john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
και γω μπερδεύτηκα! τώρααυτα τα λεει ο μεμοσεξ τυπε,εσυ φαινοσουν για πιο προοδευτικο ατομο
και γω μπερδεύτηκα! τώρααυτα τα λεει ο μεμοσεξ τυπε,εσυ φαινοσουν για πιο προοδευτικο ατομο
τύπε εγώ δεν είμαι επαναστάτης, αλλά ρεαλιστής
ούτε μ ενδιαφέρει να κάνω επανάσταση και να σώσω για παράδειγμα την Ελλάδα, διότι πρώτα απ όλα κατ εμέ ο Έλληνας δεν δικαιούται να σωθεί. Δεν επέδειξε ούτε το στοιχειώδες ήθος και τη στοιχειώδη εργατικότητα και διάθεση για μόχθο. Αυτό δε μου το είπαν τα κανάλια, το είδα κατάφατσα στους διπλανούς μου, τους γείτονες, πρώην φίλους, συναδέλφους, κλπ. Μπλαζε ύφος, προκλητικότητα, και διάθεση για ανέμελη τεμπέλικη, παρασιτική ζωή και σκάνιασμα στον διπλανό...
Αυτό το μόρφωμα δε δικαιούται επανάστασης, παρά μόνο ασάλιωτης τιμωρίας μέχρι εξαφάνισης.
Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι λίγες.
Ακόμη και αν μπορούσα αύριο να κάνω την Ελλάδα Ελβετία και να είχα τον Έλληνα να ζει πάλι τον ίδιο τρόπο ζωής του 2006 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑ...
ο λακης33 ποιο επαναστατης απο σενα ητανε τυπε :-
αυτα τα λεει ο μεμοσεξ τυπε,εσυ φαινοσουν για πιο προοδευτικο ατομο
μηπως ζηλευεις γιατι δν εφαγες πολλα?
Ο άνθρωπος που θα ζήλευα δεν έχει γεννηθεί ακόμη
Γενικώς δεν θα ζήλευα κανέναν που ζει κάτω από 200-300 χρόνια και λίγα είπα
πόσο μάλλον κάτι διάτοντες αστέρες-πλούσιους που τα τινάζουν στα 60 απ την κοκαίνη ή στουκάρουν στα 35 τους με καμιά Πόρσε στις παραλιακές, η ψοφάν στα 90 με 30 κοράκια γύρω τους ποιος θα πρωτοφάει απ την περιουσία τους...
ως επί το πλείστον αμόρφωτοι και χωρίς ήθος...
Ζηλέψτε εσείς τους πλούσιους, σας παραδίδω αυτό το προνόμιο
Όσο αφορά τη σύγκριση με τον Λάκη (του οποίου τις απόψεις σε γενικές γραμμές σέβομαι), να σου πω ότι εγώ δεν βλέπω τα πράγματα κομματικοιδεολογικά όπως τα έβλεπε ο Λάκης. Εκείνος ήταν καθαρά ταγμένος υπέρ της δεξιάς και κατά της αριστεράς.
Εγώ δεν είμαι ταγμένος υπέρ κανενός. Είμαι μόνο οπαδός και ονειροπόλος μιας κοινωνίας με ηθικούς και εργατικούς ανθρώπους και με μια μικρή δόση αλτρουισμού. Αν μπορεί να μου το δώσει η δεξιά ή αριστερά, θα το πάρω όποιος και αν είναι.
Το χω πάρει απόφαση ότι εγώ δεν πρόκειται να δω τίποτα τέτοιο ίσως και να μην υπάρξει για πολλούς αιώνες. Η μάλλον δεν θα υπάρξει σε μεγάλη εμβέλεια, γιατί σε μικρή υπάρχει. Σε απομακρυσμένα χωριουδάκια των 50-100 κατοίκων με παππούδια που δουλεύουν από τα 12 στα χωράφια και στα ξύλα, υπάρχουν όλα αυτά που εννοώ. Και με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Ίσως οι άνθρωποι να είναι αρκετά αμόρφωτοι, αλλά τουλάχιστον έχουν ήθος και εργατικότητα.
Ίσως πάλι το ήθος να αλλοιώνεται με την μόρφωση. Ίσως πάλι όχι και απλά η υποτιθέμενη μόρφωση που θεωρεί ο σύγχρονος άνθρωπος ότι έχει να είναι απλή ημιμάθεια (που τέτοια είναι)
Σε κάθε περίπτωση, είμαστε πρωτόγονοι ως κοινωνία και απαίδευτοι ως έθνος.
Είναι χαζό να πιστεύει κανείς ότι θα αλλάξει μια χώρα απλά επειδή θα μπει αρχηγός της Α ή της Β παράταξης ή θα κόψουμε το τάδε νόμισμα ή θα δανειστούμε άλλα τόσα δις από τους τάδε, κλπ
[size=20pt]Έξι διοικητές νοσοκομείων δεν έχουν πτυχίο - έκθετος ο Γεωργιάδης[/size]
Τουλάχιστον έξι διοικητές δημόσιων νοσοκομείων, ένας εκ των οποίων στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια, κατέχουν το αξίωμα χωρίς να πληρούν τη βασική προϋπόθεση που θέτει ο νόμος, το πτυχίο πανεπιστημιακής σχολής. Μάλιστα, ουδέποτε το προσκόμισαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, παρότι ήταν αναγκαίο για την πράξη διορισμού τους. Αυτό καταγγέλλει η Εταιρία Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ) με επιστολή της, καλώντας ταυτόχρονα τον υπουργό Υγείας να παρέμβει άμεσα στο θέμα, με αφορμή την «αποπομπή» της αναπληρώτριας διοικήτριας του μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» για πλαστό τίτλο σπουδών και πλαστή βεβαίωση ισοτιμίας και αναγνώρισης πτυχίου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
«Ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης στις 11-10-2013, ενώπιον εκατοντάδων συμμετεχόντων στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας της ΕΕΜΥΥ, ρωτήθηκε συγκεκριμένα και απάντησε κατηγορηματικά ότι «τα πτυχία όλων των υπό διορισμό έχουν ελεγχθεί»» τονίζει σε ανακοίνωσή της η επιστημονική εταιρία.
αλήθεια ο Βαξεβάνης τι πανεπιστημιακό τίτλο έχει ???
ΔΕΓΑΜΩΜΠΑΖΙΣΤΑ...αλήθεια ο Βαξεβάνης τι πανεπιστημιακό τίτλο έχει ???
ΔΕΓΑΜΩΜΠΑΖΙΣΤΑ...
ΔΕΓΑΜΩΜΠΑΖΙΣΤΑ...
1.ναι ηλίθιε γιατί ρίχνει και τα επιτόκια καταθέσεων.κερδίζει η τράπεζα και χάνω εγώ...αλλά δεν μου είπες για ποιο λόγο θα πρέπει να δανείζομαι?
2.Η Fed είναι τύποις ομοσπονδιακή τράπεζα.ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ "ΧΡΩΣΤΑΕΙ" Η ΑΜΕΡΙΚΗ 16 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΒΛΑΚΑ ΑΞΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΑΘΗ.
3.ΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΕΠΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.
4.ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ FED ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ..ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΕΣ...ΔΕΣ ΤΟ ΡΑΜΠΟ 3 ΤΟΥ 1989...ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ....
5.ΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ...
7.1 ΕΥΡΩ ΙΣΟΝ 8 ΝΟΡΒΗΓΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΕΣ.....1 ΕΥΡΩ ΙΣΟΝ 2 ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΛΕΒΑ...ΑΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ Ε?
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ...
8+9.ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ.
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.
Τέλη της δεκαετίας του 90. Περίπου 1997. Χτυπάει το τηλέφωνο. "Τι θα κάνουμε απόψε; Θα κατέβεις Κυψέλη; Μια γύρα από τα συνηθισμένα". Τα συνηθισμένα περιελάμβαναν μια γεμάτη βραδιά δίχως να στερηθούμε τίποτε και χωρίς να πούμε πως ξεπαραδιαστήκαμε. Άλλωστε κανείς μας δεν εργαζόταν εκείνη την εποχή. Ξεκινάμε λοιπόν τη βραδιά με 75 δραχμές για το Β5 και άλλες 75 για το τρόλεϊ με κατεύθυνση την οδό Κυψέλη. Σύνολο 150 δραχμές τα της συγκοινωνίας ήτοι € 0,44. Πρώτη στάση στο παλιό σινεμά και εκείνη την εποχή μπιλιαρδάδικο, το Roxy. Παίζαμε καμιά ώρα και κάτι στα μπιλιάρδα, κόστος 1.200,00 δραχμές, κι επομένως 3 κατοστάρικα το κεφάλι, δηλαδή € 0,88. Μετά έπιανε μια λιγούρα και κατευθείαν γραμμή για το ΣΠΙΤΙΚΟ εκείνης της εποχής. Ένα σάντουιτς με ότι μπορείς να φανταστείς κι αναψυκτικό το πολύ 600 δραχμές, δηλαδή € 1,76! Στη συνέχεια δίπλα στο SELECT για μπύρα με όσους ακόμη μαζευόμασταν. Heineken μπουκάλι 500 δραχμές, περίπου € 1,47 ευρώ. Και μετά; Μπορεί και κανένα γαλακτομπούρεκο στη Χαρά στην πλατεία. Άλλες 400 δραχμές περίπου, δηλαδή € 1,17 Πόσο μας κάνει; 1950 ούτε 2.000,00 δραχμές, δηλαδή όλα τα παραπάνω με € 5,72. Σήμερα με € 5,00 θα πάρεις μόνο τη μπύρα. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε συγκοινωνία στις 3 ή 4 τα μεσάνυχτα, οπότε έπρεπε να πάρεις ταξί. Παρά τη διπλή ταφίρα, δεν ξεπερνούσε τις 1.200,00 δραχμές, κοντά € 3,50. Με λιγότερο από € 10,00 έφευγες από το σπίτι, πήγαινες όπου ήθελες, δεν σου έλειπε τίποτε, επέστρεφες με ταξί και ύστερα παρατούσες πάνω στο γραφείο ένα μάτσο κέρματα και πατσαβουριασμένες δραχμές που σχεδόν κάλυπταν ακόμη μια έξοδο, αφού η παρέα θα ανηφόριζε στη γειτονιά σου. Αυτή ήταν η αξία και η δύναμη της...ταπεινής δραχμής. Σε κρατούσε αξιοπρεπώς. Όμως ένα πρωί αλλάξαμε νόμισμα. Μας έδωσαν ένα πιο ισχυρό και απέσυραν το...ανίσχυρο. Και τελικά καταστήκαμε εμείς ανίσχυροι.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΛΑΜΠΑΤΕΡ.ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΤΗΝΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΕΞΩ Όπως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΛΑΜΠΑΤΕΡ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΤΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.ΤΑ ΤΡΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΩ Ως ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ.Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 45%.ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΘΑΜΕΝΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΞΩ ΠΟΥ Η ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Όπως ΤΩΡΑ.ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ IPHONE ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΖΑΚΗ ΛΑΜΠΑΤΕΡ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΛΑ.ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΑΚΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...ΜΑΛΊΣΤΑ....ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΚΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
τυπε οι Ρωσσοι τουριστες δεν ερχονται φετος Ελλαδα γιατι ακυρωσαν μαζικα υστερα απο τις καμαρωτες παπαριες σε επιπεδο διπλωματιας του γαμια του τσωνυ, του μπεννυ ;)
άκου συντοφε για να τελειώνει το παραμυθι με τον προφητη σου και τους πιστους της καζακοθρησκειας.
ως επιχειρημα, δεν λογιζεται το ευχολογιο! ούτε οι ρομαντικες αναδρομες στα θερινα σινεμα του '60. Ειμαστε στο 2014, η οικονομια και οι πολιτες της χωρας εχουν συγκεκριμενες συγχρονες αναγκες (πολυ περισσοτερες απο το φαγητο μονο για το οποιο συνεχως μιλατε) και οι διεθνεις γεωπολιτικες συγκυριες ειναι τετοιες που δε χωρα ταρζανιες απο καραγκιοζηδες κνιτες που ξυπνησαν ενα πρωϊ και την ειδαν επαναστατες. Επειδη ακριβως οι συνθηκες και οι αναγκες ειναι περιπλοκες, κατ αρχην οποιοδηποτε οικονομικο σχεδιο για την πορεια της χωρας, θα πρεπει να το συνταξει αν μη τι αλλο ενας εμπειρος οικονομολογος, με γνωσεις και εμπειρια πανω στο αντικειμενο του. Εδω ειναι το πρωτο θεματακι, ο δικος σου ουτε πτυχιο εχει, ουτε οικονομολογος ειναι, ουτε εχει δουλεψει πουθενα στη ζωη του ουτε εχει μια οικονομικη πληρη μελετη δημοσιευμενη καπου σε καποιο εγκυρο οικονομικο περιοδικο για να μπορεσει να τον παρει κανεις στα σοβαρα.Και όχι μονο δεν έχει καμια σχεση με τα οικονομικα, αλλα αρνειται και πεισματικα να αποκαλυψει οποιαδηποτε πληροφορια για το παρελθον του!! Αυτο απο μονο του εναν λογικο ανθρωπο θα τον εκανε να προβληματιστει αλλα ειπαμεν στις θρησκειες δε ρωτας ποτε το θεο σου για το CV του... Το μονο που επαναλαμβανει λοιπον συνεχεια ειναι παραδειγματα κορεας και κουβας (παλιοτερα εφερνε και την αργεντινη σαν παραδειγμα αλλα απο τοτε που ξαναζορισε η κατασταση εκει κανει οτι δεν υπαρχει ) λεγοντας απιστευτες παπαριες για ανταλλακτικες οικονομιες , διαγραφες χρεους, καταργηση συνεχειας του κρατους και δεσμευση ολου του ρευστου και των καταθεσεωνκαι αντικατασταση του φυσικου χρηματος με ηλεκτρονικο. Δε θα μπω στη διαδικασια να σου εξηγησω σε καθε ενα θεμα αναλυτικα ποσο τιτανοτεραστιες μαλακιες λεει ο δικος σου, θα σε ρωτησω μονο (μιας και εχετε οπως λες πληρες σχεδιο) να μου πεις ακριβως ποιες ειναι οι αναγκες της χωρας σε καυσιμο και πως θα καλυφθουν απο ανταλλαγη προϊοντων και βεβαια με ποια αναλογια η οποια να ειναι αν μη τι αλλο λογικη( δε μπορεις να μου πεις οτι θα αλλαξεις 1 τονο πετρελαιο με 1 κιλο πορτοκαλια ας πουμε ετσι?) . Μολις τελειωσεις με το καυσιμο (που ειναι ενα απο τα εκατομμυρια πραγματα που εισαγουμε) να μου πεις με τι χρηματα ή με τι ανταλλαγη θα μπορεις να έχεις τα υπολοιπα καταναλωτικα αγαθα που χρειαζεσαι για να ζησεις και να λειτουργησεις σα συγχρονη χωρα (τροφιμα, φαρμακα, προϊοντα τεχνολογιας, αυτοκινητα, ανταλλακτικα, εργαλεια, τσιμεντα, μπορω να σου κανω τεραστια λιστα απο καρφιτσες και καρτες μνημης ΗΥ μεχρι στρατιωτικα πλοια, αεροπλανα οχηματα και ανταλλακτικα, πες μου πως ακριβως θα καλυψεις ολες αυτες τις αναγκες ανταλασσοντας τι και με τι αναλογια και βεβαια ποσους αιωνες θα παρει μεχρι να γινεις αυταρκης στα παντα). Οταν με το καλο τελειωσεις με τα απλα καθημερινα πρακτικα θεματα, θελω να μου πεις για την διακοπη συνεχειας του κρατους που πουλαει ο δικος σου, οτι δλδ θα βγει μια κυβερνηση η οποια θα πει πως εγω δεν αναγνωριζω τιποτα απο ολες τις προηγουμενες κυβερνησεις, αλλαχω αμα λαχει και το ονομα της χωρας και ξεκιναω απο το μηδεν γιατι ετσι γουσταρω και ειμαι μαγκας. Ωραια, περαν της απιστευτης μαλακιας του καζακη που τολμα και λεει τετοιες επικινδυνες παπαριες και δεν τον εχει μαζεψει ακομα το εκαβ να τον κλειδωσει στο δαφνι (στην καλυτερη περιπτωση) θελω να μου εξηγησεις 2 μονο πραγματα, με λογικα επιχειρηματα και οχι ευχολογια ουτε καζακικους τσαμπουκαδες της κακιας ωρας
1. Αν απορριψεις τη συνεχεια του κρατους, εχεις υπ οψιν σου οτι θα το κανεις για ολες τις συμβασεις που διεπουν τη λειτουργια του κρατους ετσι? Οχι μονο τις οικονομικες αλλα και τις πολιτικες και γεωπολιτικες! δλδ, πρωτο και κυριοτερο θα απεμπολησεις οικειοθελως τα κυριαρχικα σου δικαιωματα στο αιγαιο οπως αυτα προκυπτουν απο τις διεθνεις συνθηκες τις οποιες υπεγραψαν οι προηγουμενες κυβερνησεις (τις οποιες δεν αναγνωριζεις μας λες) τις συνθηκες για τα συνορα σου, για τις σχεσεις σου με τις αλλες χωρες, για θεματα εμποριου,υγειας, στρατιωτικες συνθηκες (ΝΑΤΟ),κλπ. Εισαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει τι μεγιστη αρχιδια ειναι αυτη που σας λεει ο καζακης? Εισαι σιγουρος πως εχεις καταλαβει πως αυτο που σου προτεινει ειναι η σιγουρη εξαφανιση της χωρας και της εδαφικης της επικρατειας? Πως ακριβως θα επαναδιαπραγματευτεις με τους τουρκους ας πουμε για το μοιρασμα των συνορων στο αιγαιο σε μια κατασταση στην οποια δε θα εχεις κανεναν επισηο συμμαχο,κανενα νατο, και βεβαια δε θα εχεις ουτε χρημα για να συντηρησεις στρατο και οπλα.
2. Ας πουμε (υποθετικα βρε παιδι μου) πως ειναι τοσο μεγαλος ηγετης ο Καζακης και καταφερνει να τα περασει τα παραπανω. Σου εχει πει πως εαν παψεις να αναγνωριζεις τη συνεχεια του κρατους, περαν των δικων σου υποχρεωσεων που λες μαγκικα πως θα τα διαγραψεις μονομερως, το ιδιο δικαιωμα εχουν και οσοι χρωστουν σε σενα? Φανταζομαι εχεις ακουσει για κατι που λεγεται πολεμικες αποζημιωσεις της γερμανιας ε? Μπορεις να καταλαβεις πως αυτο που σου προτεινει ειναι η οριστικη και αμετακλητη αρση της διεκδικησης οποιαςδηποτε αποζημιωσης ετσι?
παμε παρακατω,την 100% δεσμευση των καταθεσεων και του φυσικου χρηματος που κυκλοφορει στην αγορα, την εχεις κατσει να τη σκεφτεις σοβαρα? Περαν του αδυνατου να λειτουργησει καθολικα, εχεις κατσει να σκεφτεις ποτε τι ειδους εξουσιες παραχωρεις σε ενα κρατος το οποιο θα κινειται συμφωνα με τις ορεξεις ενος ψυχοπαθους? Ας απαντησει κανας αλλος για το τι μπορει να σημαινει αυτο, εγω βαριεμαι τωρα
Τελος, αφου τελως παντων ο Καζακης ειναι θεος και γαματος και οτι λεει ειναι απλο και συνηθες και δεν περικλειει και κανενα ρισκο ναουμε απλα θα κοιμηθεις ενα βραδυ με ευρω και θα ξυπνησεις με δραχμη αφου θα εχεις βησει μονος σου ολα σου τα χρεη χωρις κανεις να αντιδρασει, μπορεις να μου πεις ενα (1) παράδειγμα μιας (1) χωρας σε όλοκληρη τη γη (ή και απο άλλους πλανητες αμα εχεις) που να το εχουν κανει οοοολο αυτο το σχεδιο με επιτυχια? Θελω να μου πεις τη χωρα, τι εκανε ακριβως και σε τι κατασταση ειναι η χωρα και ο λαος της. ( να μου βρεις χωρα που να εχει κανει και την καταργηση της συνεχειας του κρατους ετσι?). Τραβα σε κανα σεμιναριο διαφωτισης να ρωτησεις το δικο σου και ξαναελα να μας τα γραψεις αναλυτικα. Μεχρι τοτε θελω να μας πει ο μεμοσεξ αν ειχε δραχμη (που τοτε το αεροπορικο εισητηριο εκανε 2 μισθους) πως θα εφερνε τα μοντελα απο ολο τον κοσμο να τα πηδαει
αυτά είναι πικρες αληθειες τυποι.
Παραγωγη και εξαγωγες δεν μπορουν να γινουν παρα τη συρικνωση του μεροκάματου οσο το ευρω εχει αυτή την ισοτιμια που βολευει 2-3 ηγετηδες χωρες.
Αν δεν προλαβουν Γαλλια, Ιταλια να κανουν κατι, η ελλαδα τελειωνει εντος ευρω, οικονομικα και πληθυσμιακα :S
αλουμίνια, σταφιδες, ροδάκινα, πορτοκαλια ...
εκλασε ο πουτιν με την ουκρανια, 30% κατω το ρουβλι, ρωσοι τουρίστες δεν ερχονται ελλαδα.
Των Γερμανων στα τετοια τους, πουλανε βιομηχανικα σε Κινα κλπ
Δεν μπορει μια χωρα σαν την γερμανια με μια χωρα σαν την ελλαδα να εχουν ιδιο νομισμα.
Το παραμυθι του ευρω στην ελλαδα εγινε για να πλουτισουν 100 οικογενεις με τις ορντινατσες τους πολιτικους, και για να ξεπουληθεί η χωρα σαν τουριστικος πριορισμος των βορειοευρωπαιων :S
http://[URL unfurl="true"]www.pireastime.gr/images/stories/28072010/tsapan.jpg[/img[/URL]]
[img]http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20130516/engine/imerisia_LARGE_t_1061_43534592_type12168.jpg