Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
δεν μου χρειάστηκε παίκτη μου… το ξεκίνησα, είδα ότι δεν μου έκανε (λίγα λεφτά, μαλακία εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές εξέλιξης πολύ αργές και ελάχιστες)…

στον χρόνο επάνω αποχαιρέτησα και άλλαξα ρότα … τι δεν καταλαβαίνεις ??

το ανώτερο που θα μπορούσα να είμαι σήμερα είναι ένας από τις μερικές χιλιάδες αναπληρωτές άντε βία τακτικούς καθηγητές (στην ελλάδα αν φωνάξεις σήμερα κύριε καθηγητά πάω στοίχημα ότι θα γυρίσουν το κεφάλι τους οι μισοί) με αποδοχές ίσες με το βδομαδιάτικο μου, που θα πάσχιζα να βγάλω το κάτι τις παραπάνω από ερευνητικά προγράμματα (είτε μαύρα είτε κανονικά) και θα είχα να κάνω με τον κάθε παπάρα υποτιθέμενο φοιτητή που θα μου ζάλιζε τα αρχίδια με τις μαρξιστικές ή αναρχικές αναλύσεις του την ώρα που θα προσπαθούσα να δείξω κάτι σε αυτούς τους λίγους που πραγματικά θέλουνε να γίνουν επιστήμονες …

και αν τυχόν έκανα και καμμιά προσπάθεια αναβάθμισης του εξοπλισμού του τομέα (να πάρω καμμιά δεκαριά μηχανήματα με λίνουξ ρε παιδί μου όχι κάτι τρελλό) με καμμιά χορηγία από κανέναν ιδιώτη θα με στήνανε στον τοίχο για ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέροντα...

χώρια που δεν θα τολμούσα να αφήσω ούτε τα τσιγάρα μου στο γραφείο (να μην μιλάμε για λάπτοπ, κινητά κλπ) γιατί θα μου το σουφρώνανε οι κοινωνικοί αγωνιστές οι οποίοι τις μισές μέρες του χρόνου θα μου απαγορεύανε την είσοδο με το έτσι θέλω και τις άλλες μισές χέζουνε, κατουράνε και μαστουρώνουνε στους διαδρόμους των σχολών  …

και φυσικά θα είχα τον μαστρο-Μήτσο της γειτονιάς να με κοιτάει με μισό μάτι επειδή θα του έλεγα “ασε να το σκεφτώ” ή “τον άλλο μήνα που θα πληρωθώ” όταν μου ζητήσει 200 ευρώπουλα επίσκεψη για να φτιάξει μια χαλασμένη βρύση (τα οποία δεν τα δίνω ούτε τώρα που τα έχω πολλώ δε στην περίπτωση της ακαδημαικής καριέρας που δεν θα μου περισσεύανε) και να λέει πίσω από την πλάτη μου “Κοτζάμ καθηγητής και δεν έχει να μου δώσει ένα μεροκάματο να του φτιάξω την βρύση"

βρε δεν πάνε να γαμηθούνε οι ακαδημαικές καριέρες…
......θα στα βουταγα πριν πεις κιμινο χαμουρη..τα τσιγαρα θα στα αφηνα γιατι δεν καπνιζω μαλακιες...αν αφηνες κανα κοχιμπα βεβαια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
αποζημίωση μπορεί να μην παίξει ακόμη και στην περίπτωση που είναι ασφαλισμένος… κάτι για συμβάσεις δίμηνες, μηνός, εβδομάδας, ημέρας συνεχώς ανανεούμενες έχεις ακούσει ??
...ναι αλλα τουλαχιστον ετσι θα εχει κολλησει κανα ενσημο....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
ε το ΠΑΜΕ τι κανει?γιατι δν κανει καταγγελιες?
ρε βλαμμενο τρολ ξερεις ποσες καταγγελιες εχει στα δικαστηρια αυτη τη στιγμη το παμε με εργοδοτες "καλοπληρωτες"...μεγαλη αγαπη ειναι ο τζαμπος!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εισαι εκτος τοπου και χρονου, τραμουντανα. Συμφερει την εταιρια και οτι προβλεπει ο νομος κτλ.
Το παιδι πληρωνεται με εναντι πλεον. Εχουν παψει ακομα και να καταβαλλουν τον κουτσουμενο μισθο. 50 ευρω τωρα, 60 σε δυο βδομαδες και προχωραμε...

και γιατί κάθεται ? αφού βρίζει τον κακό εργοδότη του γιατί δεν ανοίγει αυτός μια δικιά του δουλειά να προσλάβει υπαλλήλους και να είναι καλός εργοδότης ??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και γιατί κάθεται ? αφού βρίζει τον κακό εργοδότη του γιατί δεν ανοίγει αυτός μια δικιά του δουλειά να προσλάβει υπαλλήλους και να είναι καλός εργοδότης ??

μπορει να εχει αναγκη τα λεφτα,και να μην εχει αρκετα να ανοιξει δικη του επιχειρηση

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eφόσον ο εργαζόμενος είναι ανασφάλιστος,δεν είναι κατοχυρωμένος απο πουθενά οτι θα πάρει τα λεφτά του.Και συνήθως δεν τα παίρνει.
Και φυσικά σε περίπτωση απόλυσης δεν θα υπάρξει και αποζημίωση.

αποζημίωση μπορεί να μην παίξει ακόμη και στην περίπτωση που είναι ασφαλισμένος… κάτι για συμβάσεις δίμηνες, μηνός, εβδομάδας, ημέρας συνεχώς ανανεούμενες έχεις ακούσει ??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

εχω ακουσει ναι και?τι μας λες με αυτο δηλαδη?να ειναι ανασφαλιστος κ να δουλευει μαυρα η να ειναι ασφαλισμενος και να ειναι -20%?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
αυτό ακριβώς λέω και γώ… αλλά ο τύπος θέλει να μην πληρώνει τις εισφορές εργαζομένου γιατί θα μειωθεί ο μισθός του…
βασικα δε λες αυτο...δικαιολογεις το λαμογιο αφεντικο ριχνοντας την ευθυνη στον εργαζομενο...επι της ουσιας ομως ο εργαζομενος-και ειδικα τη σημερινη εποχη-ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ρε βλαμμενο τρολ ξερεις ποσες καταγγελιες εχει στα δικαστηρια αυτη τη στιγμη το παμε με εργοδοτες "καλοπληρωτες"...μεγαλη αγαπη ειναι ο τζαμπος!

ουτε εχω πατησει στον Τζαμπο  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
καλα κανει τοτε το ΠΑΜΕ.
και βλαμενο τρολ εισαι συ  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...ναι αλλα τουλαχιστον ετσι θα εχει κολλησει κανα ενσημο....

αυτό ακριβώς λέω και γώ… αλλά ο τύπος θέλει να μην πληρώνει τις εισφορές εργαζομένου γιατί θα μειωθεί ο μισθός του…

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαλάκα γεροξεκούτη, τα'χεις χάσει τελείως. Κάνα συγγενή δεν έχεις να σε μαζέψει μπας και σταματήσεις να γίνεσαι ρεζίλι;

τι συγγενη να χει ρε αφου η αγαπημενη του Θατσερ ελεγε δν υπαρχει κοινωνια  :S μονο ο ατομισμος

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι καποιοι ανθρωποι εχουν προβλημα επιβιωσης και οτι και τα δεκα ευρω κανουν διαφορα στην καθημερινοτητα τους;
Αλλα ποιος τους φταιει που ειναι φτωχοι; Τους ειπε κανεις να ειναι φτωχοι;
Ας ηταν πλουσιοι. Ετσι δεν ειναι, τραμουντανα;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι καποιοι ανθρωποι εχουν προβλημα επιβιωσης;
Αλλα ποιος τους φταιει που ειναι φτωχοι; Τους ειπε κανεις να ειναι φτωχοι;
Ας ηταν πλουσιοι. Ετσι δεν ειναι, τραμουντανα;

καπως ετσι ειναι το σκεπτικο των τραμουντανηδων.οτι ειναι φτωχοι γιατι ειναι βλακες κ καλα να παθουν

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα καλα δεν εχει συγγενεις να τον μαζεψουν?????
...πρεπει να παρουμε καμια τηλεφωνια τον θειο του που πουλαει μπουλντοζες να τον νουθετησει...αμα δε βαλει μυαλο(σιγα μη βαλει) θα στειλω με μεηλ τις φωτο απο την "αρχαιολογια" του υ.πε.χω.σε που γαμησε ,τη φιλη της γιαιγιας του...θα σφιξουν οι κωλοι μετα  :s&m_2: ..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Οπως σωστα ειπε ο γερο Μαρξ ο μισθος δεν ειναι παρα το κοστος (για τους κεφαλαιουχους) αναπαραγωγης της εργατικης δυναμης. Δινουν τοσα ωστε απλα να συνεχισει ο εργατης να υπαρχει βιολογικα.
Οσο υπηρχε ο υπαρκτος με το φοβο του θεριου εδιναν και μερικα κευνσιανα ψιχουλα στον εργαζομενο. Τωρα με την ευκαιρια της κρισης με τα εναντι, τις καθυστερουμενες πληρωμες και την ανασφαλιστη εργασια μετρανε εκ νεου τα βιολογικα αυτα ορια.
...με δυο γραμμες τα πες σχεδον ολα....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ποιά Θάτσερ ρε; Άμα η μακαρίτισα διάβαζε τις παπαριές που γράφει ο τραβατρόμπας για το διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους και τη ΝΕΡΙΤ θα έριχνε κάτι χαστούκια στον τραβατρόμπα που θα ξέχναγε τ'όνομα του το μπάσταρδο του Αβέρωφ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα καλα δεν εχει συγγενεις να τον μαζεψουν?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom