Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εγω δεν ξερω ρε παληκαρια ποιος χρεοκοπει αυτο που ξερω ειναι οτι δουλεβω ολη μερα και λευτα δεν βλεπω...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Δεν είμαστε με τα καλά μας.

Τι σχέση μπορεί να έχει η ΕΕΔΕ;;;;;;

:S

H ΕΕΔΕ δεν στηρίζει την σοσιαλιστική – κομμουνιστική μεταστροφή της οικονομίας, οπότε είναι εχθρός του λαού.  :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οι οποίοι τουλάχιστον ξέρουν τους στόχους στους οποίους βάζουν βόμβες όπως έχει αποδειχθεί.

Συμφωνείς δηλαδή με τις μέχρι τώρα επιλογές στόχων;

H ΕΕΔΕ δεν στηρίζει την σοσιαλιστική – κομμουνιστική μεταστροφή της οικονομίας, οπότε είναι εχθρός του λαού.  :headbang:

Μπααααα...
Έχει μεταπτυχιακά ανταγωνιστικά με του Ντηρή....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Λες μαλακίες.

Ως συνήθως.

Και δεν ξέρεις τι είναι η ΕΕΔΕ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στα παπάρια μας....
δε θα αμαυρώσετε το πρωτάθλημα του βάζελα ότι και να γράφετε..... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Επισκέπτης
Με τα μετρητά σε ελβετικές και κυπριακές τράπεζες, τα ακίνητα σε offshore, χτυπάνε και μια καγιέν με leasing στο όνομα κάποιας εταιρείας...
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
Aυτα τα ξερουν καλυτερα οι"συγκεκριμενοι τυπαδες"και οχι εγω.
Υ/γραφο: Έκρηξη στα Κάτω Πατήσια...Ένας νεκρός...Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τα ΟΥΚ-
Για μενα το λες το πρακτορας του ΟΠΑΠ?
Ευλογο το συμπερασμα σου αλλα λανθασμενο,κολλητο εχω προποτζη,δεν ειμαι ο ιδιος.
Αλλωστε τα πρακτορεια εχουν Η/Υ με ιντερνετ ανοιχτο ολη μερα,αμα ημουν τετοιος δεν θα ποσταριζα μονο απογευματινες ωρες.
η έκρηξη ήταν μακρυά από Ψυχικό, Φιλοθέη, Βούλα, Εκάλη και άλλες φτωχομάνες της Β' Αθηνών...
Εκει μενουν μονο"ινστρουχτορες"και που παρασερνουν"πλουσιοπαιδα απο ΒΠ",σωστα...Ευτυχως υπαρχουν και"συγκεκριμενοι τυπαδες"ιδιοκτητες μερσεντες(η μηπως Cayenne?)με γνησια λαικη καταγωγη,σαν τον Μυλωνα ενα πραμα,που κατακεραυνωνουν κατι"μιζερους αφισσοκολλητες"σαν του λογου μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ που είμαι πρακτόρι της Ιπποκράτους ποιές ώρες μπορώ να ποστάρω για ξεκάρφωμα;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Μπααααα...
Έχει μεταπτυχιακά ανταγωνιστικά με του Ντηρή....

Ναι, αλλά στα μεταπτυχιακά προγράμματά της δεν περιλαμβάνονται σύγχρονα μαθήματα όπως της μαρξιστικής πολιτικής οικονομίας, οργάνωσης κολχόζ, αρχές λειτουργίας γκόσπλαν κλπ .... :grin:  

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
στα παπάρια μας....
δε θα αμαυρώσετε το πρωτάθλημα του βάζελα ότι και να γράφετε..... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Κάτσε να το πάρεις πρώτα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευλογο το συμπερασμα σου αλλα λανθασμενο,κολλητο εχω προποτζη,δεν ειμαι ο ιδιος.
Αλλωστε τα πρακτορεια εχουν Η/Υ με ιντερνετ ανοιχτο ολη μερα,αμα ημουν τετοιος δεν θα ποσταριζα μονο απογευματινες ωρες.
Υπουργείο [size=14pt]ΠΡΟ[/size]στασίας του [size=14pt]ΠΟ[/size]λίτη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Για τον Χρυσοχοϊδη πήγαινε (προποτζής γαρ) και από τον τρόπο που γράφεις ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό ότι ασχολείσαι με τέτοια παιχνίδια...

Εκει μενουν μονο"ινστρουχτορες"και που παρασερνουν"πλουσιοπαιδα απο ΒΠ",σωστα...Ευτυχως υπαρχουν και"συγκεκριμενοι τυπαδες"ιδιοκτητες μερσεντες(η μηπως Cayenne?)με γνησια λαικη καταγωγη,σαν τον Μυλωνα ενα πραμα,που κατακεραυνωνουν κατι"μιζερους αφισσοκολλητες"σαν του λογου μου.

Πάντως από τα βιογραφικά συλληφθέντων ή θανόντων τα τελευταία χρόνια από το συγκεκριμένο χώρο, δεν έχω δει και πολλά φτωχόπαιδά, εργάτες σε φάμπρικες, g-700...Όσο για τους μίζερους αφισοκολλητές, ε, να μην έχουν και κανέναν βοηθητικό για τις αγγαρείες;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί, εσύ διαφωνείς;

Βασικά διαφωνώ με τις βομβιστικές ενέργειες αυτές καθεαυτές...
Αν τώρα εσύ συμφωνείς αλλά έχεις πρόβλημα με τους στόχους, μπορείς να προβάλεις τις ενστάσεις σου στην επόμενη ανοιχτή συνέλευση σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι...

Και αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι ο τρομοκράτης δεν είναι ούτε τιμωρός ούτε σωτήρας μιας σάπιας κοινωνίας...Μπορεί ίσως κάποιους στόχους να τους αντιπαθούμε και ενδόμυχα να πούμε "δεν σε χάλασε μαλάκα" αλλά την επόμενη φορά μπορεί ο στόχος να είσαι εσύ (ή το αυτοκίνητο ή η επιχείρησή σου)...Και τότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήθελες κάποιοι εξυπνάκηδες να πούνε "δεν σε χάλασε μαλάκα"

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν τώρα εσύ συμφωνείς αλλά έχεις πρόβλημα με τους στόχους, μπορείς να προβάλεις τις ενστάσεις σου στην επόμενη ανοιχτή συνέλευση σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι...

Και αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι ο τρομοκράτης δεν είναι ούτε τιμωρός ούτε σωτήρας μιας σάπιας κοινωνίας...Μπορεί ίσως κάποιους στόχους να τους αντιπαθούμε και ενδόμυχα να πούμε "δεν σε χάλασε μαλάκα" αλλά την επόμενη φορά μπορεί ο στόχος να είσαι εσύ (ή το αυτοκίνητο ή η επιχείρησή σου)...Και τότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήθελες κάποιοι εξυπνάκηδες να πούνε "δεν σε χάλασε μαλάκα"

Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή .......

Πως από μία απλούστατη διαπίστωση, δηλαδή ότι αυτοί που βάζουν βόμβες στην Ελλάδα γνωρίζουν καλά τους στόχους οι οποίοι έχουν κάποια συμβολική σημασία και δεν βάζουν βόμβες στον γάμο του Καραγκιόζη φθάσαμε στα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια μόνον εσύ το ξέρεις.

Επισκέπτης
Υπουργείο [size=14pt]ΠΡΟ[/size]στασίας του [size=14pt]ΠΟ[/size]λίτη
Για αλλο λογο του το εγραψα αυτο ρε συ,παλια ιστορια απο περσι-προπερσι.
Οφ τοπικ τελος.
Πάντως από τα βιογραφικά συλληφθέντων ή θανόντων τα τελευταία χρόνια από το συγκεκριμένο χώρο, δεν έχω δει και πολλά φτωχόπαιδά, εργάτες σε φάμπρικες, g-700...Όσο για τους μίζερους αφισοκολλητές, ε, να μην έχουν και κανέναν βοηθητικό για τις αγγαρείες;
Με αυτα ασχολουνται οι πιο πανω,δεν τα ξερω εγω,αφισσες κολλαω και τα πιατα πλενω σε καμμια καταληψη...Μεχρι να τρυπωσω και'γω ο φουκαρας σε καμμια ΜΚΟ και τα ρεστα...Μας το εχει υποσχεθει ο Αλεξης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή .......

Πως από μία απλούστατη διαπίστωση, δηλαδή ότι αυτοί που βάζουν βόμβες στην Ελλάδα γνωρίζουν καλά τους στόχους οι οποίοι έχουν κάποια συμβολική σημασία και δεν βάζουν βόμβες στον γάμο του Καραγκιόζη φθάσαμε στα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια μόνον εσύ το ξέρεις.

Όταν στο μέσο της διαδρομής, θέτεις ζήτημα συμφωνίας ή όχι με την επιλογή των στόχων, ναι, ο τελικός προορισμός είναι κάπως παράδοξος...
Το αν ο στόχος έχει κάποια συμβολική αξία, το αποφασίζει ο βομβιστής και δεν το θέτει στην κρίση του κοινού παρά μόνο των συνεργών- ομοϊδεατών του...
Προφανώς για τον βομβιστή, η ΕΕΔΕ είχε συμβολική αξία- στην τελική, σωματείο μανατζαραίων είναι...
Αλλά όταν εμμέσως πλην σαφώς έχεις αποδεχθεί άλλες ενέργειες βάσει στόχου, μην παραπονιέσαι τώρα που ο στόχος δεν σου αρέσει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πήρες νουμεράκι για το καινούργιο Cayenne? Το υβριδικό που δεν έχει και τέλη κυκλοφορίας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δε χρειάζεται... θα με πάρουν αυτοί..
εδω παίρνουν τηλ από τη μερσεντέ να μας πουν για τις νέες προσφορές του μαγαζιού...
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα

ο γερμανός να κάνει μάρκετινγκ κορεάτη....

ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν στο μέσο της διαδρομής, θέτεις ζήτημα συμφωνίας ή όχι με την επιλογή των στόχων, ναι, ο τελικός προορισμός είναι κάπως παράδοξος...
Το αν ο στόχος έχει κάποια συμβολική αξία, το αποφασίζει ο βομβιστής και δεν το θέτει στην κρίση του κοινού παρά μόνο των συνεργών- ομοϊδεατών του...
Προφανώς για τον βομβιστή, η ΕΕΔΕ είχε συμβολική αξία- στην τελική, σωματείο μανατζαραίων είναι...
Αλλά όταν εμμέσως πλην σαφώς έχεις αποδεχθεί άλλες ενέργειες βάσει στόχου, μην παραπονιέσαι τώρα που ο στόχος δεν σου αρέσει...
το μπαμ το άκουσες από το σπίτι σου;

Επισκέπτης
Οι βομβιστες παιρνουν γραμμη για τους στοχους τους απο τα αυτοδιαχειριζομενα στεκια.
Ταδε εφη ισιος,παει τελειωσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom