικα (κατ εσέ) προσόντα μου δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίζω τα προς το ζείν (και μάλιστα το ευ ζήν) της οικογενείας μου να πληρώνω τακτικά και αδειαλείπτως τις υποχρεώσεις μου προς το κράτος να δημιουργώ ένα απόθεμα και μία σχετική περιουσία για εξασφάλιση των παιδιών μου αλλά και του εαυτού μου χωρίς να επιβαρύνω κανέναν συγγενή ή πολύ περισσότερο άλλον πολίτη (δηλαδή για να στο κάνω απλά να το καταλάβεις δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος) και το κυριώτερο χωρίς να έχω δεχθεί χορηγίες, δώρα, προίκες  και γονικές παροχές από κανέναν... αυτό μου αρκεί...

Αποφάσισε: με ΕΙ ή Η;;;;;;;

Δεν λεώ.
Και για να σε στραπονιάζουνε έχεις να πληρώνεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και με την ευκαιρία.. τα ψεύτικα (κατ εσέ) προσόντα μου δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίζω τα προς το ζείν (και μάλιστα το ευ ζήν) της οικογενείας μου να πληρώνω τακτικά και αδειαλείπτως τις υποχρεώσεις μου προς το κράτος να δημιουργώ ένα απόθεμα και μία σχετική περιουσία για εξασφάλιση των παιδιών μου αλλά και του εαυτού μου χωρίς να επιβαρύνω κανέναν συγγενή ή πολύ περισσότερο άλλον πολίτη (δηλαδή για να στο κάνω απλά να το καταλάβεις δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος) και το κυριώτερο χωρίς να έχω δεχθεί χορηγίες, δώρα, προίκες  και γονικές παροχές από κανέναν... αυτό μου αρκεί...

μπορείς να πείς το ίδιο για τον εαυτό σου σαυρα μου???

κλαψ λυγμ.
καίλας ιζ μπακ....
είμαι τίμιος αν και ψεύτης.

ααααααααααααααααχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααα

Υ.Γ.
σάβρα σαν τους μαλάκες που δίνουν 20 σελίδες βιογραφικό και βάζουν και συστατικές από καθηγητές που ήξεραν τ ονομά τους ή είχαν συγγένεια...
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ενώ οι χρήσιμοι αριστεροί πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι και αρχιτέκτονες  έκαναν συνήθως διπλωματικές και διδακτορικά στον Λιάνη και στην Ηλιοπούλου (Λιάνης εξάδελφος του γνωστού Λιάνη και μετάπειτα πρέσβης εκ προσωπικοτήτων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στην Ιαπωνία, Ηλιοπούλου γκόμενα του Λιάνη και εκλεγείσα δια της μεθόδου των ανοικτών σκελών)... .

Ποιός ρε ΗΛΙΘΙΕ πήγαινε στον Λιάνη για διδακτορικό;;;;;;;

Που όλοι αγωνιούσαν να περάσουν την Στατική και πολύ περισσότερο την Δυναμική;;;;

Υπήρχαν περισσότερο δύσκολα μαθήματα από αυτά;;;;;

Και ο Λιάνης είχε και μία καριέρα στο Purdue. Και η Ηλιοπούλου στο Βερολίνο.

Ο Ψωϊνός ρε ΒΛΑΚΑ που είχε;;;;;

Εεεεεεεε, που είχε;;;;;;;

Απάντησε ηλίθιο σκουπίδι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ποιός ρε ΗΛΙΘΙΕ πήγαινε στον Λιάνη για διδακτορικό;;;;;;;

Που όλοι αγωνιούσαν να περάσουν την Στατική και πολύ περισσότερο την Δυναμική;;;;

Υπήρχαν περισσότερο δύσκολα μαθήματα από αυτά;;;;;

Και ο Λιάνης είχε και μία καριέρα στο Purdue. Και η Ηλιοπούλου στο Βερολίνο.

Ο Ψωϊνός ρε ΒΛΑΚΑ που είχε;;;;;

Εεεεεεεε, που είχε;;;;;;;

Απάντησε ηλίθιο σκουπίδι.

μπα θίξαμε τα κομματόσκυλα?

Επισκέπτης
Νομιζω οτι οι δυο-τρεις τελευταιες σελιδες αξιζουν μια θεση στις μεγαλες στιγμες του μπου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Νομιζω οτι οι δυο-τρεις τελευταιες σελιδες αξιζουν μια θεση στις μεγαλες στιγμες του μπου...

οντως .. και όλα ξεκινήσανε από μία απλή απάντηση σε μία ερώτηση του περσόνα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ειδες καμμια φορα ρε παιδι μου?

Οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος.

όχι μόνο ο χρόνος.. αλλά και η βλακεία των ανθ΄ρωπων σε συνδυασμό με την κακία που διακρίνει ορισμένους...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ..!
"Έφυγε" η "alintissa" και πέφτει ξεκατίνιασμα.  :S  :headbang:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
χτες ο αξελ βεμπερ (προεδρος της μπουντεσμανκ)  και κατα 99% αντικαταστατης του τρισε,  εκανε παλι δηλωσεις και ειπε οτι οι χωρες που δε διορθωνονται με τιποτα δημοσιονομικα πρεπει να οδηγουνται σε ελεγχομενη χρεωκοπια!  ακομα οτι η ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα που αυτος θα αναλαβει :idiot:  θα πρεπει να παψει να δεχετε τα ομολογα αυτων των χωρων ως εγγυηση  για να δανειζει τις τραπεζες της χωρας τους!    ξερει κανεις ποτε αντικαθιστατε ο τρισε (που τον βριζαμε τον βριζαμε αγγελος μοιαζει μπροστα  σ αυτον εδω) και ακομα τι ειναι ακριβως η ελεγχομενη χρεωκοπια που εννοει???

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

μπορείς να πείς το ίδιο για τον εαυτό σου σαυρα μου???

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
χτες ο αξελ βεμπερ (προεδρος της μπουντεσμανκ)  και κατα 99% αντικαταστατης του τρισε,  εκανε παλι δηλωσεις και ειπε οτι οι χωρες που δε διορθωνονται με τιποτα δημοσιονομικα πρεπει να οδηγουνται σε ελεγχομενη χρεωκοπια!  ακομα οτι η ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα που αυτος θα αναλαβει :idiot:  θα πρεπει να παψει να δεχετε τα ομολογα αυτων των χωρων ως εγγυηση  για να δανειζει τις τραπεζες της χωρας τους!    ξερει κανεις ποτε αντικαθιστατε ο τρισε (που τον βριζαμε τον βριζαμε αγγελος μοιαζει μπροστα  σ αυτον εδω) και ακομα τι ειναι ακριβως η ελεγχομενη χρεωκοπια που εννοει???

η θητεία του Τρισέ λήγει το 2012...

ελεγχόμενη χρεωκοπία... δεν ξέρω τι μπορεί να εννοεί το βρωμερό και τρισάθλιο μυαλό του τύπου αλλά πιστέω ότι θα πρέπει να βάλουμε πιό πολύ βαζελίνη...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
η θητεία του Τρισέ λήγει το 2012...

ελεγχόμενη χρεωκοπία... δεν ξέρω τι μπορεί να εννοεί το βρωμερό και τρισάθλιο μυαλό του τύπου αλλά πιστέω ότι θα πρέπει να βάλουμε πιό πολύ βαζελίνη...

Δεν είναι μακριά ο καιρός που τα άλλα "παιδάκια" θα σταματήσουν να μας "παίζουνε".

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν είναι μακριά ο καιρός που τα άλλα "παιδάκια" θα σταματήσουν να μας "παίζουνε".

σίγουρα.. αν δεν συμμορφωθούμε να ακολουθήσουμε τους κανόνες του παιχνιδιού.. .μας βλέπω στην γωνία στο ένα πόδι... και θα έχουν και δίκιο.. διότι θα πούν "κερατάδες από το 1980 και μετά πήρατε ένα σκασμό λεφτά για να γίνετε άνθρωποι και σείς τα φάγατε σε μίζες, μερτσεντέ, επιδοτήσεις και λελούδια στις τραγουδιάρες, αντε τώρα στην γωνιά σας και ξεβρακωθήτε να δούμε τι θα μας δώκετε πίσω"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom