Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Η Αγγλια δεν ηταν το θεμα αγορι μου αλλα ο τιτλος του κοντρανιουζ και τα επιχειρηματα απο το φασιστακι!  :2funny:

Το κειμενο του κοντρανιουζ που εβαλε το φαιστακι δεν εχει σχεδον καμια βαση με τα επιχειρηματα του Economist, και μην προσπαθεις να διαστραβλωσεις αυτα που γραφτηκαν! Ο καθενας μπορει να τα διαβασει!  ;)

καλά ρε μαλάκα που διάβασες βρε ζώον ότι η Βρετανία έχει ανάπτυξη ηλίθιε ???
στο economist.

το θεωρείς έγκυρο ή είναι γραφικό και αυτό ρε 58χρονο κωλόπαιδο επειδή δεν συμφωνεί μαζί σου?

Γιά τό σημείο μέ τήν Αγγλία αρχικά πιαστήκανε, ναί ό καθένας μπορεί νά διαβάσει τά κείμενα. Έβαλα αναλυτικά τίς παραθέσεις.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γιά τό σημείο μέ τήν Αγγλία αρχικά πιαστήκανε, ναί ό καθένας μπορεί νά διαβάσει τά κείμενα. Έβαλα αναλυτικά τίς παραθέσεις.

Να διαβαζεις τις δικες μου παραθεσεις και οχι του τραμου!  :grin:

Το φασιστακι πεταει ενα σωρο ασυναρτησιες εδω μεσα λες και ολοι ειναι κοροιδα και βλακες! Δεν φτανει φαινεται το 0,86% που πηρε ο αρχηγος του!  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ναι η Αγγλία έχει sustainable growth του 0.5% ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Βρε καλώς το σαλιγκάρι...τα σάλια σου και σε άλλη παραλία...

να σαι καλά..η δικιά σου πρόταση βαζελάκο?στο ευρώ μέχρι να πεθάνουμε όλοι να υποθέσω...

1.Πως θα γίνουν νέες επενδύσεις και αύξηση του ΑΕΠ Τραμουβλάκα με λιτότητα?το ξεπουλάω και αγοράζω όσο όσο είναι επένδυση?
2.Στο ξαναγράφω...κανείς δεν υπερβαίνει τα 55 χρόνια...όλοι στη σύνταξη από τα 55...για να ανοίγουν θέσεις εργασίας....30 χρόνια δουλειάς είναι καλα...α και πίσω τα κλεμμένα ε..
3.Κανείς δεν επιβαρύνει το ασφαλιστικό εκτός από τους πολιτικούς...
4.Εγώ το δικό μου πτυχίο και μεταπτυχιακό δεν χρειάζεται να σου τα βάλω φαίνεται άλλωστε ποιος είναι μορφωμένος πατριώτης και ποιος δωσίλογος..αλλά γαργαράκια εσύ δεν πρόσβαλλες τη μάνα μου ότι μπήκε με βύσμα στο δημόσιο?τώρα με το 8,6 έκανες πισω?εσύ τι πτυχίο έχεις άριστα 5? :2funny: :2funny:
5.ΤΟ άτοκο νόμισμα δεν δημιουργεί πληθωρισμό σε συνθήκες ύφεσης αντίθετα ανασταίνει την οικονομία.
6.Ναι έχω πάει σε χωριό και ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ...η ισοπεδωτικη σου λογική φασίστα και δωσίλογε ότι ολοι οι ΕΛληνες είναι τεμπέληδες πρεπει να τελειωνει...
7.Ίσως γιατι ο νέος προτιμά να παλέψει για την πατρίδα του...από το να το παιζει μαγκας από τη σκατίλα του Λονδίνου...
8.Καλά σε γαμαει ο Καζάκης άσχετο και άχρηστο μίασμα.
9.Ναι στα ευρωπαϊκά κράτη οι Τζήμεροι κυβερνάνε..για αυτό η Ιταλία η Γαλλία είναι ετοιμες να φύγουν από το ευρω η Γερμανια εχει 5 τρις χρεος η Ισπανια μεχρι προπερσι πρωτη σε ανεργια..ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΖΗΜΕΡΟΙ  :2funny: :2funny:
10.Μαλιστα//όλα ιδιωτικά....και οποιος δεν εχει να πεθαίνει να υποθέσω ε εσχατόγερε φασίστα? :jerking: :jerking:
11.Δεν απαντάς όμως..είδες στη Βενεζουέλα ή στην Κούβα κάποιον πολίτη παρατημένο?κοκοκο...
12.Η κιρχνερ δεν ριχνει κανενα γλείψιμο..τους γαμάει ασάλιωτα..
13.τον βλέπεις Ελληνα τον αρχιδωσίλογο...να σου παρουν το σπιτι λεει/...δλδ δε φτάνει το κράτος που σε άφησε μπατίρη πρεπει να σε τελειώσει οριστικα...ΟΥΣΤ ΔΩΣΙΛΟΓΕ...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ο μεμορεξ είναι απόφοιτος των καλυτερων πανεπιστημίων ρε.....

Δαφνί, Δρομοκαιτειο, Λέρος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε σχέση με σένα που πλερώνεις για να πηδήσεις και από κει καταλαβαίνουμε ποσο κατεστραμμένος είσαι μια φορά είμαι πολύ καλύτερος..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τυπε ο αρχηγος του μεμοσεξ το μονο που εχει μεταφρασει ειναι ενα βιβλιο ενος πρακτορα για τη μακεδονια που λεει μεσα πως δεν ειναι ελληνικη η μακεδονια , γιαυτο βλεπεις και τον ΠΠο να κανει την ...παπια για τον απατεωνα Καζακη παροτι το συστημα τον εχει βαλει να χτυπα τον Συριζα αντι για την συγκυβερνηση.  ;)

Δεν κάνω την πάπια για κανέναν Καζάκη...

το 2012 ο Καμμένος είχε καλέσει όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα να ενωθούν και μετά έλεγε να απορροηθούν από τους ανεξάρτητους Ελληνες..φυσικά κανείς δεν δέχτηκε γιατι όλοι θέλανε τη δική τους υπόσταση...ναι μεν μέσα σαν συνεργασία άλλα όχι κάτω από ένα όνομα...

αυτά που λέει ο Καζακης είναι τα προφανή και τα ζούσαμε στην οικονομια ως το 2001...

εσένα βέβαια που το δικό σου αλητο-κομμα βαραει προσοχές στην τραπεζικη χουντα των Βρυξελλων τι να καταλάβεις..

ο ΣΥΙΖΑ είναι γνωστό ότι αν ανέβει επάνω θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή..όταν σε συνάντηση με τους πράσινους στη Γερμανία αρχες του χρόνου δεσμεύτηκε ότι θα διαπραγματευτεί μεν αλλα οσα έχουν υπογραφει ως τωρα θα τηρηθούνε στο ακεραιο..

άιντε τραγουδα τον υμνο του Χιτλερ τωρα και βουλωνε..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ο τραμουντανας εχει μαζοχιστικα επιχειρηματα  :2funny: :2funny: :2funny:
ο Λουνσεντ μ φενεται αρχισε να μπερδευεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μη μου πειράζεις τον Λάμπη..τον καλύτερο πελάτη των βιζιτούδων... :2funny: :2funny:με ποιον μαλάκα θα γελάμε?

αυτός έχει μπερδευτεί από το πρώτο πρώτο ποστ..αλλά ασε τον να νομίζει ότι ξέρει...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ρε τυπε ασχολεισαι σοβαρα με τον ατοκο μοντελογαμια και τον εντοκο ασχετιδη αρχηγο του που τον ιουνιο προεβλεπε παλι πως ειμαστε ετοιμοι για κραχ? (βασικα αυτο καθε 4-5 μηνες το προβλεπει συνεχεια αλλα δεν του εχει κατσει εδω και 5 χρονια)  :2funny: :2funny:

και τώρα είσαι ετοιμος για κραχ...περίμενε να δεις τι θα γίνει από τις 5 Σεπτεμβρη και μετα με τη δήθεν διαπραγματευση για το χρεος...

α και ξεχασα η χωρα κυλαει χρονια δοξασμένα..αναρωτιέμαι αν 500.000 επιχειρήσεις κλειστες 35% ανεργια 3 εκ ανασφάλιστοι 7000 αυτοκτονιες 1 εκατομμυριο μετανάστες δεν είναι κραχ τοτε τι είναι.ΔΩΣΙΛΟΓΕ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ο ΣΥΙΖΑ είναι γνωστό ότι αν ανέβει επάνω θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή..όταν σε συνάντηση με τους πράσινους στη Γερμανία αρχες του χρόνου δεσμεύτηκε ότι θα διαπραγματευτεί μεν αλλα οσα έχουν υπογραφει ως τωρα θα τηρηθούνε στο ακεραιο..

άιντε τραγουδα τον υμνο του Χιτλερ τωρα και βουλωνε..
Υπαρχει πηγη τυπε για αυτο?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ναι εσύ έχεις ύφεση -7,5%.και γελάς κιόλας.φασίστα.

Ε οχι και 7.5% ασχετο φασιστακι. Μην λεμε οτι θελουμε οπως παντα  :2funny:

μη μου πειράζεις τον Λάμπη..τον καλύτερο πελάτη των βιζιτούδων... :2funny: :2funny:με ποιον μαλάκα θα γελάμε?

αυτός έχει μπερδευτεί από το πρώτο πρώτο ποστ..αλλά ασε τον να νομίζει ότι ξέρει...

Πιπα κωλο φασιστακι για να ξερουμε ποιος ειναι ο ρεζιλης!! :zfuck: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ε οχι και 7.5% ασχετο φασιστακι. Μην λεμε οτι θελουμε οπως παντα  :2funny:

Πιπα κωλο φασιστακι για να ξερουμε ποιος ειναι ο ρεζιλης!! :zfuck: :2funny: :2funny:

η ύφεση είναι στο -7,5 αυτή τη στιγμή Λάμπη καλή μου...και όλο ανεβαίνει...

δες σε παρακαλώ το βιντεάκι...στο λέει καθαρά ο Σίμον Πέρες...τύποις εθνικές κυβερνήσεις που δεν έχουν τον έλεγχο της οικονομιας στα χέρια τους!!!!!!

δλδ πόσο πιο καθαρά πρέπει να στο πει?προσκύνα ΤΟ ΘΗΡΙΟ Η ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...

βλάκας άσχετος και ανενημέρωτος Λάμπη...όπως πάντα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΦΥΣΙΚΆ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.αλλά δεν μπορώ να ποστάρω και το nickname του youtube Μου εδώ...σόρι...
τοτε συγνώμη αλλα δεν σε πιστεύω... Πως γίνεται να το έχεις μονο εσυ; Ανέβασε το με άλλο ονομα εαν θες κ ποσταρε το αλλιώς το θεωρώ λόγια του αερα

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τοτε συγνώμη αλλα δεν σε πιστεύω... Πως γίνεται να το έχεις μονο εσυ; Ανέβασε το με άλλο ονομα εαν θες κ ποσταρε το αλλιώς το θεωρώ λόγια του αερα

από το 20.00 και μετά...θα μάθεις και πόσα δις πήραν οι τράπεζες την ώρα που βγαζανε έξω καμιά 200 δις...και πολλά άλλα...

αν μπορείς να το δεις όλο...κάνει τους Lucentedes να τρεχουνε...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

από το 20.00 και μετά...θα μάθεις και πόσα δις πήραν οι τράπεζες την ώρα που βγαζανε έξω καμιά 200 δις...και πολλά άλλα...

μαλακιες και τρομοκρατιες του κωλου μπας και τσιμπησει κανα ψηφαλακι απο κανα αγραμματο φασιστακι σαν τον μεμοσεξ  :jerking:

χιλιες φορες εχει προβλεψει καταστροφες και κραχ και πολεμους και δεν εχει συμβει τιποτα. Και η αναγνωση των οικονομικων ειναι για το πουτσο μιας και ο ιδιος ειναι αμορφωτος χωρις πτυχιο οικονομικων και χωρις ουτε μια μερα εργασιακης εμπειριας μιας που απο τα 18 του ηταν στελεχος του ΚΚΕ (αλλα ξαφνικα ειδε το φως το αλληθινο και την ειδε πατριωτης).  :jerking: :jerking: :jerking: Μεχρι και τα μελη του κομματος του εχουν αρχισει τωρα και τον βριζουν που το παιζει πατριωτης και καλα αλλα ειναι υπερ των λαθρομεταναστων και θελει αν φερει και αλλους και υπερ των σκοπιανων που τους αποκαλει μακεδονες  :jerking: :jerking:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Noμιζα πως ελεγες για τον τσιπρα....τι σχεση εχει ο καζακης με αυτον? Τυπε μου τα μπερδευεις και μου ποσταρεις για τον καζακη.... Κατι δεν μας λες σωστα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

« Απάντηση #95332 στις: σήμερα στις 03:14 »

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.060
Πόντοι
6.515
ωραιος ο Κουρης. Εφτιαξε το καναλακι kontra αντιμνημονιακο και μολις τσιμπησε ακροαματικοτητα αφου ο κοσμος σιχαθηκε αλαφουζους και ΣΙΑ, εμφανιζει Λιατσο, Χατζηνικολαου (αποψε) υπαλληλους του πετερελαια. Ταυτοχρονα εξαφανιζει και τη χρυση αυγη.

Πουλησε ακριβα "το τομαρι του" τουλάχιστον?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom