Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ελα ρε μη λες βλακειες ολοι παμφτωχοι ειναι στην ελλαδα  :grin: :grin:

ΠΛΕΟΝ ΝΑΙ.160.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 300.000 ΑΠΛΉΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ?

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ?ΛΕΜΟΝΙ?

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,.....

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΣΟ ΡΑΓΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΠΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ...

ΕΧΕΙΣ ΤΑ @@ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΧΡΕΟΣ?

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 160.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ...ΟΥΤΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ...

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ lUCENT ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΑΦΕς ΧΡΕΟΥς...ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ IPHONE ΕΥΚΟΛΑ  :2funny: :2funny: :2funny:  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ  ;) :2funny: :2funny:

ΒΡΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ.

Σκατοψυχε το μεσο εισοδημα στην Κουβα ειναι $17 (ΔΝΤ στατιστικες) τον μηνα ηλιθιε!!  :uglystupid:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οί κυβερνητικές αποφάσεις κλειστού κύκλου τήν χρεωκόπησαν. Οί κάτοικοι σέ κάθε χώρα κάνουν ότι μπορούν νά περνάνε καλύτερα στό πλαίσιο πού τους δίδεται. Καλύτερα θά ήταν άμεση χρεωκοπία τό 2010 πρώτα.

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ lUCENTEΔΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ.

ΤΟ ΜΠΑΛΚ ΜΕΤΑΛ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ.

ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Αυτα σου λεει ο αρχηγος Καζακης η τα κατεβαζεις απο το μυαλο σου?  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Σκατοψυχε το μεσο εισοδημα στην Κουβα ειναι $17 (ΔΝΤ στατιστικες) τον μηνα ηλιθιε!!  :uglystupid:

Για πήγαινε στην Κούβα πρώτα και μετά μίλα .

Δεν είναι παρατημένος κανένας άνθρωπος .

Τα απολύτως βασικά τα έχουν όλοι .

Εδώ υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι και το 30 % βρίσκεται  κάτω από τα όρια
της φτώχειας .

Εσύ είσαι τακτοποιημένος και δεν σε νοιάζει που οι άλλοι υποφέρουν .
Μπορεί η Κούβα να μην έχει το καλύτερο σύστημα ,αλλά
για τους φτωχούς είναι καλύτερα από την Ελλάδα .

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τραπεζα στο καπιταλιστικο συστημα της Αμερικης λεγεται ενας οργανισμος οπου απο το καταστατικο του συσσωρευει κεφαλαιο για επενδυσεις. Υπαρχει τεραστια διαφορα απο επενδυτικη τραπεζα σε κανονικη τραπεζα. Στην επενδυτικη τραπεζα ΔΕΝ προστατευονται οι επενδυτες και ναι δεν εχει ρεταιλ.

Οι επενδυτικες τραπεζες που κατατασσονται και τα Χετζ Φαντζ δεν ελεγχονται απο την κεντρικη τραπεζα της Αμερικης (FED). Στις κανονικες τραπεζες οι καταθεσεις προστατευονται μεχρι 250.000 δολλαρια. Στις επενδυτικες δεν υπαρχει καμια προστασια!  

Οχι ο Αμερικανικος ελεγχος δεν ειναι θεμα πολιτικης!!  :headbang: Πηγαινε σε επενδυτικη τραπεζα και πες τους να σου ανοιξουν λογαριασμο για 100 ευρω δολλαρια και μετα οτι θελεις να πληρωσεις ΔΕΗ. Θα σε παρουν στις πετρες!  :2funny: :2funny:

Η Μπερκσαιρ Χαθαουαι του Ουρνερ Μπαφετ τι ειναι???  :think: :2funny:

Η Λιμαν Μπροδερς ηταν επενδυτικη τραπεζα και οταν κατερρευσε το 2008 ολοι οι επενδυτες ΕΧΑΣΑΝ τα λεφτα τους.

Οι περισσοτερες επενδυτικες, Γκολντμαν Σακς, Μεριλ Λιντς, Μοργκαν Στανλει το 2008 με την κριση του οικονομικου συστηματος της Αμερικης η αγοραστηκαν απο κανονικες τραπεζες η μετατραπησαν σε κανονικες τραπεζες και υπαγονται κατω απο τον ελεγχο της Φεντ.

Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια, και ο μπουγατσας εντελως ΑΣΧΕΤΟΣ!!  :headbang:

μπα έμαθες και τι είναι τράπεζα? :2funny:

ετσι σε λίγο θα μάθεις και τι είναι απόσβεση τόκος επιταγή  :2funny: να μετρας μέχρι το 5...να μιλας με το σεις και με το σας...

σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες...ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ...αλλά έλα να σου πω αν σου βάλω τωρα Link Που λέει ότι οι επενδυτές προστατεύοντε θα είμαι πάλι εγώ ο καός?ΠΟΣΕΣ ΤΑΠΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΗ ΚΥΡΙΑ?ΠΟΣΕΣ?

Η Μπερκσαιρ Χαθαουαι του Ουρνερ Μπαφετ τι ειναι???ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ....

Ο οποίος ΜΠαφετ μην ξεχνιόμαστε ε...
«Η Ελλάδα έχασε τη δύναμή της, επειδή δεν μπορούσε να τυπώσει χρήματα. Αν οι Έλληνες τύπωναν δραχμές, θα είχαν, βέβαια, άλλα προβλήματα, αλλά δεν θα είχαν χρέος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

σσστττττττ!!!!!!!!!ΣΙΩΠΗ ΒΛΑΚΑ!!!!!

Μας βάφτισαν επενδυτικές τράπεζες τους μεσάζοντες και μόλις χρεωκόπησαν τα φόρτωσαν στους λαούς!!!!

έχουν καμία σχεση αυτές οι ψευτο-επενδυτικές με αυτήν που ετοιμάζει ο Πούτιν ας πούμε?

περαστικα σου!!!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για πήγαινε στην Κούβα πρώτα και μετά μίλα .

Δεν είναι παρατημένος κανένας άνθρωπος .

Τα απολύτως βασικά τα έχουν όλοι .

Εδώ υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι και το 30 % βρίσκεται  κάτω από τα όρια
της φτώχειας .

Εσύ είσαι τακτοποιημένος και δεν σε νοιάζει που οι άλλοι υποφέρουν .
Μπορεί η Κούβα να μην έχει το καλύτερο σύστημα ,αλλά
για τους φτωχούς είναι καλύτερα από την Ελλάδα .

Μην μου πεις οτι εχει παει και τα εχεις δει απο κοντα? Γιατι τοτε ολοι θελουν να φυγουν και να μεταναστευσουν? :think:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τον βλακα κανεις τωρα???  :think:

Δηλαδη καταθετης και επενδυτης ειναι το ιδιο!!  :headbang:

ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑΙ.

ΤΟ βAIL IN ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!!!

ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΥ!!!!!!ΒΛΑΚΑ!!!

ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ!!!!ΚΑΝΕΙΣ...

ΕΔΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!!!!

ΒΛΑΚΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΑΛΛΑ ΜΕ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΖΑΝ...

ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ..

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ε?

ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ...ΑΝΑΠΗΡΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886

Το ευρώ ωφέλησε μόνο τους Γερμαναράδες .

Οι Άγγλοι ,οι Σουηδοί και οι υπόλοιποι που διατήρησαν το εθνικό

τους νόμισμα ,γλύτωσαν !

Δεν είχαν προδοτικές Κυβερνήσεις ,που εξαγοράστηκαν απο τους Γερμανούς !

Βλέπε Σημίτη ,Παπαδήμο και ..τον τωρινό ΥπΟικ...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Μην μου πεις οτι εχει παει και τα εχεις δει απο κοντα? Γιατι τοτε ολοι θελουν να φυγουν και να μεταναστευσουν? :think:

Και από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μετανάστευσαν

χιλιάδες νέοι επιστήμονες .

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

ΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ.

ΚΑΙ MERCEDES ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ STEYR ΚΑΙ ΖΑΣΤΑΒΑ ΚΑΙ ΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ?

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ...ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ...

ΩΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ....

ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑΚΟ ΡΙΞΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΞΩ...

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ...Η ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΓΚΑΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑ @@ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΧΡΕΟΣ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
να σου βάλω από τα δικά μου να κλάψεις ?? από ελληνικά πανεπιστήμια και μάλιστα σε εποχές που δεν τα δίνανε με το δημοκρατικό πεντάρι...

EΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ?ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΑΝΤΖΙΕΡΗ... :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
για οσους εχουνε μασησει το succes story του πιτσαδορου

:uglystupid:

Στην πρώτη θέση παγκοσμίως τοποθετεί την Ελλάδα στον πίνακα επικινδυνότητας για χρεοκοπία η BlackRock, η εταιρεία που πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες τα stress tests στις ελληνικές τράπεζες.

EΛΑ ΡΕ...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
για οσους εχουνε μασησει το succes story του πιτσαδορου

:uglystupid:

Στην πρώτη θέση παγκοσμίως τοποθετεί την Ελλάδα στον πίνακα επικινδυνότητας για χρεοκοπία η BlackRock, η εταιρεία που πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες τα stress tests στις ελληνικές τράπεζες.

EYTYΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΡΑΚ Η ΒΟΛΙΒΙΑ Η ΓΚΑΝΑ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ 30% ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ  :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τυπε ο μοντελογαμιας δεν σκαμπαζει ποσο ρεντικολο γινεται εδω μεσα!  :uglystupid:

Σαν τον αρχηγο του τον τσαρλατανο!  :grin:

ΠΟΣΕΣ ΤΑΠΕΣ ΑΚΟΜΑ?ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ..ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ SKYPE..ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟ...ΦΟΒΑΣΑΙ?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ο Χιραγιαμα ειναι καλο παιδι βρε. Ιδεολογικα λιγα αποπροσανατολισμενος απο τον τσαρλατανο αλλα αγνος Ελληνας με καλη καρδια. Οταν μεγαλωσει θα τα δει πιο σφαιρικα!  :grin:

H KOIΛΙΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΕ....ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom