Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχω ακουσει και καμμια σοβαρη αντιθετη αποψη που να αντικρουει την δικη μου

δεν ελεγε ο πιτσαδορος για 18 δις ισοδυναμα ;

δεν ελεγε το ζαβο για 12 δις στην δεθ;

αυτα τι ειναι ;δεν ειναι λεφτα υπαρχουν;

και γιατι πειραζουν το λεφτα υπαρχουν του παπανδρεου που και η εννοια τους ηταν διαφορετικη και σε καποιο σημειο εχει δικαιωθει απο τα μαιμου επιδοματα συνταξεις κλπ;
Mια προχειρη και γρηγορη απαντηση φιλε τζωνυ αφου επιμενεις.
Τα ισοδυναμα του Σαμαρα αν θυμασαι εγιναν ενω ειμασταν στο πρωτο μνημονιο,και σιγουρα θα επρεπε να εγκριθουν απο τους δανειστες μας.Και εκεινοι πολυ απλα αρνηθηκαν οταν ο Αντωνακης εγινε πρωθυπουργος.Ο Γιωργακης ομως οταν ελεγε λεφτα υπαρχουν δεν ειμασταν κατω απο κανενος ειδους ζυγο.Κανω λαθος?Με αυτο το σλογκαν πηρε την εξουσια και μαζι με τους αγωνες και τις πορειες για να μην ιδιωτικοποιηθει ο ΟΛΠ.Κανω λαθος?Μηπως εισαι και συ κατα της ιδιωτικοποιησης του?Μηπως ξεχασες τα χημικα που εφαγε ο Γιωργακης στις πορειες των συνδικαλιστων για να μην ιδιωτικοποιηθει το λιμανι του Πειραια?.Γι αυτο σου λεω αστο να παει.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786

και αυτο καλο ειναι ειδικα προς το τελος με την σολο κιθαρα

τους κουφανε τους τυπους

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άν έκανες επιστροφή στό μέλλον Johnny, πιά εποχή θά γούσταρες; 1981;

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Σοβαρεψου. Γιατι πηγαίναμε να ψηφισουμε τον Ιουνιο του 2012 με την αγωνια να κρατηθεί πρωτη η ΝΔ και να εχει ένα καλο διψηφιο το ΠΑΣΟΚ? Αυτοδυναμια της ΝΔ περιμεναμε? Την πρωτια θελαμε ώστε να βγαινει το 151 με το ΠΑΣΟΚ και αν ηθελε και η ΔΗΜΑΡ να συμμετεχει (όπως και εγινε) ακομη καλυτερα. Πλακα μου κανεις? Τι μου εβαλες τωρα μια κομματικη ομιλια, για να μου αποδειξεις τι?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

λαθος κανεις

λεφτα υπαρχουν

αν τα διεκδικησεις

αν τα προσελκυσεις με επενδυσεις

αν νοικοκυρεψεις το κρατος

αν αξιοποησεις τις παραγωγικες δυνατοτητες της χωρας ωστε να αυγατισουν και να δημιουργησουν νεο πλουτο

οσο αφορα τον ολπ να θυμισω οτι αντιρρηση ειχε και η ευρωπαικη επιτροπη για φορολογικες απαλλαγαγες

και εξαλλου ο παπανδρεου δεν ειπε για αταργηση της συμβασης αλλα για επαναδιαπραγματευση

------

Άλλωστε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου έκανε αναφορά σε επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης παραχώρησης.

Το θέμα της σύμβασης παραχώρησης μέρος του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων της ΟΛΠ ΑΕ στην κινεζική Cosco έχει φθάσει μέχρι την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που εξετάζει καταγγελίες ευρωβουλευτών και συνδικαλιστών οι οποίες αφορούν το ειδικό φορολογικό καθεστώς που θα απολαμβάνει, βάσει του νόμου που κυρώθηκε στη Βουλή, η κινεζική εταιρεία σε σχέση και με τον ΟΛΠ.
Εφόσον η Επιτροπή κρίνει ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός προς όφελος των κινέζων τότε υπάρχουν δύο δρόμοι. Είτε θα δοθούν τα ίδια προνόμοια και στον ΟΛΠ, που είναι μία εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία όπως και η Cosco είτε θα καλέσει η νέα κυβέρνηση τους κινέζους για επαναδιαπραγμάτευση.
Όπως έχει επισημάνει ο επίτροπος τρόπου Antonio Tajani η ύπαρξη μέτρων προς όφελος της Cosco θα ελεγχθεί στο πλαίσιο αυτό και, εφόσον συντρέχει περίπτωση, τα σχετικά μέτρα θα αναλυθούν με βάση τις ισχύουσες διατάξεις στον τομέα των κρατικών ενισχύσεων .

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Σοβαρεψου. Γιατι πηγαίναμε να ψηφισουμε τον Ιουνιο του 2012 με την αγωνια να κρατηθεί πρωτη η ΝΔ και να εχει ένα καλο διψηφιο το ΠΑΣΟΚ? Αυτοδυναμια της ΝΔ περιμεναμε? Την πρωτια θελαμε ώστε να βγαινει το 151 με το ΠΑΣΟΚ και αν ηθελε και η ΔΗΜΑΡ να συμμετεχει (όπως και εγινε) ακομη καλυτερα. Πλακα μου κανεις? Τι μου εβαλες τωρα μια κομματικη ομιλια, για να μου αποδειξεις τι?

ναι ενταξει

εδω ακουμε τον ιδιο τον πιτσα τι λεει και συ μου λες αρες μαρες κουκουναρες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Tα δέντρα με τα κοπρόσκυλα ακολούθους του Μπενύ δεν απέχουν και πολύ πάντως να ξέρεις. :zfuck:

Μην αξιολογείς τον εαυτό σου πολύ παραπάνω... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Τα δέντρα ψηφίζαν αναγκαστικά τουλάχιστον. ;)

εκτος απο τα δεντρα ψηφιζαν και τα βλητα σαν και σενα ροζ γλιτσα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
δεν θα πω τι δουλεια κανω αλλωστε δεν ενδιαφερει και κανεναν

αλλα αυτο που μπορω να πω ειναι τρεις φορες ειχα την ευκαιρια να μπω στο δημοσιο καιπροτιμησα τον ιδιωτικο τομεα

αν και το μετανοιωσα αργοτερα

ουτε ειμαι σε πολιτικο γραφειο οπως γραφεις ουτε και γραφτηκα ποτε σε πολιτικο κομμα

τωρα αν το πιστευεις η οχι χ@@στηκα

Καταλαβαμε. Ανηκεις στο υψηλοβαθμο δυναμικο του κινηματος. Εισαι απο τους πτυχιουχους που μετα την αποφοιτηση πηγαν με χαρτι απ την τοπικη σε "ϊδιωτικες" εταιριες τυπου Ακτωρ, jp Αβαξ, ΔΟΛ κτλ

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Εσύ που είσαι σοβαρός για τα δεδομένα του bou.com,γιατί ασχολήσε σοβαρά με τον υπάλληλο του πασόκ; :think:

Μπορεί νά είναι απλά μεγάλος Fan. Κυβέρνηση ήταν δεκαετίες καί ακόμα είναι, κάτι ξέρουν νά μάς πούν γιά τό ματς οί εξουσιο-κομματικοί, τύπε. Όλοι σοβαροί είμαστε μέ τόν τρόπο μας. Ακόμα καί ένα σταματημένο ρολόι δείχνει σωστά την ώρα δύο φορές τήν ημέρα. :rockon:

Λοιπόν, λέτε έχει δυνάμεις νά κάνει πειστικά εκβιαστική τρίπλα ό Σαμάρουμαν; :grin:

Συνημμένα

• Samaruman.jpg
    Samaruman.jpg
    85,4 KB · Εμφανίσεις: 24

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
και δεν μου λες ρε γλιτσα

ο τσυριζας τωρα εγινε μοναδικη επιλογη;

οταν επαιρνε 3% τοσα χρονια τι ηταν;

και τι αλλαξε τωρα απο θεμα πολιτικης και τον θεωρεις μοναδικη επιλογη;

Μονοδρομος ο Συριζα τωρα για να φυγει η δεξια. Μετα Ανταρσια, που τον ψηφισα και φετος στον πρωτο γυρο στις νομαρχιακες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μονοδρομος ο Συριζα τωρα για να φυγει η δεξια. Μετα Ανταρσια, που τον ψηφισα και φετος στον πρωτο γυρο στις νομαρχιακες.

να σε ρωτησω κατι ;

τι γνωμη εχεις για το πετρελαιο

να το βγαλουμε η οχι;

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
να σε ρωτησω κατι ;

τι γνωμη εχεις για το πετρελαιο

να το βγαλουμε η οχι;

Δεν ειμαι ειδικος. Πρωτα πρεπει να δουμε το βαθος και την καθαροτητα των κοιτασματων. Αν συμφερει η εξορυξη προφανως ναι. Αν το κοστος εξορυξης ανα βαρελι ξεπερνα την τιμη του εισαγομενου οχι. Με το βαρελι στα 107 μαλλον θα συνεφερε, τωρα δεν ξερω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom