Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλα να ονειρευεσαι φασιστακι οτι θα βγει ο πανηλιθιος αρχηγος σου ο Καζακης προθυπουργος για να εγκαταστησει συστημα Βορειας Κορεας στην Ελλαδα!  :2funny: :2funny:

Ενα πουλο θα παρει μαζι με σενα!  :grin:
Μωρε ας βγει οποιος θελει. Αυτοι που ειναι ηδη πανω να πανε στον αγυριστο..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μωρε ας βγει οποιος θελει. Αυτοι που ειναι ηδη πανω να πανε στον αγυριστο..

Μα δεν κατάλαβες κάτι.για να μιλάμε για λαό πρέπει να μην υπάρχουν ΄κόμματα.αλλιώς μιλάμε για κοπάδι.κοπαδι σαν τον Λουκέντιο τον Τραμουβλάκα τον Μεμοσαν και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα πατριωτάκια των καταθέσεων.που άλλος το παθιζει δεξιός άλλος Τζημερικος άλλος πατριώτης με τον όρκο του Χιτλερ  :2funny: :2funny:

ενας λαός που θα συμμετέχει σε αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και θα καθαιρεί οποιοδήποτε κωλόπαιδο τον ξεπουλάει στους τραπεζίτες.ένας λαός που θα στελνει στην αγχόνη οποιοδήποτε κωλόπαιδο σπαταλάει δημόσιο χρήμα.

ένας λαός που θα τσακίζει τα κεφάλια εργοδοτων όπως ο Λουκέντιος.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ.ένα λαό πάμπλουτο σε αισθήματα ιδέες αντιλήψεις όνειρα ένα λαό με τσαμπουκά που δεν θα φοβάται τους Λουκέντιους που τον έχουν με 300 ευρώ.

όταν θα φτάσουμε εκεί θα ελευθερωθούμε και ως χώρα.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
κατάλαβα ... ακόμη και ο Παπαδόπουλος δηλαδή...
Ο καθενας ασ σκεφτει οποιον θελει.!Τελικα εσυ απο τζιμερος κατεληξες σαμαρικος κ τωρα μας λες για παπαδοπουλο...!Ποσα εχεις πιει???

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μα δεν κατάλαβες κάτι.για να μιλάμε για λαό πρέπει να μην υπάρχουν ΄κόμματα.αλλιώς μιλάμε για κοπάδι.κοπαδι σαν τον Λουκέντιο τον Τραμουβλάκα τον Μεμοσαν και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα πατριωτάκια των καταθέσεων.που άλλος το παθιζει δεξιός άλλος Τζημερικος άλλος πατριώτης με τον όρκο του Χιτλερ  :2funny: :2funny:

ενας λαός που θα συμμετέχει σε αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και θα καθαιρεί οποιοδήποτε κωλόπαιδο τον ξεπουλάει στους τραπεζίτες.ένας λαός που θα στελνει στην αγχόνη οποιοδήποτε κωλόπαιδο σπαταλάει δημόσιο χρήμα.

ένας λαός που θα τσακίζει τα κεφάλια εργοδοτων όπως ο Λουκέντιος.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ.ένα λαό πάμπλουτο σε αισθήματα ιδέες αντιλήψεις όνειρα ένα λαό με τσαμπουκά που δεν θα φοβάται τους Λουκέντιους που τον έχουν με 300 ευρώ.

όταν θα φτάσουμε εκεί θα ελευθερωθούμε και ως χώρα.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Εγω τυπε ειμαι ποιο light. Οποιος δεν κανει οσα λεει προεκλογικα βλεπε λεφτα υπαρχουν-ζαππεια 1-2-3-4-5-6....τον ΠΟΥΛΟ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μα δεν κατάλαβες κάτι.για να μιλάμε για λαό πρέπει να μην υπάρχουν ΄κόμματα.αλλιώς μιλάμε για κοπάδι.κοπαδι σαν τον Λουκέντιο τον Τραμουβλάκα τον Μεμοσαν και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα πατριωτάκια των καταθέσεων.που άλλος το παθιζει δεξιός άλλος Τζημερικος άλλος πατριώτης με τον όρκο του Χιτλερ  :2funny: :2funny:

Πιπα-κωλο φασιστακι που θα κανει ο αρχηγος σου ο Καζακης την Ελλαδα Βορειο Κορεα.  :zfuck: Για πες μου τα 300 ευρω που τα βρηκες?  :think: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πιπα-κωλο φασιστακι που θα κανει ο αρχηγος σου ο Καζακης την Ελλαδα Βορειο Κορεα.  :zfuck: Για πες μου τα 300 ευρω που τα βρηκες?  :think: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν τα βρίσκει ούτε αυτά γιατί κανένας δεν τον προσλαμβάνει... βλέπουνε τι νούμερο είναι (αυτός και ο άλλος ο hippo) και τους κάνουν αλάργα....

γιαυτό κλαίει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο καθενας ασ σκεφτει οποιον θελει.!Τελικα εσυ απο τζιμερος κατεληξες σαμαρικος κ τωρα μας λες για παπαδοπουλο...!Ποσα εχεις πιει???

εγώ βασικά θα ήθελα την Θάτσερ... αλλά επειδή είναι αδύνατον μου αρκεί ο Τζημερος ή κάποιος σαν και αυτόν...

εσύ ποιόν προτιμάς..? έλα μην κρύβεσαι τον Παπαδόπουλο γουστάρεις... πές το ...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εγώ βασικά θα ήθελα την Θάτσερ... αλλά επειδή είναι αδύνατον μου αρκεί ο Τζημερος ή κάποιος σαν και αυτόν...

εσύ ποιόν προτιμάς..? έλα μην κρύβεσαι τον Παπαδόπουλο γουστάρεις... πές το ...
Εχω απαντησει...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

βασικά κάθομαι και απαντάω σοβαρά σε έναν κατεστραμμένο σαν εσένα που για να γαμήσει γυναίκα τα σκάει κάτι κατεστραμμένες Τσέχες γεμάτες ηπατίτιδα την ώρα που εμεέις τις κάνουμε γυναίκες του γάλατκος αλλά άντε να πάει το παλιάμπελο...

στη Βόρεια Κορέα κυβερνάει ένας ημίτρελος κατεστραμμένος σαν και σένα άρα σε καμιά περίπτωση Ο ΛΑΟΣ.

εγώ θέλω να κυβερνάει ο λαός να διορίζεται αξιοκρατικά κτλ κτλ.

άρα όχι βορεια Κορέα δεν θα γίνουμε αληταρά αλλά το ιδανικό εθνος για κάθε χώρα.

δεν ξέρω μπαζοβιζιτογάμη αν διάβασες προχτές η αμερικάνικη πρεσβεία στο Μπουένος Άυρες προειδοποίησε ότι αν η Αργεντινή δεν πληρώσει τους Εβραίους της wall street θα ξεσπάσουν ταραχες στη χωρα..

απάντηση Κιρχνερ:πάτε για απέλαση όπως κάνουν οι Μοράλες και Μαδούρο στα Εβραιάκια των εκεί πρεσβειών.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δεν τα βρίσκει ούτε αυτά γιατί κανένας δεν τον προσλαμβάνει... βλέπουνε τι νούμερο είναι (αυτός και ο άλλος ο hippo) και τους κάνουν αλάργα....

γιαυτό κλαίει...

Τραμουβλάκα πλήρωνε να γαμησεις καμιά Αγγλίδα και α΄σε τι κάνω εγώ θέλεις πολλές ζωές για να τα κάνεις.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Lucent-βλάκα σε έχω ρωτήσει απειρες φορε΄ς τι μισθό δίνεις στους υπαλλήλους σου ως εργοδότης το κάνεις γαργάρα.Τι έκανες στην Αργεντινή όταν πήγες πάλι γαργαρα.γιατί τέτοια πρεμούρα για τα ομόλογα πάλι γαργάρα...άρα δεν θελει και πολύ μυαλό τι είσαι...ένας τοκογλυφάκος ομολογιούχος που το πάίζει κρίση για να γαμάει υπαλλήλους και να βγάζει και αλλα.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Όμως ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
βασικά κάθομαι και απαντάω σοβαρά σε έναν κατεστραμμένο σαν εσένα που για να γαμήσει γυναίκα τα σκάει κάτι κατεστραμμένες Τσέχες γεμάτες ηπατίτιδα την ώρα που εμεέις τις κάνουμε γυναίκες του γάλατκος αλλά άντε να πάει το παλιάμπελο...

στη Βόρεια Κορέα κυβερνάει ένας ημίτρελος κατεστραμμένος σαν και σένα άρα σε καμιά περίπτωση Ο ΛΑΟΣ.

εγώ θέλω να κυβερνάει ο λαός να διορίζεται αξιοκρατικά κτλ κτλ.

άρα όχι βορεια Κορέα δεν θα γίνουμε αληταρά αλλά το ιδανικό εθνος για κάθε χώρα.

δεν ξέρω μπαζοβιζιτογάμη αν διάβασες προχτές η αμερικάνικη πρεσβεία στο Μπουένος Άυρες προειδοποίησε ότι αν η Αργεντινή δεν πληρώσει τους Εβραίους της wall street θα ξεσπάσουν ταραχες στη χωρα..

απάντηση Κιρχνερ:πάτε για απέλαση όπως κάνουν οι Μοράλες και Μαδούρο στα Εβραιάκια των εκεί πρεσβειών.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πιπα-κωλο ειπαμε σκατοψυχο φασιστακι και παρει τα φαρμακα σου να συνελθεις λιγο!  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Lucent-βλάκα σε έχω ρωτήσει απειρες φορε΄ς τι μισθό δίνεις στους υπαλλήλους σου ως εργοδότης το κάνεις γαργάρα.Τι έκανες στην Αργεντινή όταν πήγες πάλι γαργαρα.γιατί τέτοια πρεμούρα για τα ομόλογα πάλι γαργάρα...άρα δεν θελει και πολύ μυαλό τι είσαι...ένας τοκογλυφάκος ομολογιούχος που το πάίζει κρίση για να γαμάει υπαλλήλους και να βγάζει και αλλα.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Όμως ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

Οπως ειπα με τρελο δεν μπορεις να συνεννοηθεις!  :zfuck:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Για Εβραιος σου ακουγομαι??  :2funny: :2funny: :2funny:

Κριμα που κλεινουν το Δαφνι  :headbang: :grin:

χειρότερος.αυτοί τουλάχιστον ζητανε τα λεφτα τους γαμώντας λαούς.ξέρουν τι θέλουν.εσύ είσαι ένα επικαλυμμενο κωλόπαιδο που ειρωνεύεται Ελληνες πατριώτες που λες ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρω κάποια στιγμή και δεν προτείνεις τίποτα.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

ΠΕΘΑΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΛΗΝΑ....τα φώναζες...δίπλα σου περνάνε ζόμπι τραμουντάνες και σε κοιτάζουν σαν χαζοί..πολλοί σημερα από αυτούς είναι μετανάστες; ή άνεργοι...ευτυχώς δεν έζησες να δεις τα χειρότερα....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
χειρότερος.αυτοί τουλάχιστον ζητανε τα λεφτα τους γαμώντας λαούς.ξέρουν τι θέλουν.εσύ είσαι ένα επικαλυμμενο κωλόπαιδο που ειρωνεύεται Ελληνες πατριώτες που λες ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρω κάποια στιγμή και δεν προτείνεις τίποτα.

Αμα κατειχες και τα στοιχειωδη .............θα σου απαντουσα!  :grin:

Τρεχα τωρα στον αρχηγο σου τον Καζακη και κλαψε λιγο!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom