Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Συντροφε δεν διαφωνω με τους αριθμους και δεν ξερω που βρησκει τα στοιχεια ο Τομσεν για να εχει βαλει στοχο παλι τις συνταξεις, αλλα στο τελευταιο διαφωνω καθετα.

Ειναι παρα πολλοι στην Ελλαδα που δεν εχουν πληρωσει καρατησεις και εισφορες που να αναλογουν στην συνταξη που παιρνουν. Αλλοι εχουν βγει στην συνταξη στα 55 μετα απο 10 χρονια εργασιας και εδω εχεις και τους στρατιωτικους που καθε φορα που αλλαζε κυβερνηση τους εβγαζαν στη συνταξη για να βαλουν τους δικους τους.

Το συνταξιοδοτικο συστημα στην Ελλαδα ειναι τεραστιο προβλημα που θα γινει πολυ χειροτερο στα επομενα 10 χρονια.

και βαλε...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Συντροφε δεν διαφωνω με τους αριθμους και δεν ξερω που βρησκει τα στοιχεια ο Τομσεν για να εχει βαλει στοχο παλι τις συνταξεις, αλλα στο τελευταιο διαφωνω καθετα.

Ειναι παρα πολλοι στην Ελλαδα που δεν εχουν πληρωσει καρατησεις και εισφορες που να αναλογουν στην συνταξη που παιρνουν. Αλλοι εχουν βγει στην συνταξη στα 55 μετα απο 10 χρονια εργασιας και εδω εχεις και τους στρατιωτικους που καθε φορα που αλλαζε κυβερνηση τους εβγαζαν στη συνταξη για να βαλουν τους δικους τους.

Το συνταξιοδοτικο συστημα στην Ελλαδα ειναι τεραστιο προβλημα που θα γινει πολυ χειροτερο στα επομενα 10 χρονια.

μονο στην πολυκατοικια μου εχουμε 2 στρατιωτικους π βγηκαν στα 47 συνταξη κ εφαπαξ και τζιπ και μερσεντες  :dancing: :dancing: :dancing:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
νάτος...μυαλό αμοιβάδας....

βρε μαλάκα το θέμα είναι ΄ότι δεν την πληρώνουν αυτοί που τα φάγανε αλλά ο απλός ΚΟΣΜΑΚΟΣ...ξύπνα μαλάκα!!!!

η αγροτική είναι 450?360 είναι και κόψανε και τα δώρα...

η μέση σύνταξη στον ιδιωτικό τομέα πλέον είναι γύρω στο 400αρι!!!!

τα χαράτσια φυσικά δεν τα αναφέρεις...

ασχετος βλάκας και εκτός πραγματικότητας...

τι παπαριές αμολάς πάλι ρε νούμερο ??

(1) η μέση σύνταξη είναι 920 ευρώ
(2) η χαμηλώτερη σύνταξη με το ΕΚΑΣ μαζί είναι 6900 τον χρόνο... όποιος λέει ότι πέρνει λιγώτερα λέει ψέμματα
(3) ο ΟΓΑ δεν έδινε ποτέ συντάξεις... έδινε βοηθήματα ανασφαλίστων αγροτών και ανασφαλίστων υπερηλίκων... το βοήθημα αυτό είναι 355 ευρώ τον μήνα (και πολλά είναι γιατί δεν έχουν δώσει ποτέ μία για να πάρουν σύνταξη)
(4) οι συντάξεις του ΟΓΑ (οι πραγματικές συντάξεις) που δίνονται αφορούν αγρότες που άρχισαν να πληρώνουν εισφορές από το 1992 και μετά .. οπότε με 22 χρόνια εισφορών ας μην περιμένουν να πάρουν και χιλιάρικα σύνταξ...

ηλίθιε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τραμουντανα στaμάτα να κάνεις το άσπrο μαύρο.η Αγγλία είναι ο παράδεισος του εργαζομένου...αν καταγγείλεις ργοδότη θεωρείται Bullying και τον ήπιε...κόψε την προπαγάνδα σου εκ του ασφαλούς από κει που είσαι!!!!!για τα ασφαλιστικά ταμερία να πας να τα ζητήσεις από αυθτούς που τα φάγανε σε ομόλογα γιατί ως το 99 ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ!!!ναι σε άτοκο εθνικό νόμισμα αυτό που ειρωνεύετε ο παλιομαλάκας ο Lucent και η συμμορία του.

ανοιξε βρε παπάρα τους κρατικούς προυπολογισμούς να δείς πόσα κοστίζουνε στο κράτος τα γεμάτα ταμεία κάθε χρόνο... ηλίθιε...

από το 1981 και μετά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τι ειπε? Ότι τα ταμεια ως το 1999 ηταν γεματα? Τι άλλο θα ακούσουμε...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η μεση συνταξη στην Ελλαδα είναι 970 ευρω.

όχι 17.000 ευρώ  :2funny: :2funny: είναι Σαμαρικό απόβρασμα...ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΛΕΜΕ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!!!

Ναι.

Και ο μέσος μισθός των Δ.Υ  είναι 3.000 (Γιόργκ Άσμουσεν)

ΆΣΜΟΥΣΕΝ?Κάτι μου λέει..ένας Εβραιο-Γερμανός που μαζί με τον Νταισελμπλουμ λήστεψαν τις καταθέσεις των Κυπρίων για να σώσουν το ευρώ τους Βγενόπουλους από τη φυλάκα και τους Τραμουντάνες από τα εγκεφαλικά?μάλιστα...

Εβραιος εισαι βρε επαναστατη????  :think: :2funny: :2funny: :2funny: Σου εχω κατι χανουμισες μοντελα, για να ξεμπλικαριες λιγο απο τις Ευρωπαιες μοντελογαμια!  :2funny: :2funny:

Βρε μπετοβλακα ειναι μια χαρα να χρεωκοπης μια χωρα αν ειναι να ανεβαζεις μισθους συνταξεις κλπ?? :think:  Τι ηλιθιος που εισαι και εσυ και ο αρχηγος σου ο Καζακης! :uglystupid:

Αν ποτε αναγκαστουμε να παμε στην δραχμη αγραμματε θα πεινασεις στα σιγουρα γιατι θα εχουμε κανει σταση πληρωμων!! :uglystupid:

Για τον Κεινς τον κομμουνιστη δεν μου ειπες τιποτα και τι σχεση εχει με την υφεση 1990-1992 και 2008-2010 ?  :grin: Μα εισαι παντελως ασχετος με οικονομικα!!  :uglystupid:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ γιατι ο μπετοβλακας και ο αρχηγος του ο Καζακης το θελουν  :rockon: :rockon: :rockon:

Τα κράτη δεν χρεωκοπουν όταν ανεβάζουν μισθους και συντάξεις.Τα χρεωκοπουν όλοι αυτοί που ψήφιζες με τις δεκάδες ντροπολογίες υπερ του κεφαλαιου και τις δεκάδες μίζες για υποβρυχια μετρό κτλ κτλ.

ΌΤΑΝ ΤΟ ΚΡΆΤΟς ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ.

ΑΣΧΕΤΟΣ ΒΛΆΚΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΑΜΠΗ.

όσο για τις Εβραίες ξέρεις αυτές έχουνε πάει στρατό και είναι κάτι νταρντανοειδή με κάτι βυζάρες και κωλάρες μούρλια.Σου ευχομαι κάποτε να πας με καμία θα εκπλαγείς με αυτά που θα σου πει.

α και στη στάση πληρωμών δεν θα πεινάσω εγώ αλλό οι ψευδοδανειστές με τον αέρα κοπανιστό για χρήμα.περαστικά και μην πιάνεις τον Κέυνς στο στόμα σου γυμνοσάλιαγκα.ο Κέυνς ε΄φταιγε για τον Μπενρανκε το 2008 ο Κέυνς για την εισβολή στο Ιράκ το 1990.

ΜΕΜΟΣΕΞ ποσταρε ρε καμια νορβηγιδα που γαμας να δουμε εμεις τοσες εχουμε ποσταρει  :grin: :grin:

με μια Ολλανδέζα κυκλοφορώ τώρα κατάξανθη σαν την Μπο Ντέρεκ....που να βγείτε εσείς ΖΩΑ με τέτοια μωρά θα φάτε τοματιά που θα πάει σύννεφο...

ωχ πια μας τα χεις πρηξει...και στις αλλες χωρες πληρωνουν δημοτικους φορους κ φορους περιουσιας αν εχουν ακινητα :grin: αν δν εχουν ενοικιο πληρωνουν....υπαρχουν διοδια...πανε κανε τ αμαξι σου με υγραεριο και μη μας τα ζαλιζεις αλλο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

πονάει η πουτάνα η αλήθεια?

στις άλλες χώρες που λες πιτσιρίκο έχουν και κοινωνικό κράτος δεν τα πληρώνεις όλα από την τσεπη σου...

ειναι  400 η αγροτικη συνταξη 2 ατομα να ειναι παιρνουν δηλαδη 800?δν φτανει για να ζουνε σε επαρχια  :headbang: :headbang: :headbang:
χωρια τις επιδοτησεις και τα ενοικια που περνουν :grin: :grin:
αμαν πια με αυτα τα χαρατσια γαμω τη πουτανα μου μεσα ποσα σπιτια εχετε ο καθενας?απο 10? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εγω μαλλον φτωχαδακι ειμαι  :2funny: :2funny:

1 σπίτι έχω μαλάκα αλλά δεν είναι το τι πληρώνεις είναι το γαμώτο..

δλδ φόρο στο φόρο?μα ΠΟΣΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΕΙΣΑΙ?

όχι 400 ευρώ είναι ξεφτίλα.

To θεμα της παραπληγικης που πεθανε, εχει ηδη εξηγηθεί επαρκως.
Καμία ευθυνη της ΔΕΗ δεν υπαρχει.
Ακομη κι αυτό που ελεγα εγω, εχει γινει. Της χτυπήσανε το κουδουνι και δεν ανοιξε κανενας.
Το θεμα εχει ληξει.
Ευθυνη να αναζητηθεί από τα παιδια της, που δεν την ειχαν δηλωσει ως ευαλωτο καταναλωτή.

Γερμανοτσολιαδάκο....αν ο εγκληματίας που έκοωε το ρεύμα δεν ήταν σίγουρος ας περνούσε άλλη μέρα...

δεν φταίει κανείς άλλος παρά ο πλανεμένος λαός που δε σας πετάει στη θάλασσα...

Καλα τα λες φιλε.
Εχει ο άλλος δεκα σπιτια, και τον ενοχλουν τα χαρατσια.
Κατά τα αλλα ειρωνεύονται τον Παγκαλο, που λεει ότι εχει πολλα ακινητα και δεν μπορει να πληρωσει τα χαρατσια με 1.800 ευρω συνταξη.
Εν τω μεταξυ, ολοι αυτοι με τις αγροτικες συνταξεις, δεν εχουν πληρωσει εισφορα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
Αλλά γκρινιαζουν ότι είναι χαμηλες.
Δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτή τη χωρα.

ξέρεις Γερμανοτσολιαδάκο δεν γεννήθηακν όλοι με 800 στρέμματα χωράφια...όταν θα παλεύεις και εσύ με το σκαπέτι..όταν θα χε΄ζεσαι απάνω σου μην βρεξει ή μην χιονίσει και σου γαμήσει όλη τη σοδειά...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ Η ΟΧΙ...

αυτό έλειπε οι αγρότες να πληρώνουν εισφορές με 5-6 στρέμματα χωράφια αλλά δε σας πειράζει ότι οι τράπεζες πήρανε 360 δις σε 6 χρόνια..ή ότι οι εφοπλιστάδες δεν δίνουνε μισό ευρώ φόρο...ΡΕ ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

Η θεία μου είναι 64 βγαίνει στα 67 στη σύνταξη.,.,.να σε δω στα 65 σου να παλεύεις με το μοτερ θλιβερο υποκειμενο.

Παμε παλι.
Η ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 970 ΕΥΡΩ.
Ενταξει φιλε? Να το ζωγραφισω?

σάλτα ξυρίσου μωρη κωλοτρυπίδα πλανεμένο πουστράκι που πήρε η ΝΔ 23% και πανηγύριζες...για να μην έρθουν τα χειρότερα...και ΕΡΧΟΝΤΕ!!!

και τα κολομπαρα επαρχιας καθε βραδυ γεματα απο αγροτες καβλωμενους και τα 30-50ευρα πανε συννεφο  :2funny:

ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1995 ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ.ΞΥΠΝΑ!!!!

Μην αντιμιλας εσυ!............................εχεις μυαλο αμοιβαδας!  :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΟΜΙΖΩ.

εγω ουτε μισο ευρω δν εχω πειραξει απο τα ετοιμα  :grin: :grin:
και πηγαινω και σε οικους και σε μπαρακια(του κωλου  :grin: )

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

12 δισ. ευρώ «πόνταραν» οι Έλληνες το 2013 σε νόμιμο και παράνομο τζόγο

πεφτει πεινα

ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑς ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ 2012 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

Να μην το ζωγραφήσεις, ν' αγοράσεις 70 εκ σκοινί και λίγο πράσινο σαπούνι !
Αν έχεις φιλότιμο....

Το «παραμύθι» του Πολ Τόμσεν για τις συντάξεις στην Ελλάδα
to-paramythi-toy-pol-tomsen-gia-tis-syntakseis-sthn-ellada
Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη

Στόχο ζωής φαίνεται πως έχει βάλει ο Πόλ Τόμσεν να γονατίσει τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή του για περαιτέρω μείωση στις συντάξεις χρησιμοποιώντας μάλιστα τουλάχιστον ευτελή επιχειρήματα.

Στη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας ο κ. Τόμσεν έθεσε το θέμα της νέας μείωσης των συντάξεων τουλάχιστον τρεις φορές. Όπως είπε μάλιστα στη Γερμανία η μέση σύνταξη είναι 830 ευρώ και στην Ελλάδα 915.
Μόνο που οι αριθμοί από το σύστημα Ήλιος που χαρτογραφεί κάθε μήνα τις συντάξεις τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Εάν ανατρέξει κανείς στα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν της Δευτέρα για τον Ιούλιο θα δει τα εξής:

Κύρια σύνταξη γήρατος λαμβάνουν 2.026.826 άνθρωποι. Από αυτούς οι 668.236 δηλαδή το 33% παίρνει σύνταξη από 0-500 ευρώ με μέσο όρο τα 371 ευρώ και 760.880 δηλαδή το 37,5% παίρνει μέση σύνταξη 675 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Πως το 70,5% των συνταξιούχων «απολαμβάνει» μια μέση σύνταξη 523 ευρώ.

Πού είναι λοιπόν τα 915 ευρώ που φέρνει ως ακλόνητο επιχείρημα ο κ. Τόμσεν. Ακόμα και τις επικουρικές να προσθέσει κανείς θα διαπιστώσει πως τα 915 ευρώ δεν τα αγγίζει η πλειοψηφία των συνταξιούχων. Ενδεικτικό είναι πως ο μέσος όρος του 99,2% των επικουρικών είναι 187,80 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ των Γερμανών και των Ελλήνων συνταξιούχων χωρίς κανείς να προσμετρήσει και το επίπεδο ζωής αλλά και το κοινωνικό προφίλ του κάθε κράτους.

Ο έλληνας συνταξιούχος ειδικά τα τελευταία χρόνια αναγκάζεται με τα 520 ευρώ το μήνα να πληρώνει γιατρούς, φάρμακα, χαράτσια και φόρους την ώρα που στη Γερμανία το κράτος πρόνοιας στηρίζει τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Συμπληρωματικά θα πρέπει να υπενθυμίσει κάποιος στον κ. Τόμσεν πως οι συντάξεις προέρχονται από τα ίδια τα χρήματα των πολιτών που τόσα χρόνια ως εργαζόμενοι πλήρωναν από το μισθό τους κρατήσεις και εισφορές για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς όταν συνταξιοδοτηθούν.

Διαβάστε εδώ:

ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΕ!!!!! :ak: :ak: :ak:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΩς ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ.

μονο στην πολυκατοικια μου εχουμε 2 στρατιωτικους π βγηκαν στα 47 συνταξη κ εφαπαξ και τζιπ και μερσεντες  :dancing: :dancing: :dancing:

ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....75?80 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟ 6ΩΡΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 8ΩΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ Ως ΤΑ 100...

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΛΕΜΕ...

τι παπαριές αμολάς πάλι ρε νούμερο ??

(1) η μέση σύνταξη είναι 920 ευρώ
(2) η χαμηλώτερη σύνταξη με το ΕΚΑΣ μαζί είναι 6900 τον χρόνο... όποιος λέει ότι πέρνει λιγώτερα λέει ψέμματα
(3) ο ΟΓΑ δεν έδινε ποτέ συντάξεις... έδινε βοηθήματα ανασφαλίστων αγροτών και ανασφαλίστων υπερηλίκων... το βοήθημα αυτό είναι 355 ευρώ τον μήνα (και πολλά είναι γιατί δεν έχουν δώσει ποτέ μία για να πάρουν σύνταξη)
(4) οι συντάξεις του ΟΓΑ (οι πραγματικές συντάξεις) που δίνονται αφορούν αγρότες που άρχισαν να πληρώνουν εισφορές από το 1992 και μετά .. οπότε με 22 χρόνια εισφορών ας μην περιμένουν να πάρουν και χιλιάρικα σύνταξ...

ηλίθιε...

ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩς ΤΟ ΜΑΛΙΑΓΚΑ (ΣΑΛΙΑΓΚΑΣ Ο ΧΑΖΟ-LUCENT)....βΓΗΚΕΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΕ ΜΟΥ?ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑΠΕΣ ΘΕΛΕΙΣ?

1,Η ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 400ΑΡΙ
2.Α ΤΙ ΛΕΣ..6900 ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ...520 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΖΩΟ!!!!ΤΙ 6900 320 ΕΠΙ 12 ΕΙΝΑΙ 3840 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!ΖΩΟ!!!
3.ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΓΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ..ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΝΕΙ...Α ΩΣΤΕ ΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ Ε?ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!!!ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ...
4.ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...

ΓΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΣ ΤΕΛΈΙΩς...

ανοιξε βρε παπάρα τους κρατικούς προυπολογισμούς να δείς πόσα κοστίζουνε στο κράτος τα γεμάτα ταμεία κάθε χρόνο... ηλίθιε...

από το 1981 και μετά...

ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ?

ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ...

ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤ?ΤΟΥ ΤΑΞΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΛΕΥΣΕ Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ?ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ?ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!

Τι ειπε? Ότι τα ταμεια ως το 1999 ηταν γεματα? Τι άλλο θα ακούσουμε...

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΤΑΜΕΙΑ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ!!!!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γερμανοτσολιαδάκο....αν ο εγκληματίας που έκοωε το ρεύμα δεν ήταν σίγουρος ας περνούσε άλλη μέρα...

ηλίθιο υποκείμενο... και που χτύπησε το κουδούνι του μπαταξή και πολύ του ήτανε ... ούτε υποχρέωση να χτυπήσει το κουδούνι είχε ηλίθιε...

Η θεία μου είναι 64 βγαίνει στα 67 στη σύνταξη.,.,.να σε δω στα 65 σου να παλεύεις με το μοτερ θλιβερο υποκειμενο.

κατάλαβα ... οι Ελληνες ρε παιδάκι μου είναι ντελικάτοι και δεν αντέχουνε... οι Σουηδοί, Δανοί, Ολλανδοί, Αγγλοι, Νορβηγοί, Γερμανοί κλπ που βγαίνουν στν σύνταξη στα 67 χωρίς εξαιρεσεις είναι περισσότερο καρδαμωμένοι...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΩς ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ.

τα λεφτά από τα δομημένα ομόλογα δοθήκανε πίσω στα ταμεία μέχρι δεκάρας... και κακώς βέβαια γιατί αν τα είχανε κρατήσει σήμερα θα είχανε μεγαλύτερη αξία από τα ομόλογα τους δημοσίου...

και οι στρατιωτικοί δεν υπηρετούνε από τα 18 αλλά από τα 22.. η σχολή δεν είναι στρατιωτική υπηρεσία...

και πρέπει να έχεις ένσημα τουλάχιστον 35 χρόνια αλλά και όριο ηλικίας τα 67 για να πάρεις σύνταξη.. αλλιώς μπορείς να σταματήσεις να δουλεύεις αν γουστάρεις και να πάρεις την σύνταξη στα 67 σου  όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟ 6ΩΡΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 8ΩΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ Ως ΤΑ 100...

στην Σουηδία το όριο για την συνταξιοδότηση είναι 67 χρονών εδώ και αρκετά χρόνια... βλάκα...

ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩς ΤΟ ΜΑΛΙΑΓΚΑ (ΣΑΛΙΑΓΚΑΣ Ο ΧΑΖΟ-LUCENT)....βΓΗΚΕΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΕ ΜΟΥ?ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑΠΕΣ ΘΕΛΕΙΣ?

πάμε πάλι..

• Ο αριθμός των συνταξιούχων ανέρχεται σε 2.656.855 άτομα,
• Ο συνολικός αριθμός των καταβαλλόμενων συντάξεων ανέρχεται σε 4.480.45,0 εκ των οποίων οι 11.368 καταβάλλονται σε υπηκόους άλλων χωρών.
• Η συνολική μηνιαία δαπάνη για συντάξεις το μήνα Ιούλιο ανέρχεται σε 2.309.715.534,28 ευρώ.
• Η αντίστοιχη δαπάνη για το πρώτο επτάμηνο του 2014 ανέρχεται σε 16.136.414.236,78 ευρώ, "κινούμενη", όπως είπε ο υπουργός, "εντός των προγραμματισμένων στόχων της συνταξιοδοτικής δαπάνης και της απορρόφησης πόρων του κρατικού προϋπολογισμού για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, καθώς από προϋπολογισθείσα καταβολή 58,33% της συνολικής κρατικής επιχορήγησης συντάξεων για το 2014, έχει απορροφηθεί το 57,73%".
• Το μέσο μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις γήρατος ανέρχεται στα 943,80 ευρώ.

2.Α ΤΙ ΛΕΣ..6900 ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ...520 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΖΩΟ!!!!ΤΙ 6900 320 ΕΠΙ 12 ΕΙΝΑΙ 3840 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!ΖΩΟ!!!

αυτά είναι και σε όποιον αρέσουν... και ειδικά σε αυτούς που για να πάρουν αυτή την σύνταξη δεν έχουν δουλέψει πάνω από 15 χρόνια στην ζωή τους... και πολλά τους είναι...

3.ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΓΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ..ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΝΕΙ...Α ΩΣΤΕ ΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ Ε?ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!!!ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ...

στα αρχίδια μου αν παλεύει με τα χώματα ή με τα σκατά... ασφαλιστικές εισφορές δεν πλήρωσε ποτέ στην ζωή του και να χαίρετε που είμαι και μεγαλύψυχος και του δίνω και αυτά...

αν θες να τους δίνεις χιλιάρικο να τους δίνεις από την δικιά σου τσέπη... εγώ δεν γουστάρω και σάλτα και γαμίσου

ήσουν, είσαι και θα είσαι ένα ηλίθιο ζώο

η συμμετοχή του κρατικού προυπολογισμού στο κόστος των συντάξεων είναι περίπου 18 δις ευρώ τον χρόνο (εκτός από τις εισφορές που καταβάλλουν οι ασφαλισμένοι).. ανοιξε τον κρατικό προυπολογισμό να το δείς..
το σύνολο των δαπανών για συντάξεις είναι περίπου 28 δις τον χρόνο

πότε θα καταλάβεις βρε ζώο ότι γελάνε και οι πέτρες μαζί σου

ναι πως... τα ταμεία είχαν 18.7 δις σε ομόλογα (δανεικά στο δημόσιο) δηλαδή ποσό ίσο με την ετήσια χρηματοδότηση τους από τον κρατικό κορβανά... σιγά τα πολλά δανεικά που δίνανε... και από αυτά μείνανε τα 7 δις ... και καλά κάνανε αλλιώς έπρεπε να τα αφήσουν να βγούνε πέρα μόνα τους

το διάβασες καλά το άρθρο του Δελαστίκ? και το κυριώτερο κατάλαβες τι λέει ??

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ!!!!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!!

τελικά αποδεικνύεται ότι η θεραπεία με λίθιο δεν κάνει τίποτε σε ζώα σαν και του λόγου σου και η μόνη δυνατότητα για σένα είναι η φαρμακευτική καταστολή για να μην μας ζαλίζεις με τις ανορθόγραφες και ασύντακτες μαλακίες που γράφεις

ζώον, ηλίθιε, κρετίνε, μαλάκα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

όσο για τις Εβραίες ξέρεις αυτές έχουνε πάει στρατό και είναι κάτι νταρντανοειδή με κάτι βυζάρες και κωλάρες μούρλια.Σου ευχομαι κάποτε να πας με καμία θα εκπλαγείς με αυτά που θα σου πει.

α και στη στάση πληρωμών δεν θα πεινάσω εγώ αλλό οι ψευδοδανειστές με τον αέρα κοπανιστό για χρήμα.περαστικά και μην πιάνεις τον Κέυνς στο στόμα σου γυμνοσάλιαγκα.ο Κέυνς ε΄φταιγε για τον Μπενρανκε το 2008 ο Κέυνς για την εισβολή στο Ιράκ το 1990.  :headbang: :headbang: :headbang:

με μια Ολλανδέζα κυκλοφορώ τώρα κατάξανθη σαν την Μπο Ντέρεκ....που να βγείτε εσείς ΖΩΑ με τέτοια μωρά θα φάτε τοματιά που θα πάει σύννεφο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια λεξη δεν σε περιγραφει πλεον. Ψυχοπαθης, ασχετος, αγραμματος, ηλιθιος, μπετοβλακας και κρετινος!  :uglystupid:

Τι αλλο να πω.

Α ξεχασα ........................

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ !        :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παιδια λυσεις για την οικονομια τους κρατους υπαρχουν, ανωτατο συνολικο μισθο και συνταξη 1000 ευρω , ειναι αρκετα αντι να μειωνουν αυτον που παιρνει 900 στα 700 και να ζοριζεται και τα υπολοιπα να τα παιρνει το κρατος μεχρι να ξελασπωσει τελειως.
αλλα αυτην την λυση δεν μπορει να την κανει κανενας προθυπουργος με δημοκρατια γιατι προτιμαει τις ψηφους απο το να λυσει το οικονομικο προβλημα του κρατους. μονο δικτατορας-επαναστατης που γραφει στα αρχιδια του τους ψηφοφορους μπορει να ξελασπωσει την χωρα για παντα οι πρωθυπουργοι αφου χρηματοδοτουνται απο το μεγαλο κεφαλαιο ντοπιο και εισαγωμενο παντα θα βαζουν το κρατος σε ομηρια του μεγαλου κεφαλαιου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
παιδια λυσεις για την οικονομια τους κρατους υπαρχουν, ανωτατο συνολικο μισθο και συνταξη 1000 ευρω , ειναι αρκετα αντι να μειωνουν αυτον που παιρνει 900 στα 700 και να ζοριζεται και τα υπολοιπα να τα παιρνει το κρατος μεχρι να ξελασπωσει τελειως.
αλλα αυτην την λυση δεν μπορει να την κανει κανενας προθυπουργος με δημοκρατια γιατι προτιμαει τις ψηφους απο το να λυσει το οικονομικο προβλημα του κρατους. μονο δικτατορας-επαναστατης που γραφει στα αρχιδια του τους ψηφοφορους μπορει να ξελασπωσει την χωρα για παντα οι πρωθυπουργοι αφου χρηματοδοτουνται απο το μεγαλο κεφαλαιο ντοπιο και εισαγωμενο παντα θα βαζουν το κρατος σε ομηρια του μεγαλου κεφαλαιου.

μπραβο παλληκαρι μου

εισαι και καθηγητης τρομαρα σου

Επισκέπτης
Πολύ το κουράζετε με τις συντάξεις.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δουν ποιος είναι ο μέσος όρος αναλογίας ΜΕΣΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ στα 20 πιο επιτυχημένα κράτη του πλανήτη και να προσαρμόσουν αυτήν την αναλογία και εδώ.
Όλα τ άλλα είναι μπούρδες.
Όσοι μιλάτε για εισφορές που έχουνε πληρωθεί κλπ ξεχάστε τα. Τα λεφτά χαθήκανε, δεν υπάρχουν, τα κλέψαν, πως το λένε.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μπραβο παλληκαρι μου

εισαι και καθηγητης τρομαρα σου
εισαι και ψηφοφορος τρομαρα σου, για αυτο αυξανονται οι εχθροι της δημοκρατιας, γιατι βλεπουν μετα απο ολα αυτα να συνεχιζουν να υπαρχουν τζωνυδες και να συγκυβερνα το ΠΑΣΟΚ  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πολύ το κουράζετε με τις συντάξεις.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δουν ποιος είναι ο μέσος όρος αναλογίας ΜΕΣΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ στα 20 πιο επιτυχημένα κράτη του πλανήτη και να προσαρμόσουν αυτήν την αναλογία και εδώ.
Όλα τ άλλα είναι μπούρδες.
Όσοι μιλάτε για εισφορές που έχουνε πληρωθεί κλπ ξεχάστε τα. Τα λεφτά χαθήκανε, δεν υπάρχουν, τα κλέψαν, πως το λένε.
Τα εχουμε ξαναπει αυτά. Οποιος λεει ότι εχει πληρωσει εισφορες και δικαιούται μεγαλη συνταξη είναι βλαξ. Οι εισφορες πληρωνουν τις συνταξεις τον συνταξιούχων εκεινης της εποχης.
Σημερα που οι μισθοι είναι 500 ευρω, η αναλογια εργαζομενων προς συνταξιούχους 1 προς 1,5 και η ανεργια στα υψη, τι ακριβως ζητανε οι συνταξιούχοι του σημερα? Να φανε τις σαρκες των παιδιων τους?

Εννοείται τύπε ότι τα λες πολύ καλα. Δεν είναι δυνατον να υπαρχει μεση συνταξη 970 ευρω στην Ελλαδα και ο μισθος να είναι 500. Να υπαρξει οπωσδήποτε αναλογία αλλιως δεν βγαινει. Και δεν είναι δυνατον μια ζωη να τσονταρει ο προυπολογισμος. Και οποιος πει το αντιθετο είναι απλως αφελής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Από ποιον να τα παιρνει το κρατος? :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
εισαι και ψηφοφορος τρομαρα σου, για αυτο αυξανονται οι εχθροι της δημοκρατιας, γιατι βλεπουν μετα απο ολα αυτα να συνεχιζουν να υπαρχουν τζωνυδες και να συγκυβερνα το ΠΑΣΟΚ  :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

αν δεν θελετε να συγκυβερνα το πασοκ ας συγκυβερνησουν οι αλλοι

συριζαιοι κκεδες κλπ

αλλα ολοι ειναι κοτες και κοιτανε την παρτη τους  τα ψηφαλακια και να κανουν κριτικη εκ του ασφαλους

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
όχι 17.000 ευρώ  :2funny: :2funny: είναι Σαμαρικό απόβρασμα...ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΛΕΜΕ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!!!

ΆΣΜΟΥΣΕΝ?Κάτι μου λέει..ένας Εβραιο-Γερμανός που μαζί με τον Νταισελμπλουμ λήστεψαν τις καταθέσεις των Κυπρίων για να σώσουν το ευρώ τους Βγενόπουλους από τη φυλάκα και τους Τραμουντάνες από τα εγκεφαλικά?μάλιστα...

Τα κράτη δεν χρεωκοπουν όταν ανεβάζουν μισθους και συντάξεις.Τα χρεωκοπουν όλοι αυτοί που ψήφιζες με τις δεκάδες ντροπολογίες υπερ του κεφαλαιου και τις δεκάδες μίζες για υποβρυχια μετρό κτλ κτλ.

ΌΤΑΝ ΤΟ ΚΡΆΤΟς ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ.

α και στη στάση πληρωμών δεν θα πεινάσω εγώ αλλό οι ψευδοδανειστές με τον αέρα κοπανιστό για χρήμα.περαστικά και μην πιάνεις τον Κέυνς στο στόμα σου γυμνοσάλιαγκα.ο Κέυνς ε΄φταιγε για τον Μπενρανκε το 2008 ο Κέυνς για την εισβολή στο Ιράκ το 1990.

με μια Ολλανδέζα κυκλοφορώ τώρα κατάξανθη σαν την Μπο Ντέρεκ....που να βγείτε εσείς ΖΩΑ με τέτοια μωρά θα φάτε τοματιά που θα πάει σύννεφο...

στις άλλες χώρες που λες πιτσιρίκο έχουν και κοινωνικό κράτος δεν τα πληρώνεις όλα από την τσεπη σου...

1 σπίτι έχω μαλάκα αλλά δεν είναι το τι πληρώνεις είναι το γαμώτο..

δλδ φόρο στο φόρο?μα ΠΟΣΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΕΙΣΑΙ?

όχι 400 ευρώ είναι ξεφτίλα.

δεν φταίει κανείς άλλος παρά ο πλανεμένος λαός που δε σας πετάει στη θάλασσα...

ξέρεις Γερμανοτσολιαδάκο δεν γεννήθηακν όλοι με 800 στρέμματα χωράφια...όταν θα παλεύεις και εσύ με το σκαπέτι..όταν θα χε΄ζεσαι απάνω σου μην βρεξει ή μην χιονίσει και σου γαμήσει όλη τη σοδειά...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ Η ΟΧΙ...

αυτό έλειπε οι αγρότες να πληρώνουν εισφορές με 5-6 στρέμματα χωράφια αλλά δε σας πειράζει ότι οι τράπεζες πήρανε 360 δις σε 6 χρόνια..ή ότι οι εφοπλιστάδες δεν δίνουνε μισό ευρώ φόρο...ΡΕ ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

σάλτα ξυρίσου μωρη κωλοτρυπίδα πλανεμένο πουστράκι που πήρε η ΝΔ 23% και πανηγύριζες...για να μην έρθουν τα χειρότερα...και ΕΡΧΟΝΤΕ!!!

ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1995 ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ.ΞΥΠΝΑ!!!!

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΟΜΙΖΩ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑς ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ 2012 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΕ!!!!! :ak: :ak: :ak:

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΛΕΜΕ...

ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤ?ΤΟΥ ΤΑΞΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΛΕΥΣΕ Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ?ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ?ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΤΑΜΕΙΑ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

εγραψες ολλανδεζα στην παλαμη σου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ενα σπιτι εχεις ρε αφου μας ελεγες οτι τη δεκαετια του 70 δουλευες ενα χρονο κ αγοραζες διαμερισμα σε επαρχια  :uglystupid: :uglystupid:
με 5-6 στρεμματα δν θεωρουνταν αγροτης ουτε τη δεκαετια τ 70-80  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποιο 1995 για φετος μιλαω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
σιγα μη μας σφαξουν για 5 ευρω ελεος τι αλλες μαλακιες θα ακουσω...ξερω μεταναστες π δουλευουν ελλαδα τετοιες βλακειες σαν εσενα δν λενε
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πως ειναι η μεση συνταξη 400ευρω ρε πας καλα ?μονο η αγροτικη ειναι τοσο και αν βαλεις κ τα ενοικια και επιδοτησεις π παιρνει ανεβαινει στο 900-1200 εξαρταται ποσα στρεμματα εχει...τρομπα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 14

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αν δεν θελετε να συγκυβερνα το πασοκ ας συγκυβερνησουν οι αλλοι

συριζαιοι κκεδες κλπ

αλλα ολοι ειναι κοτες και κοιτανε την παρτη τους  τα ψηφαλακια και να κανουν κριτικη εκ του ασφαλους
βουλωστο ρε πρασινο ψωλοχυμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom