Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αμα κατειχες και τα στοιχειωδη .............θα σου απαντουσα!  :grin:

Τρεχα τωρα στον αρχηγο σου τον Καζακη και κλαψε λιγο!  :2funny:

βρες εκεί καμιά Τσέχα επί πληρωμή να πηδάς  :2funny: :2funny: και άσε τον Καζάκη είσαι λίγος.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

ΠΕΘΑΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΛΗΝΑ....τα φώναζες...δίπλα σου περνάνε ζόμπι τραμουντάνες και σε κοιτάζουν σαν χαζοί..πολλοί σημερα από αυτούς είναι μετανάστες; ή άνεργοι...ευτυχώς δεν έζησες να δεις τα χειρότερα....

Δεν ντρεπεσαι λιγο βρε φασιστακι να βαζεις αρρωστα γεροντακια και να τα κοροιδευεις!  :headbang: :headbang:

βρες εκεί καμιά Τσέχα επί πληρωμή να πηδάς  :2funny: :2funny: και άσε τον Καζάκη είσαι λίγος.

Μην ανησυχεις φασιστακι εγω καλα τα παω με τις γυναικες, εσενα ομως η χουφτα σου πρεπει να εχει ματωσει!  :grin:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ δεν πληρώνω για να γαμήσω όπως εσύ που το διαλαλείς κιόλας. :headbang: :headbang: καταλαβαίνεις πόσο κατεστραμμένος είσαι.άντε τώρα να είμαι υπάλληλος και να έχω εσένα εργοδότη...για αυτό τελειώσαμε σαν λαός.. >:(

και όταν γαμάω κάτι είναι ΓΥΝΑΙΚΑ..ούτε βουλγαρογυφ΄τάκια όπως ο αμοιβάδας όύτε ηπατιτιδο-Τσεχες όπως εσύ...

παρεπιπτόντως θες να πάμε Πράγα το Γενάρη μαζί να σου γνωρίσω 2 Τσέχες μία ξανθιά 1,78 και μια καστανούλα  1,73?φιλενα΄δες 23 τρελα μουνιά και οι 2...τις πήδαγα πριν 3 χρόνια...τι λες?

άμα ρίξεις έστω τη 1 από τις 2 εγώ θα ψηφίσω Αντωνάκη.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αν είσαι μάγκας και άντρας γαμάς χωρίς πουγκί.αλλά εσύ είσαι κατεστραμμένος.

κάποιος είναι μάγκας όταν  γαμάει φυσιολογικά και κοπέλες της διπλανής πόρτας...και εσύ βρε κατεστραμμένε πας να το παίξεις άντρας και να αντιστρέψεις το φυσιολογικό γαμώντας μπαζοβιζιτες με το πορτοφόλι σου?

άντε ρε αχλάδα τράβα από εδώ που κρύβεσαι πίσω από ενα φόρουμ..που χωρίς λεφτά δε θα σου καθόταν ούτε αγελάδα..

Εμενα μου καθονται και χωρις λεφτα! Εσενα ομως.................................... :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εμενα μου καθονται και χωρις λεφτα! Εσενα ομως.................................... :2funny: :2funny: :2funny:

εσένα σου κάθοντε χωρίς λεφτά που έχεις γεμίσει 786899034 ποστ το thread Της κάθε τελειωμένης σαν και σένα βίζιτας? :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τραμουβλάκα πλήρωνε να γαμησεις καμιά Αγγλίδα και α΄σε τι κάνω εγώ θέλεις πολλές ζωές για να τα κάνεις.

θα μας πείς τωρα γιατί εκανες γαργαρα τα πεντοδόλλαρα που σου πόσταρα χαζούλικο φασιστάκι?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εσένα σου κάθοντε χωρίς λεφτά που έχεις γεμίσει 786899034 ποστ το thread Της κάθε τελειωμένης σαν και σένα βίζιτας? :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Για να μην επαναλαμβανομαι.....................στο μπου.κομ εισαι αρρωστακι!  :grin:

Να μαθεις να βαζεις κρεμουλα στην χουφτα σου να μην ματωνει!  :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
θα μας πείς τωρα γιατί εκανες γαργαρα τα πεντοδόλλαρα που σου πόσταρα χαζούλικο φασιστάκι?

ότι μαλακία ποστάρεςι εσύ δεν την παίρνουμε και στα σοβαρά..αλλωστε τα site Που παρακολουθείτε εσύ και ο Λουκέντιος είναι τύπου mega η διαπραγματευση ε την τροικα παει καλα γλυτώσαμε από το χρεος κτλ κτλ...ξέρεις εσύ..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: Για να μην επαναλαμβανομαι.....................στο μπου.κομ εισαι αρρωστακι!  :grin:

Να μαθεις να βαζεις κρεμουλα στην χουφτα σου να μην ματωνει!  :2funny:

όταν γαμήσεις φυσιολογικά τα ξαναλέμε.

μεχρι τότε ρευστοποίησε τα ομολογα σου να γαμας καμια βιζιτα... :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ότι μαλακία ποστάρεςι εσύ δεν την παίρνουμε και στα σοβαρά..αλλωστε τα site Που παρακολουθείτε εσύ και ο Λουκέντιος είναι τύπου mega η διαπραγματευση ε την τροικα παει καλα γλυτώσαμε από το χρεος κτλ κτλ...ξέρεις εσύ..

ενώ τα λεγόμενα του καζάκη βρίθουν αξιοπιστίας να πούμε ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παω για υπνο φασιστακι. Θα σε παω πιπα-κωλο αυριο!  :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λαλίστατος ο τραβατρόμπας και οι άλλες πουτάνες της Συγγρού για όποια δήλωση κάνει ο αρχηγός της Τοπικής Άνω Τραχανοπλαγιάς ΣΥΡΙΖΑ. Για τα παραπάνω καραγκιοζιλίκια όμως μόκο.
Σιγή ιχθύος, ηθική τρωκτικού.

ποιός έκανε μωρή πιεξούλα τον νόμο για τον διορισμό των αθλητών ??

ποιός  διόρισε τον Δήμα και τον Λεωνίδη σαν αξιωματικούς ??

λέγε μωρή πούστρα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην εφορία τους διορίσανε μωρή σκατοκέφαλη γριέντζω; Άντε, με το κάλο να τους βάλετε και σε κάνα νοσοκομείο να χειρουργούνε.  

μιλάς και σύ μωρή πατούρα που διορίσατε τον τερματοφύλακα κηπουρό στο Μαρούσι .. ουστ μωρή κλασομπανιέρα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.046
Πόντοι
6.515
εδώ ξεφτιλιζουν το Σιμιτη  :rockon:

Stories