Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Εσυ το επικαλέστηκες, εσυ να το αποδειξεις ότι είναι οσο ένα τριαρι στο Μανχάταν.
Εφόσον το προβαλεις ως επιχειρημα, υπεθεσα αυτονοήτως ότι το εχεις κοιταξει.
Δεν το εχεις κοιταξει λοιπον, και ειπες μια καφενειακη μπούρδα.
Οκ, δικαιωμα σου. Καληνύχτα.

καλα τυπε την μπαλα στην εξεδρα, οπως συνηθιζεις
αν αυριο ερθω και σ δωσω το ακριβες νουμερο
τι θα μου πεις
αν εσυ τωρα θεωρεις ευλογο φορο για το εν λογο ακινητο
αυτο το ποσο επισης δικαιωμα σου
καληνυχτα και ονειρα γλυκα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Γιατι προτιμάς την παραλια σιχαμερή και ελληνικη, και όχι υπόδειγμα και ιδιοκτησίας ξενου? Αυτό ομολογω δεν το αντιλαμβάνομαι. Η ελληνικη βρωμια είναι καποιου είδους υπερηφανια?

Απλά επειδή δεν γουστάρω να αγοράζουν ξένοι ελληνική γη! Αμα του αρέσει του ξένου η ελληνική παραλία να ερθει να παραθερίσει - νοικιάσει ο κύριος για να κερδίσει και κάτι κάποιος τοπικός επιτηδευματίας και να δουλέψουν οι τοπικές επιχειρήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απλά επειδή δεν γουστάρω να αγοράζουν ξένοι ελληνική γη! Αμα του αρέσει του ξένου η ελληνική παραλία να ερθει να παραθερίσει - νοικιάσει ο κύριος για να κερδίσει και κάτι κάποιος τοπικός επιτηδευματίας και να δουλέψουν οι τοπικές επιχειρήσεις.
Το ότι στα νησια του Αιγαιου εχουν αγορασει ένα σωρο εκτασεις και σπιτια σκανδιναυοι και γερμανοι σε ενοχλεί δηλαδή?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδή προτιμάς την καταστροφή...
Καταστροφη ειναι η παραμονή μας στο ΕΥΡΩ.
προφανώς λόγω ηλικίας (28) δεν έζησες επί δραχμής...

εντάξει.. για πες μου μια παραλία στην οποία δεν σου επιτρέπεται η πρόσβαση ?? (μην βάλεις μέσα τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις)
Πορτο Χέλι, Σούνιο είναι 2 παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό.
δεν σου επιτρέπεται ή πρέπει να πληρώσεις επειδή έχουν γίνει κάποιες επενδύσεις είτε από δήμους είτε από τον ΕΟΤ είτε από ιδιώτες ώστε να παρέχουν ανέσεις (μεταξύ αυτών και ναυαγοσώστες)? και δεν σου επιτρέπουν σε όλη την παραλία ή μόνο σε ένα κομμάτι αυτής έτσι ώστε να μην μπορείς να κάνεις χρήση των εγκαταστάσεων ??

όσο για τους ομπρελάδες και τα μπιτς μπάρ υπάρχουν και πάρα πολλοί οι οποίοι γουστάρουν την άνεση τους και είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν γιαυτό ... να τους απαγορεύσουμε δηλαδή ??
Να πάνε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης! Δεν μπορεί να εκχωρούνται οι καλύτερες παραλίες. Θα συμφωνούσα να εκχωρούνται σε ένα ποσοστό π.χ. 20%-30%

από που και ως που εκχωρούνται... στους ομπρελάδες δεν είσαι υποχρεωμένος να κάτσεις και στο μπιτς μπάρ δεν είσαι υποχρεωμένος να ψωνίσεις... στην θάλασσα μπορείς να μπείς και στην άμμο μπορείς να κάτσεις... τώρα αν εσύ γουστάρεις να χέσεις κιόλας να το κρατήσεις για το σπίτι σου γιατί αυτός που έφτιαξε την τουαλέτα και την καθαρίζει θέλει να βγάλει το χρήμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
καλα τυπε την μπαλα στην εξεδρα, οπως συνηθιζεις
αν αυριο ερθω και σ δωσω το ακριβες νουμερο
τι θα μου πεις
αν εσυ τωρα θεωρεις ευλογο φορο για το εν λογο ακινητο
αυτο το ποσο επισης δικαιωμα σου
καληνυχτα και ονειρα γλυκα
Εννοείται ότι θα περιμενω το ακριβες νουμερο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εσύ όμως γουστάρεις άμα έχεις το χρήμα να αγοράσεις κάπου στο εξωτερικό (πολλοί έλληνες έχουν)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
δηλαδή προτιμάς την καταστροφή...
Καταστροφη ειναι η παραμονή μας στο ΕΥΡΩ.
προφανώς λόγω ηλικίας (28) δεν έζησες επί δραχμής...

εντάξει.. για πες μου μια παραλία στην οποία δεν σου επιτρέπεται η πρόσβαση ?? (μην βάλεις μέσα τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις)
Πορτο Χέλι, Σούνιο είναι 2 παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό.
δεν σου επιτρέπεται ή πρέπει να πληρώσεις επειδή έχουν γίνει κάποιες επενδύσεις είτε από δήμους είτε από τον ΕΟΤ είτε από ιδιώτες ώστε να παρέχουν ανέσεις (μεταξύ αυτών και ναυαγοσώστες)? και δεν σου επιτρέπουν σε όλη την παραλία ή μόνο σε ένα κομμάτι αυτής έτσι ώστε να μην μπορείς να κάνεις χρήση των εγκαταστάσεων ??

όσο για τους ομπρελάδες και τα μπιτς μπάρ υπάρχουν και πάρα πολλοί οι οποίοι γουστάρουν την άνεση τους και είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν γιαυτό ... να τους απαγορεύσουμε δηλαδή ??
Να πάνε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης! Δεν μπορεί να εκχωρούνται οι καλύτερες παραλίες. Θα συμφωνούσα να εκχωρούνται σε ένα ποσοστό π.χ. 20%-30%

από που και ως που εκχωρούνται... στους ομπρελάδες δεν είσαι υποχρεωμένος να κάτσεις και στο μπιτς μπάρ δεν είσαι υποχρεωμένος να ψωνίσεις... στην θάλασσα μπορείς να μπείς και στην άμμο μπορείς να κάτσεις... τώρα αν εσύ γουστάρεις να χέσεις κιόλας να το κρατήσεις για το σπίτι σου γιατί αυτός που έφτιαξε την τουαλέτα και την καθαρίζει θέλει να βγάλει το χρήμα

36 είμαι και έζησα επι δραχμης. 28 ήμουν όταν δημιούργησα λογαριασμό στο bourdela.com!

Δεν επιτρέπετε η πρόσβαση επειδή με ψηλές μάντρες και συρματοπλέγματα έχουν κλείσει παραλίες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Αραγε, εαν πρώτα ο θεός επιστρέψουμε στην ΔΡΧ, οι πουτάνες (Ρουμάνες Ουκρανές κτλ) θα μείνουν στην Ελλάδα ή θα μας εγκαταλήψουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αραγε, εαν πρώτα ο θεός επιστρέψουμε στην ΔΡΧ, οι πουτάνες (Ρουμάνες Ουκρανές κτλ) θα μείνουν στην Ελλάδα ή θα μας εγκαταλήψουν?
Αν επιστρεψεις στη δραχμή, οι μαναδες, αδελφες και γυναικες μας θα είναι οι πρωτες που θα εγκαταλειψουν για να μην πεθανουν από την πεινα.
Και θα ξεσκατιζουν σλοβακους υπέργηρους ή θα πιπωνουν εσθονους πιτσιρικάδες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Αν επιστρεψεις στη δραχμή, οι μαναδες, αδελφες και γυναικες μας θα είναι οι πρωτες που θα εγκαταλειψουν για να μην πεθανουν από την πεινα.

Οχι ρε, τέτοια λέει το λόμπι του Ευρώ. Οι μανάδες μας θα χαίρονται να βλεπουν τις αδερφες μας και τις γυναίκες να βρίσκουν σιγά σιγά απασχόληση και να προοδεύουν.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Μου αρκει ότι εκρινες έναν νομο χωρις να τον κοιτάξεις.

το ενδεχομενο να εκανα μια εκτιμηση βασει του φορου
που πληρωνω για δικα μου ακινητα δε παιζει τυπε
στο μυαλουδακι σου
επισης θα σ διαφευγει γιατι μαλλον εσυ δεν εχεις μελετησει
καθολου το νομο οτι ο φορος ειναι συναρτηση πολλων
παραμετρων,μια εκ των οποιων ειναι και η Τ.Ζ(τιμη ζωνης),
και προφανως για την κυψελη δεν τις εχω ευκαιρες ουτε και
εχω ορεξη να το ψαξω 1 ωρα το βραδυ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν είμαι πλοιοκτήτης ακόμα..απο την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνω :)

μάλιστα .. και μερικές δεκάδες χιλιάδες ελλήνων που έχουν αγοράσει σπίτια στην Βουλγαρία και στην Ρουμανία είναι πλοιοκτήτες ή κατακτητές ??

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
με το ευρω θα γινουν αυτα ρε,,αλλα οχι με σλοβακους κι εσθονους,,αυτοι ειναι τελειωμενοι παλι λογω ευρω κ ΕΕ  :S
σε ελβετους δανους νορβηγους θα τα κανουν,,
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ!!! ;) ;) ;)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
μάλιστα .. και μερικές δεκάδες χιλιάδες ελλήνων που έχουν αγοράσει σπίτια στην Βουλγαρία και στην Ρουμανία είναι πλοιοκτήτες ή κατακτητές ??

Μισθωτοί παντως κι εργάτες δεν είναι. Λες να είναι επενδυτές?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom