Επισκέπτης
Μην με ταμπελιάσεις,αριστετά να'ναι(ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ) κ άγιος ο θέος(αν και είμαστε 40% άθεοι εμείς εκεί μέσα)!!!Αιθεροβατεις επικυνδυνα
Προσεχε μην τρακαρεις με κανα συννεφο,παλιοκου-μουνακι!!!!!!
Μην με ταμπελιάσεις,αριστετά να'ναι(ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ) κ άγιος ο θέος(αν και είμαστε 40% άθεοι εμείς εκεί μέσα)!!!Αιθεροβατεις επικυνδυνα
Προσεχε μην τρακαρεις με κανα συννεφο,παλιοκου-μουνακι!!!!!!
Μην με ταμπελιάσεις,αριστετά να'ναι(ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ) κ άγιος ο θέος(αν και είμαστε 40% άθεοι εμείς εκεί μέσα)!!!
Τον Ακούλη Σπτιλιωτόπουλο λες;;;ρε μαγκες εκεινον που ηταν υπουργος του καραμανλη και ειναι κλαι γαμπρος του εβερτ,πως τον λενε?
μεγαλο λαμογιο και εκεινος.
ρε μαγκες εκεινον που ηταν υπουργος του καραμανλη και ειναι κλαι γαμπρος του εβερτ,πως τον λενε?
μεγαλο λαμογιο και εκεινος.
οχι ρε μαλακα.Τον Ακούλη Σπτιλιωτόπουλο λες;;;
Ρε άστα αυτά,πιστεύω πράσινη την έριξες την ψήφο κ τώρα θολώνεις τα νερά για να την σκαπουλάρεις!!!Κοιτα διπλα σου
Κοιτα την τσεπη σου
και διαλεξε στρατοπεδο
αλλιως περνα μια στρωση καροτοζουμο το λαιμακι,να μην "χαλαμε"
και το τροχισμα.Δεν θα ειμαστε πανω απο τα λαδακονα ολη ωρα
Θα εχουμε και δουλειες....
οχι ρε μαλακα.
πετρο δουκα τον λενε.
μεγαλο λαμογιο ο τυπος.
σε αυτα τα μεγαλα εθνικα θεματα δεν υπαρχει λογος διαφωνιων και φαγωμαρας φιλοι μου.Γιατι να ταυτιζομαστε με καποιο κόμα?
οσοι ειναι φιλοι της ΝΔ τα ριχνουν στο Πασοκ και οι πασοκοι στα λαθη της ΝΔ. Καποιοι αλλοι λενε οτι φταιει και το κκε τελος παντων.
Το θεμα ειναι ο κοσμος να ειναι ενωμενος για την οικονομικη κριση που ακομα δεν εχει ερθει στη χωρα μας πραγματικα.Το κυριο κυμα θα ερθει απο το Σεπτεμβριο και Οκτωβριο.Μας περιμενει μαυρος χειμωνας συμφωνα με ολς τις ενδειξεις.
αυστηρη κριτικη σε πολιτικους δημαρχους νομαρχες και οσους εχουν δημοσια οφικια !!
΄Η ελπιδα μας τελειωσε,αυτοι που μας την πουλαγανε,την νοθευανε
"Λεπιδι" σε ολους
Μονο ετσι μπορει να βγει κατι καλο
Ρε άσε λίγη εκτόνωση εδώ μέσα,τίποτα δεν θα γίνει είναι δεδομένο!!!΄
Πρακτικά πως το σκέπτεσαι ή το φαντάζεσαι να γίνει ;
Ρε άστα αυτά,εγώ πιστεύω πράσινη την έριξες την ψήφο κ τώρα θολώνεις τα νερά για να την σκαπουλάρεις!!!
Αμ δεεεεε!!!
Εγώ πάντως λέω να ταχθώ με τους αντάρτες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι εκτός βουλής για καλό κ για κακό!!!
΄
Πρακτικά πως το σκέπτεσαι ή το φαντάζεσαι να γίνει ;
Στην καλύτερη μη αυτοδύναμη κυβέρνηση από όσους ψηφοφόρους επιζήσουν!!!
Το τυχαιο γεγονος,φιλε μου
Το τυχαιο γεγονος,εκεινο που δεν εχουν προβλεψει
Και δεν θα ειναι σε καποια πορεια διαμαρτυριας για τα μετρα...
Μπορει να ειναι οτιδηποτε
Συμφωνώ μαζί σου για το βάρος του τυχαίου . Πιστεύεις ότι η έκκρηξη θα μπορέσει να ανατρέψει το πολιτικό σύστημα ; Και τι θα γίνει μετά ;
Δίνω και εγώ μια απάντηση : Η ανατροπή του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης δεν θέλει πάρα πολλά , κατά τη γνώμη μου , αλλά θέλει κάποια ουσιώδη . Άν εμφανιζόντουσαν κάποιες ριζοσπαστικές αλλά ρεαλιστικές προτάσεις από ανθρώπους που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν κάποια εμπιστοσύνη , ίσως το σκηνικό να έπαιρνε φωτιά ...
Άρα , ποιές μπορεί να είναι αυτές οι προτάσεις και αυτοί οι άνθρωποι ; Το σίγουρο είναι ότι στα παρασκήνια της ιστορίας υπάρχουν διεργασίες . Τώρα τι θα βγεί , να δούμε ...
Papazol,κάθε μέρα εδώ μέσα προτάσεις καταθέτει!!!Δίνω και εγώ μια απάντηση : Η ανατροπή του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης δεν θέλει πάρα πολλά , κατά τη γνώμη μου , αλλά θέλει κάποια ουσιώδη . Άν εμφανιζόντουσαν κάποιες ριζοσπαστικές αλλά ρεαλιστικές προτάσεις από ανθρώπους που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν κάποια εμπιστοσύνη , ίσως το σκηνικό να έπαιρνε φωτιά ...
Άρα , ποιές μπορεί να είναι αυτές οι προτάσεις και αυτοί οι άνθρωποι ; Το σίγουρο είναι ότι στα παρασκήνια της ιστορίας υπάρχουν διεργασίες . Τώρα τι θα βγεί , να δούμε ...
Papazol,κάθε μέρα εδώ μέσα προτάσεις καταθέτει!!!
Papazol για πρωθυπουργός,στηρίξτε μεεεε!!!
Φίλε μου , πλάκα , πλάκα , αλλά ακόμη και μέσα από εδώ , θα μπορούσε να ξεκινήσει μια συνιστώσα αλλαγής . Ιδέες και αίσθηση χρέους προς τη χώρα , χρειάζεται . Βέβαια και τα δύο αυτά , που ειναι το παν , δεν είναι εύκολα . Αλλά ούτε αδύνατα πλέον ...