Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σκιουράκο πισω τα κλεμμένα αγορίνα μου από αυτούς που τα φάγανε,κάθισμα στο σκαμνί όλων των υπευθύνων από το 74 και μεΤα,ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ Lucentedes και Τραμουντάνες ως επικίνδυνους ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΚΤ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΕΟΣ.

να δούμε τι σκατά θα φάτε μετά αν την κάνουμε οριστικά και σταματήσουμε να πληρώνουμε τα κέρατα μας για να την βγάζετε...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
Σκιουράκο πισω τα κλεμμένα αγορίνα μου από αυτούς που τα φάγανε,κάθισμα στο σκαμνί όλων των υπευθύνων από το 74 και μεΤα,ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ Lucentedes και Τραμουντάνες ως επικίνδυνους ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΚΤ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΕΟΣ.

:rockon:
το πρωτο φιλε. Ολοι οι εν ζωη πρωθυπουργοι και υπουργοι οικονομικων.
ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ - ΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ - ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ας γινοταν αυτό και τους τραμουντανες τους υποφέραμε  :S

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ανωμαλε να ονειρευεσαι και να παρακαλας αλλα εσενα σε βλεπω να ζεις στην Κουβα γιατι στην Ελλαδα ΔΕΝ βγαινει ο τσαρλατανος αρχηγος σου ο Καζακης.  :grin:

Ποσο καλα κατεχεις τα οικονομικα!!  :uglystupid: Ωστε το ευρω στο στελνει η ΕΚΤ με τοκο και δημιουργει χρεος???  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  γιατι ο μοντελογαμιας και ο αρχηγος του ο Καζακης  το θελουν!  :rockon: :rockon: :rockon:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Που νομιζεις οτι γραφεις βρε ηλιθιε, στο κοσμοπολιταν!  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπαινεις στις 5 το πρωι σαν τον αρουραιο και γραφεις τις μαλακιες σου και μετα θελεις και να σε παιρνουν και σοβαρα μπετοβλακα. Ουτε το δημοτικο δεν εβγαλες και δεν θα με εντυπωσιαζε αν και ο αρχηγος σου του δημοτικου ειναι!  :grin:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

σε ένα Thread ενός site και αντιμετωπίζω Ελληνόφωνους χοντρομαλάκες σαν και σένα που το παίζουν οικονομολόγοι...

το ότι είσαι παρανοικός το έχουμε καταλάβει...ειρωνεύεσαι τον Καζακη και ψηφίζεις όλους αυτους που γιγαντωσαν την διαφθορά και την διαπλοκή...

ειρωνεύεσαι ΕΜΕΝΑ σκουπίδι που βγαίνω με ΜΟΥΝΑΡΕΣ την ώρα που εσύ τα σκας για να γαμήσεις...

εισαι η δεν εισαι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ?

όταν μας απαντήσεις ποιος απαγορευει στα έθνη να τυπώνουν νόμισμα και πως από το 1945-2001 με δραχμή το χρέος της Ελλάδος ήταν 2 δις το χρόνο και μέσα σε 10 χρόνια έφτασε τα 18 δις το χρόνο τα ξαναλέμε.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ.

ΑΣΧΕΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
το μπλογκ για την εγκληματικοτητα ειναι πιο αθλιο και καθυστερημενο απο αυτα των χρυσαυγιτων! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απορω που το βρηκες!!!μονο ενας διανοητικα καθυστερημενος σαν εσενα θα το βρισκε!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για 1 ευρω σφαζονται στα χωρια!ελεος τι αλλες βλακειες θα ακουσω απο σενα!!πιο ελεινος λαικιστης δν υπαρχει  :2funny: :2funny: :2funny:
 :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Βρε καλώς τον Αμοιβάδα..

αμοιβάδα μου βάζεις άρθρο της ημερησίας από το 2013 για τις συντάξεις όταν από πέρυσι έχουνε μειωθεί οι συντάξεις ούτε και εγώ ξέρω πόσο και μάλιστα τωρα τα μετρα τα παιρνουν χωρις καν να τα ανακοινωσουν?

ΑΛΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΕΡΝΑΓΑΝ ΑΒΕΡΤΑ...αλλα εσυ στην κοσμαρα των καταθέσεων σου..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι πισω τα κλεμμενα σιγουρα! :2funny: :2funny: :2funny:
εκλεψε ο αλλος 200εκ κ κανει παρτυ στην μυκονο -- κρατος δικαιου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά σε ενοχλεί ο Καζάκης...βλέπεις αυτος δεν τάζει διορισμούς..ούτε κοκα-βιζιτούδες...ε ρε παράνοια...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η συνταξη 400 ευρω στον αγροτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ γιατι οσο ζουν και οι δυο είναι 400 χ 2 = 800

Επισης ο μεσος αγροτης ακομα και 80 χρονων ανεβαινει στο τρακτέρ και ασχολειται, συνηθως δεν εχει νοικι να πληρωσει, εχει καποια κτηματακια, καποια ζωα κλπ

Το κυριοτερο γι αυτά τα 800 ευρω οι τωρινοι συνταξιούχοι

[size=10pt][size=10pt]ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ[/size][/size]

Τα χρηματα που λαμβανουν προερχονται από τον ιδιο μαλακα αστο που σημερα πειναει  :S

φίλε μου επειδή γενικά είσαι σοβαρό παιδι διάβασε λίγο κάτι.Όταν όλα τα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουνε χαρίσει δις σε εφοπλιστάδες και σε επιχειρηματίες που το μόνο που κάνουνε είναι να χτίζουν κάτι με εκατοντάδες τόνους τσιμέντου ή λαμαρίνας κάθεσαι και μου λες για τον αγρότη με 5-10 στρέμματα ότι έπρεπε να πληρώνει φόρους?ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ γιατί παράγει.Ξέρεις ποσο σημαντικό είναι σε έναν πλανήτη που πεινάει να ΠΑΡΑΓΕΙΣ?

Οι τετραπληγικοί νεοφιλελεύθεροι τύπου Τραμουβλακα σου λενε για τους δημοσιους υπαλληλους ότι ζουνε παρασιτικα...όταν η συζητηση παει στους αγροτες βγαζουνε το ιδιο μισος...μπορει να μας πει ο Τραμουβλακας πως γινεται καποιος που παραγει να είναι παρασιτο?Εις βαρος ποιανων ζουν οι αγροτες?Του εαυτου τους μαλλον....

Τα 400 ευρω συνταξη που λες είναι λιγα για οποιονδηποτε ανθρωπο.Ειναι αστειο να μιλαμε για τετοια ποσα...δεν μιλαμε για Ελληνοφωνους με μισος σαν τον Τραμουβλακα...αυτος είναι φευγα...λεμε γενικα όταν ο Gates εχςει 60 δις δολαρια περιουσια να μου λες για τα 400 ευρω...

Σε άλλο κρατος ακομα και ο μικροαγροτης θα ηταν Θεος..εδώ στο κράτος των Lucent και Τραμουντάνων ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΔΛΔ είναι δούλος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
φίλε μου επειδή γενικά είσαι σοβαρό παιδι διάβασε λίγο κάτι.Όταν όλα τα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουνε χαρίσει δις σε εφοπλιστάδες και σε επιχειρηματίες που το μόνο που κάνουνε είναι να χτίζουν κάτι με εκατοντάδες τόνους τσιμέντου ή λαμαρίνας κάθεσαι και μου λες για τον αγρότη με 5-10 στρέμματα ότι έπρεπε να πληρώνει φόρους?ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ γιατί παράγει.Ξέρεις ποσο σημαντικό είναι σε έναν πλανήτη που πεινάει να ΠΑΡΑΓΕΙΣ?
A μαλιστα. Και ποιος θα πληρωνει φορους? Αυτος που δεν παραγει?
Εγω παλι γιατι ξερω ότι η φορολογια μπαινει σε αυτους που παραγουν? Αλλιως τι θα φορολογήσεις? Το κερδος από το προιον της παραγωγης φορολογεις.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Ναι ναι.Η μεγάλη στιγμη.Ο τύπος που δηλώνει οπαδός του Μάνου της λέσχης Μπιλντεμπεργκ  :2funny: :2funny: επιχειρηματολογεί.Για να δουμε τι μας λέει.

"ηλίθιε μπαταξής είναι αυτός που δεν πληρώνει... ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους λόγους οι οποίοι δεν με αφορούν και δεν με ενδιαφέρουν... και ειδικά για τους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ ακόμη μια φορά στα παπάρια μου .. να μην πάνε φαγητό στο σπίτι τους και να πληρώσουν τον ΦΠΑ (που τον έχουνε εισπράξει), τους μισθούς των υπαλλήλων τους και την ασφάλιση τους... και στο σπίτι τους να πεινάσουνε.. "

χαχαχα....δηλαδή οποιος χάνει τη δουλειά του πάει στον Καιάδα για σένα...θα μας πεις αυτό το μισος που εχεις για τους συμπατριώτες σου από που πηγαζει?ΈΣΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...Όπως ΠΧ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ...ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...

Πας μη Ελλην βάρβαρος...Πας Ελληνόφωνος 2 φορές βάρβαρος..

"Θέσεις εργασίας δεν ανοίγουν με ανακύκλωση εργαζομένων και βάζοντας στο ψυγείο ανθρώπους οι οποίοι είναι σε παραγωγικότατη ηλικία (50αρηδες) αλλά αυξάνοντας τον όγκο παραγωγής... 67 όριο σε όλους και όποιος γουστάρει..."

χαχαχα....τι διαβάζω...η σύνταξη η ξεκούραση του εργαζομένου να χαρεί λίγο τη ζώη του λίγο πριν τα γεράματα είναι ανακύκλωση..ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ...ΚΑΙ ΠΩς ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙς ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ?ΑΝ ΕΓΏ ΈΧΩ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΑΛΛΟΥΣ?ΑΜΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ Όμως ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΛΛΟΥΣ...

ΕΣΥ ΔΛΔ ΣΤΑ 58 ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ? :2funny: :2funny:

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΕΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ.... :2funny:

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΡΑΚΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΣΤΑ 55 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

"ναι πληρώνοντας φυσικά ασφαλιστικές εισφορές από την τσέπη της (σύμφωνα με τον νόμο Λοβέρδου του 2010) και χωρίς να προσαυξάνεται η σύνταξη της .. ηλίθιε που δεν μπορείς να καταλάβεις έναν απλούστατο νόμο... "

ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΕΡΑΚΟ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

"δεν καταλαβαίνω γιατί ο Σουηδός, ο Νορβηγός, ο Γερμανός, ο Εγγλέζος κλπ εργαζόμενος έχει την ικανότητα να δουλεύει μέχρι τα 67 του και ο έλληνας παθαίνει βλάβες... από τα 18-22 ο στρατιωτικός δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εκαπιδεύεται και μάλιστα με έξοδα του έλληνα φορολογούμενου.. αρα κακώς θεωρούνται τα χρόνια αυτά ως συντάξιμα (και με έναν λόγο παραπάνω ότι δεν κατέβαλε και ασφλαιστικές εισφορές).. και πάμε τώρα στα υπόλοιπα επαγγέλματα που όπως είπα πως διάολο γίνεται όλοι οι ευρωπαίοι να μπορούν να δουλεύουν και οι δαντελένιοι έλληνες να μην μπορούνε"

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΕΡΑΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ?ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 12% ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΡΑΧΜΗ 75%?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΛΟΥΣ...

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ...

"είσαι μεγάλος μαλάκας ... μακάρι την Ελλάδα να την κυβερνούσε ο Στέφανος Μάνος..."

ΕΊΠΕ Ο ΓΕΡΆΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ... :2funny: ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΙΓΗΡΑΣ...

"βρε ηλίθιε το όριο συνταξιοδότησης στην Σουηδία είναι προ δεκαετίας περίπου στα 67 για όλους... και το εξάωρο εφαρμόζεται πειραματικά σε μια υπηρεσία του δήμου του Γκετεμποργκ για έναν χρόνο... πάψε να διαβάζεις Κούλογλου και να τον μεταφράζεις όπως θέλεις .. ηλίθιε"...

Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΓΕΡΑΚΟ ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ...ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 6ΩΡΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

"πόσοι από τους 3.000.000 συνταξιούχους παίρνουν βουλευτική σύνταξη ?? ηλίθιε ούτε μαθηματικα΄της πέμπτης δημοτικού δεν σκαμπάζεις.. οι συνταξιούχοι βουλευτές δεν ξεπερνούν τους 400-500 σε όλη την χώρα βλάκα... και οι συντάξεις τους είναι από 1800-2700 ευρώ κρετίνε...
απορώ με τι μέσον πήρες (αν πήρες ποτέ) πτυχίο και με τι μέσον διορίστηκες (αν διορίστηκες) καθηγητής... "

ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΕΡΑΚΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΗΠΗΛΟ ΜΟΥΝΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΣΟΝ?ΟΤΑΝ ΤΟ 35% ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ 400-500 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ? :2funny: :2funny: :2funny: ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΛΗΓΜΕΝΟ ΜΠΑΦΟ?ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ?ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΑΜΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ,....

"σιγά μην παίρνουν και 80.000 ευρώ μαλάκα"..

ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΟ-ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ  ;)ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ..

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 4 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30,000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΑ 8 ΤΑ 8 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ...

"η διαφορά μεταξύ αυτού που παλεύει με τα χώματα και της αφεντιάς μου είναι ότι εγώ πολύ εύκολα μπορώ να παλέψω με τα χώματα και να παράγω ενώ αυτός δεν μπορεί να παλέψει με ένα τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και να το κάνει να δουλέψει... και ένας γιατρός εύκολα μπορεί να γίνει αγρότης ενώ ένας αγρότης με τίποτε δεν μπορεί να γίνει γιατρός... γκεγκε ηλίθιε ??"

:2funny: :2funny: :2funny: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΝΑ....ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΡΕ ΓΕΡΑΚΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΣΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΠΗ...

ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΖΩΟ...ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ... :2funny: :2funny:

"τι λες μωρή λουλούκα στα 58 μου να μην έχω εισοδήματα στην Ελλάδα ?? ή να μην συνεχίζω να είμαι ασφαλισμένος στην Ελλάδα ?? ή να μην πληρώνω φόρους στην Ελλάδα ?? για πέρισυ μόνο έσπρωξα στο ελληνικό δημόσιο 36.000 ευρώ σε φόρους αρκετά για να πάρουν σύνταξη μερικοί αργόσχολοι και να πληρωθούν μερικοί κοπρίτες καθηγητές σαν και του λόγου σου"

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΓΕΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ...

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΩΡΗ ΚΥΡΙΑ ΤΑ 36.000 ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΡΩΞΕΣ?

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ?

ΠΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΦΡΑΣΕΙς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ...ΒΡΩΜΟΠΛΕΟΝΕΚΤΗ ΓΕΡΟΛΑΔΑ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ...

ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ..

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ lUCENTEΔΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγω παλι γιατι ξερω ότι η φορολογια μπαινει σε αυτους που παραγουν? Αλλιως τι θα φορολογήσεις? Το κερδος από το προιον της παραγωγης φορολογεις.

ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886

Χώστα στον Τραμουντάνα !  :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:

Πίνει πολύ ουϊσκυ ,δεν θα στεναχωρηθεί και τόσο !  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886

Επίσης ο Τραμουντάνας είναι και πισωγλεντης και
το έχει παραδεχτεί .Επειδή όμως στην Αγγλία είναι δύσκολο
να βρει επιβήτορα ,έχει γίνει κακούλα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σε ένα Thread ενός site και αντιμετωπίζω Ελληνόφωνους χοντρομαλάκες σαν και σένα που το παίζουν οικονομολόγοι...

το ότι είσαι παρανοικός το έχουμε καταλάβει...ειρωνεύεσαι τον Καζακη και ψηφίζεις όλους αυτους που γιγαντωσαν την διαφθορά και την διαπλοκή...

ειρωνεύεσαι ΕΜΕΝΑ σκουπίδι που βγαίνω με ΜΟΥΝΑΡΕΣ την ώρα που εσύ τα σκας για να γαμήσεις...

εισαι η δεν εισαι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ?

όταν μας απαντήσεις ποιος απαγορευει στα έθνη να τυπώνουν νόμισμα και πως από το 1945-2001 με δραχμή το χρέος της Ελλάδος ήταν 2 δις το χρόνο και μέσα σε 10 χρόνια έφτασε τα 18 δις το χρόνο τα ξαναλέμε.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ.

ΑΣΧΕΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Βρε μπετοβλακα, ουτα μαθηματικα δεν ξερεις και λες μαλακιες για το χρεος!!  :headbang: :headbang: :uglystupid:

Εσυ και ο αρχηγος σου εκτος απο ασχετοι εισαστε σιγουρα ψυχοπαθεις. Αντ τρεχα και χασου με τις μαλακιες που πετας εδω μεσα ρεντικολο.

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ντεν καταλαμπαινι το Αλμπανο.  :uglystupid:

Προκειτε για ηλιθιου που το παιζει λογιστης!  :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βρε μπετοβλακα, ουτα μαθηματικα δεν ξερεις και λες μαλακιες για το χρεος!!  :headbang: :headbang: :uglystupid:

Εσυ και ο αρχηγος σου εκτος απο ασχετοι εισαστε σιγουρα ψυχοπαθεις. Αντ τρεχα και χασου με τις μαλακιες που πετας εδω μεσα ρεντικολο.

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

επειδή το λες και το ξαναλες συνέχεια αρχηγούς δεν έχω.Απλα΄ο Καζάκης λέει το αυτονότητο το πως ένα ΕΘΝΟΣ είναι ανεξάρτητο από τα Vulture funds τα οποία εσύ και ο 60χρονος  :2funny: Τραμουντάνα θέλετε να φέρετε εδώ και να γαμάνε κόσμο.

Τα ποστ σου εδώ και σελίδες είναι με εκπληκτικά επιχειρήματα του στυλ μπετόβλακας και του αρχηγού μου του Καζάκη αλλά στο προκιμενο μιλια.

Ούτε για το ρόλο των φίλων σου Εβραίων ουτε για τη Fed ούτε για το χρέος ούτε για τη δραχμή ούτε για τιποτα δεν απαντας.

Έμαθες 5 οικονομικούς όρους στα αγγλικά και το παίζεις ιστορία.

Θα μου πεις τώρα απευθύνομαι σε έναν κατεστραμμενο που ποστάρει στο thread κάθε βίζιτας για να γαμησει  :2funny: :2funny:

120 δις η Ελλάδα είχε χρεος ως το 2001 από το 1945 56 χρόνια και αλλα 180 σε 10 χρόνια.

όχι το ευρώ δεν δημιουργεί χρέος σε μια μικρή οικονομία.καθόλου μωρέ...

Μάλιστα να φορολογούντε οι αγρότες οι οποίοι ήταν οι μόνοι που στα δύσκολα χρόνια της Ελλάδος 1943-1981 με μετανάστευση εμφυλίους με με με κράτησαν ζωντανή την εθνική οικονομία και να μην φορολογηθούν τα εκατοντάδες κομματόσκυλα που έχουν κατακλύσει το δημοσιο και μασουλάνε τον κρατικό κορβανά.Να μην φορολογηθείτε εσείς οι ελεύθεροι ναι επαγγελματίες όχι που τόσα χρόνια ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ.

Είσαι που είσαι βλάκας άντε φόρα και την περικεφαλαία.ΆΝΤΕ ΑΡΚΈΤΕΣ ΤΑΠΕΣ ΕΦΑΓΕΣ.ΗΜΙΜΑΘΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ MEGA.

AΝ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ Αλβανός ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΕΕΛΕΙΝΕ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Βρε καλώς τον Αμοιβάδα..

αμοιβάδα μου βάζεις άρθρο της ημερησίας από το 2013 για τις συντάξεις όταν από πέρυσι έχουνε μειωθεί οι συντάξεις ούτε και εγώ ξέρω πόσο και μάλιστα τωρα τα μετρα τα παιρνουν χωρις καν να τα ανακοινωσουν?

ΑΛΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΕΡΝΑΓΑΝ ΑΒΕΡΤΑ...αλλα εσυ στην κοσμαρα των καταθέσεων σου..

βλακας εισαι και φενεσαι αντε πανε με τον Κατσανεβα που λεει τις ιδιες βλακειες με τον αρχηγο σου π ελεγε οτι θα κουρευτουν οι καταθεσεις τ 2013 θα κλεισουν οι τραπεζες κτλ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποσο μειωθηκαν ρε οι συνταξεις?? το 2012 μειωθηκαν απο τοτε μονο τα δωρα εκοψαν εντελως... :idiot: :idiot: :idiot:
ναι σφαζονται για 1 ευρω τινα σου πω...εχουνε γεμισει φωτοβολταικα στα χωρια απο τους καημενους που πεινανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ μαλλον σε κανα χωριο της Βουλγαριας ζεις  :grin: :grin: π εχουνε δικο τους νομισμα λεβα  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ναι ναι.Η μεγάλη στιγμη.Ο τύπος που δηλώνει οπαδός του Μάνου της λέσχης Μπιλντεμπεργκ  :2funny: :2funny: επιχειρηματολογεί.Για να δουμε τι μας λέει.

"ηλίθιε μπαταξής είναι αυτός που δεν πληρώνει... ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους λόγους οι οποίοι δεν με αφορούν και δεν με ενδιαφέρουν... και ειδικά για τους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ ακόμη μια φορά στα παπάρια μου .. να μην πάνε φαγητό στο σπίτι τους και να πληρώσουν τον ΦΠΑ (που τον έχουνε εισπράξει), τους μισθούς των υπαλλήλων τους και την ασφάλιση τους... και στο σπίτι τους να πεινάσουνε.. "

χαχαχα....δηλαδή οποιος χάνει τη δουλειά του πάει στον Καιάδα για σένα...θα μας πεις αυτό το μισος που εχεις για τους συμπατριώτες σου από που πηγαζει?ΈΣΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...Όπως ΠΧ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ...ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...

Πας μη Ελλην βάρβαρος...Πας Ελληνόφωνος 2 φορές βάρβαρος..

"Θέσεις εργασίας δεν ανοίγουν με ανακύκλωση εργαζομένων και βάζοντας στο ψυγείο ανθρώπους οι οποίοι είναι σε παραγωγικότατη ηλικία (50αρηδες) αλλά αυξάνοντας τον όγκο παραγωγής... 67 όριο σε όλους και όποιος γουστάρει..."

χαχαχα....τι διαβάζω...η σύνταξη η ξεκούραση του εργαζομένου να χαρεί λίγο τη ζώη του λίγο πριν τα γεράματα είναι ανακύκλωση..ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ...ΚΑΙ ΠΩς ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙς ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ?ΑΝ ΕΓΏ ΈΧΩ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΑΛΛΟΥΣ?ΑΜΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ Όμως ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΛΛΟΥΣ...

ΕΣΥ ΔΛΔ ΣΤΑ 58 ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ? :2funny: :2funny:

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΕΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ.... :2funny:

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΡΑΚΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΣΤΑ 55 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

"ναι πληρώνοντας φυσικά ασφαλιστικές εισφορές από την τσέπη της (σύμφωνα με τον νόμο Λοβέρδου του 2010) και χωρίς να προσαυξάνεται η σύνταξη της .. ηλίθιε που δεν μπορείς να καταλάβεις έναν απλούστατο νόμο... "

ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΕΡΑΚΟ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

"δεν καταλαβαίνω γιατί ο Σουηδός, ο Νορβηγός, ο Γερμανός, ο Εγγλέζος κλπ εργαζόμενος έχει την ικανότητα να δουλεύει μέχρι τα 67 του και ο έλληνας παθαίνει βλάβες... από τα 18-22 ο στρατιωτικός δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εκαπιδεύεται και μάλιστα με έξοδα του έλληνα φορολογούμενου.. αρα κακώς θεωρούνται τα χρόνια αυτά ως συντάξιμα (και με έναν λόγο παραπάνω ότι δεν κατέβαλε και ασφλαιστικές εισφορές).. και πάμε τώρα στα υπόλοιπα επαγγέλματα που όπως είπα πως διάολο γίνεται όλοι οι ευρωπαίοι να μπορούν να δουλεύουν και οι δαντελένιοι έλληνες να μην μπορούνε"

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΕΡΑΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ?ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 12% ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΡΑΧΜΗ 75%?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΛΟΥΣ...

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ...

"είσαι μεγάλος μαλάκας ... μακάρι την Ελλάδα να την κυβερνούσε ο Στέφανος Μάνος..."

ΕΊΠΕ Ο ΓΕΡΆΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ... :2funny: ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΙΓΗΡΑΣ...

"βρε ηλίθιε το όριο συνταξιοδότησης στην Σουηδία είναι προ δεκαετίας περίπου στα 67 για όλους... και το εξάωρο εφαρμόζεται πειραματικά σε μια υπηρεσία του δήμου του Γκετεμποργκ για έναν χρόνο... πάψε να διαβάζεις Κούλογλου και να τον μεταφράζεις όπως θέλεις .. ηλίθιε"...

Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΓΕΡΑΚΟ ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ...ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 6ΩΡΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

"πόσοι από τους 3.000.000 συνταξιούχους παίρνουν βουλευτική σύνταξη ?? ηλίθιε ούτε μαθηματικα΄της πέμπτης δημοτικού δεν σκαμπάζεις.. οι συνταξιούχοι βουλευτές δεν ξεπερνούν τους 400-500 σε όλη την χώρα βλάκα... και οι συντάξεις τους είναι από 1800-2700 ευρώ κρετίνε...
απορώ με τι μέσον πήρες (αν πήρες ποτέ) πτυχίο και με τι μέσον διορίστηκες (αν διορίστηκες) καθηγητής... "

ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΕΡΑΚΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΗΠΗΛΟ ΜΟΥΝΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΣΟΝ?ΟΤΑΝ ΤΟ 35% ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ 400-500 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ? :2funny: :2funny: :2funny: ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΛΗΓΜΕΝΟ ΜΠΑΦΟ?ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ?ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΑΜΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ,....

"σιγά μην παίρνουν και 80.000 ευρώ μαλάκα"..

ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΟ-ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ  ;)ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ..

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 4 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30,000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΑ 8 ΤΑ 8 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ...

"η διαφορά μεταξύ αυτού που παλεύει με τα χώματα και της αφεντιάς μου είναι ότι εγώ πολύ εύκολα μπορώ να παλέψω με τα χώματα και να παράγω ενώ αυτός δεν μπορεί να παλέψει με ένα τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και να το κάνει να δουλέψει... και ένας γιατρός εύκολα μπορεί να γίνει αγρότης ενώ ένας αγρότης με τίποτε δεν μπορεί να γίνει γιατρός... γκεγκε ηλίθιε ??"

:2funny: :2funny: :2funny: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΝΑ....ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΡΕ ΓΕΡΑΚΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΣΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΠΗ...

ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΖΩΟ...ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ... :2funny: :2funny:

"τι λες μωρή λουλούκα στα 58 μου να μην έχω εισοδήματα στην Ελλάδα ?? ή να μην συνεχίζω να είμαι ασφαλισμένος στην Ελλάδα ?? ή να μην πληρώνω φόρους στην Ελλάδα ?? για πέρισυ μόνο έσπρωξα στο ελληνικό δημόσιο 36.000 ευρώ σε φόρους αρκετά για να πάρουν σύνταξη μερικοί αργόσχολοι και να πληρωθούν μερικοί κοπρίτες καθηγητές σαν και του λόγου σου"

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΓΕΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ...

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΩΡΗ ΚΥΡΙΑ ΤΑ 36.000 ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΡΩΞΕΣ?

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ?

ΠΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΦΡΑΣΕΙς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ...ΒΡΩΜΟΠΛΕΟΝΕΚΤΗ ΓΕΡΟΛΑΔΑ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ...

ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ..

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ lUCENTEΔΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

ε γιαυτο λενε οτι ειμασταν σοβιετια μονο εκει ειχε τοσο μεγαλη ιδιοκατοικηση κ στην ελλαδα...στον ελευθερο  :2funny: δημοκρατικο  :2funny: δυτικο κοσμο  :shit: :shit: :shit: αν δν εχεις να πληρωσεις φορους σε πεταν εξω απο σπιτι σου(αγορασμενο με δανειο π πληρωνεις 25-30χρονια  απο τις εβραιομασωνοσιωνιστικοσατανιστικες τραπεζες).Παραδεισος καπιταλιστικος  :pipa2: :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom