![]()
![]()
![]()
![]()
Απορω πως ακομα γραφεις εδω μεσα και δεν εχει ερθει κανενας μοντ να καθαρισει το νημα απο τις βλακειες σου!!![]()
![]()
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ?ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Απορω πως ακομα γραφεις εδω μεσα και δεν εχει ερθει κανενας μοντ να καθαρισει το νημα απο τις βλακειες σου!!![]()
![]()
Ρε τυπε διαβαζω αυτα που γραφεις και πραγματικα αναρωτιεμαι, γιατι ειναι πραγματα που δεν ξερω...
Αλλα να μας πεις οτι οι νορβηγοι δεν κανουν τιποτα γιατι χρηματοδοτηθηκαν απο το εβραικο λομπυ για να ακουνε black metal...
Εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα![]()
![]()
![]()
Μιλαμε μεγαλη σχιζοφρενεια ο τυπος!! Τον χτυπησε ο ηλιος στην παραλια![]()
Η μαλακια με αυτους τους τυπους ειναι οτι ο κοσμος δεν ξερει το αντικειμενο και τους πιστευει
Και μετα θυμωνουν γιατι δεν γινονται αυτα που λεει ο Καζακης![]()
Σωστα. Στην κατοχη εξαλλου, που είχαμε πληθωρισμο 1000% την ωρα, το χρημα δεν δινοταν στην καταναλωση μπας και αγοράσουμε καμια λαχανιδα, αλλά επενδυοταν σε ρέπος...
Nταξ ειπα πριν δεν ξερω πολλα πραγματα απο οικονομικα
Mια και το πες ομως, ενα αλλο που μου εκανε κλικ ηταν το σημειο που ελεγε οτι και αλλες χωρες εχουν κανει διαγραφη χρεους, η βενεζουελα, η κουβα, η αργεντινη κλπ. Πιστευει δηλαδη οτι ο Ελληνας θελει να ζησει ετσι
Το προφανες παντως, που δεν χρειαζεται και ιδιαιτερες γνωσεις για να το πιασεις, ειναι αυτο με την δραχμη και τις εισαγωγες...Αν περασουμε σε δραχμη, για τα επομενα 5-10 χρονια στην Ελλαδα θα ψωνιζουμε στο σουπερ μαρκετ και τις λαικες με τα καλασνικοφ :-
Aγαπητε δεν τα ξερεις καλα, οι Νορβηγοι δεν γουσταρουν τον χριστιανισμο παραδοσιακα λογω του βιαιου εκχριστιανισμου της χωρας τους. Το μπλακ μεταλ η σου αρεσει η δεν σου αρεσει δεν μπορει να σε αναγκασει κανενας, δεν χωνευεται με τιποτα αν δεν το εχεις...Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΘΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...
ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ...ΟΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΦΑΖΑΝΕ GAY γΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΜΕΤΑ ΣΦΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...
γκανα βολιβια βενεζουελα ιρακ εχεις παει να δεις πως ζουνε?? :S :S
Κανε μια αναλυση με δεδομενα, τι παραγουμε τωρα τι θα βγαζουμε σε 1 χρονο, σε τι ποσοστο θα καλυψει την εγχωρια ζητηση και εγω μαζι σουΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ?
Aγαπητε δεν τα ξερεις καλα, οι Νορβηγοι δεν γουσταρουν τον χριστιανισμο παραδοσιακα λογω του βιαιου εκχριστιανισμου της χωρας τους. Το μπλακ μεταλ η σου αρεσει η δεν σου αρεσει δεν μπορει να σε αναγκασει κανενας, δεν χωνευεται με τιποτα αν δεν το εχεις...
Αυτος ο μπομπ μαντελ που ανεφερες πριν, υπαρχει? γιατι τα μονα λινκ που βρηκα ηταν απο Ελληνικα σαιτ. Βαλε κανενα πιο αξιοπρεπες λινκ
ΥΓ Αφου ειναι εβραιοι πως ειναι και σατανιστες?![]()
μερσεντες βαζεις κ βουλγαρικες πινακιδες παμφθηνες.εγω δν ειμαι ψωνιο να εχω μερσεντες αλλα καποιοι φιλοι μ π εχουνε βαλανε πινακιδες ξενες και γλιτωσανε
![]()
.Το γαλα δν ειναι και τοσο πια ακριβο
![]()
![]()
.Εγω στη Σοφια παω με τρενακι τυπε με 5 ευρω
![]()
.Σιγα τη Ροδο και τη Μυκονο που σε κατακλεβουν
![]()
πως φτωχυνες 50% ενα βραδυ αφου πεσαν οι τιμες των αυτοκινητων των σπιτιων και των εισαγομενων...χωρια τα οικοπεδακια π ηταν αγορασμενα με δραχμουλες και με ευρω πολλοι βρεθηκαν με εκατονταδες χιλιαδες περιουσια![]()
![]()
ΤΟ ΜΠΑΛΚ ΜΕΤΑΛ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ.
μα τι τρομπες π ειναι ολοι αυτοι που τα λενε αυτα.τουλαχιστον να πει θελω κομμουνισμο οχι ατοκο εθνικο νομισμα και παπαριες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στη Βολιβία μια χαρά ειδικά μετά την επανεθνικοποιήση επιχειρήσεων από τον καταπληκτικό Μοράλες...που και που ξέρεις απελαύνουνε και αμερικανους πρακτορες ως ανεπιθυμητους για τη χώρα...
εδώ ραγιαδάκο?απέλασες ποτέ κανέναν?
έχεις τα @@ της Βολιβίας να διαγράψεις χρέος?
ο Σαντάμ γιατί ανατράπηκε?μια χαρά δεν ζούσαν χριστιανοί και μουσουλμάνοι τότε υπό το καθεστώς του?
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ)? ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΩΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΩΦ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.ΤΟ ΚΟΝΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ?ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΙΩΝ?ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΚΡΙΒΩΝ...Ε ΚΑΙ?ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ?
Σχιζοφρενικε μπετοβλακα, στην Βολιβια περασαν νομο να δουλευουν νομιμα τα παιδια απο 10 χρονων!!Ηλιθιε!
τύπε τη χώρα εμείς και εννοώ οι κάτοικοί της την χρεοκόπησαν, ήθελες δηλαδή να μην έρθει το ΔΝΤ; Και αν δεν ήθελες να έρθει αυτό τι περίμενες να ρχόταν και άμα δεν ήθελες καμιά "βοήθεια" ή βοήθεια από πουθενά τι νόμιζες τώρα πως είχες καλύτερες επιλογές και μπορούσες μόνος σού ή ήθελες να ψοφήσεις ως "Υπερήφανος Έλληνας/ρας";
ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ.
ΤΟ ΜΠΑΛΚ ΜΕΤΑΛ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.