priceless
Βρε καλώς το σαλιγκάρι...τα σάλια σου και σε άλλη παραλία...
να σαι καλά..η δικιά σου πρόταση βαζελάκο?στο ευρώ μέχρι να πεθάνουμε όλοι να υποθέσω...
1.Πως θα γίνουν νέες επενδύσεις και αύξηση του ΑΕΠ Τραμουβλάκα με λιτότητα?το ξεπουλάω και αγοράζω όσο όσο είναι επένδυση?
2.Στο ξαναγράφω...κανείς δεν υπερβαίνει τα 55 χρόνια...όλοι στη σύνταξη από τα 55...για να ανοίγουν θέσεις εργασίας....30 χρόνια δουλειάς είναι καλα...α και πίσω τα κλεμμένα ε..
3.Κανείς δεν επιβαρύνει το ασφαλιστικό εκτός από τους πολιτικούς...
4.Εγώ το δικό μου πτυχίο και μεταπτυχιακό δεν χρειάζεται να σου τα βάλω φαίνεται άλλωστε ποιος είναι μορφωμένος πατριώτης και ποιος δωσίλογος..αλλά γαργαράκια εσύ δεν πρόσβαλλες τη μάνα μου ότι μπήκε με βύσμα στο δημόσιο?τώρα με το 8,6 έκανες πισω?εσύ τι πτυχίο έχεις άριστα 5?
5.ΤΟ άτοκο νόμισμα δεν δημιουργεί πληθωρισμό σε συνθήκες ύφεσης αντίθετα ανασταίνει την οικονομία.
6.Ναι έχω πάει σε χωριό και ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ...η ισοπεδωτικη σου λογική φασίστα και δωσίλογε ότι ολοι οι ΕΛληνες είναι τεμπέληδες πρεπει να τελειωνει...
7.Ίσως γιατι ο νέος προτιμά να παλέψει για την πατρίδα του...από το να το παιζει μαγκας από τη σκατίλα του Λονδίνου...
8.Καλά σε γαμαει ο Καζάκης άσχετο και άχρηστο μίασμα.
9.Ναι στα ευρωπαϊκά κράτη οι Τζήμεροι κυβερνάνε..για αυτό η Ιταλία η Γαλλία είναι ετοιμες να φύγουν από το ευρω η Γερμανια εχει 5 τρις χρεος η Ισπανια μεχρι προπερσι πρωτη σε ανεργια..ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΖΗΜΕΡΟΙ
10.Μαλιστα//όλα ιδιωτικά....και οποιος δεν εχει να πεθαίνει να υποθέσω ε εσχατόγερε φασίστα?
11.Δεν απαντάς όμως..είδες στη Βενεζουέλα ή στην Κούβα κάποιον πολίτη παρατημένο?κοκοκο...
12.Η κιρχνερ δεν ριχνει κανενα γλείψιμο..τους γαμάει ασάλιωτα..
13.τον βλέπεις Ελληνα τον αρχιδωσίλογο...να σου παρουν το σπιτι λεει/...δλδ δε φτάνει το κράτος που σε άφησε μπατίρη πρεπει να σε τελειώσει οριστικα...ΟΥΣΤ ΔΩΣΙΛΟΓΕ...