Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Μαγκες μιλαμε για τρελη αφραγια αυτες τις μερες. Στο μαγαζι που δουλευω ειμαι απληρωτος 2 μηνες. Ολη τη βδομαδα απο κηπευτικα εχουμε παρει 100 ευρω. Την εχουμε γαμισει λεμε.

ασχετο....μηπως θελει κανεις κουταβια boxer προς 250 ευρω εκαστο ?

μην αγχωνεσαι ρε εσυ εκει καλα εισαι....
εδω αλλοι αναγκαζονται να παιρνουν κατι φρεγατεες για γυναικες ωστε βα τη βγαλουν καθαροι..
είσαι έξυπνο παιδί.
Χ Α Λ Α Ρ Α.  ;) πιο Χ Α Λ Α Ρ Α δε γίνεται.  :dancing:

ελα ελα για πες ποιος μοντ ειμαι  :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπάι δε χουέι, μια που είπατε για την υπογραφή, μ'ακούτε είναι, όχι μα ούτε  :idiot:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Μαγκες μιλαμε για τρελη αφραγια αυτες τις μερες. Στο μαγαζι που δουλευω ειμαι απληρωτος 2 μηνες. Ολη τη βδομαδα απο κηπευτικα εχουμε παρει 100 ευρω. Την εχουμε γαμισει λεμε.

Αδερφέ, βάστα όσο μπορείς γιατί παντού (σχεδόν) "πίκρα" είναι.

Επισκέπτης
Αδερφέ, βάστα όσο μπορείς γιατί παντού (σχεδόν) "πίκρα" είναι.

Φιλαρακο εγω αντεχω σε οτιδηποτε συνθηκες και ενα πιατο φαι θα το εχω οτι κι αν γινει. Το θεμα ειναι οτι η τραπεζα που εχω ενα στεγαστικο (2 δοσεις πισω ειμαι) δεν μπορει να περιμενει και δεν δεχονται αντι για ευρω να τους δινω αυτα που εχω στα περιβολια και αυτα που φυονται στις χαραδρες.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Φιλαρακο εγω αντεχω σε οτιδηποτε συνθηκες και ενα πιατο φαι θα το εχω οτι κι αν γινει. Το θεμα ειναι οτι η τραπεζα που εχω ενα στεγαστικο (2 δοσεις πισω ειμαι) δεν μπορει να περιμενει και δεν δεχονται αντι για ευρω να τους δινω αυτα που εχω στα περιβολια και αυτα που φυονται στις χαραδρες.

αααμ εκει πονταρουν ολοι και δε φοβουνται κοινωνικες αναταραξεις....
αφου καταφερανε και χρεωσανε το μεσο ελληνα....μεχρι τον κωλο

Επισκέπτης
Aν ήσουνα επώνυμος να δεις τι καλά που θα ήτανε!!! :dancing:

Τωρά εσύ βέβαια την πήδηξες,άνετα μπαίνεις στο μπουντρούμ!!! :P

Υ.Γ.Εμείς τσίμα-τσίμα,δεν μένει φράγκο....

Υ.Γ.2 Μετά εξεταστική θα κάνω το γκαρσόνι ή σε κανένα νετ,αν βρω.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Το πρόβλημα σου είναι στην κατηγορία "γάμα τα" κι επειδή δεν έχει νόημα να σου γράφω κοινοτοπίες το γυρίζω (με την άδεια σου) λίγο στην πλάκα...

αυτα που φυονται στις χαραδρες.

:thumbsup:  :rockon: :rockon: :rockon:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Αθήνα είσαι?

Επισκέπτης
Στο "παιχνίδι" και δημοσιογράφοι με λογαριασμούς σε Ελβετία και Γερμανία !

Σταγόνα στον ωκεανό των μιζών που έχουν περάσει από τη Siemens σε Έλληνες πολιτικούς είναι η υπόθεση Μαντέλη, όπως γνωρίζουμε από τις καταθέσεις των στελεχών της γερμανικής εταιρείας στη γερμανική Δικαιοσύνη. “Κλειδιά” οι λογαριασμοί σε Ελβετία και Γερμανία, όπου βρίσκονται τα μεγάλα ονόματα...

Με ιδιόγραφο σημείωμα ο ίδιος ο Χριστοφοράκος έδινε εντολή για μίζα σε υπουργό να δοθεί 50% “των συμφωνηθέντων”. Το σημείωμα αφορά υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή και γράφτηκε το 2008.

Κλιμάκιο της Εξεταστικής Επιτροπής θα μεταβεί σε Γερμανία και Ελβετία την εβδομάδα που έρχεται, όπου έχουν ανοιχτεί οι λογαριασμοί μέσω των οποίων χρηματίζονταν Έλληνες πολιτικοί.

Κι άλλο εκατομμύριο για το ΠΑΣΟΚ

Από τις καταθέσεις Χριστοφοράκου στη Γερμανική Δικαιοσύνη προκύπτει και δεύτερο “πακέτο” προς το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2002 -2003, το οποίο δεν είχε εισπραχθεί γιατί είχαν αρχίσει να αποκαλύπτονται στοιχεία για τις μίζες.

Ο Χριστοφοράκος ενώπιον της εισαγγελίας του Μονάχου είχε ομολογήσει ότι στην Ελβετία – πέραν του 1 εκ. μάρκων που ομολόγησε ότι πήρε ο κ. Τσουκάτος για το ΠΑΣΟΚ – υπήρχαν και άλλα κονδύλια ύψους 400.000 ευρώ και 600.000 ευρώ σε λογαριασμούς για το ΠΑΣΟΚ. “Μέλη του ΠΑΣΟΚ μου ζήτησαν να μην μεταφερθούν τα χρήματα στην Ελλάδα αλλά να κατατεθούν στην Ελβετία. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ακριβώς. Πάντως εκείνη την εποχή ο κ. Τσουκάτος ήταν το αρμόδιο άτομο με το οποίο συνομιλούσα” είπε ο Χριστοφοράκος.

Στον "αγώνα" και δημοσιογράφοι

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη και δημοσιογράφους που έπαιρναν δώρα και χορηγίες από τη Siemens. Αναφορές έχουν γίνει και από τον ίδιο τον Μαντέλη, ο οποίος μίλησε για συγκεκριμένη στάση δημοσιογράφων που ευνοούσε τη Siemens σε διάφορες συμβάσεις.

Την ίδια στιγμή ο πολιτικός κόσμος "πατώνει" αντί να "ματώνει" , αφού με μεθόδους επικοινωνιακής τακτικής, Μαξίμου και Ρηγίλλης επιχειρούν να αντιστρέψουν το κύμα οργής στην κοινωνία.

Η επιστολή του Κώστα Σημίτη, δια της οποίας εκφράζει την οργή του για τις ενέργειες του Τάσου Μαντέλη, προδίδει πανικό και ανασφάλεια. Πανικό και ανασφάλεια προδίδει και η συστηματική άρνηση του Κώστα Καραμανλή να «μιλήσει» δημόσια.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Στο "παιχνίδι" και δημοσιογράφοι με λογαριασμούς σε Ελβετία και Γερμανία !

Σταγόνα στον ωκεανό των μιζών που έχουν περάσει από τη Siemens σε Έλληνες πολιτικούς είναι η υπόθεση Μαντέλη, όπως γνωρίζουμε από τις καταθέσεις των στελεχών της γερμανικής εταιρείας στη γερμανική Δικαιοσύνη. “Κλειδιά” οι λογαριασμοί σε Ελβετία και Γερμανία, όπου βρίσκονται τα μεγάλα ονόματα...

Με ιδιόγραφο σημείωμα ο ίδιος ο Χριστοφοράκος έδινε εντολή για μίζα σε υπουργό να δοθεί 50% “των συμφωνηθέντων”. Το σημείωμα αφορά υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή και γράφτηκε το 2008.

Κλιμάκιο της Εξεταστικής Επιτροπής θα μεταβεί σε Γερμανία και Ελβετία την εβδομάδα που έρχεται, όπου έχουν ανοιχτεί οι λογαριασμοί μέσω των οποίων χρηματίζονταν Έλληνες πολιτικοί.

Κι άλλο εκατομμύριο για το ΠΑΣΟΚ

Από τις καταθέσεις Χριστοφοράκου στη Γερμανική Δικαιοσύνη προκύπτει και δεύτερο “πακέτο” προς το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2002 -2003, το οποίο δεν είχε εισπραχθεί γιατί είχαν αρχίσει να αποκαλύπτονται στοιχεία για τις μίζες.

Ο Χριστοφοράκος ενώπιον της εισαγγελίας του Μονάχου είχε ομολογήσει ότι στην Ελβετία – πέραν του 1 εκ. μάρκων που ομολόγησε ότι πήρε ο κ. Τσουκάτος για το ΠΑΣΟΚ – υπήρχαν και άλλα κονδύλια ύψους 400.000 ευρώ και 600.000 ευρώ σε λογαριασμούς για το ΠΑΣΟΚ. “Μέλη του ΠΑΣΟΚ μου ζήτησαν να μην μεταφερθούν τα χρήματα στην Ελλάδα αλλά να κατατεθούν στην Ελβετία. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ακριβώς. Πάντως εκείνη την εποχή ο κ. Τσουκάτος ήταν το αρμόδιο άτομο με το οποίο συνομιλούσα” είπε ο Χριστοφοράκος.

Στον "αγώνα" και δημοσιογράφοι

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη και δημοσιογράφους που έπαιρναν δώρα και χορηγίες από τη Siemens. Αναφορές έχουν γίνει και από τον ίδιο τον Μαντέλη, ο οποίος μίλησε για συγκεκριμένη στάση δημοσιογράφων που ευνοούσε τη Siemens σε διάφορες συμβάσεις.

Την ίδια στιγμή ο πολιτικός κόσμος "πατώνει" αντί να "ματώνει" , αφού με μεθόδους επικοινωνιακής τακτικής, Μαξίμου και Ρηγίλλης επιχειρούν να αντιστρέψουν το κύμα οργής στην κοινωνία.

Η επιστολή του Κώστα Σημίτη, δια της οποίας εκφράζει την οργή του για τις ενέργειες του Τάσου Μαντέλη, προδίδει πανικό και ανασφάλεια. Πανικό και ανασφάλεια προδίδει και η συστηματική άρνηση του Κώστα Καραμανλή να «μιλήσει» δημόσια.

Ελα ρε Παπαζολη, ανακαλυψες την Αμερικη?

που να δεις αμα ανοιξοινε και οι λογαριασμοι του ΚΚΕ τι εχει να γινει....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω αμα πεσω κατω απο τα 6 πιατα φαι την ημερα θα βγω εξω να σκοτωνω

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Αντέ γεια ρε γατούλη,που θα μου πεις κ για το ΚΚΕ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Το ΚΚΕ έχει OFFSHORE παρακαλώ όχι πράσινα άλογα, σαν τον σέξυ Άκη το ραμολιμέντο
που πριν λίγες μέρες τον κράξανε στον Παπαγιάνη (Αποκαλυπτικό δελτίο) οτι το
'παλατάκι' που έχει στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου το αγόρασε μέσω μιας OFFSHORE
και με έναν 'δικό του' 'front man' με μόλις 18 εκατομμυριάκια ευρώ......χαχαχαχα
για να έχει την 30+ χρόνια νεώτερη καβλοβλαχάρα του αρχόντισσα......χαχαχαχα

Και μια κι είπαμε για ΚΚΕ ας πούμε μερικές μαγικές λεξούλες: ΟΤΕ - SIEMENS - ΓΕΡΜΑΝΟΣ ......χαχαχαχα

Επισκέπτης
Το ΚΚΕ έχει OFFSHORE παρακαλώ όχι πράσινα άλογα, σαν τον σέξυ Άκη το ραμολιμέντο
που πριν λίγες μέρες τον κράξανε στον Παπαγιάνη (Αποκαλυπτικό δελτίο) οτι το
'παλατάκι' που έχει στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου το αγόρασε μέσω μιας OFFSHORE
και με έναν 'δικό του' 'front man' με μόλις 18 εκατομμυριάκια ευρώ......χαχαχαχα
για να έχει την 30+ χρόνια νεώτερη καβλοβλαχάρα του αρχόντισσα......χαχαχαχα
Kαλά εντάξει :jerking:

Κάτι χειροπιαστό έχουμε ή θα λέμε  :jerking: να περνάει η ώρα;;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom