Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ή Ελβετία έχει ένα ομοσπονδιακό διοικητικό σύστημα υπερελεγμένο, ίσως τό πιό αυστηρό. Επίσης έχει έντονη τοπική εξουσία μέ αμεσοδημοκρατία σέ κάποια καντόνια. Καμία σχέση μέ τόν Φεουδο-νεποτισμό εδώ. Ό Χίτλερ μάλιστα έλεγε ότι ήταν οί πιό παραστρατημένοι Γερμανοί κάτ ιδίαν, ότι τούς είχε διαφθείρει τρομερά ή αναξαρτητη δημοκρατία καί οικονομία, είχε κατεστρωμένο στρατηγικό σχέδιο νά τούς τήν πέσει αλλά δέν έκατσε λόγω μεγαλύτερων πολεμικών προτεραιοτήτων.

OpenAirDemocracySwitzerland.jpg

ειναι ομως ρατσιστες  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Επίσης, επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ποιο νόμισμα είναι καλύτερο για την χώρα, πρέπει να πω ότι κατ εμέ δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Υπάρχουν κράτη που προκόβουν τόσο με δικά τους όσο και με ξένα νομίσματα, και το αντίθετο, κράτη (και πολιτείες, όπως στην Αμερική και αλλού) που καταστρέφονται.

Οι μίζες των Ολυμπιακών, των όπλων, των νοσοκομείων η μάσα στους Δήμους, στα Υπουργεία, στις κατασκευές, κλπ

οι συντάξεις άγαμων θυγατέρων, οι συνταξιοδοτήσεις απ τα 40, οι προσληφθέντες χωρίς λόγο, οι μισθοί των 4-5.000€ η φοροδιαφυγή, η αναδιανομή του ασφαλιστικού συστήματος (το καρκίνωμα της χώρας) τα εφάπαξ, και τόσα μα τόσα άλλα, ατέλειωτη η λίστα,

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΥΡΩ, ΕΙΤΕ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΙΤΕ ΓΚΙΝΕΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΛΑΤΙ, ΕΙΤΕ BITCOIN

Είναι ψευδαίσθηση η εναπόθεση όλων των ελπίδων μόνο στην φύση του νομίσματος ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...

αποτυχημενο κρατος γραφεις...αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου ...
  :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ειναι ομως ρατσιστες  :grin: :grin:

Δέν τό νομίζω αυτό γιατί ξέρω κόσμο νοτιο-ευρωπαίους πού δουλεύουν νόμιμα εκεί και δέν τρέχει μία. Ξέρουν ότι είναι μικροί σέ πληθυσμό καί μέ σπουδαίους δείκτες βιοτικού επιπέδου, προβλέπουν ενάντια τής ανεξέλεγτης λαθρομετανάστευσης. Ρατσισμός είναι νά πιστεύεις σέ υπερανθρώπους καί υπανθρώπους, σέ υπέροχους καί σιχαμένους, από καλούπι. Αυτοί απλά υπερασπίζονται τό κοινωνικο-οικονομικό οικοδομημά τους.

Επισκέπτης
Ψάξε να δεις τις αυξήσεις που έγιναν από το 2002 έως το 2009 να σου φύγει το καφάσι

2002

Κατώτατα όρια αποδοχών 2002

Α. Τα κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων των εργαζόμενων όλης της χώρας, όπως έχουν διαμορφωθεί την 31.12.2001 με βάση την Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. των ετών 2000-2001, αυξάνονται ως εξής:

1. Την 1.1.2002 αυξάνονται κατά ποσοστό 1,1% με βάση τη ρήτρα διόρθωσης, σύμφωνα με το άρθρο 2, παρ. 2 της ως άνω Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. 2000-2001.

2. Οπως διαμορφώνονται με βάση την προηγούμενη περ. 1 αυτής της παραγράφου, οι μισθοί και τα ημερομίσθια αυξάνονται από 1.1.2002 κατά ποσοστό 2,5% και

3. Οπως θα έχουν διαμορφωθεί την 30.6.2002, με βάση την προηγούμενη περ. 2, αυξάνονται από 1.7.2002 κατά ποσοστό 1,8%.

Β. Μετά τις αυξήσεις της προηγούμενης παρ. Α’, τα νέα γενικά κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων διαμορφώνονται ως εξής:

α) Εργατοτεχνίτες και εργατοτεχνίτριες που δεν έχουν συμπληρωμένη τριετή υπηρεσία ή προϋπηρεσία και είναι άγαμοι: Βασικό ημερομίσθιο από 1.1.2002, 21,96 ευρώ και από 1.7.2002, 22,35 ευρώ.

β) Υπάλληλοι που δεν έχουν συμπληρωμένη τριετή υπηρεσία ή προϋπηρεσία και είναι άγαμοι: Βασικός μισθός από 1.1.2002, 490,04 ευρώ και από 1.7.2002, 498,86 ευρώ.

Γ. Εφόσον την 1.1.2003 οι μισθοί και τα ημερομίσθια, όπως θα έχουν διαμορφωθεί την 31.12.2002, δεν εξασφαλίζουν επίπεδο αύξησης υπερβαίνον τουλάχιστον κατά 1% τον επίσημο μέσο δείκτη τιμών καταναλωτή του έτους 2002 προς 2001, θα αναπροσαρμοσθούν από 1.1.2003, έτσι ώστε να υπερβαίνουν κατά μία (1) ποσοστιαία μονάδα το μέσο δείκτη τιμών καταναλωτή του έτους αυτού.

Δ. Τα ανωτέρω συνολικά γενικά κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων εφαρμόζονται αντίστοιχα και για τους μαθητευόμενους εργατοτεχνίτες, καθώς και για τους υπαλλήλους που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, ανάλογα με το χρόνο απασχόλησής τους.

2009

Υπάλληλοι που δεν έχουν συμπληρωμένη τριετή υπηρεσία ή προϋπηρεσία και είναι άγαμοι:
Βασικός μισθός:
από 1ης Ιανουαρίου 2008 ΕΥΡΩ 680,59
από 1ης Σεπτεμβρίου 2008 ΕΥΡΩ 701,01
από 1ης Μαΐου 2009 ΕΥΡΩ 739,57

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΤΑ 490€
ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ 2009 ΣΤΑ 739€

ΗΤΟΙ ΑΥΞΗΣΗ 51% ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΑΜΟΥ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΛΠ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΖΑΛΑΔΑ...

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επίσης, επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ποιο νόμισμα είναι καλύτερο για την χώρα, πρέπει να πω ότι κατ εμέ δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Υπάρχουν κράτη που προκόβουν τόσο με δικά τους όσο και με ξένα νομίσματα, και το αντίθετο, κράτη (και πολιτείες, όπως στην Αμερική και αλλού) που καταστρέφονται.

Οι μίζες των Ολυμπιακών, των όπλων, των νοσοκομείων η μάσα στους Δήμους, στα Υπουργεία, στις κατασκευές, κλπ

οι συντάξεις άγαμων θυγατέρων, οι συνταξιοδοτήσεις απ τα 40, οι προσληφθέντες χωρίς λόγο, οι μισθοί των 4-5.000€ η φοροδιαφυγή, η αναδιανομή του ασφαλιστικού συστήματος (το καρκίνωμα της χώρας) τα εφάπαξ, και τόσα μα τόσα άλλα, ατέλειωτη η λίστα,

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΥΡΩ, ΕΙΤΕ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΙΤΕ ΓΚΙΝΕΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΛΑΤΙ, ΕΙΤΕ BITCOIN

Είναι ψευδαίσθηση η εναπόθεση όλων των ελπίδων μόνο στην φύση του νομίσματος ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...
Πολύ καλά τα λες τύπε αλλά μην ξεχνάμε τι σημαίνει να βγεις τώρα από το ευρώ όχι μόνο από άποψης οικονομίας της χώρας αλλά συνολικά για την ύπαρξή της κοινωνικόπολιτικά και συνοριακά ακόμη και άσε τους δραχμολάγνους και "υπερασπιστές" λαοπατέρες που "κόπτονται" τόσο πολύ για τους άλλους να κοπανιούνται κάτω...

Επισκέπτης
Πολύ καλά τα λες τύπε αλλά μην ξεχνάμε τι σημαίνει να βγεις τώρα από το ευρώ όχι μόνο από άποψης οικονομίας της χώρας αλλά συνολικά για την ύπαρξή της κοινωνικόπολιτικά και συνοριακά ακόμη και άσε τους δραχμολάγνους και "υπερασπιστές" λαοπατέρες που "κόπτονται" τόσο πολύ για τους άλλους να κοπανιούνται κάτω...

Εγώ δεν είμαι υπέρ της δραχμής, ούτως η άλλως η Τράπεζα Ελλάδος, όπως και όλες οι Κεντρικές Τράπεζες, είναι ιδιωτικές. Δηλαδή καμμένοι από χέρι είμαστε και με τον έναν τρόπο και με τον άλλον. Ή αλλιώς, στα πολύ ψηλά δε μπορείς να κάνεις τίποτα.

Εμένα μ ενδιαφέρει να μη με κλέβει ο γείτονας, ο απέναντι, ο συνάδελφος, το αφεντικό και ο καθένας με τον οποίο συναλλάσσομαι καθημερινά, απ τον περιπτερά μέχρι τον φαρμακοποιό.

Ξέρω ότι 100 Ζάμπλουτοι έχουν τον μισό πλανήτη δικό τους και αν θέλουν παίρνουν και τον άλλο μισό, και γι αυτό δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις. Με ενδιαφέρει στην απλή καθημερινότητα να εξαλειφθούν οι μυριάδες αδικίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας στο μέλλον.

Και οπωσδήποτε μέσα σ αυτές συγκαταλέγονται οι συντάξεις απ τα 40 (ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ!!!!!!) οι μισθοί κόπρων 5.000€, οι ανούσεις προσλήψεις αχρήστων, η μη λειτουργία των οργανισμών, η αναρχία σε δρόμους, έργα, δομές, κλπ και χιλιάδες άλλες μαλακίες αυτού του απολύτως αποτυχημένου κράτους που κατά κοινή συνθήκη αποκαλούμε Ελλάδα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγώ δεν είμαι υπέρ της δραχμής, ούτως η άλλως η Τράπεζα Ελλάδος, όπως και όλες οι Κεντρικές Τράπεζες, είναι ιδιωτικές. Δηλαδή καμμένοι από χέρι είμαστε και με τον έναν τρόπο και με τον άλλον. Ή αλλιώς, στα πολύ ψηλά δε μπορείς να κάνεις τίποτα.

Εμένα μ ενδιαφέρει να μη με κλέβει ο γείτονας, ο απέναντι, ο συνάδελφος, το αφεντικό και ο καθένας με τον οποίο συναλλάσσομαι καθημερινά, απ τον περιπτερά μέχρι τον φαρμακοποιό.

Ξέρω ότι 100 Ζάμπλουτοι έχουν τον μισό πλανήτη δικό τους και αν θέλουν παίρνουν και τον άλλο μισό, και γι αυτό δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις. Με ενδιαφέρει στην απλή καθημερινότητα να εξαλειφθούν οι μυριάδες αδικίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας στο μέλλον.

Και οπωσδήποτε μέσα σ αυτές συγκαταλέγονται οι συντάξεις απ τα 40 (ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ!!!!!!) οι μισθοί κόπρων 5.000€, οι ανούσεις προσλήψεις αχρήστων, η μη λειτουργία των οργανισμών, η αναρχία σε δρόμους, έργα, δομές, κλπ και χιλιάδες άλλες μαλακίες αυτού του απολύτως αποτυχημένου κράτους που κατά κοινή συνθήκη αποκαλούμε Ελλάδα...

πολυ προοδευτικο ατομο εισαι τυπε  :2funny:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Ακριβώς γι αυτό στο λέω, όσο έχουμε το κοινό νόμισμα και κατ' επέκταση είμαστε στην Ευρώπη μπορούμε κάτι να κάνουμε μπας και γίνουμε κάποτε μια σοβαρή δυτική δημοκρατία ή σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, που πολύ όμως αμφιβάλλω γιατί κακά τα ψέματα κράτος μας έκαναν οι Γερμανοί και οι ξένες δυνάμεις με εξαίρεση τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο φυσικά. Σε κάθε άλλη περίπτωση βγαίνοντας από το κοινό νόμισμα αυτό που σε νοιάζει πιο πολύ και σε καίει όπως και πολλούς μπορεί και να έρχεται σε δεύτερη μοίρα πλέον και σε πρώτη να ναι ο θάνατος σου η ζωή μου, κυριολεκτικά... :grin:

Επισκέπτης
πολυ προοδευτικο ατομο εισαι τυπε  :2funny:

τι εννοείς; ότι αν πω "ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ, ΚΛΠ" θα γίνω προοδευτικός;

Ξέρεις πόσοι τέτοιοι πέρασαν στα βάθη των αιώνων; Ξέρεις πόσοι θέλησαν να ρίξουν Βασιλιάδες της Ρώμης του Βυζαντίου της Οθωμανίας της Αγγλίας κλπ;

Οι περισσότεροι από αυτούς, πέθαναν είτε σε φυλακές, είτε σε στρατόπεδα εργασίας, είτε πουλήθηκαν δούλοι, είτε σφαγιάστηκαν σε αρένες, είτε αποκεφαλίστηκαν επιτόπου

Πρέπει να λέτε και ευχαριστώ που ζήσατε έστω και τα κάποια χρόνια της ζωής σας, χωρίς να σας ρίξουν σαν τα σκυλιά σε καμιά ακτή της Νορμανδίας, σε κανά υποβρύχιο στη Μέση του Ειρηνικού, ή κάτω από τον ήχο καμιάς ατομικής βόμβας...

Γιατί μπορούν να το κάνουν άυριο πρωί αν θέλουν, κι ας έχετε και ροζ χαρτί  :grin:

Εγώ σας έδειξα προ καιρού ποιος ήταν ο μόνος που τους έκανε να χεστούν πάνω τους, αλλά τελικά κι αυτόν το φάγαν. Τώρα εσείς κάνετε παρελάσεις υπέρ της νίκης σας εναντίον του (η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ για αυτό, αυτοί σας βάλαν) αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Προς το παρόν δεν υφίσταται ελπίδα στον ορίζοντα για πολλές δεκαετίες ακόμα...

Αν θέλετε εσείς μπορείτε να το παίζετε επαναστάτες, ιδεολόγοι, ανυπότακτοι και ότι άλλο θέλετε. Δεν ενοχλείτε κανέναν...

Επισκέπτης
Ακριβώς γι αυτό στο λέω, όσο έχουμε το κοινό νόμισμα και κατ' επέκταση είμαστε στην Ευρώπη μπορούμε κάτι να κάνουμε μπας και γίνουμε κάποτε μια σοβαρή δυτική δημοκρατία ή σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, που πολύ όμως αμφιβάλλω γιατί κακά τα ψέματα κράτος μας έκαναν οι Γερμανοί και οι ξένες δυνάμεις με εξαίρεση τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο φυσικά. Σε κάθε άλλη περίπτωση βγαίνοντας από το κοινό νόμισμα αυτό που σε νοιάζει πιο πολύ και σε καίει όπως και πολλούς μπορεί και να έρχεται σε δεύτερη μοίρα πλέον και σε πρώτη να ναι ο θάνατος σου η ζωή μου, κυριολεκτικά... :grin:

Συμφωνώ  :thumbsup:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σιγά ρε μάγκα... κόψε κάτι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Τώρα εσείς κάνετε παρελάσεις υπέρ της νίκης σας εναντίον του (η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ για αυτό, αυτοί σας βάλαν) αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

ειδικά αυτό δεν παίζει...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515

οι συντάξεις άγαμων θυγατέρων, οι συνταξιοδοτήσεις απ τα 40, οι προσληφθέντες χωρίς λόγο, οι μισθοί των 4-5.000€

αν δεν ησουνα στο ευρω δεν θα σε δανειζαν αβερτα για να τα κανεις όλα αυτά  :uglystupid:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τι εννοείς; ότι αν πω "ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ, ΚΛΠ" θα γίνω προοδευτικός;

Ξέρεις πόσοι τέτοιοι πέρασαν στα βάθη των αιώνων; Ξέρεις πόσοι θέλησαν να ρίξουν Βασιλιάδες της Ρώμης του Βυζαντίου της Οθωμανίας της Αγγλίας κλπ;

Οι περισσότεροι από αυτούς, πέθαναν είτε σε φυλακές, είτε σε στρατόπεδα εργασίας, είτε πουλήθηκαν δούλοι, είτε σφαγιάστηκαν σε αρένες, είτε αποκεφαλίστηκαν επιτόπου

Πρέπει να λέτε και ευχαριστώ που ζήσατε έστω και τα κάποια χρόνια της ζωής σας, χωρίς να σας ρίξουν σαν τα σκυλιά σε καμιά ακτή της Νορμανδίας, σε κανά υποβρύχιο στη Μέση του Ειρηνικού, ή κάτω από τον ήχο καμιάς ατομικής βόμβας...

Γιατί μπορούν να το κάνουν άυριο πρωί αν θέλουν, κι ας έχετε και ροζ χαρτί  :grin:

Εγώ σας έδειξα προ καιρού ποιος ήταν ο μόνος που τους έκανε να χεστούν πάνω τους, αλλά τελικά κι αυτόν το φάγαν. Τώρα εσείς κάνετε παρελάσεις υπέρ της νίκης σας εναντίον του (η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ για αυτό, αυτοί σας βάλαν) αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Προς το παρόν δεν υφίσταται ελπίδα στον ορίζοντα για πολλές δεκαετίες ακόμα...

Αν θέλετε εσείς μπορείτε να το παίζετε επαναστάτες, ιδεολόγοι, ανυπότακτοι και ότι άλλο θέλετε. Δεν ενοχλείτε κανέναν...

ο λακης33 ποιο επαναστατης απο σενα ητανε τυπε  :-

Επισκέπτης
ο λακης33 ποιο επαναστατης απο σενα ητανε τυπε  :-

τύπε εγώ δεν είμαι επαναστάτης, αλλά ρεαλιστής

ούτε μ ενδιαφέρει να κάνω επανάσταση και να σώσω για παράδειγμα την Ελλάδα, διότι πρώτα απ όλα κατ εμέ ο Έλληνας δεν δικαιούται να σωθεί. Δεν επέδειξε ούτε το στοιχειώδες ήθος και τη στοιχειώδη εργατικότητα και διάθεση για μόχθο. Αυτό δε μου το είπαν τα κανάλια, το είδα κατάφατσα στους διπλανούς μου, τους γείτονες, πρώην φίλους, συναδέλφους, κλπ. Μπλαζε ύφος, προκλητικότητα, και διάθεση για ανέμελη τεμπέλικη, παρασιτική ζωή και σκάνιασμα στον διπλανό...

Αυτό το μόρφωμα δε δικαιούται επανάστασης, παρά μόνο ασάλιωτης τιμωρίας μέχρι εξαφάνισης.
Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι λίγες.

Ακόμη και αν μπορούσα αύριο να κάνω την Ελλάδα Ελβετία και να είχα τον Έλληνα να ζει πάλι τον ίδιο τρόπο ζωής του 2006 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑ...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Stories

Νέο!