Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
 Αιθεροβατεις επικυνδυνα
 Προσεχε μην τρακαρεις με κανα συννεφο,παλιοκου-μουνακι!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην με ταμπελιάσεις,αριστετά να'ναι(ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ) κ άγιος ο θέος(αν και είμαστε 40% άθεοι εμείς εκεί μέσα)!!! :tooth: :headbang2:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε μαγκες εκεινον που ηταν υπουργος του καραμανλη και ειναι κλαι γαμπρος του εβερτ,πως τον λενε?

μεγαλο λαμογιο και εκεινος.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μην με ταμπελιάσεις,αριστετά να'ναι(ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ) κ άγιος ο θέος(αν και είμαστε 40% άθεοι εμείς εκεί μέσα)!!! :tooth: :headbang2:

Κοιτα διπλα σου
   Κοιτα την τσεπη σου
   και διαλεξε στρατοπεδο

αλλιως περνα μια στρωση καροτοζουμο το λαιμακι,να μην "χαλαμε"
   και το τροχισμα.Δεν θα ειμαστε πανω απο τα λαδακονα ολη ωρα
   Θα εχουμε και δουλειες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαγκες εκεινον που ηταν υπουργος του καραμανλη και ειναι κλαι γαμπρος του εβερτ,πως τον λενε?

μεγαλο λαμογιο και εκεινος.

Ο ΠετροΔουκας (και ουχι Πετρολουκας)
 Καλο μουνι και αυτο

Ειναι γραμμενος στην λιστα εδω και χρονια
 Η Ανατολικη Αττικη δεν ξεχνα,εννοια σου

Επισκέπτης
Κοιτα διπλα σου
Κοιτα την τσεπη σου
και διαλεξε στρατοπεδο

αλλιως περνα μια στρωση καροτοζουμο το λαιμακι,να μην "χαλαμε"
και το τροχισμα.Δεν θα ειμαστε πανω απο τα λαδακονα ολη ωρα
Θα εχουμε και δουλειες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε άστα αυτά,πιστεύω πράσινη την έριξες την ψήφο κ τώρα θολώνεις τα νερά για να την σκαπουλάρεις!!! :grin:

Αμ δεεεεε!!! :tooth: :headbang2:

:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Εγώ πάντως λέω να ταχθώ με τους αντάρτες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι εκτός βουλής για καλό κ για κακό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
σε αυτα τα μεγαλα εθνικα θεματα δεν υπαρχει λογος διαφωνιων και φαγωμαρας φιλοι μου.Γιατι να ταυτιζομαστε με καποιο κόμα?
οσοι ειναι φιλοι της ΝΔ τα ριχνουν στο Πασοκ και οι πασοκοι στα λαθη της ΝΔ. Καποιοι αλλοι λενε οτι φταιει και το κκε  :2funny: :2funny: τελος παντων.
Το θεμα ειναι ο κοσμος να ειναι ενωμενος για την οικονομικη κριση που ακομα δεν εχει ερθει στη χωρα μας πραγματικα.Το κυριο κυμα θα ερθει απο το Σεπτεμβριο και Οκτωβριο.Μας περιμενει μαυρος χειμωνας συμφωνα με ολς τις ενδειξεις.
αυστηρη κριτικη σε πολιτικους δημαρχους νομαρχες και οσους εχουν δημοσια οφικια !!      :rockon:       :rockon: :rockon:

Φτάνει η κριτική ;

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  Η ελπιδα μας τελειωσε,αυτοι που μας την πουλαγανε,την νοθευανε

"Λεπιδι" σε ολους

Μονο ετσι μπορει να βγει κατι καλο
΄

Πρακτικά πως το σκέπτεσαι ή το φαντάζεσαι να γίνει ;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε άστα αυτά,εγώ πιστεύω πράσινη την έριξες την ψήφο κ τώρα θολώνεις τα νερά για να την σκαπουλάρεις!!! :grin:

Αμ δεεεεε!!! :tooth: :headbang2:

:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Εγώ πάντως λέω να ταχθώ με τους αντάρτες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι εκτός βουλής για καλό κ για κακό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Παω για τουφες
 Ειμαι σε φαση που κανω "εκκαθαριση στα ψυγεια,να καθαρισουν οι
 παγοι-να κανω αποψυξη" (σικ τροπος του να πεις δεν εχω με τι να τα
 γεμισω) και μου εχει πεσει "βαρυ" το κοκκινιστο κριαρι με μακαρονια..

Ειναι και το κρασι,βλεπεις!!!
 Παω για τουφες...

Θα τα πουμε αργοτερουλια
 Ετοιμασε το καροτοζουμο!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
΄

Πρακτικά πως το σκέπτεσαι ή το φαντάζεσαι να γίνει ;

Το τυχαιο γεγονος,φιλε μου
  Το τυχαιο γεγονος,εκεινο που δεν εχουν προβλεψει
  Και δεν θα ειναι σε καποια πορεια διαμαρτυριας για τα μετρα...
  Μπορει να ειναι οτιδηποτε

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  Το τυχαιο γεγονος,φιλε μου
  Το τυχαιο γεγονος,εκεινο που δεν εχουν προβλεψει
  Και δεν θα ειναι σε καποια πορεια διαμαρτυριας για τα μετρα...
  Μπορει να ειναι οτιδηποτε

Συμφωνώ μαζί σου για το βάρος του τυχαίου . Πιστεύεις ότι η έκκρηξη θα μπορέσει να ανατρέψει το πολιτικό σύστημα ; Και τι θα γίνει μετά ;

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Συμφωνώ μαζί σου για το βάρος του τυχαίου . Πιστεύεις ότι η έκκρηξη θα μπορέσει να ανατρέψει το πολιτικό σύστημα ; Και τι θα γίνει μετά ;

Δίνω και εγώ μια απάντηση : Η ανατροπή του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης δεν θέλει πάρα πολλά , κατά τη γνώμη μου , αλλά θέλει κάποια ουσιώδη . Άν εμφανιζόντουσαν κάποιες ριζοσπαστικές αλλά ρεαλιστικές προτάσεις από ανθρώπους που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν κάποια εμπιστοσύνη , ίσως το σκηνικό να έπαιρνε φωτιά ...
Άρα , ποιές μπορεί να είναι αυτές οι προτάσεις και αυτοί οι άνθρωποι ; Το σίγουρο είναι ότι στα παρασκήνια της ιστορίας υπάρχουν διεργασίες . Τώρα τι θα βγεί , να δούμε ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δίνω και εγώ μια απάντηση : Η ανατροπή του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης δεν θέλει πάρα πολλά , κατά τη γνώμη μου , αλλά θέλει κάποια ουσιώδη . Άν εμφανιζόντουσαν κάποιες ριζοσπαστικές αλλά ρεαλιστικές προτάσεις από ανθρώπους που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν κάποια εμπιστοσύνη , ίσως το σκηνικό να έπαιρνε φωτιά ...
Άρα , ποιές μπορεί να είναι αυτές οι προτάσεις και αυτοί οι άνθρωποι ; Το σίγουρο είναι ότι στα παρασκήνια της ιστορίας υπάρχουν διεργασίες . Τώρα τι θα βγεί , να δούμε ...

Δεν πρέπει δηλαδή κανείς να νομίζει , ότι αυτά που δεν είναι φωναχτά , μέχρι στιγμής , δεν υπάρχουν κιόλας ...

Επισκέπτης
Papazol,κάθε μέρα εδώ μέσα προτάσεις καταθέτει!!! :grin: :rockon:

Papazol για πρωθυπουργός,στηρίξτε μεεεε!!! :booty: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Papazol,κάθε μέρα εδώ μέσα προτάσεις καταθέτει!!! :grin: :rockon:

Papazol για πρωθυπουργός,στηρίξτε μεεεε!!! :booty: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε μου , πλάκα , πλάκα , αλλά ακόμη και μέσα από εδώ , θα μπορούσε να ξεκινήσει μια συνιστώσα αλλαγής . Ιδέες και αίσθηση χρέους προς τη χώρα , χρειάζεται . Βέβαια και τα δύο αυτά , που ειναι το παν , δεν είναι εύκολα . Αλλά ούτε αδύνατα πλέον ... 

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Φίλε μου , πλάκα , πλάκα , αλλά ακόμη και μέσα από εδώ , θα μπορούσε να ξεκινήσει μια συνιστώσα αλλαγής . Ιδέες και αίσθηση χρέους προς τη χώρα , χρειάζεται . Βέβαια και τα δύο αυτά , που ειναι το παν , δεν είναι εύκολα . Αλλά ούτε αδύνατα πλέον ... 

Τι λέτε , δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε , για παράδειγμα , σε 10 βασικά πράγματα που κάνουν πέρα το καθεστώς της μεταπολίτευσης ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom