Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Ευαγγέλιο τα λόγια του αλλά οι υποσχέσεις οδηγούν στο ανάποδο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FOCUS
Μηλιός: «Ο κ. Σόιμπλε μπορεί να κρατήσει τα λεφτά του»

Σε συνέντευξη στο έντυπο Focus ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός δηλώνει ότι «δε θα προχωρήσουμε σε νέα δημοσιονομικά ελλείμματα» και εξαγγέλλει μεταρρύθμιση του κράτους, διαφάνεια και ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Θα επανεξετάσουμε ιδιωτικοποιήσεις, όπου υπάρχουν ενδείξεις για σκάνδαλα και διαφθορά, τονίζει, και ζητά μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος.

«Δεν θέλουμε επιπλέον δάνεια, δεν θέλουμε επιπλέον βοήθεια από την Τρόικα. Ο κ.Σόιμπλε μπορεί να κρατήσει τα χρήματά του» (Herr Schäuble kann sein Geld behalten), αναφέρει και αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σκέψη περί Grexit.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για τον τερματισμό της λιτότητας στην Ευρώπη – αναμφίβολα εντός του ευρώ», σημειώνει ο κ.Μηλιός.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ευαγγέλιο τα λόγια του αλλά οι υποσχέσεις οδηγούν στο ανάποδο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FOCUS
Μηλιός: «Ο κ. Σόιμπλε μπορεί να κρατήσει τα λεφτά του»

Σε συνέντευξη στο έντυπο Focus ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός δηλώνει ότι «δε θα προχωρήσουμε σε νέα δημοσιονομικά ελλείμματα» και εξαγγέλλει μεταρρύθμιση του κράτους, διαφάνεια και ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Θα επανεξετάσουμε ιδιωτικοποιήσεις, όπου υπάρχουν ενδείξεις για σκάνδαλα και διαφθορά, τονίζει, και ζητά μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος.

«Δεν θέλουμε επιπλέον δάνεια, δεν θέλουμε επιπλέον βοήθεια από την Τρόικα. Ο κ.Σόιμπλε μπορεί να κρατήσει τα χρήματά του» (Herr Schäuble kann sein Geld behalten), αναφέρει και αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σκέψη περί Grexit.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για τον τερματισμό της λιτότητας στην Ευρώπη – αναμφίβολα εντός του ευρώ», σημειώνει ο κ.Μηλιός.

Πως μπορεις να υποσχεσαι τερμα στην λιτοτητα και τη ιδια στιγμη μηδενικα δημοσιονομικα ελλειμματα?  :think: Εκει ειναι το προβλημα του Συριζα και φοβαμαι οτι παλι κοροιδευουν τον Ελληνικο λαο.  :S

Οι πιθανοτητες εξοδου απο το ευρω ανεπισημα μεταξυ 35-40%

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πως μπορεις να υποσχεσαι τερμα στην λιτοτητα και τη ιδια στιγμη μηδενικα δημοσιονομικα ελλειμματα?  :think: Εκει ειναι το προβλημα του Συριζα και φοβαμαι οτι παλι κοροιδευουν τον Ελληνικο λαο.  :S

Οι πιθανοτητες εξοδου απο το ευρω ανεπισημα μεταξυ 35-40%

απο τ στομα σ κ στου...ψηφοφορου τ αυτι :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μπααα... του ψηφοφόρου το αυτι είναι γεμάτο βρωμιά και δεν ακούει πλέον... ή μάλλον ακούει τις κραυγές του τσιπούρα...

τυπε εσυ εισαι ο υποβολεας του Σαμαρα?
πριν λιγο ειπε Ο Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβει  :S :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τυπε εσυ εισαι ο υποβολεας του Σαμαρα?
πριν λιγο ειπε Ο Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβει  :S :S

δεν είναι πλέον ατύχημα... έχει πάρει προαγωγή σε δυστύχημα.. καλά που μου το θύμισες να το αλλάξω..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν είναι πλέον ατύχημα... έχει πάρει προαγωγή σε δυστύχημα.. καλά που μου το θύμισες να το αλλάξω..

ειναι μπας κλας πια....βαλε κατι για να φοβερισεις τους δραχμολαγνους  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ασε μας ρε μπρο να παμε Δραχμη  :2funny:

αμήν και πότε... έτσι να αγοράσω δυό-τρία οικοδομικά τετράγωνα στην γειτονιά μου και να βάλω να τα κάνουν κήπο στο σπιτάκι μου... και φράχτη γύρω γύρω για τους λάθρους...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αμήν και πότε... έτσι να αγοράσω δυό-τρία οικοδομικά τετράγωνα στην γειτονιά μου και να βάλω να τα κάνουν κήπο στο σπιτάκι μου... και φράχτη γύρω γύρω για τους λάθρους...

αμην τυπε....να ψοφολογησει επιτελους η κυρα-Τούλα  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ελα ρε η κυρα-Τουλα(τυχαιο το ονομα) που ελεγες οτι ειχε οικοπεδακι παραθαλασιο και το εκανε
μετα ενοικιαζομενα δωματια   :grin: και ετσι δεν εχουμε ποιοτικο τουρισμο  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ελα ρε η κυρα-Τουλα(τυχαιο το ονομα) που ελεγες οτι ειχε οικοπεδακι παραθαλασιο και το εκανε
μετα ενοικιαζομενα δωματια   :grin: και ετσι δεν εχουμε ποιοτικο τουρισμο  :grin:

ααα εντάξει ... δεν το κατάλαβα ρε μαλάκα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

λοιπόν μαλάκα θα σου πω ένα πολύ παλιό ανέκδοτο για τους νεόπλουτους...

σκηνή γυρισμένη στις παρυφές του Κολωνακίου (κάπου εκεί δηλαδή στα σύνορα με Εξάρχεια)

λέει η κυρία Μαρίκα που μένει στον πρώτο στην κυρά Σούλα που μένει στο πίσω διαμέρισμα του δεύτερου...

- "Μωρή Σούλα με κάλεσε η Ζηνοβία που μένει στον τέταρτο την Τρίτη το απόγευμα για κοζερί... να πάω?? ξέρεις τι είναι αυτό??"

και απαντάει η Σούλα

- "Δεν ξέρω καλέ Μαρίκα... καλού κακού πλύνε τον κώλο σου πριν πας"

έτσι είχε καταντήσει η χώρα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
λοιπόν μαλάκα θα σου πω ένα πολύ παλιό ανέκδοτο για τους νεόπλουτους...

σκηνή γυρισμένη στις παρυφές του Κολωνακίου (κάπου εκεί δηλαδή στα σύνορα με Εξάρχεια)

λέει η κυρία Μαρίκα που μένει στον πρώτο στην κυρά Σούλα που μένει στο πίσω διαμέρισμα του δεύτερου...

- "Μωρή Σούλα με κάλεσε η Ζηνοβία που μένει στον τέταρτο την Τρίτη το απόγευμα για κοζερί... να πάω?? ξέρεις τι είναι αυτό??"

και απαντάει η Σούλα

- "Δεν ξέρω καλέ Μαρίκα... καλού κακού πλύνε τον κώλο σου πριν πας"

έτσι είχε καταντήσει η χώρα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

διάλογος σε μια καφετέρια στην Αθήνα αρχές Ιουλίου (αν θυμάμαι καλά γύρω στις 5/7) του 1999 στο κινητό .... ο τύπος βλαχομπαρόκ...

"Που είσαι .... σκούπα ότι είναι κάτω από 5 μέχρι 50 μάρκετ"......

δηλαδή σε απλά ελληνικά αγόρασε μου ότι μετοχές είναι κάτω από 5000 δραχμές (της εποχής) μέχρι του ποσού των 50.000.000 δραχμών σε τιμή της αγοράς (ότι ζητάνε)...

δεκαπέντε μέρες μετά είχα ξεπουλήσει ότι είχα και δεν είχα στο ΧΑΑ ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και αυτά τα λέω σε κάτι μαλακιστήρια σαν και του λόγου σου που την δεκαετία του 90 ακόμη βρέχατε τα μπειμπι λίνο σας (από αυτά που είναι είδος εν ανεπαρκεία στην ονειρεμένη χώρα του Τσιπούρα την Βενεζουέλα)... για να μην μιλήσω για την "χρυσή" δεκαετία του 80...

πάικτη όσο και αν γελάς τα έχω ζήσει από μέσα αυτά ... στα παπάρια μου η γνώμη σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom