tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το ιδιο λεμε με το ΑΕΠ του 2010 που ηταν χαμηλοτερο με το σημερινο μας εδιναν 12% κ σημερα πουν ειναι υψηλοτερο μας δινουν 4-5% Θα μου πεις πως γινεται? Με μεγαλυτερο χρεος μικροτερο επιτοκιο κ με μικροτερο χρεος μεγαλυτερο επιτοκιο? Οσο για τα πετρελαια κ Φυσικο αεριο κ δηθεν Επενδυσεις γιατι δεν γινοντουσαν προ μνημονιου???????
αν μου πείς που νομίζεις ότι πάει το πράμα θα σου πώ...
εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα μνημονια ήταν ευλογία για τον τόπο αυτό γιατί μας αναγκάσανε να βάλουμε χέρι σε τομείς που κάναν την χώρα να αιμοραγεί όπως για παράδειγμα
- Υγεία
- Ασφαλιστικό
- Δημόσια Διοίκηση
δυστυχώς δεν κάναμε όσα θα έπρεπε αλλίως και με τα μνημόνια θα είχαμε ξεμπερδέψει πολύ νωρίτερα και σε πολύ καλύτερη κατάσταση θα ήμασταν.. δεν πειράζει το νερό μπήκε στο αυλάκι και πίσω δεν γυρνάει.. επιτέλους έχουμε μια ελπίδα να φτιάξουμε μια χώρα που δεν θα είναι βαλκάνια αλλά ευρωπαική.. και δυστυχώς για τις κυβερνήσεις μας που δεν έχουν το θάρρος να κάνουν γρήγορα όλα όσα πρέπει να γίνουν ακόμη..
το ΑΕΠ ήταν πλαστό διότι ήταν δανεικά που δεν κατευθύνθηκαν σε παραγωγή αλλά σε κατανάλωση και μπετά... κατανάλωση εισαγομένων (διότι με τα δανεικά πάψαμε να παράγουμε) και μπετά με τον οικοδομικό οργασμό που έφτασε να έχει κάθε έλληνας από τρία ή παραπάνω σπίτια και να υπάρχει υπερπληθώρα κατοικίας (στο μεγαλύερο μέρος της κακίστων προδιαγραφών) τα οποία του κοστίσανε και ο κούκος αηδόνι...
καιρός σε αυτήν την χώρα να μάθουμε...