Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τα νουμερα που παρέθεσα αφορούν αποτελέσματα "ελληνικών" παραρτημάτων των φαρμακευτικών εταιριων που δρουν στην ελλάδα, οι οποιες και αγοράζουν τα φάρμακα απο την μαμα εταιρια...
εσυ τα ποσοστά που αναφέρεις αντιστοιχουν στα περιθώρια κερδους της μαμάς εταιρίας που είναι στο εξωτερικό και πουλά στην ελλήνική..
έτσι χύστη μου. μάθε τους μπαλλίτσα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.123
Πόντοι
42.697
τα νουμερα που παρέθεσα αφορούν αποτελέσματα "ελληνικών" παραρτημάτων των φαρμακευτικών εταιριων που δρουν στην ελλάδα, οι οποιες και αγοράζουν τα φάρμακα απο την μαμα εταιρια...
εσυ τα ποσοστά που αναφέρεις αντιστοιχουν στα περιθώρια κερδους της μαμάς εταιρίας που είναι στο εξωτερικό και πουλά στην ελλήνική..
α, και πάντα μιλάμε για τα management gross profit, οχι αυτά που προκύπτουν απο την δημοσιευμένη κατάσταση αποτελεσματων χρήσης... ;)
γιατί παιζουν και τα transfer prices.... :sunglasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το πήρες το πτυχίο όπως η Κόρη του μαντέλη;

Υ.Γ.1
10 χρόνια σπούδαζες ή έκανες 2 μαθήματα τελειοφοιτος και το παίζεις ηλεκτρολόγος;
Υ.Γ.2
το Μαθηματικό είναι Πανεπιστήμιο, οι Ηλεκτρολόγοι Πολυτεχνείο μπορείς να μας εξηγήσεις την κλωνοποίηση; κάτι σαν τους κλώνους στο μπουρδέλα ένα πράμα;

κανονικότατα πτυχία .. πρώτο Φυσικομαθηματικής Σχολής ΑΠΘ 1974-1978 με βαθμό 7.1 και μετά Πολυτεχνικής Σχολής 1980-1988 με βαθμό 7.4 (όχι πολύ σπουδαίοι βαθμοί αλλά τόσο φτάνει το μυαλό μου).. δεν έχω πτυχίο από Εγγλέζικο ΤΕΙ μάτια μου (τριετους φοίτησης), ούτε κολλέγια... ούτε είχε Μαντέληδες η εποχή μου...  υπήρχε Κ.Λάκκης, Γ.Γεωργανόπουλος, Δ. Στεφανίδης, Η.Αναστασιάδης και άλλοι πραγματικοί ακαδημαικοι δάσκαλοι...

α ναι να μην ξεχάσω .. και Διδακτορικό από την Εδρα Βιομηχανικής Σχεδίασης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ έτη 1985-1991...
θέμα διατριβής.. "Μεθοδολογία Εντοπισμού Σημείων προς Βελτίωση στην Διαδικασία Ελέγχου Παραγωγής"

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
κανονικότατα πτυχία .. πρώτο Φυσικομαθηματικής Σχολής ΑΠΘ 1974-1978 με βαθμό 7.1 και μετά Πολυτεχνικής Σχολής 1980-1988 με βαθμό 7.4 (όχι πολύ σπουδαίοι βαθμοί αλλά τόσο φτάνει το μυαλό μου).. δεν έχω πτυχίο από Εγγλέζικο ΤΕΙ μάτια μου (τριετους φοίτησης), ούτε κολλέγια... ούτε είχε Μαντέληδες η εποχή μου...  υπήρχε Κ.Λάκκης, Γ.Γεωργανόπουλος, Δ. Στεφανίδης, Η.Αναστασιάδης και άλλοι πραγματικοί ακαδημαικοι δάσκαλοι...

α ναι να μην ξεχάσω .. και Διδακτορικό από την Εδρα Βιομηχανικής Σχεδίασης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ έτη 1985-1991...
θέμα διατριβής.. "Μεθοδολογία Εντοπισμού Σημείων προς Βελτίωση στην Διαδικασία Ελέγχου Παραγωγής"

Ιδια περιοδο ημουν και εγω στο Πολυτεχνειο...μπορει να ειχαμε πηδηξει και καμιά κοινη γκομενιστα.. :2funny: μπελ αιρ και μπεις μομπιλ πηγαινες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Υ.Γ.1
10 χρόνια σπούδαζες ή έκανες 2 μαθήματα τελειοφοιτος και το παίζεις ηλεκτρολόγος;

αααα ναι βέβαια.. οποιος λέει ότι είναι μηχανικός το αποδεικνύει με το αν είναι γραμμένος στο Τεχνικό Επιμελητήριο...

εγώ είμαι "περήφανο" (ένας ακόμη νταβατζής που μου τα πέρνει) μέλος του.. εσύ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ιδια περιοδο ημουν και εγω στο Πολυτεχνειο...μπορει να ειχαμε πηδηξει και καμιά κοινη γκομενιστα.. :2funny: μελ αιρ και μπεις μομπιλ πηγαινες?

Θεσσαλονίκη ήσουν ρε μεγάλε?

δύσκολο γιατί εγώ ήμουν πολύ μεγαλύτερος και δούλευα κιόλας...
η φουρνιά μου πήγαινε σε ταβέρνες.. "Παύλο" στην Α.Τούμπα, "Φαλάκρα" πίσω από την πάλαι ποτέ Βιομηχανική, "Ανάπηρο" στην Πρίγκηπος Νικολάου...
ωραία χρόνια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

εμείς δεν έχομεν πτυχία σαν και σας κύριος. είμεθα αγράμματοι.

Υ.Γ. 1
ρε γι αυτό το χεις κάψει τελείως;
Υ.Γ. 2
απορία
ποιός σε τάιζε να συντηρείς το αυτοφερομενο κήτος τόσα χρόνια μέχρι να πάρεις με ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εμείς δεν έχομεν πτυχία σαν και σας κύριος. είμεθα αγράμματοι.

δεν χρειάζεται να το λές .. φαίνεται...

Υ.Γ. 2
απορία
ποιός σε τάιζε να συντηρείς το αυτοφερομενο κήτος τόσα χρόνια μέχρι να πάρεις με ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά;

η τιμία εργασία μου... όπως συνεχίζει να με ταίζει.. δεν με τάιζε ο μπαμπάκας μου ούτε ο πεθερός μου, οπως μερικούς μερικούς...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν χρειάζεται να το λές .. φαίνεται...

η τιμία εργασία μου... όπως συνεχίζει να με ταίζει.. δεν με τάιζε ο μπαμπάκας μου ούτε ο πεθερός μου, οπως μερικούς μερικούς...

εχουμε και σογαμπρους εδω?  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Stories