Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει λύση άμεσης εξόδου από τα σκατά που έχουμε πέσει μέσα. Απογραφή στο δημόσιο. Δουλεύεις στο ΕΚΑΒ? Πάρε αύξηση. Είσαι Σταθάκης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης? Στο καλό και να μας γράφεις. Τι θα γίνουν οι άνεργοι του δημοσίου? Πρόβλημα τους, να πάνε να βρούνε κανονική δουλειά και να πληρώνουν φόρους από την τσέπη τους να σώσουν αυτοί την χώρα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.115
Πόντοι
22.785
δηλαδή εσύ τι προτείνεις??? μέχρι στιγμής μόνο αντίλογο διαβάζω.. καμμία πρόταση?

Αν λοιπόν μας εγκαλούν έμμεσα να αλλάξουμε νοοτροπία, να γίνουμε παραγωγικοί.........
λέω εγώ τώραααααα.............

Και λίγο πιο χρήσιμοι από κηφήνες ,πράγμα που δε νομίζω να ύπάρχει ένας από μας που
να μη το έχει στιλιτεύσει στη ζωή του καμιά διακοσαριά φορές................

Άλλο μας λένε και άλλο απαντάμε!
Αλλά σαν οκτάχρονα μαλακισμένα που μαλώνουν, εμείς έναντιονώμαστε έγωϊστικά παριστάνοντας τους κουφούς... Καθρέφτης, όποιος το λέει είναι, εσύ, εσύ, εσύ, στα μούτρα σας και τέτοια..........
Πάη με πειράξανε τα χθεσινά ούζακια , άρε πούστη biker !!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλουνάδα ναρθω να μου πεις τον καιφέ :coffee:

Επισκέπτης
Περι "φακελακι" ο λογος. Και αντιμετωπισης του.

Μπαινει ο γερος μου πριν 6 χρονια σε δημοσιο νοσοκομειο της επαρχιας με ιλεο. Ειχε ξανα μπει πριν 2 χρονια και το αντιμετωπισαν με φαρμακα. Αυτη φορα μας λενε εγχειρηση. Με προειδοποιουν καποιοι οτι ο γιατρος που θα κανει την επεμβαση ειναι γνωστο λαμογιο. Ζηταμε να κανει την εγχειρηση αλλος γιατρος, αλλα ελειπε στο εξωτερικο. Αναγκαστικα θα την κανει το λαμογιο. Το λαμογιο λοιπον λιγο πριν την εγχειρηση, μπαινοβγαινει στο δωματιο του πατερα μου, μας πιανει κουβεντα σαν κατι να θελει να μας πει χωρις ομως να το λεει. Γινεται τελικα η εγχειρηση, φακελακι δεν δωσαμε γιατι ουτε ειχαμε, αλλα και θεωρω μεγαλη κοροιδια να πληρωνεις καποιον για να κανει αυτο για το οποιο ηδη πληρωνεται. Μετα απο δυο μερες η κατασταση του πατερα μου χειροτερευει. Του κανουν εξετασεις και μας λενε οτι η επεμβαση δεν πετυχε και πρεπει να τον ξανα εγχειρησουν. Εδω κανω τη μεγαλη μαλακια να δεχτω, αντι να παρω τον πατερα μου και να τον παω σε καποιο νοσοκομειο της Αθηνας. Γινεται και η δευτερη εγχειρηση και ο πατερας μου πεθαινει 8 ωρες μετα το χειρουργειο. Η μανα μου αγραμματη γυναικα απο χωριο, το δεχτηκε σαν κατι το φυσιολογικο, το ιδιο και ο αδερφος μου που ειχε στο μυαλο του πιο πολυ τις δουλειες του στην Αθηνα και βιαζοταν να επιστρεψει. Εγω και η αδερφη μου ποτε δεν το χωνεψαμε οτι "πηγε" ετσι ο πατερας μας. Ορκιστηκαμε να το πληρωσει και θα το πληρωσει καποια στιγμη. Οχι απο το θεο, αλλα απο μενα. Περισοτερα δεν μπορω να γραψω.................... Δε μ΄ενδιαφερει αν καποιος κλεβει την εφορια, ουτε αν υπαρχουν μπατσοι, τελωνιακοι που τα "παιρνουν", αλλα αυτους που παιζουν με ανθρωπινες ζωες με σκοπο το κερδος, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ αφου το κρατος δεν κανει κατι για αυτο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.115
Πόντοι
22.785
και στο είπα μωρή βλαμένη.. όχι ουζάκι και παρτουζάκια μεσημεριάτικα... αφού σε χαλάνε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνώ μαζί σου.

Μου θύμισες το παλιό σύνθημα

Fighting for peace is like fucking for virginity!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάααααααααααααααααααααααλε δάσκαλε !!!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Re τρικ είδα ότι έτρωγα τυρί , στόν ύπνο μου , τί είναι ???????

Eχεις αποθυμένο να χύσεις τις βυζάρες  :tits: της Ντούβλη

Στον Καζαμία το γράφει καθαρά

Ελα βρε να κάνουμε ένα "ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡΑΣΕΟΣ" θα  :shit: στο τάλαρρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Eχεις αποθυμένο να χύσεςις τις βυζάρες  :tits: της Ντούβλη

Στον Καζαμία το γράφει καθαρά

και στον Καζαδύο και στον Καζατρία... ειδικά στον τελευταίο...

αααα ναι το αναφέρει και στο indymedia...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Περι "φακελακι" ο λογος. Και αντιμετωπισης του.

Μπαινει ο γερος μου πριν 6 χρονια σε δημοσιο νοσοκομειο της επαρχιας με ιλεο. Ειχε ξανα μπει πριν 2 χρονια και το αντιμετωπισαν με φαρμακα. Αυτη φορα μας λενε εγχειρηση. Με προειδοποιουν καποιοι οτι ο γιατρος που θα κανει την επεμβαση ειναι γνωστο λαμογιο. Ζηταμε να κανει την εγχειρηση αλλος γιατρος, αλλα ελειπε στο εξωτερικο. Αναγκαστικα θα την κανει το λαμογιο. Το λαμογιο λοιπον λιγο πριν την εγχειρηση, μπαινοβγαινει στο δωματιο του πατερα μου, μας πιανει κουβεντα σαν κατι να θελει να μας πει χωρις ομως να το λεει. Γινεται τελικα η εγχειρηση, φακελακι δεν δωσαμε γιατι ουτε ειχαμε, αλλα και θεωρω μεγαλη κοροιδια να πληρωνεις καποιον για να κανει αυτο για το οποιο ηδη πληρωνεται. Μετα απο δυο μερες η κατασταση του πατερα μου χειροτερευει. Του κανουν εξετασεις και μας λενε οτι η επεμβαση δεν πετυχε και πρεπει να τον ξανα εγχειρησουν. Εδω κανω τη μεγαλη μαλακια να δεχτω, αντι να παρω τον πατερα μου και να τον παω σε καποιο νοσοκομειο της Αθηνας. Γινεται και η δευτερη εγχειρηση και ο πατερας μου πεθαινει 8 ωρες μετα το χειρουργειο. Η μανα μου αγραμματη γυναικα απο χωριο, το δεχτηκε σαν κατι το φυσιολογικο, το ιδιο και ο αδερφος μου που ειχε στο μυαλο του πιο πολυ τις δουλειες του στην Αθηνα και βιαζοταν να επιστρεψει. Εγω και η αδερφη μου ποτε δεν το χωνεψαμε οτι "πηγε" ετσι ο πατερας μας. Ορκιστηκαμε να το πληρωσει και θα το πληρωσει καποια στιγμη. Οχι απο το θεο, αλλα απο μενα. Περισοτερα δεν μπορω να γραψω.................... Δε μ΄ενδιαφερει αν καποιος κλεβει την εφορια, ουτε αν υπαρχουν μπατσοι, τελωνιακοι που τα "παιρνουν", αλλα αυτους που παιζουν με ανθρωπινες ζωες με σκοπο το κερδος, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ αφου το κρατος δεν κανει κατι για αυτο.

Αφού σου είπαν ότι η πρώτη επέμβαση δεν πέτυχε γιατί δεν τον κυνηγάς τον πούστη????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.115
Πόντοι
22.785

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ορκιστηκαμε να το πληρωσει και θα το πληρωσει καποια στιγμη. Οχι απο το θεο, αλλα απο μενα. Περισοτερα δεν μπορω να γραψω.................... Δε μ΄ενδιαφερει αν καποιος κλεβει την εφορια, ουτε αν υπαρχουν μπατσοι, τελωνιακοι που τα "παιρνουν", αλλα αυτους που παιζουν με ανθρωπινες ζωες με σκοπο το κερδος, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ αφου το κρατος δεν κανει κατι για αυτο.
Λυπάμαι που το ακούω, αλλά ξέρεις ότι ακόμα κι έναν να φυτέψεις δε θα βγει τίποτα, αντίθετα θα μπλέξεις χειρότερα με αποτέλεσμα αυτό να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που επιδιώκεις - και για σένα αλλά και για το κοινωνικό σύνολο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παιδεύσεις τα παιδιά σου και ανθρώπους που αγαπάς να ΜΗΝ έχουν ακριβώς τέτοιες συμπεριφορές. Η Ελλάδα θ' αλλάξει μόνο αν αλλάξουμε όλοι, όχι αν κάποιος γίνει μαύρος από το ξύλο.

Άποψή μου.

Επισκέπτης
Αφού σου είπαν ότι η πρώτη επέμβαση δεν πέτυχε γιατί δεν τον κυνηγάς τον πούστη????

Μπορω περιμενω οσο χρειαζεται ωστε να γινει η "δουλεια σωστα". Δε χρειαζονται βιασυνες οταν ειμαι σιγουρος πως οποιον βαλω στο ματι δε μου γλυτωνει σχεδον ποτε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.115
Πόντοι
22.785
Λυπάμαι που το ακούω, αλλά ξέρεις ότι ακόμα κι έναν να φυτέψεις δε θα βγει τίποτα, αντίθετα θα μπλέξεις χειρότερα με αποτέλεσμα αυτό να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που επιδιώκεις - και για σένα αλλά και για το κοινωνικό σύνολο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παιδεύσεις τα παιδιά σου και ανθρώπους που αγαπάς να ΜΗΝ έχουν ακριβώς τέτοιες συμπεριφορές. Η Ελλάδα θ' αλλάξει μόνο αν αλλάξουμε όλοι, όχι αν κάποιος γίνει μαύρος από το ξύλο.

Άποψή μου.

Εδώ είσαι.....μια νέα γενιά που να αξίζει τον κόπο χωρίς να κατακρεουργείται η λογική και η κρίση της από σχολεία, φροντιστήρια, ιδιαίτερα και βαριεστημένους αλλά αλαζόνες παιδαγωγούς.................

Εναν λαό που να σταματήσει να άγεται από λογικές σταρ σύστεμ, αναδεικνύοντας σε κάθε τομέα της ζωής σου όποιον πληροί τα συγκεκριμένα αλλά παντελώς βλακώδη κριτήρια, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λογική, την ψυχική ύγεία, την αισθητική και το μέλλον σου.

Εναν πολιτικό κόσμο που να νιώσει βαθιά ντροπή συνειδητοποιώντας ότι τό περίφημο “έργο” του, αφορά άποκλειστικά στην εμφάνιση, τα λόγια, τον κοινωνικά αποδεκτό του βίο και τις ολοένα και τολμηρότερες αλλά βλακωδώς παράλογες ιδέες του, που ονομάζει αύτάρεσκα “καινοτομίες”, για να κερδίσει έντυπώσεις που έχουν ήδη κερδηθεί με μια καλογυαλισμένη σύζυγο, έναν παιδαριώδη λαϊκισμό και δύο χειρονομίες δήθεν πυγμής που στον πραγματικό κόσμο θα τον έστελναν στο νοσοκομείο.

Ενα χθες, που να έχεις την ωριμότητα να μην αντιμετωπίζεις απαραίτητα ως ιερό.

Περιμένοντας όλα αύτά, συνεχίζω πεισματικά να παίζω με τις πινέζες μου σε έναν δικό μου κόσμο γεμάτο χρώματα που ήλιθιωδώς ακόμα πιστεύω πως δε μπορεί, κάποτε, κάποιος θα τον χαρεί............

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μπορω περιμενω οσο χρειαζεται ωστε να γινει η "δουλεια σωστα". Δε χρειαζονται βιασυνες οταν ειμαι σιγουρος πως οποιον βαλω στο ματι δε μου γλυτωνει σχεδον ποτε.

πάντως να ξέρεις φίλε.. η λογική του "αυτός στο χώμα και γώ στην φυλακή" έχει παρέλθει προ πολλού .. και ελπίζω ανεπιστρεπτί...

Επισκέπτης
πάντως να ξέρεις φίλε.. η λογική του "αυτός στο χώμα και γώ στην φυλακή" έχει παρέλθει προ πολλού .. και ελπίζω ανεπιστρεπτί...

Συμφωνω. Και συμπληρωνω οτι δεν ειναι απαραιτητο ουτε το ενα ουτε το αλλο. Περασαν οι εποχες που ο βλαχος επερνε το δικανο και ντουφεκαγε στην ψυχρα, χωρις να υπολογιζει το μετα. Υπαρχουν πολλοι τροποι να "τιμωρισεις" καποιον.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Συμφωνω. Και συμπληρωνω οτι δεν ειναι απαραιτητο ουτε το ενα ουτε το αλλο. Περασαν οι εποχες που ο βλαχος επερνε το δικανο και ντουφεκαγε στην ψυχρα, χωρις να υπολογιζει το μετα. Υπαρχουν πολλοι τροποι να "τιμωρισεις" καποιον.

πάντως ένας καλός τρόπος είναι να του κολλήσεις ενοικιαστήριο... ξέρεις.. "Ενοικιάζεται 3αρι τρίτου ορόφου σε νεόδμητη οικοδομή .. τιμή λογική τηλ ΧΧΧΧΧΧΧ μετά τις 22.00" το τηλέφωνο του γιατρού...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.115
Πόντοι
22.785
δηλαδή εσύ τι προτείνεις??? μέχρι στιγμής μόνο αντίλογο διαβάζω.. καμμία πρόταση?

Τολμώ να προτείνω, πώς δεν έχει νόημα να χαλάμε φαιά ουσία σε βαρετές μαλακίες, να ένθουσιαζόμαστε και να έλπίζουμε έτσι στο βρόντο.

Βασικά χρειαζόμαστε ένα καινούργιο χόμπι, τίποτα νέους εξωγήινους να περιμένουμε, ένα άλλο κοσμοϊστορικό γεγονός που θα αλλάξει για πάντα τον ρουν της ιστορίας και η Γη μετά από αυτό θα είναι είτε σαν κασέρι, είτε με πράσινες όμίχλες, τρομακτικά τέρατα και βάλτους, είτε παρελθόν....................... :think:

Τι στο διάολο, χαζοί είμαστε????????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Άλλοι έχουν τους φασίστες, άλλοι τους μετανάστες, άλλοι την Πόλη.

Εμείς δηλαδή πότε θα δούμε χαρά, στό μουνάκι μας?????????????? :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τολμώ να προτείνω, πώς δεν έχει νόημα να χαλάμε φαιά ουσία σε βαρετές μαλακίες, να ένθουσιαζόμαστε και να έλπίζουμε έτσι στο βρόντο.

Βασικά χρειαζόμαστε ένα καινούργιο χόμπι, τίποτα νέους εξωγήινους να περιμένουμε, ένα άλλο κοσμοϊστορικό γεγονός που θα αλλάξει για πάντα τον ρουν της ιστορίας και η Γη μετά από αυτό θα είναι είτε σαν κασέρι, είτε με πράσινες όμίχλες, τρομακτικά τέρατα και βάλτους, είτε παρελθόν....................... :think:

Τι στο διάολο, χαζοί είμαστε????????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Άλλοι έχουν τους φασίστες, άλλοι τους μετανάστες, άλλοι την Πόλη.

Εμείς δηλαδή πότε θα δούμε χαρά, στό μουνάκι μας?????????????? :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάλι ρε με τσίπουρα αντί για καφέ ξεκίνησες την μέρα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom