CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.457
- Πόντοι
- 2.606
..μια χαρα ειναι..εχει τη γραμμη του και την κοσμοθεωρια του..αλλο?Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι αριστερος η κατι αλλο. Εσενα σου αρεσει η εικονα του ΚΚΕ στην βουλη?
..μια χαρα ειναι..εχει τη γραμμη του και την κοσμοθεωρια του..αλλο?Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι αριστερος η κατι αλλο. Εσενα σου αρεσει η εικονα του ΚΚΕ στην βουλη?
καλα ριξε καμια πηχτη τωρα με την καινουργια φωτογραφιση του λαγου στο "ωραιοι αρκουδοι και ναζιστικο οραμα" και ξαναελα με τον κηδεμονα σου!!!1εσυ βαλε το βραδυ τη σια κοσιωνη να μαθεις τι εφαγε η Κα Αλαμουντιν στο βαρουλκο
Η ΝΔ να φυγει, το ΠΑΣΟΚ να φυγει, το ΚΚΕ να φυγει, σωστα. Να μεινει μονο ο Συριζα να τα κανονισει όλα.
Δεν μου αρεσε που ηταν η παπαριγα λες και μιλαγε η βουλτεψη. Εαν με εσενα ειναι οκ αυτο εμενα μου περισευει..μια χαρα ειναι..εχει τη γραμμη του και την κοσμοθεωρια του..αλλο?
..τι δεν σου ταιριαζει οπτικα στο υπογαμισμενο?απαντησε και κερδισε πλουσια δωρα ...
Απαντησε ο φιλος για μεναΣε πρώτη φάση ας φύγει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Δεν ξέρω αν ο Σύριζα θα συμμαζέψει κάτι από τα απόσκατα του Σαμαρά και του Βενιζέλου, αλλά τουλάχιστο θα δούμε κάτι βολεμένα κομματόσκυλα σαν και την αφεντιά σου, να σκούζουν από το κακό τους.
Αξία ανεκτίμητη.
...ναγειασειοστομαςσου!!!!Σε πρώτη φάση ας φύγει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Δεν ξέρω αν ο Σύριζα θα συμμαζέψει κάτι από τα απόσκατα του Σαμαρά και του Βενιζέλου, αλλά τουλάχιστο θα δούμε κάτι βολεμένα κομματόσκυλα σαν και την αφεντιά σου, να σκούζουν από το κακό τους.
Αξία ανεκτίμητη.
...δεν την παλευεις τελικα,ετσι???Απαντησε ο φιλος για μενα
A και που εισαι οσο η κανελη δεν αναλαμβανει το κομμα εκει θα μεινει το ΚΚΕ. απομονομενο απο ολους κ ολα...μια χαρα ειναι..εχει τη γραμμη του και την κοσμοθεωρια του..αλλο?
Γιατι ρε τυπε?...δεν την παλευεις τελικα,ετσι???
καλα ριξε καμια πηχτη τωρα με την καινουργια φωτογραφιση του λαγου στο "ωραιοι αρκουδοι και ναζιστικο οραμα" και ξαναελα με τον κηδεμονα σου!!!1
..αστο ρε αγορινα,σε χουνε κανει οισαμαζελοιαλοιφη και αλλαδιαβαζειςαλλακαταλαβαινεις....Γιατι ρε τυπε?
..χλουμπους,θες?εφαγε κριθαρωτο γαριδας τυπε. Εσυ τι εφαγες για μεσημερι?
Mπορει.....αστο ρε αγορινα,σε χουνε κανει οισαμαζελοιαλοιφη και αλλαδιαβαζειςαλλακαταλαβαινεις....
Ε οχι και με κανεναν.Πας καλα τύπε? Το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με κανεναν.
Ο Τζιμάκος ...ξελωκιάζει τον Θύμιο της Ελληνοφρένειας ον εαρ...
Παρακολουθείστε αυτην την εκπομπή για να καταλάβετε τι μυαλό γιαούρτι κουβαλάνε οι απολογητές-υποστηρικτές του σημερινού ΚΚΕ !
Ο Πανούσης τα χώνει κανονικά στο ΚΚΕ-Συριζα-στηλοβάτες της ΠΑΣΟΚΟΝΔοσαπίλας κι ο Θύμιος δεν θέλει να παραδεχτεί τι γίνεται.
Ο Αποστόλης, με δυο γραμμάρια περισσότερο μυαλό, καταλαβε και σώπασε νωρίς...
γιατι ρε χιροχιτο ο γκαζακης του επα-ραπαπα-μ τι ειναι ;κομμουνι δεν ειναι;
ο τζιμμης ειναι αναρχικος υποτιθετε
Ο Τζιμάκος ...ξελωκιάζει τον Θύμιο της Ελληνοφρένειας ον εαρ...
Παρακολουθείστε αυτην την εκπομπή για να καταλάβετε τι μυαλό γιαούρτι κουβαλάνε οι απολογητές-υποστηρικτές του σημερινού ΚΚΕ !
Ο Πανούσης τα χώνει κανονικά στο ΚΚΕ-Συριζα-στηλοβάτες της ΠΑΣΟΚΟΝΔοσαπίλας κι ο Θύμιος δεν θέλει να παραδεχτεί τι γίνεται.
Ο Αποστόλης, με δυο γραμμάρια περισσότερο μυαλό, καταλαβε και σώπασε νωρίς...
ο καζάκης είδε το φώς το αληθινόν και έφυγε από το ΚΚΕ ρε … ανανήψας είναι και δηλωσίας…
Ο ΚΑΖΑΚΗς ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΠΑΘΗςο καζάκης είδε το φώς το αληθινόν και έφυγε από το ΚΚΕ ρε … ανανήψας είναι και δηλωσίας…