dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω δεν ξερω ρε παληκαρια ποιος χρεοκοπει αυτο που ξερω ειναι οτι δουλεβω ολη μερα και λευτα δεν βλεπω...
Δεν είμαστε με τα καλά μας.
Τι σχέση μπορεί να έχει η ΕΕΔΕ;;;;;;
Οι οποίοι τουλάχιστον ξέρουν τους στόχους στους οποίους βάζουν βόμβες όπως έχει αποδειχθεί.
:S
H ΕΕΔΕ δεν στηρίζει την σοσιαλιστική – κομμουνιστική μεταστροφή της οικονομίας, οπότε είναι εχθρός του λαού.
:S
H ΕΕΔΕ δεν στηρίζει την σοσιαλιστική – κομμουνιστική μεταστροφή της οικονομίας, οπότε είναι εχθρός του λαού.
Aυτα τα ξερουν καλυτερα οι"συγκεκριμενοι τυπαδες"και οχι εγω.Με τα μετρητά σε ελβετικές και κυπριακές τράπεζες, τα ακίνητα σε offshore, χτυπάνε και μια καγιέν με leasing στο όνομα κάποιας εταιρείας...
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
Για μενα το λες το πρακτορας του ΟΠΑΠ?Υ/γραφο: Έκρηξη στα Κάτω Πατήσια...Ένας νεκρός...Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τα ΟΥΚ-
Εκει μενουν μονο"ινστρουχτορες"και που παρασερνουν"πλουσιοπαιδα απο ΒΠ",σωστα...Ευτυχως υπαρχουν και"συγκεκριμενοι τυπαδες"ιδιοκτητες μερσεντες(η μηπως Cayenne?)με γνησια λαικη καταγωγη,σαν τον Μυλωνα ενα πραμα,που κατακεραυνωνουν κατι"μιζερους αφισσοκολλητες"σαν του λογου μου.η έκρηξη ήταν μακρυά από Ψυχικό, Φιλοθέη, Βούλα, Εκάλη και άλλες φτωχομάνες της Β' Αθηνών...
Μπααααα...
Έχει μεταπτυχιακά ανταγωνιστικά με του Ντηρή....
Συμφωνείς δηλαδή με τις μέχρι τώρα επιλογές στόχων;
Κάτσε να το πάρεις πρώταστα παπάρια μας....
δε θα αμαυρώσετε το πρωτάθλημα του βάζελα ότι και να γράφετε.....
Υπουργείο [size=14pt]ΠΡΟ[/size]στασίας του [size=14pt]ΠΟ[/size]λίτηΓια μενα το λες το πρακτορας του ΟΠΑΠ?
Ευλογο το συμπερασμα σου αλλα λανθασμενο,κολλητο εχω προποτζη,δεν ειμαι ο ιδιος.
Αλλωστε τα πρακτορεια εχουν Η/Υ με ιντερνετ ανοιχτο ολη μερα,αμα ημουν τετοιος δεν θα ποσταριζα μονο απογευματινες ωρες.
Για μενα το λες το πρακτορας του ΟΠΑΠ?
Ευλογο το συμπερασμα σου αλλα λανθασμενο,κολλητο εχω προποτζη,δεν ειμαι ο ιδιος.
Αλλωστε τα πρακτορεια εχουν Η/Υ με ιντερνετ ανοιχτο ολη μερα,αμα ημουν τετοιος δεν θα ποσταριζα μονο απογευματινες ωρες.
Εκει μενουν μονο"ινστρουχτορες"και που παρασερνουν"πλουσιοπαιδα απο ΒΠ",σωστα...Ευτυχως υπαρχουν και"συγκεκριμενοι τυπαδες"ιδιοκτητες μερσεντες(η μηπως Cayenne?)με γνησια λαικη καταγωγη,σαν τον Μυλωνα ενα πραμα,που κατακεραυνωνουν κατι"μιζερους αφισσοκολλητες"σαν του λογου μου.
Λες μαλακίες.
Ως συνήθως.
Και δεν ξέρεις τι είναι η ΕΕΔΕ.
εγώ που είμαι πρακτόρι της Ιπποκράτους ποιές ώρες μπορώ να ποστάρω για ξεκάρφωμα;
Γιατί, εσύ διαφωνείς;
Βασικά διαφωνώ με τις βομβιστικές ενέργειες αυτές καθεαυτές...
Αν τώρα εσύ συμφωνείς αλλά έχεις πρόβλημα με τους στόχους, μπορείς να προβάλεις τις ενστάσεις σου στην επόμενη ανοιχτή συνέλευση σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι...
Και αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι ο τρομοκράτης δεν είναι ούτε τιμωρός ούτε σωτήρας μιας σάπιας κοινωνίας...Μπορεί ίσως κάποιους στόχους να τους αντιπαθούμε και ενδόμυχα να πούμε "δεν σε χάλασε μαλάκα" αλλά την επόμενη φορά μπορεί ο στόχος να είσαι εσύ (ή το αυτοκίνητο ή η επιχείρησή σου)...Και τότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήθελες κάποιοι εξυπνάκηδες να πούνε "δεν σε χάλασε μαλάκα"
Για αλλο λογο του το εγραψα αυτο ρε συ,παλια ιστορια απο περσι-προπερσι.Υπουργείο [size=14pt]ΠΡΟ[/size]στασίας του [size=14pt]ΠΟ[/size]λίτη
Με αυτα ασχολουνται οι πιο πανω,δεν τα ξερω εγω,αφισσες κολλαω και τα πιατα πλενω σε καμμια καταληψη...Μεχρι να τρυπωσω και'γω ο φουκαρας σε καμμια ΜΚΟ και τα ρεστα...Μας το εχει υποσχεθει ο Αλεξης.Πάντως από τα βιογραφικά συλληφθέντων ή θανόντων τα τελευταία χρόνια από το συγκεκριμένο χώρο, δεν έχω δει και πολλά φτωχόπαιδά, εργάτες σε φάμπρικες, g-700...Όσο για τους μίζερους αφισοκολλητές, ε, να μην έχουν και κανέναν βοηθητικό για τις αγγαρείες;
Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή .......
Πως από μία απλούστατη διαπίστωση, δηλαδή ότι αυτοί που βάζουν βόμβες στην Ελλάδα γνωρίζουν καλά τους στόχους οι οποίοι έχουν κάποια συμβολική σημασία και δεν βάζουν βόμβες στον γάμο του Καραγκιόζη φθάσαμε στα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια μόνον εσύ το ξέρεις.
Πήρες νουμεράκι για το καινούργιο Cayenne? Το υβριδικό που δεν έχει και τέλη κυκλοφορίας.
το μπαμ το άκουσες από το σπίτι σου;Όταν στο μέσο της διαδρομής, θέτεις ζήτημα συμφωνίας ή όχι με την επιλογή των στόχων, ναι, ο τελικός προορισμός είναι κάπως παράδοξος...
Το αν ο στόχος έχει κάποια συμβολική αξία, το αποφασίζει ο βομβιστής και δεν το θέτει στην κρίση του κοινού παρά μόνο των συνεργών- ομοϊδεατών του...
Προφανώς για τον βομβιστή, η ΕΕΔΕ είχε συμβολική αξία- στην τελική, σωματείο μανατζαραίων είναι...
Αλλά όταν εμμέσως πλην σαφώς έχεις αποδεχθεί άλλες ενέργειες βάσει στόχου, μην παραπονιέσαι τώρα που ο στόχος δεν σου αρέσει...
Οι βομβιστες παιρνουν γραμμη για τους στοχους τους απο τα αυτοδιαχειριζομενα στεκια.Βασικά διαφωνώ με τις βομβιστικές ενέργειες αυτές καθεαυτές...
Αν τώρα εσύ συμφωνείς αλλά έχεις πρόβλημα με τους στόχους, μπορείς να προβάλεις τις ενστάσεις σου στην επόμενη ανοιχτή συνέλευση σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι...