Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εχω αλλαξει θεση απο τοτε,,μετατοπιστηκα προς στον ρεαλισμο,,,Εθνομπολσεβικος ειπαμε.
εχω αλλαξει θεση απο τοτε,,μετατοπιστηκα προς στον ρεαλισμο,,,Εθνομπολσεβικος ειπαμε.
σε οτι γραφεις για να στηριξεις τον ΓΑΠ,,,![]()
Από το ΤΧΣ και την φοροδιαφυγήτα μ@@νια καλα ειναι
τα 12δις που θα βρει δεν μας ειπε
εχεις πιει κανα μαυρο τζωνυ?ο γαπ δεν χρειαζεται καμμια στηριξη εχει δικαιωθει εκ των πραγματων
γιαυτο αλλωστε και τον πολεμουν ολα τα διαπλεκομενα
Ειλικρινα πιστευεις ότι χρειαζεται να πολεμησει κανενας τον ΓΑΠ?
εχεις πιει κανα μαυρο τζωνυ?![]()
Τυπε με τετοιες αποψεις μπορει να εισαι και ο μονος Ελληνας που θα καταφερει να ενωσει ΝΔ με Συριζα.ο γαπ δεν χρειαζεται καμμια στηριξη εχει δικαιωθει εκ των πραγματων
γιαυτο αλλωστε και τον πολεμουν ολα τα διαπλεκομενα οπως συνηθιζει να λεει ο τσυριζα αλλα καθε μερα σε αυτα ειναι τα στελεχη
υπαρχουν ενδειξεις σαμποταζΕιλικρινα πιστευεις ότι χρειαζεται να πολεμησει κανενας τον ΓΑΠ?
,,προχωρημενο σε βρισκω τζοννυ,,,, :o :o :o :o :oθα ελεγα τωρα τι ασπρο πινεις εσυ αλλα εχε χαρη
Βαλε τον τζωνυ αεχηγο του ΠΑΣΟΚ να το λεει καθε μερα αυτο και ελα σε εναν μηνα να μου το ξαναπεις.Δεν γινονται αυτά τύπε.
Τυπε με τετοιες αποψεις μπορει να εισαι και ο μονος Ελληνας που θα καταφερει να ενωσει ΝΔ με Συριζα.
Δεν γινονται αυτά τύπε.
δεν υπαρχει αντιλογος,,δεν εχω ακουσει και καμμια σοβαρη αντιθετη αποψη που να αντικρουει την δικη μου
δεν ελεγε ο πιτσαδορος για 18 δις ισοδυναμα ;
δεν ελεγε το ζαβο για 12 δις στην δεθ;
αυτα τι ειναι ;δεν ειναι λεφτα υπαρχουν;
και γιατι πειραζουν το λεφτα υπαρχουν του παπανδρεου που και η εννοια τους ηταν διαφορετικη και σε καποιο σημειο εχει δικαιωθει απο τα μαιμου επιδοματα συνταξεις κλπ;
Εθνομπολσεβικος ειπαμε.ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗς
Τριχες. Ολοι ξεραμε ότι το 2012 θα γινει συγκυβερνηση.
Ειλικρινα πιστευεις ότι χρειαζεται να πολεμησει κανενας τον ΓΑΠ?ο γαπ δεν χρειαζεται καμμια στηριξη εχει δικαιωθει εκ των πραγματων
γιαυτο αλλωστε και τον πολεμουν ολα τα διαπλεκομενα οπως συνηθιζει να λεει ο τσυριζα
υπαρχουν ενδειξεις σαμποταζ
τουχανε βγαλει τοτε την αλυσιδα μαν,,,![]()
Δεν γινονται αυτά τύπε.Τυπε με τετοιες αποψεις μπορει να εισαι και ο μονος Ελληνας που θα καταφερει να ενωσει ΝΔ με Συριζα.